Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Materiale Promotionale - Publicitate/Reclama: 884 companii
 • Inca de la infiintare Impression Graphics Romania si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Avand 30 angajati, firma noastra efectueaza servicii de tipografie si publicitate. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Impression Graphics Romania este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Conexiuni Srl a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Brasov. Compania CONEXIUNI S.R.L. va pune la dispozitie servicii de calitate ca publicitate full-service, materiale publicitare, reclama, concept si design. Firma noastra are un personal de 5 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Europa de Vest astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In compania CONEXIUNI S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Principala preocupare a companiei CONEXIUNI S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Brasov Altul
 • Firma Graphart & Print este reprezentant in Romania al companiilor: Penguin - Austria (sisteme de expunere), AdSeat - Franta (mobilier personalizat), Qualimage - Elvetia (hartie inkjet pentru imprimante de mari dimensiuni). Compania noastra ofera solutii complete pentru expozitii, pornind de la concept, furnizarea sistemelor de expunere si pana la productia materialelor si montarea/demontarea standului. Graphart & Print pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de sisteme de expunere, pornind de la sisteme simple de tip roll-up, banner up si pana la sisteme complexe de tip pop-up, sisteme de expunere cu fixare de perete, sisteme tip turn sau sisteme pentru expunerea brosurilor si a altor tiparituri cu caracter promotional. Un element cu totul aparte, care ne diferentiaza fata de concurentii nostri, este mobilierul personalizat, un ansamblu ce completeaza in mod fericit participarea la targuri si expozitii. Versatilitatea mobilierului oferit de firma noastra il recomanda ca pe o solutie functionala, adaptabila unor conjuncturi cu totul diferite: expozitii, spatii de discutii, receptii, sali de asteptare, etc. Posibilitatile de personalizare completa ale elementelor de mobilier il recomanda totodata ca pe un material promotional de exceptie, original si functional in acelasi timp. Cu un simplu kit de transformare un scaun poate deveni masuta, iar doua scaune pot deveni canapea sau counter! Acelasi mobilier, solutii de amenajare complet diferite !

Bucuresti Distribuitor
 • Suntem distribuitori sau parteneri exclusivi pentru cativa zeci de producatori de prestigiu din Europa. Iti punem la dispozitie materiale plastice cu aplicatii in: - industria de publicitate si mobilier comercial - panouri publicitare, display-uri, litere volumetrice, standuri expozitionale, rame pentru postere, etc. - industria constructiilor & arhitectura - panouri tip geam, protectii solare, terase, fatade din panouri compozite, solarii, piscine, etc. - industria alimentara - blaturi si mese de lucru, protectii pentru linii de productie si ambalare, piese de schimb pentru utilaje alimentare realizate din material plastic, repere si piese de schimb pentru utilajele alimentare, etc. - industria chimica - cuve pentru acoperiri metalice, bai de decapare, statii de epurare, fose septice si, in general, aplicatii unde este nevoie de o rezistenta chimica mai mare decat cea a metalelor. - industria de transport - repere si piese de schimb pentru locomotive, vagoane, subansamble auto, etc. De ce sa ne alegi pe noi? Avantajele tale: 1. Diversitate de materiale plastice In portofoliul nostru gasesti semifabricate ce au la baza PMMA, PC, PVC, PET-G, HIPS, SAN, PP, PE, PVC-CAW, PA, PET, A-PET, PTFE. Poti alege dintr-o varietate de materiale disponibile sub forma de placi, bare, tuburi, electrozi de sudura de diferite grosimi, dimensiuni, culori. 2. Consultanta de specialitate Consultantii nostri te ajuta sa alegi materialul potrivit proiectului tau, dar iti recomanda si tehnologia de prelucrare. 3. Livrare gratuita Livrarea este gratuita oriunde in tara prin flota proprie si in conditii optime. Ajungem la timp pentru ca tu sa te incadrezi in termenele aplicatiei tale. 4. Livram din stoc Nu trebuie sa-ti faci griji in legatura cu termenele de livrare. Stocul nostru este aprovizionat cu materialele de care ai nevoie. 5. Serviciu debitare gratuit Serviciile de taiere la dimensiuni sunt gratuite, rapide si precise. Tu ne spui ce dimensiuni sunt necesare, noi le vom respecta cu strictete. Mai multe detalii despre activitatea ProSEP poti afla vizitand: www.prosep.ro.

