Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Reparatii - Servicii: 2130 companii
 • Calificativ maxim, va multumesc pentru colaborare si pentru profesionalismul dvs.

 • Suntem o companie cu experienta in domeniul serviciilor de montare si reparatii echipamente electromecanice la bordul navelor, dar si terestre. De la diagnosticarea defectiunilor, procurarea pieselor de schimb si executarea reparatiei propriuzise, fiecare etapa a procesului este executata profesionist si intr-un termen cat mai scurt, astfel incat nava sa nu fie retinuta in port de defectiunea aparuta .

 • Inginer specialist autorizat reparatii pompe si hidrofoare asigur consultanta, service, montaj, punere in functiune pentru sisteme de alimentare cu apa (pompe submersibile, suprafata, ape uzate, grupuri de pompare). Mentenanta sisteme de alimentare cu apa pentru: persoane fizice, societati si asociatii de proprietari.

 • Oferim service instalatii frigorifice - vanzari piese de schimb si acesorii Vanzari piese de schimb electrocasnice Vanzari electrocasnice noi si second hand Frigider - echipamente profesionale Echipamente noi Aer conditionat. Piese de schimb frigidere-masini de spalat automate.

 • Execuam lucrari de constructii, reparatii pentru Asociatii De Locatari, sau imobile cu risc seismic, sau fatade deteriorate. Renovari fatade: - Tencuieli, termoizolatii, zugraveli blocuri de locuinte, hoteluri - Curatarea fatadelor, consolidari - Etansarea rosturilor dintre placile de beton, - Demolarea cosurilor de fum, - Decopertare fatada, - Invelitori din tabla, - Inlocuirea protectiilor metalice la rosturile de dilatatie dintre blocuri, - Izolatii, etansari, - Hidroizolatii, - Reparatii locale, - Tencuieli fatade, - Vopsea lavabila, - Vopsea tocarie, - Zugravire fatade. Intretinere: - Inlaturare turturi si deszapezire acoperisuri - Curatare suprafete vitrate si structuri de sticla, - Spalare geamuri sau fatade, - Siliconare geamuri, - Curatare, grunduire, vopsire suprafete metalice sau alte operatii de ingrijire a constructiei Constructii Montaj: - Intretinere la pereti cortina, - Jgheaburi si burlane, - Montari geamuri, - Pozari cabluri, - Montari plase de protectie Publicitate: - Montari mesh-uri, - Montari reclame luminoase si casete publicitare, - Montari ghirlande luminoase si decorative, - Montare litere spatiale volumetrice, - Impodobiri, - Montari panouri si bannere publicitare, - Afisari panouri cu hartie sau autocolant. Efectuam masuratori, filmari, verificari in zone greu accesibile. Interventii: In cazul in care ramaneti blocati pe dinafara, nu aveti cu ce deschide usa unei locuinte sau al unui spatiu, suntati la orice ora si un alpinist va rezolva problema. - Interventii in caz de urgenta, - Coborari si liftari obiecte, - Ocazii speciale, livrari pe fereastra, - Deblocari usi apartamente, - Salvari animale.

 • Service nacele M.T.M. Boom Service este o companie independenta si toate apelurile pentru service nacele sunt tratate si vazute de catre proprietar. Fiind localizati convenabil in centru tarii, mai exact in Sibiu, service-ul nostru pe teren include deplasari pe intreaga suprafata a tarii, cu precadere in Sibiu, Brasov, Alba, Sebes, Deva, Valcea, Slatina, Craiova, Gorj,Targoviste, Pitesti, Bucuresti, Cluj.

 • Cine suntem? Importator skid-uri GPL, bazine si rezervoare GPL, butelii, piese si accesorii. Toate produsele sunt 100% fabricate in Italia si indeplinesc cele mai stricte standarde europene cu privire la calitate si siguranta. Ce facem? Avem statii GPL de vanzare, bazine GPL, butelii GPL, piese si accesorii, oferim consultanta, asiguram montaj si service pentru produsele pe care le comercializam. Toate produsele vin insotite de garantie si certificarile oferite de producator.

 • Echipa de mesteri tamplari, cu spirit de interpinzator, responsabili, seriosi va vor executa la comanda produse din lemn, diferite esente sau pal, de cea mai buna calitate. Veti beneficia de consultanta din partea noastra pe tot parcursul comenzii. Se pot face modificari sau adaugiri in planul avut, iar daca este nevoie ne vom deplasam catre caminul dvs pentru masuratori.

 • Suntem o societate care va ofera confortul incalzirii cu GPL, sisteme complete de echipamente GPL exclusiv import Italia- cuprinzand butelii, bazine cat si accesorii de montaj. De asemenea ne putem ocupa de proiectare, montaj, alimentare cu GPL si service autorizat. Sistemele inovative cu gaz petrolier lichefiat reprezinta o sursa alternativa de incalzire prietenoasa cu mediul inconjurator. Solutii optime si personalizate de incalzire cu GPL.

 • Compania noastra a luat fiinta in anul 2013, avand o stransa colaborare cu parteneri din Germania si Anglia in domeniul pieselor pentru echipamente de maturat si masini de salubrizare. Madi Auto Clean SRL promoveaza ideea de One Stop Shop devenind un partener de incredere pentru toti clientii prin seriozitate, profesionalism si promptitudine! Achizitionand piese de la noi reduceti costurile,avand doar un furnizor pentru uleiuri, piese, accesorii, consumabile si asigurari auto mentinand in stare optima flota de masini.

 • Principalul nostru obiect de activitate este repararea, intretinerea si punerea in functiune a sculelor si utilajelor echipate cu motoare termice si electrice. Comercializam toata gama de piese de schimb si consumabile pentru marcile BOSCH, MAKITA, BRIGGS & STRATTON, ROBIN Subaru, HONDA, DOLMAR, HUSQVARNA, STIHL, FINI, SINCRO si TRICOMSERV Pompe. Service reparatii scule si utilaje pentru casa, gradina si constructii. -Generatoare, grupuri electrogene, -Hidrofoare, pompe, pompe submersibile, motopompe, -Drujbe, motocoase, masini de tuns gazon, motocultoare, motosape, atomizoare, -Flexuri, masini de gaurit cu sau fara percutie, rotopercutoare, fierastraie, circulare, -Mai compactor, taietor asfalt, picamer, demolator.

 • Enola Auto societate cu capital integral privat infintata in martie 2003 desfasoara activitati care sunt legate de domeniul auto: - producerea de caroserii, remorci si semiremorci auto - realizarea de conversii si amenajari transport persoane (microbuze, mixte, autoturisme) - importul de echipamente de climatizare auto (incalzitoare si aer conditionat) - comercializare de piese auto. Experienta acumulata in domeniul carosarii de autoutilitare transport marfa si a transformarii van-urilor in vehicule de transport persoane, toate realizate dupa norme si directive ale Uniunii Europene, omologate de Registrul Auto Roman, ne-a sustinut in promovarea activitatii si in incheierea de parteneriate de colaborare cu producatori renumiti de echipamente: Carrier, Zanotti, Yilkar, Safkar, Webasto, Eberspacher, OMFB, AMF-Bruns, Sege, Intap, Dhollandia.