Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Materiale Promotionale - Publicitate/Reclama: 893 companii
 • SmartPages.ro este spatiul tau virtual in care poti afla cele mai noi oferte direct de la birou. Pe pagina noastra puteti gasi sau posta cele mai noi oferte, promotii, cupoane reducere, magazine, banci. Acum venim in intampinarea ta cu un nou concept: SmartCard.

Bucuresti Servicii
 • Firma a luat fiinta in 1993 cu gandul de a facilita drumul catre image-ul stabil si cat mai calibrat a firmelor din zona. In acest timp am dezvoltat piata firmelor luminoase, panourilor publicitare, crearea prospectelor si pliantelor publicitare. In aceste domenii lucram de 13 ani, know how-ul nostru fiind la dispozitia clientilor nosrti de tot atata timp. Printre clientii nostri se numara: SC Infopress SA., SC Impar SRL., SC Norada SA., SC Ikos Conf SA.

Odorheiu Secuiesc Servicii
 • Infiintata in anul 2000, Xpress Advertising S.R.L. este situata in Bucuresti. Firma Xpress Advertising S.R.L. are o echipa de 20 angajati cu vasta experienta in efectuarea de servicii publicitare, creatie design, strategii de marketing, bannere, copertine, materiale promotionale, tipar offset si digital. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Si pentru ca Xpress Advertising S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Bucuresti Servicii
 • Infinity Trophy Bucuresti este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza servicii de publicitate, bannere publicitare, comercializare obiecte sportive (cupe, medalii, trofee, plachete), de protocol, reprezentare militara, insigne, ecusoane. Compania are un efectiv de 10 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Infinity Trophy Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Bucuresti Producator
 • Experienta dobandita pe piata occidentala si partenerul puternic din Germania ne da posibilitatea de a va oferi servicii complete de productie, lansare si distributie pentru un nou brand Energy Drink.

Bucuresti Import - Export
 • New Europe Media Bucharest - Istanbul - Prague Sediul din Bucuresti -  va pune la dispozitie servicii  in domeniul media - publicitate: 1. Clients2You-    standuri informative in Centre Afaceri, Sanatate, HORECA, distributie de flyere si reviste in locatii high end. Contactati departamentul distributie - 0728 859 370 2. RED - Real Estate Directory - ghid imibiliar apare trimestrial, high quality, distribuit direct catre comunitatea business in Bucuresti. Contactati departamentul vanzari - 021 311 25 06 3. Enjoy Bucharest ! Free City Map - cuprinde centrul Bucurestiului si se gaseste in hoteluri + 300 locatii pentru turisti. Contactati departamentul vanzari - 0722 603 503

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 1993, Tropeum S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania Tropeum S.R.L. comercializeaza o gama larga de produse de birotica si papetarie si servicii de publicitate - serigrafie, tampografie, gravura laser si computerizata, timbru sec, folii. Firma noastra are o echipa de 20 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In compania Tropeum S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Experienta Tropeum S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Buftea Distribuitor
 • Inca de la infiintare Total Promotion S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania Total Promotion S.R.L efectueaza servicii de pregatire forma pentru tipar, tipar digital si offset, publicitate - materiale promotionale reclame - etichete, flyere, pungi, ambalaje, cutii. Firma noastra are o echipa de 6 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Total Promotion S.R.L. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Experienta Total Promotion S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2001 si este situata in Bucuresti. Ceea ce isi propune firma Tipo Grav M & D S.R.L este sa ofere produse publicitare - materiale promotionale, gravura, pliante, etichete, flyere. Compania noastra are un personal de 8 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Producator
 • Firma Maxsim Concept Srl are experienta in domeniul productiei de materiale publicitare, litere volumetrice si sigle, casete luminoase, panouri publicitare, bannere, servicii de inscriptionari pe autocolant, decupare polistiren, autocolant.

Bucuresti Producator
 • Infiintata in anul 2000, Inter Media Promotion Srl isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania Inter Media Promotion S.R.L va pune la dispozitie servicii de publicitate, productie de pliante publicitare, grafica, tiparituri, DTP, materiale publicitare pe calea ferta, ghiduri de calatorii pe calea ferata. Firma noastra are un personal de 30 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 1998, Omegaville S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Avand 6 angajati, firma noastra ofera clientilor interesati servicii de publicitate full services: afisaj stradal pe panouri si mesh-uri, reclama in presa scrisa, TV, radio, concept media pentru promovare de brand sau servicii, materiale promotionale, tiparituri, productie publicitara simpla sau complexa. Suntem o companie foarte recunoscuta pe piata oradeana. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In cadrul companiei Omegaville S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Oradea Servicii
 • Inca de la debutul pe piata romaneasca, in urma cu 9 ani, Lexonn a cautat sa inteleaga necesitatile clientilor si sa le ofere.produse si servicii adaptate identitatii si nevoilor de comunicare, la cel mai bun raport calitate-pret. Activitati principale: • import, creatie-productie si distributie materiale promotionale si publicitare; • servicii de productie tipografica; • productie print-uri indoor si outdoor; • realizare uniforme de lucru personalizate. Din ianuarie 2007, Lexonn este importator exclusiv al marcii Penduick - Transat Experience. Creata in onoarea navigatorului francez Eric Tabarly, marca propune o gama de accesorii si textile (jachete, polare, veste, tricouri, camasi) de inspiratie marina, deja recunoscute pentru calitatea materialelor utilizate. www.textileonline.ro

Bucuresti Import - Export
 • Compania noastra infiintata in 1993 va pune la dispozitie servicii: personalizari obiecte promotionale pixuri, brichete, agende, tricouri, umbrele, genti si produse de cea mai buna calitate: carti de vizita,felicitari de protocol, diplome, mape de lux (toate pe cartoane speciale, posibil imprimate in relief). Firma noastra are un personal de 3 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Astraco Prodimpex S.R.L. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Bucuresti Producator
 • Createch Plus este o companie cu o experienta de peste 10 ani in domeniul productiei publicitare. De la Conceptie Grafica pana la inscriptionari de orice fel: Bannere, Autocolante, Mesh, Canvas si Tablouri, textile, indoor-outdoor, Print & Cut, stickere, laminare, decupare litere volumetrice, inscriptionari, design, 3D, Web. Detinem tehnologii de tipar digital si Offset, Serigrafie, Tampografie, Flexografie, gravare mecanica si laser. Orice ai avea de printat, noi i-ti rezolvam printul !

Cluj-Napoca Servicii
 • Infiintata in anul 2003, Kantor Impex Srl se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Cluj-napoca, judetul Cluj. Firma Kantor Impex S.R.L. are o echipa de 20 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de prelate, printuri indoor, outdoor, materiale promotionale, corturi, copertine, terase, panouri. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Cluj-napoca Producator
 • Am pornit de la ideea ca publicitatea nu e o cheltuiala intre alte cheltuieli, ci o investitie care aduce profit. Am privit advertisingul ca pe o forma eficienta de comunicare. Ne-am bazat pe creativitate. Am dublat creativitatea prin seriozitate. Ne-am impus prin promptitudine si profesionalism. ALDO Business Group va pune la dispozitie o gama diversa de servicii in ceea ce priveste productia publicitara prin gravura laser, gravura mecanica, printare laser, panouri publicitare, signaletica in-door si out-door. Flexibilitatea de care dam dovada a facut posibila diversificarea continua a gamei de produse si servicii oferite, precum si adaptarea rapida la schimbarile si cerintele pietei de profil din Romania. Profesionalismul echipei, seriozitatea si relatiile excelente cu colaboratorii nostri ne recomanda ca fiind partenerul de care aveti nevoie. Noi suntem solutia pe care o cautati!

Bucuresti Servicii
 • AuroMedia sustine identitatea vizuala a clientilor sai prin solutii complete de tipar si productie publicitara. Oferim intotdeauna solutii actuale prin care clientul sa beneficieze de calitatea optima a materialelor promotionale si a obiectelor publicitare prin care isi promoveaza brandul si actiunile. Print Timisoara - cu livrari in toata tara. O parte dintre serviciile pe care AuroMedia le ofera sunt: servicii de tipar si productie publicitara complete, tipar offset, digital si print de mari dimensiuni. Realizam inscriptionari si colantari autoturisme, stickere auto, imprimare bannere si meshuri de orice dimensiuni, autocolante, stickere, postere, tricouri personalizate, roll-up-uri, baloane personalizate. Reclame Timisoara. www.auromedia.ro http://www.facebook.com/auromedia/

Timisoara Producator
 • Infiintata din anul 2003, Vision Art Com produce: -firme luminoase, bannere, gravura computerizata, panouri publicitare, inscriptionari auto, imprimerie textila (serigrafie si termica), copertine. In studioul de creatie, realizam concepte din sfera designului industrial cat si graphic design: - concept si machetare diferite produse industriale; - concept si realizare manual de iden-titate; logo, fly-ere, cv, afise, papetarie de afacere, etichete, ambalaje, etc.

Roman Producator
 • Infiintata in anul 2000, First Advertising Agency International S.R.L. este situata in Bucuresti. Compania First Advertising Agency International S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate ca produse publicitare, materiale publicitare, firme luminoase, litere volumetrice, bannere. Firma noastra are un personal de 40 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Experienta First Advertising Agency International S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Producator