Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Altele - Publicitate/Reclama: 290 companii
 • Servicii profesionale in zona de vest a Romaniei. - Serviciile de fotografiere si filmare aeriana va ofera posibilitatea de a obtine imagini aeriene de calitate ridicata indiferent de locatie. - Servicii de aero-fotogrammetrie din drona prin care se masoara, determina metric si se reprezinta grafic portiuni din suprafata terestra sau a unor obiective (ex: cladiri istorice, obiective turistice etc). - Servicii de scanare cu ajutorul camere de termoviziune (cu infra-rosu) pentru analiza instalatiilor, a conductelor; inspectii ale liniilor electrice, acoperisurilor etc. - Servicii de scanare a culturiilor cu ajutorul camerelor dotate cu senzori pentru imagini multispectrale prin care se pot colecta si furniza diverse informatii precise referitoare la starea culturilor de la primele etape (imediat ce a rasarit) pana la maturitate.

Alios, Masloc Servicii
 • Adlider o agentie web design si branding orientata catre calitate, cu o experienta de peste 7 ani. Ne-am propus sa fim o agentie web design diferita, indiferent de piata din domeniu. Misiunea noastra, ca agentie web design, este sa ajutam clientii sa dezvolte un brand, de calitate, integrat. Sa dezvoltam solutii personalizate, care ajuta clientii sa-si creasca afacerea. De la primii pasi, incepand cu strategia, nume firma, creare logo, identitate vizuala, pana la creare site web sau optimizare seo, campanii pay per click prin Google Adwords sau Facebook ADS suntem orientati catre calitate si rezultate. Atuul nostru este relatia cu clientul, daca el castiga si noi castigam.

Gura Humorului Servicii
 • WallBiz reprezinta locul potrivit unde exista posibilitatea de a promova propria afacere intr-un mod foarte simplu si unde sunt existente nenumarate categorii de business. Pe aceasta cale se imbunatateste imaginea in mediul online si firma devine mult mai vizibila. Dintr-un singur cont, utilizatorul poate adauga anuntul in mai multe categorii respectiv in mai multe orase. Pentru informatii despre inregistrare si pachete de promovare consultati link-ul. https://www.wallbiz.ro/intrebari-frecvente

Bucuresti Servicii
 • Oferim publicitate pentru orice produs sau serviciu care este comercializat legal. Oferim cresterea vanzarilor printr-o metoda noua de marketing. Oricine doreste poate obtine un venit suplimentar in timpul liber.

Bistrita/bistrita Nasaud Servicii
 • Firma S.C. Prodact Metal Color S.R.L presteaza servicii de vopsitorie in camp electrostatic. Producem confectii metalice usoare pe baza de comanda sau pe baza de proiecte. Producem standuri pt. publicitate. Concepem standuri pt. publicitate.

Bucuresti Producator
 • Mystery Shopping Agency este o agentie de marketing research cu focus pe Mystery Shopping si Customer Satisfaction Survey. Activeaza pe piata din Romania inca din 2008 si se afla intr-o continua dezvoltare datorita dedicarii membrilor echipei. Alaturi de Conference Arena si Expo Media, Mystery Shopping Agency face parte din cele 4 arii de business unificate sub brandul a Marketing Insiders Groupa .

Bucuresti Servicii
 • West Media Production & Event Solutions, vă oferă servicii Multimedia complete pentru evenimente: Filmări video - full HD și 4K Sonorizari Fotografii digitale Pentru: nunți, botezuri, onomastici, majorate, serbări, banchete și alte evenimente.

Salonta Servicii
 • Elite-Personal ist ein breit gefuchertes internationales Netzwerk bestehend aus vielen internationalen Mitarbeitern, weltweiten Kooperations-partnern und Unterstutzern. Daurch sind wir in der Lage passende Arbeitgeber mit passenden Arbeitnehmern zusammenzufuhren. Wir stehen fur Werte wie: gegenseitiges Vertrauen und Wohlwollen Zuverlussigkeit rucksichts- und treuevolles Verhalten Verschwiegenheit und Diskretion ethisches Handeln

Munchen Altul
 • AloFirme este platforma destinata oamenilor care folosesc internetul pentru a gasi informatiile de care au nevoie atunci cand doresc sa cumpere ceva sau au nevoie de un serviciu. Este locul ideal in care firmele sa se afiseze in fata a peste 10 000 de posibili clienti lunar.

Bucuresti Servicii
 • Firma noastra preia comenzi in concordanta cu standardele companiei. - introduce operativ si in mod corect comenzile primite; - verifica comenzile inclusiv din punct de vedere cantitativ si preturi sistem-preturi comanda; - intocmeste facturile fiscale in urma verificarii avizelor de insotire a marfii si eventualele facturi de diferenta ce pot aparea (pret sau cantitate). - preia, centralizeaza si transmite toate datele si informatiile din teren (prin telefon/fax/e-mail); - intocmeste rapoarte periodice.

