Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Materiale Promotionale - Publicitate/Reclama: 893 companii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1996 si este situata in Barlad, judetul Vaslui. Cu o echipa de 14 angajati cu experienta in domeniul productiei publicitare punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Avem o experienta de peste 10 ani si am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Principala preocupare a companiei Serigraf Design S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai bune solutii de publicitate, calitatea produselor si serviciilor oferite si nu in ultimul rand alinierea la standardele europene. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Barlad Producator
 • Infiintata in anul 1994, Sharon Comp S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Avand 20 angajati, firma noastra efectueaza: copiere, imprimare, carti de vizita, materiale promotionale. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Sharon Comp S.R.L. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Sharon Comp S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Timisoara Servicii
 • Inca de la infiintare Amulette S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse de calitate care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Firma Amulette S.R.L. are o echipa de 10 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de productie publicitara - litere volumetrice, panouri publicitare, materiale promotionale, firme luminoase, inscriptionari. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In firma Amulette S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Timisoara Producator
 • Compania Rodoli Centru Multiprint S.r.l. efectueaza: -productie publicitara, -casete luminoase, -infoliere auto, -personalizare textile, tricouri, sepci, echipament, etc. -importam direct si personalizam produse promotionale, -serigrafie, tampografie, -gravura laser, -mape de prezentare, brosuri, fluturasi, pliante, etichete, afise, carti, cataloage, manuale, volante. -print banner, mesh, folie, -decorare vitrine, -tipar digital, offset, -copii xerox, listare -carti de vizita, ecusoane, invitatii. Una din principalele misiuni ale companiei este de a indeplini obiectivele clientilor nostri prin calitate superioara oferita la preturi competitive. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Atuurile noastre: - 90% din serviciile si produsele pe care le oferim sunt realizate "in house", pe echipamente proprii. Astfel avem controlul total asupra intregului proces de productie si asupra termenelor de livrare; - colaboram foarte bine cu mai mult furnizori pentru aceleasi materiale si astfel eliminam sincopele de aprovizionare ce pot sa apara atunci cand unul dintre furnizorii nostri are probleme; - redundanta. Pentru majoritatea produselor si serviciilor nostre avem solutii de rezerva in cazul unor probleme tehnice neprevazute; - acordam atentie detaliilor, tindem catre perfectiune; - suntem rapizi; - respectam termenele de livrare; - importam direct peste 15000 de articole promotionale. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Servicii
 • AHEAD MEDIA este o agentie de publicitate formata din profesionisti in domeniu pasionati de viitor si, in acelasi timp, preocupati de crearea acestuia. La AHEAD gandim si privim inainte, pentru ca doar in acest fel putem crea viitorul. Consumatorii sunt mult mai receptivi la comunicare, decât la advertising. De aceea, la AHEAD nu fabricam reclame, ci deschidem si structuram dialogul dintre branduri si consumator. Comunicarea ramane baza dintre acestia, iar noi la AHEAD suntem pregatiti sa venim in intampinarea dezvoltarii ei. Suntem o agentie de succes pentru succesul clientilor nostri. Mai multe detalii despre ceea ce credem si ceea ce putem face pentru dumneavoastra puteti afla de pe siteul nostru: www.aheadmedia.eu. Acum, mai mult ca niciodata, banii cheltuiti pe reclame si planuri de marketing trebuie folositi in crearea unor noi surse de venit pentru compania dvs. Asadar, acum este momentul sa oferiti companiei dvs. o noua imagine.

Bucuresti Producator
 • SC TC Print SRL este situata in Hateg, judetul Hunedoara. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra produce o gama larga de casete luminoase, bannere, inscriptionari auto. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In compania TC PRINT se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Principala preocupare a companiei TC PRINT este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Hateg Producator
 • Honest Prodimex S.R.L. a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Petrosani, judetul Hunedoara. Compania noastra efectueaza concept si design grafic, Inscriptionari cu folii autoadezive, print digital calitate foto, bannere de orice tip,firme si casete luminoase, personalizari textile, materiale promotionale (agenti de publicitate), Litere voumetrice, etichete, insigne, s.a. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Acordam o atentie deosebita instruirii continue a personalului nostru, cat si ridicarii calitatii, serviciilor si produselor pe care le oferim.

