Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Altele - Publicitate/Reclama: 290 companii
  • Firma de productie publicitara, avand ca principale produse si servicii urmatoarele: Printing indoor si outdoor (banner, autocolant, mesh etc.), tipar digital si offset (afise, flyere, mape, cataloage, calendare, agende etc.), serigrafie, imprimari textile, inscriptionari masini. Ne puteti gasi pe www.arkmedia.ro.

Bucuresti Servicii
  • Sc Revista Foto S.R.L, a fost fondata in 2004 in Rosiorii de Vede, judetul Teleorman si se ocupa cu administrarea si gestionarea revistei electronice www.foto-magazin.ro si publicitate pe site-ului www.foto-magazin.ro Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Rosiori De Vede Servicii
  • www.zigosoft.com oferim servicii de call center, contact center, telemarketing in limbile romana, engleza si italiana cu operatori specializati si experimentati in domeniu. oferim servicii de implementare call center (la cheie) si consultanta - organizare si gestionare oferim servicii de consultanta IT: proiectare si implementare retele date/voce consultanta asistenta si dezvoltare soft(voip - asterisk) centrale telefonice software bazate pe tehnologia voip (voice over ip) dezvoltare software (php,c,java) creare de site-uri web si hosting

Iasi Servicii
  • Suntem o companie localizata in Bucuresti, infiintata in anul 1998. Compania S.C. Gravo - R Prod S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate ca insigne, medalii, produse publicitare. Avem o experienta indelungata pe piata din Europa de Vest. Gravo - R Prod S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. In cazul in care doriti sa colaborati cu noi, va rugam sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor
  • Infiintata in anul 1994, Triangle Technology Ltd ca crescut in scop, marime si reputatie devenind una dintre principalele firme de productie publicitara de pe piata romaneasca. De la o simpla schita pana la proiecte complexe, de la prototip pana la productie de serie santem "one stop shop" pentru clientii nostrii. Portofoliu de produse include postere de mari si mici dimensiuni, signalectica pentru aplicatii interioare si exterioare, panouri publicitare, casete, totemuri, POS, Dispaly-uri, Distribuitoare, amenjare magazine, standuri. Portofoliu de clienti directi si indirecti (externalizati la noi) include Orange, Vodafone, ING, Nestle, Kraft, Banca Tiriac, P&G,Henkel si multi altii. Calitate si experienta in a crea reclama pentru a creste afacerea dvs. este motto-ul nostru ! Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la telefon 00-40-45614048.

Targoviste Producator
  • Sc Fama Design Srl - Bucuresti, str. Silvestru nr. 73, sector 2, J 40/13644/91,CIF RO 23381, TEL./ FAX: 0212120122 Avem o bogata experienta in producerea de mascote publicitare, jucarii din materiale textile, amenajari evenimente, amenajari interioare si altele.

Bucuresti Producator
  • Infiintata in anul 2017, Cutter D-Vision S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania Cutter D-Vision S.R.L va pune la dispozitie produse si echipamente pentru industria publicitara, folii autoadezive. Firma noastra are un personal de 30 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In compania Cutter D-Vision S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati. www.cutter-division.ro www.summacut.ro www.summa.ro www.edp.ro

Timisoara Distribuitor
  • FIRST ONE COMMUNICATION este o agentie full-service specializata in dezvoltarea si desfasurarea planurilor de comunicare strategica. Oferta sa cuprinde servicii integrate de comunicare, prin care clientii dispun de instrumentele specifice traditionale, alaturi de noile tehnici adaptate celor mai recente teorii ale comunicarii. Avantajul competitiv al FIRST ONE COMMUNICATION consta in abordarea strategica a procesului de comunicare, fapt ce asigura o constructie coerenta a imaginii, prin utilizarea eficienta a tuturor resurselor de comunicare. FIRST ONE COMMUNICATION a acumulat peste 10 ani de experienta pe piata de PR si advertising din Romania, timp in care si-a diversificat in permanenta oferta, devenind o agentie full-service cu o pozitie solida in topul companiilor de profil. In aceasta perioada compania si-a imbogatit portofoliul de clienti care activeaza in domenii variate de activitate, incepand de la sectorul financiar - bancar, industrial sau energetic, pana in zona sociala, culturala sau educativa. In cei peste 10 ani de activitate, FIRST ONE COMMUNICATION a demonstrat o profunda intelegere a esentei afacerii clientului, reusind astfel sa identifice de fiecare data strategia optima de comunicare, adecvata pentru fiecare caz in parte. Indeplinirea obiectivelor de comunicare ale clientilor a fost si ramane principalul criteriu de evaluare a succesului FIRST ONE COMMUNICATION.

Bucuresti Servicii
  • Infiintata in anul 2001, Willenskraft Srl. este situata in Constanta, judetul Constanta. Firma noastra comercializeaza o gama larga de materiale pentru productie publicitara. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Constanta Distribuitor
  • Elderom Impex Srl a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Elderom Impex S.R.L. presteaza servicii de productie publicitara. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Europa de Vest. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Cluj-Napoca Servicii