Bucuresti Servicii
 • Sentio Advertising este o companie de advertising care ofera servicii complete de la creatie publicitara la productie publicitara. Abordam o pozitie creativa, obiectiva si profesionala in relatia cu clientii nostri si ne dorim de fiecare data sa atingem obiectivele stabilite. Construim si adaugam valoare brandurilor prin solutii de comunicare integrate.

Iasi Servicii
 • Am pornit la drum cu o idee. Ideea de a arata oamenilor ceea ce au simtit in momentul apasarii butonului de declansare. Si i-am gasit si un nume potrivit Pure Feelings. Formam o echipa din 3 membri, doi fotografi si un videograf, pregatiti mereu sa capturam sentimentele voastre. Si, pentru a intelege ce ne dorim pentru voi, trebuie sa aflati ca suntem orientati spre calitate, spre dorintele voastre. Oferta noastra se adreseaza si operatorilor economici, noi fiind pregatiti pentru a dezvolta imaginea acestora.

Ramnicu Valcea Servicii
 • Revista "100% Construct" se adresează mediului de afaceri din industria construcţiilor edilitare, de locuinţe, clădiri de orice natură, din industria materialelor şi a utilajelor de construcţii din România. Publicăm reclame, anunţuri, ştiri, reportaje, anchete, prezentări de companii, produse şi servicii, noutăţi legislative, subiecte de cultură generală ce au legătură cu domeniul construcţiilor (arhitectură, clădiri istorice, personalităţi din aceste domenii, apariţii editoriale, şi altele).

Bucuresti Altul
 • Daca ar fi sa ne prezentam in cateva cuvinte, am putea spune ca ne ocupam cu importul direct de promotionale de pe pietele asiatice si europene, atat sub forma de articole promotionale standard cat si sub forma de articole promotionale speciale. Statutul de membru PSI (The international network of the promotional product industry) si faptul ca suntem certificati ISO 9001:2008 si ISO 27001 sunt garantia ca iti putem pune la dispozitie produsele personalizate ce iti vor promova imaginea cu succes. Am construit in timp relatii stranse cu furnizorii nostri, atat din Europa cat si din Asia, si astfel iti putem oferi orice tip de produs personalizat, la preturi care sa te satisfaca: de la produse standard (clasice sau iesite din tipare) la produse create special pentru a reprezenta sigla si compania ta. Dar ceea ce ne face placere sa credem este ca, reprezentativ pentru cei 8 ani de activitate ai Chilli Ideas , este faptul ca multe companii importante au ales sa-si "asezoneze" imaginea cu chilli-promotionale si sa ne devina clienti fideli. De ce? Pentru ca suntem flexibili, avem preturi competitive, promovam calitatea, tratam cu atentie fiecare lucrare si fiecare partener.

Bucuresti Importator
 • Cribo Work Business Srl-d este o firma de cercetare de piata, management si publicitate. Asigura clientilor sai raspunsuri rapide la problemele sale, consultanta in rezolvarea problemelor, publicitate si studii la cele mai inalte standarde realizate de persoane specializate si cu vasta experienta si la cele mai mici preturi. Studiile noastre se desfasoara la nivel national, in orice domeniu existent pe piata. CRIBO WORK BUSINESS este un nume ce ne reprezinta, precum: " cercetare, research, interviu, business, opinie ". Ne ocupam de studii de piata calitative, cantitative, focus, client misterios, etc.

Alba Servicii
 • Compania noastră este specializată în servicii profesionale de resurse umane, contabilitate fiind un furnizor important de soluţii de calitate în domeniu. Vă asigurăm că experienţa şi expertiza noastră vă vor aduce cel mai înalt nivel de satisfacţie.

Sibiu Servicii
 • Suntem o agentie de publicitate specializata in baze de date B2B si B2C si campanii de SMS marketing, Email marketing, Telemarketing, Marketing Direct, Call Center, Drop mail, Direct mail, Social media marketing, newsletter.

Bucuresti Servicii
 • Kamy Modelyng este o agenție nou înființată, care dorește sa vina în ajutorul acelora care cauta modele pentru reclame, prezentări, defilări, ședințe foto. Modelele agenției sunt atât fete cât și băieți.

Tulcea Servicii
 • Firma noastra cu sediul in Brasov s-a specializat inscriptionari auto si publicitate. Inscriptionari auto, Inscriptionari autoturisme, Inscriptionari utilitare, Inscriptionari camioane, Inscriptionari TIR-uri, Inscriptionari autocare, Inscriptionari microbuze, Inscriptionari dube, productie publicitara, panouri publicitare, casete luminoase, panouri tip A, poliplan.

Brasov Servicii
 • Suntem o companie full service de publicitate instore: gestionam integral procesul de publicitate, de la consilierea clientilor pana la implementarea si monitorizarea campaniilor in magazine. Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii