Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Materiale Promotionale - Publicitate/Reclama: 885 companii
 • Inca de la infiintare Total Promotion S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania Total Promotion S.R.L efectueaza servicii de pregatire forma pentru tipar, tipar digital si offset, publicitate - materiale promotionale reclame - etichete, flyere, pungi, ambalaje, cutii. Firma noastra are o echipa de 6 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Total Promotion S.R.L. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Experienta Total Promotion S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2001 si este situata in Bucuresti. Ceea ce isi propune firma Tipo Grav M & D S.R.L este sa ofere produse publicitare - materiale promotionale, gravura, pliante, etichete, flyere. Compania noastra are un personal de 8 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Producator
 • Firma Maxsim Concept Srl are experienta in domeniul productiei de materiale publicitare, litere volumetrice si sigle, casete luminoase, panouri publicitare, bannere, servicii de inscriptionari pe autocolant, decupare polistiren, autocolant.

Bucuresti Producator
 • Infiintata in anul 2000, Inter Media Promotion Srl isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania Inter Media Promotion S.R.L va pune la dispozitie servicii de publicitate, productie de pliante publicitare, grafica, tiparituri, DTP, materiale publicitare pe calea ferta, ghiduri de calatorii pe calea ferata. Firma noastra are un personal de 30 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 1998, Omegaville S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Avand 6 angajati, firma noastra ofera clientilor interesati servicii de publicitate full services: afisaj stradal pe panouri si mesh-uri, reclama in presa scrisa, TV, radio, concept media pentru promovare de brand sau servicii, materiale promotionale, tiparituri, productie publicitara simpla sau complexa. Suntem o companie foarte recunoscuta pe piata oradeana. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In cadrul companiei Omegaville S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Oradea Servicii
 • Inca de la debutul pe piata romaneasca, in urma cu 9 ani, Lexonn a cautat sa inteleaga necesitatile clientilor si sa le ofere.produse si servicii adaptate identitatii si nevoilor de comunicare, la cel mai bun raport calitate-pret. Activitati principale: • import, creatie-productie si distributie materiale promotionale si publicitare; • servicii de productie tipografica; • productie print-uri indoor si outdoor; • realizare uniforme de lucru personalizate. Din ianuarie 2007, Lexonn este importator exclusiv al marcii Penduick - Transat Experience. Creata in onoarea navigatorului francez Eric Tabarly, marca propune o gama de accesorii si textile (jachete, polare, veste, tricouri, camasi) de inspiratie marina, deja recunoscute pentru calitatea materialelor utilizate. www.textileonline.ro

Bucuresti Import - Export
 • Createch Plus este o companie cu o experienta de peste 10 ani in domeniul productiei publicitare. De la Conceptie Grafica pana la inscriptionari de orice fel: Bannere, Autocolante, Mesh, Canvas si Tablouri, textile, indoor-outdoor, Print & Cut, stickere, laminare, decupare litere volumetrice, inscriptionari, design, 3D, Web. Detinem tehnologii de tipar digital si Offset, Serigrafie, Tampografie, Flexografie, gravare mecanica si laser. Orice ai avea de printat, noi i-ti rezolvam printul !

Cluj-Napoca Servicii
 • Infiintata in anul 2003, Kantor Impex Srl se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Cluj-napoca, judetul Cluj. Firma Kantor Impex S.R.L. are o echipa de 20 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de prelate, printuri indoor, outdoor, materiale promotionale, corturi, copertine, terase, panouri. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Cluj-napoca Producator
 • Am pornit de la ideea ca publicitatea nu e o cheltuiala intre alte cheltuieli, ci o investitie care aduce profit. Am privit advertisingul ca pe o forma eficienta de comunicare. Ne-am bazat pe creativitate. Am dublat creativitatea prin seriozitate. Ne-am impus prin promptitudine si profesionalism. ALDO Business Group va pune la dispozitie o gama diversa de servicii in ceea ce priveste productia publicitara prin gravura laser, gravura mecanica, printare laser, panouri publicitare, signaletica in-door si out-door. Flexibilitatea de care dam dovada a facut posibila diversificarea continua a gamei de produse si servicii oferite, precum si adaptarea rapida la schimbarile si cerintele pietei de profil din Romania. Profesionalismul echipei, seriozitatea si relatiile excelente cu colaboratorii nostri ne recomanda ca fiind partenerul de care aveti nevoie. Noi suntem solutia pe care o cautati!

Bucuresti Servicii
 • AuroMedia sustine identitatea vizuala a clientilor sai prin solutii complete de tipar si productie publicitara. Oferim intotdeauna solutii actuale prin care clientul sa beneficieze de calitatea optima a materialelor promotionale si a obiectelor publicitare prin care isi promoveaza brandul si actiunile. Print Timisoara - cu livrari in toata tara. O parte dintre serviciile pe care AuroMedia le ofera sunt: servicii de tipar si productie publicitara complete, tipar offset, digital si print de mari dimensiuni. Realizam inscriptionari si colantari autoturisme, stickere auto, imprimare bannere si meshuri de orice dimensiuni, autocolante, stickere, postere, tricouri personalizate, roll-up-uri, baloane personalizate. Reclame Timisoara. www.auromedia.ro http://www.facebook.com/auromedia/

Timisoara Producator
 • Infiintata din anul 2003, Vision Art Com produce: -firme luminoase, bannere, gravura computerizata, panouri publicitare, inscriptionari auto, imprimerie textila (serigrafie si termica), copertine. In studioul de creatie, realizam concepte din sfera designului industrial cat si graphic design: - concept si machetare diferite produse industriale; - concept si realizare manual de iden-titate; logo, fly-ere, cv, afise, papetarie de afacere, etichete, ambalaje, etc.

