Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Altele - Publicitate/Reclama: 290 companii
 • AnuntulZero.ro vine in ajutorul celor care vor sa vanda sau sa cumpere o gama variata de produse. Fie ca esti in cautarea unui apartament, a unei case sau a mobilei de bucatarie, sau electrocasnice. Sau poate esti in cautarea unei masini second hand, a unui locuri de munca AnuntulZero.ro este locul de unde cautarea ta poate incepe. Pe langa acestea poti gasi multe alte tipuri de anunturi recente din judetul tau: servicii trasport, constructii, traduceri contabilitate, produse traditionale, produse agricole, bijuteri, obiecte de arta si multe altele. AnuntulZero.ro vine in ajutorul dumneavostra pentru a economisi timpul si efortul petrecut in cautatrea produselor dorite, sau vanzarea produselor, serviciilor dumneavoastra. Va oferim o interfata bine structurata, prin intermediul careia puteti cauta, vizualiza si adauga produse, servicii usor rapid si eficient. Fiecarui anunt ii este asociata o descriere cat mai detaliata, aceasta poate include imagini descriptive, date de contact cat si multe altele informatii. Daca doriti sa aveti control deplin asupra anunturilor dumneavoastra va puteti crea un cont. Prin intermediul caruia veti putea adauga, modifica, prelungi valabiliatea unui anunt, sau sterge un anunt care nu mai este de actualitate. Timpul dumneavoastra este o prioritate pentru noi. Suntem deschisi ideilor noi care contribuie la succesul serviciilor noastre, asigurand totodata notificari rapide si sigure in solutionarea cazurilor, oferind solutii personalizate, care sa satisfaca cerintele si nevoile tuturor clientilor. In speranta ca aceste argumente va vor convinge, nu ezitati sa ne vizitati. AnuntulZero.ro serviciul tau de anunturi gratuite rapid, eficient si simplu.

Bucuresti Servicii
 • Antal can assist in defining what type of company suits you, what culture you would excel in, where your skills add value. Our trained consultants guide you through the process, helping you make the best decisions for your professional future. We treat each candidate with total discretion and in absolute confidence. Do you want to improve your skills, achieve higher goals or embark in a new direction? We can analyse your abilities, strengths & weaknesses and help you define your career goals & priorities. We will provide full support to you in the process and offer professional advice to develop a customised career strategy guiding you on self-presentation and interview preparation. To receive Job Alerts via our Career Newsletter with details of exciting new roles register in our Candidate Community or alternatively use the Quick Job Search for access to all the live roles currently on offer. Multiple choice selection is accessed using the advanced search function. Antal International operates as both an employment agency and employment business under laws applicable in Europe

Iasi Servicii
 • Scopul asociației este dezvoltarea europeană şi promovarea tinerilor, diagnoza sociala, formularea, evaluarea si optimizarea politicilor guvernamentale, promovarea accesului la informatii, transparentei decizionale si încurajarea participarii civice, promovarea traditiilor, valorilor si simbolurilor româneşti, protecţia mediului, promovarea activităţilor turistice, educaţionale şi culturale.

Arad Servicii
 • Cu o experienta de 8 ani pe piata din jud. Hunedoara, executam stampile Colop in 10 minute, diverse dimensiuni R24, R30, R17, stampile pentru societati comerciale, snc, Persoane Fizice Autorizate, I.I., Notari, Avocati, etc.

Deva Producator
 • Suntem o companie tanara, ce a captat deja interesul catorva firme din afara pentru productia de materiale publicitare. Compania noastra are ca principal obiectiv calitatea serviciilor oferite clientilor nostrii. Obiectele noastre de activitate sunt: - Realizarea de materiale publicitare (grafica / foto / video) - Realizarea de site-uri web - Reparatii pentru sisteme IT si mentenanta acestora - Realizarea si configurarea sistemelor IT pentru a optimiza nevoia clientiilor nostrii - Realizarea si intretinerea infrastructurii de retele, in functie de necesitatiile clientiilor