Petrosani Servicii
 • Suntem o companie localizata in Alba Iulia, judetul Alba, si infiintata in anul 1993. Cu un efectiv de 5 angajati, Top S.R.L. efectueaza servicii de concept si design, firme luminoase, stampile, tehnologie laser, decupare laser. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Top S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Alba Iulia Servicii
 • Top Terra Trade S.R.L. din Focsani, judetul Vrancea pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania Top Terra Trade S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate ca goblenuri, produse personalizate. Firma noastra are un personal de 49 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In cadrul companiei Top Terra Trade S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Top Terra Trade S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Focsani Producator
 • Infiintata in anul 2001, Media Impact Srl isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania noastra va pune la dispozitie servicii publicitare, serigrafie, tipar digital si offset, promotionale, bannere, reclame luminoase. Firma noastra are un personal de 5-10 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Media Impact S.R.L. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partener de incredere pentru dumneavoastra. Media Impact S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii, care in mod cert va va aduce reale satisfactii. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Sibiu Servicii
 • Infiintata in anul 1996, Lucky Systems S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Firma Lucky Systems S.R.L are o echipa de 2 angajati cu vasta experienta in efectuarea de filmari si productie de pliante publicitare. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Si pentru ca Lucky Systems S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Sibiu Servicii
 • Firma noastra presteaza o gama larga de servicii cum ar fi: decupari laser in inox, fotografie publicitare, balustrada din inox, litere volumetrice din inox, amenajari cu inox, panouri publicitare si stative de prezentare din inox sau alte materiale,amvoane,pupitre prezentare,pupitre conferinte, firme luminoase, personalizari birouri, obiecte personalizate

Campina Servicii
 • ATELIER INSCRIPTIONARI MATERIALE PROMOTIONALE. Serigrafie. Tampografie. Transfer termic. Folio. Timbru sec. Termene de livrare reduse, calitate ireprosabila, preturi foarte atractive! www.sepia-studio.ro

Bucuresti Producator
 • Personalizare haine de lucru, echipamente sportive,tricouri unicat inscriptionari pe ceramica

Arad Servicii
 • Infiintata in anul 1997 S.C. Next Generation Design S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Craiova, judetul Dolj si in Oltenia. Cu o echipa de 15 angajati cu vasta experienta in domeniul publicitatii punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In cadrul companiei S.C. Next Generation Design S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania S.C. Next Generation Design S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Craiova Producator
 • Infiintata in anul 1994, Arental Exim S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Cu o echipa de 12 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de materiale publicitare, firme luminoase, copertine, bannere, litere volumetrice, neone spectrale, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. In firma Arental Exim S.R.L.  este promovata  o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Experienta Arental Exim S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Craiova Producator
 • Infiintata in anul 1995, 3 Media S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Cu o echipa de 6 angajati cu vasta experienta in efectuarea de materiale promotionale, concept si design, bannere, afise, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. In cadrul companiei 3 Media S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Experienta 3 Media S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri.

Galati Servicii
 • Infiintata in anul 1995, Voxmar Prod S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra produce o gama larga de materiale promotionale, flyere, bannere, firme luminioase. Compania are un efectiv de 15 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Voxmar Prod S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Braila Producator
 • Infiintata in anul 2002, Poly Prod S.R.L. este situata in Constanta, judetul Constanta. Cu o echipa de 4 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de copertine, firme luminoase, inscriptionari pe textile, prelate auto, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. In cadrul companiei Poly Prod S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Poly Prod S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Constanta Producator
 • We are an advertising service centre specialized in brand strategy consultancy, offering the full array of the communication package. Our service platform has about 12 years of experience and offices in Transylvania, Romania and it was born as a business after Bogdan Onin and Suzana Nemes - the principal partners of the project - decided to return to Romania to capitalize on the educational and work practice acquired in Milan, Italy. WHAT MAKES OUR APPROACH DIFFERENT? We have built the agency driven by client need but led by local talent. Our team offers a unique combination of skills and abilities across creative and technical disciplines, as we believe that unity is more powerful than integration. We are one of the most multidisciplinary team in the region and we can promise to push the known boundaries and reach new ways of aiding our clients. We are united by our vision and by our values; by common tools and resources. We are connected by shared technology. Our obsession with technical detail and engineering rigour provides the means to operate at speed and scale. We are always interconnected with our local or international clients and partners, in order to make collaboration across the network 100% effective. SERVICES Our teams have a skillset covering a wide range, from marketing research, project management, creative design, public relations, brand strategy to internet and mobile technologies. And because currently the information is ever more embedded in the visual content, our work becomes also more visual with an important part being played by photography, motion graphics, digital and hand drawn illustrations, animation and video productions. Nowadays brands must provide added value in form of entertainment, information and utility. With this in mind, we create concepts that can live on any platform or any medium, sparking conversation and final customer action. Together with our clients, we generate content that people want to read, interact with and share. oninbranding&more by HELSING & GRAF ADV S.R.L. Phones: +40722-429816 / +40726-033865

Cuvin Servicii