Carcea Distribuitor
 • Infiintata in anul 2001, Willenskraft Srl. este situata in Constanta, judetul Constanta. Firma noastra comercializeaza o gama larga de materiale pentru productie publicitara. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Constanta Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1998 si este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de 30 angajati, S.C. Pma Invest S.R.L. produce o gama larga de: produse publicitare, printuri digitale de mari dimensiuni. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Cluj Napoca Producator
 • Criomet Construct S.R.L. a fost infiintata in anul 1996 si este situata in Ploiesti, judetul Prahova. Avand 5 angajati, firma noastra produce o gama larga de: sigle, materiale publicitare, firme luminoase, totemuri. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Ploiesti Producator
 • Editura FOTON are activitate si experienta editoriala de 22 ani. Abordam toate formele si tehnologiile de editare si comunicare: multimedia, video, internet si tipar. In ultimii 12 ani Editura Foton a realizat Proiectul "CUNOASTE ROMANIA", un proiect complex de promovare a Romaniei prin editarea de lucrari multimedia, video, albume, harti, o gama larga de souveniruri si productii web. Portofoliul este intr-o permanenta dezvoltare. Editura FOTON are inregistrata marca individuala "CUNOASTE ROMANIA" la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci. Intreaga activitate este sustinuta din capital privat si se desfasoara in cadrul societatii comerciale Centrul de Creatie si Productie - FOTON SRL Brasov. Toate produsele se realizeaza in atelierele proprii ceea ce se reflecta in preturi mai mici. Incepand cu februarie 2013, am demarat o actiune de construire a unei retele nationale formata din distribuitori, vanzatori, agentii de turism (operatori incoming) si muzee. Va invitam sa ne fiti parteneri sau sa va cunoastem opiniile, ideile ..... sugestiile. Avem un deosebit respect pentru aceia dintre dvs. care                                mai cred in potentialul Romaniei si al acestui popor.

Brasov Servicii
 • Elderom Impex Srl a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Elderom Impex S.R.L. presteaza servicii de productie publicitara. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Europa de Vest. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Cluj-Napoca Servicii
 • Infiintata in anul 2002, Premiere M S.R.L. este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de 5 angajati, Premiere M S.R.L. presteaza urmatoarele servicii de publicitate si materiale publicitare. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Cluj-napoca Servicii
 • Media Imagination Srl a fost infiintata in anul 1999 si este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Avand 5 angajati, firma noastra produce o gama larga de materiale publicitare. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Vanzarile companiei noastre sunt de 100.000$/an. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Cluj Napoca Producator
 • Infiintata in anul 1999, Lemings Srl este situata in Constanta, judetul Constanta. Avand peste 10 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: productie publicitara, inscriptionari pixuri, agende, calendare, carti de vizita. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Constanta Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2003 si este situata in Cluj-Napoca, judetul Cluj. Avand peste 10 angajati, firma noastra produce o gama larga de panouri electrice si material publicitar, totemuri, printuri, firme luminoase. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Vanzarile companiei noastre sunt de 100.000$/an. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Cluj-napoca Producator
 • Productie materiale publicitare: Bannere, casete luminoase, mash, autocolante, litere volumetrice de interior si exterior. Imprimare serigrafica pe orice suport: plastic, metal sticla, folie pvc, textil. Conceprie, design, decorare.

Timisoara Producator
 • Spectrum Media S.R.L. a fost infiintata in anul 1998 si este situata in Filipestii De Padure, judetul Prahova. Firma noastra presteaza urmatoarele servicii: productie publicitara, publicitate, tipografie. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Filipestii De Padure Servicii
 • Smart Media - promovarea imaginii si serviciilor oricarei companii ! Oferim publicitate, advertising, banner, print, ploting, mash, hosting, site gratis, webdesign, Lugoj, Timis, mediabuying, ziar, radio, tv, smart, media, agency, PUBLICITATE INTELIGENTA ! Vrei si tu ?

Lugoj Servicii
 • Simco Grafic S.R.L. a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: confectionari bannere, casete luminoase, serigrafie. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Servicii
 • Infiintata in anul 1997, Sav Com '97 S.R.L. este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de peste 50 angajati, Sav Com '97 S.R.L. produce o gama larga de: pungi, felicitari, mouse-paduri, inscriptionari materiale promotionale. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Producator
 • Infiintata in anul 1996, Grafinet Design S.R.L. este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 17 angajati, Grafinet Design srl produce o gama larga de: materiale promotionale, chibrituri personalizate, lacuiri selective,pliante, meniuri. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 15% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Sector2 Producator
 • Hotprint Industry S.r.l. a fost infiintata in anul 1997, respectiv Hotprint Industry SRL in anul 2013, in Constanta, judetul Constanta. Oferim o gama larga de materiale si produse publicitare/tipografice: mape, pliante, brosuri, tipizate, etichete textile, etichete din pvc, etichete autoadezive, etichete de siguranta, sigilii, holograme, folio auriu / argintiu, embos, timbru sec. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Constanta Servicii