Pitesti Producator
 • Taxi Interactive este o platforma inovatoare, care utilizeaza tetiere cu ecran tactil instalate in limuzinele MIILES (Star Limo) prin care oferim clientilor nostri publicitate neconventionala. Este o platforma tehnologica, care ruleaza si faciliteaza prezentarea reclamelor publicitare direct catre o audienta la care un advertiser trebuie sa ajunga. Spre deosebire de alte medii, produsele Taxi Interactive sunt direct masurabile cu date de raportare (vizualizari si accesari) disponibile pentru a determina eficienta si eficacitatea mesajelor publicitare. Pasagerii se pot implica direct in continutul afisat pe ecran avand optiunea sa vizualizeze atractiile turistice, harti si navigatie GPS, stiri, sport si meteo, filme, jocuri si muzica, publicitate si materiale promotionale. Utilizarea acestui sistem va fi pentru cei mai multi pasageri la fel de familiara si usor de asociat cu utilizarea unui laptop sau smartphone. Beneficiile canalului In-Cab Taxi Interactive Advertisement: - Produsele Taxi Interactive sunt direct masurabile cu datele de raportare (vizualizari si accesari) disponibile pentru a determina eficienta si eficacitatea mesajelor publicitare.Rapoarte lunare. - Platforma Taxi Interactive este o solutie interactiva ceea ce permite transmiterea catre publicul tinta a unei mari cantitati de informatie.Anunturile dvs. pot fi actualizate cu noi informatii oricand si intr-un timp foarte scurt. - Reclamele publicitare create cu un design atragator au un impact si o expunere maxima asupra pasagerului.Ecranul de inalta rezolutie si calitatea anunturilor ajuta eficacitatea acestuia.Pasagerii se pot juca sau naviga prin anunturile dumneavoastra avand ca rezultat o implicare accentuata a acestuia in reclama dvs. -Conform studiilor de marketing, publicitatea in taxiuri indeplineste cel mai inalt nivel de recall in comparatie cu celelalte produse media outdoor. -Reclama dvs. va fi publicata utilizandu-se o solutie unica si inovatoare ce creste interesul publicului tinta. - Va garantam un mediu exclusivist. - Audienta pentru anunturile dvs: top si middle manageri ai companiilor multinationale, expati, turisti si pasageri cu venituri peste medie, persoane care folosesc in mod regulat serviciile Miiles / Star Limo.

Bucuresti Servicii
 • Ghidul online al unitatilor medicale din Ploiesti si Prahova Aici gasiti informatii actualizate despre serviciile si unitatile medicale din Ploiesti si Prahova. Va oferim informatii complete despre unitatile medicale prahovene (cabinete, clinici, medici etc), serviciile medicale oferite, facilitati, program si date de contact.

Ploiesti Servicii
 • Revizia Vagoane Constanta are ca obiect de activitate pregatirea vagoanelor de calatori prin revizii si reparatii curente, dezinsectie si deratizare vagoane de calatori, cat si imbunatatirea confortului calatorilor.

Constanta Transportator
 • Prestari servicii de consultanta administrare si intermediere a locurilor de munca in strainatate. Agentie infiintata in anul 2011 in colaborare cu parteneri internationali membrii ai Uniunii Europene.

Bucuresti Servicii
 • Singurul serviciu calitativ de personalizare insigne din Romania! Suntem o companie nouă și serioasă, dotată cu echipament de ultimă generația cu dorința de dezvoltare. Fiecare comandă este pusă pe primul plan al nostru. Compania “Insignus” a luat fiinta la dorinta noastra de a va oferi o solutie pentru toate problemele dumneavoastra cu privinta la publicitate. Incercam si in procentaj de 100 % reusim sa va indeplinim dorintele, de unde a pornit si sloganul nostru “ Ideea voastra, misiunea noastra!“. Oferim o calitate superioara pentru serviciul nostru, va tratam ca pe niste regi pentru un ambient placut si pentru o siguranta deplina la momentul comenzii dumneavoastra.

Constanta Producator
 • Va oferim servicii de confectii metalice, balustrade, porti, garduri, grilaje, solarii, la cerere, deasemeni confectionam si reparam prelate auto si cereale, sau va ajutam sa va faceti cunoscuti prin confectionari firme , bannere. Va garantam lucrari sigure si bine construite.

Slobozia Servicii
 • Infiintata in anul 1993, firma noastra este o companie cu capital integral privat, avand ca unul dintre obiectele de activitate transportul national si international de marfuri. Calitate si profesionalism In prezent, compania are implementat standarde de inalta calitate, urmarindu-se cresterea calitatii serviciilor, cresterea multumirii clientilor, a cotei de piata si atingerea standardelor internationale in transportul de marfuri. Sfera de activitate Transportul national si international de marfuri (grupaje, sau camion complet), este derulat in conformitate cu prevederile conventiilor CMR, TIR sau dupa caz Conventiei Tranzit, respectiv "Conditiile Generale de Reglementare a Operatiunilor Efectuate de Casele de Expeditii" elaborate de Uniunea Societatilor de Expeditii din Romania (U.S.E.R). Camioanele sunt dotate cu tot ceea ce reglementeaza legile in vigoare, inclusiv truse ADR, pentru transportul de marfuri periculoase. https://www.facebook.com/pages/SC-Neoti-Impex-Com-Prod/499519713415088

Bucuresti Servicii
 • Suntem principalul furnizor international de servicii în domeniul contorizarii şi calculului energiei termice, apei si ale altor costuri auxiliare. Piata noastra de desfacere o reprezinta asociatiile de proprietari din condominii şi furnizorii de utilitati publice – societati de distributie a energiei termice si a apei.

Bucuresti Servicii
 • Firma noastra ofera urmatoarele servicii: publicitate, siteuri de prezentare, pozitionarea siteurilor in prima pagina in Google, Mail marketing si multe alte legate de publicitatea in internet la nivel european.

Milano Altul
 • Suntem aici pentru a va proiecta un produs publicitar cat mai eficient si pentru un impact maxim. Vanzarile datorate promovarii sunt cele care va cresc succesul in afaceri. Profesionistii nostri in design va pot ajuta cu logo-uri care atrag atentia, carti de vizita impresionante, foi cu antet, plicuri elegante si primitoare, brosuri uimitoare si alte elemente de identitate.

Bucuresti Servicii
 • Sc Exclusiv News Srl detine in proprietate site-ul de stiri nationale și internationale www.exclusivnews.ro. Compania are sediul in sectorul 2 al Capitalei, avand colaborari cu mai multe site-uri nationale din tara.

Bucresti Altul
 • Ingenium Media a luat nastere in urma cu 6 ani din dorinta de a oferi produse new media de calitate si de a crea campanii memorabile pentru clientii agentiei. De ce new media, de ce Ingenium Media? Pentru ca inovatia si ingeniozitatea sunt elementele definitorii ale echipei noastre de tineri designeri, copywriteri, jurnalisti, programatori si experti in marketing si comunicare. Pentru ca noile metode de promovare obliga la solutii eficiente, creatie si rezultate cuantificabile. Pentru ca abordarea de boutique de creatie si comunicarea directa pot naste produse de calitate, destinate castigarii perceptiei clientului final. Pentru ca pana acum am reusit si am demonstrat, portofoliul nostru de produse fiind cea mai buna carte de vizita a echipei Ingenium Media. Pentru ca am inteles ca perceptia e elementul definitoriu in orice alegere, iar influentarea acesteia face diferenta intre success si esec. Pentru ca intelegem valoarea, nu pretul. Pentru ca media e tot o forma de arta.

Sector 3 Producator
 • Companie multinationala, cu activitate in domeniul publicitar, care este intr-o continua expansiune si doreste sa colaboreze cu cat mai multi parteneri pentru a oferi servicii de calitate pe piata din Romania.

Bucuresti Servicii
 • Firma 4 Colours Advertising va ofera: - tipar digital / offset - indiferent de tiraje; - import materiale promotionale (Europa, Asia); - materiale indoor / outdoor; - servicii media; - servicii machetare / creatie; - editare audio / video.

Bucuresti Altul
 • Promovarea de oferte de servicii si produse din diferite zone ale tarii. Site de promovare online, ce doreste sa creeze o legatura intre cei ce ofera discounturi si cumparator. Preturi mici si oferte pe boms.ro

Brasov Servicii