Roman Producator
 • Infiintata in anul 2000, First Advertising Agency International S.R.L. este situata in Bucuresti. Compania First Advertising Agency International S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate ca produse publicitare, materiale publicitare, firme luminoase, litere volumetrice, bannere. Firma noastra are un personal de 40 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Experienta First Advertising Agency International S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1996 si este situata in Barlad, judetul Vaslui. Cu o echipa de 14 angajati cu experienta in domeniul productiei publicitare punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Avem o experienta de peste 10 ani si am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Principala preocupare a companiei Serigraf Design S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai bune solutii de publicitate, calitatea produselor si serviciilor oferite si nu in ultimul rand alinierea la standardele europene. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Barlad Producator
 • Infiintata in anul 1994, Sharon Comp S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Avand 20 angajati, firma noastra efectueaza: copiere, imprimare, carti de vizita, materiale promotionale. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Sharon Comp S.R.L. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Sharon Comp S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Timisoara Servicii
 • Inca de la infiintare Amulette S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse de calitate care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Firma Amulette S.R.L. are o echipa de 10 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de productie publicitara - litere volumetrice, panouri publicitare, materiale promotionale, firme luminoase, inscriptionari. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In firma Amulette S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Timisoara Producator
 • Compania Rodoli Centru Multiprint S.r.l. efectueaza: -productie publicitara, -casete luminoase, -infoliere auto, -personalizare textile, tricouri, sepci, echipament, etc. -importam direct si personalizam produse promotionale, -serigrafie, tampografie, -gravura laser, -mape de prezentare, brosuri, fluturasi, pliante, etichete, afise, carti, cataloage, manuale, volante. -print banner, mesh, folie, -decorare vitrine, -tipar digital, offset, -copii xerox, listare -carti de vizita, ecusoane, invitatii. Una din principalele misiuni ale companiei este de a indeplini obiectivele clientilor nostri prin calitate superioara oferita la preturi competitive. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Atuurile noastre: - 90% din serviciile si produsele pe care le oferim sunt realizate "in house", pe echipamente proprii. Astfel avem controlul total asupra intregului proces de productie si asupra termenelor de livrare; - colaboram foarte bine cu mai mult furnizori pentru aceleasi materiale si astfel eliminam sincopele de aprovizionare ce pot sa apara atunci cand unul dintre furnizorii nostri are probleme; - redundanta. Pentru majoritatea produselor si serviciilor nostre avem solutii de rezerva in cazul unor probleme tehnice neprevazute; - acordam atentie detaliilor, tindem catre perfectiune; - suntem rapizi; - respectam termenele de livrare; - importam direct peste 15000 de articole promotionale. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Servicii
 • AHEAD MEDIA este o agentie de publicitate formata din profesionisti in domeniu pasionati de viitor si, in acelasi timp, preocupati de crearea acestuia. La AHEAD gandim si privim inainte, pentru ca doar in acest fel putem crea viitorul. Consumatorii sunt mult mai receptivi la comunicare, decât la advertising. De aceea, la AHEAD nu fabricam reclame, ci deschidem si structuram dialogul dintre branduri si consumator. Comunicarea ramane baza dintre acestia, iar noi la AHEAD suntem pregatiti sa venim in intampinarea dezvoltarii ei. Suntem o agentie de succes pentru succesul clientilor nostri. Mai multe detalii despre ceea ce credem si ceea ce putem face pentru dumneavoastra puteti afla de pe siteul nostru: www.aheadmedia.eu. Acum, mai mult ca niciodata, banii cheltuiti pe reclame si planuri de marketing trebuie folositi in crearea unor noi surse de venit pentru compania dvs. Asadar, acum este momentul sa oferiti companiei dvs. o noua imagine.

Bucuresti Producator
 • SC TC Print SRL este situata in Hateg, judetul Hunedoara. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra produce o gama larga de casete luminoase, bannere, inscriptionari auto. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In compania TC PRINT se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Principala preocupare a companiei TC PRINT este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Hateg Producator
 • Honest Prodimex S.R.L. a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Petrosani, judetul Hunedoara. Compania noastra efectueaza concept si design grafic, Inscriptionari cu folii autoadezive, print digital calitate foto, bannere de orice tip,firme si casete luminoase, personalizari textile, materiale promotionale (agenti de publicitate), Litere voumetrice, etichete, insigne, s.a. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Acordam o atentie deosebita instruirii continue a personalului nostru, cat si ridicarii calitatii, serviciilor si produselor pe care le oferim.

Petrosani Servicii
 • Suntem o companie localizata in Alba Iulia, judetul Alba, si infiintata in anul 1993. Cu un efectiv de 5 angajati, Top S.R.L. efectueaza servicii de concept si design, firme luminoase, stampile, tehnologie laser, decupare laser. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Top S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Alba Iulia Servicii