Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Consultanta - Servicii: 4159 companii
 • Firma Nazjar Tech din Pitesti,Romania activeaza pe partea de Servicii IT incepand din anul 2020.Echipa noastra are o experienta de 14 ani in domeniul IT (Mentenanta, Achizitie, Consultanta, Webdesign, Networking). Serviciile noastre se pot oferii On-site sau remote. -Motto-ul nostru: "The future awaits, just keep your mind open to build it!"

Sat Vranesti, Comuna Calinesti Producator
 • Buju Stanciu & Asociatii este un birou de avocatura, cu sediul in Bucuresti, ce ofera consultante personalizate si calitative. Echipa noastra este specializata in diferite arii de expertiza si se remarca prin profesionalism, confidentialitate si meticulozitate. Toate serviciile furnizate de noi sunt la cele mai inalte standarde. Totodata, prioritizam nevoile si preferintele clientilor pe care ii reprezentam. De asemenea, le punem la dispozitie cele mai bune solutii in cel mai scurt timp. Suntem intotdeauna la curent cu noile schimbari in domeniul juridic si avem intotdeauna abordari inovatoare. Echipa noastra este formata din tineri competenti si dedicati profesiei lor. Parteneriatele pe care le-am incheiat cu doua societati de renume din Italia si Republica Moldova ne ajuta sa progresam si sa va oferim servicii calitative. Prin urmare, cel mai bun avocat Bucuresti il veti gasi in cadrul cabinetului nostru de avocatura. Noi suntem specializati in dreptul muncii, drept penal, drept civil, drept comercial, drept fiscal si nu numai. Relatiile cu clientii se bazeaza intotdeauna pe sinceritate, confidentialitate, respect si incredere reciproca. Prestatia avocatilor din cadrul biroului BUJU STANCIU & ASOCIATII va fi profesionala si excelenta. Vom rezolva cu maiestrie orice problema ce tine de ariile noastre de expertiza. Pentru a va convinge, va asteptam cu drag la o intrevedere!

Municipiul Bucuresti Altul
 • Expertiza Risc Srl din Cluj Napoca, a luat fiinta in anul 2018. Societatea este reprezentata de Suciu Andrei Pamfil, Expert Evaluator de Risc autorizat in Registrul National al Evaluatorilor de Risc la Securitatea Fizica la pozitia 450, din 16.01.2015, cu experienta in domeniul securitatii din 2009.

Municipiul Cluj-Napoca Servicii
 • Hello, my name is Kateryna. I represent the Ukrainian manufacturer of quality and eco friendly and recyclable packaging LLC "Company" Chernihiv Package ". Our warehouses located on the western borders of the country. Our products are ready for fast shipment: packages with cool prints and packages without printing (transparent, white, color), as well as a new line of "Freedom". It is possible to get samples before ordering. It is also possible to make packages to order (size and design). Our packages are high-quality and stylish packaging for your business. Will be glad to answer fast to your questions and help with the choice. Will be happy to cooperate!

Ukraine Producator
 • Transilvania Broker Galati este partener Transilvania Broker Sa. Incheiem toate tipurile de asigurari disponibile pe piata din Romania. Garantam cele mai bune tarife, oferind consultanta pe toata perioada derularii contractului de asigurare.

Galati Altul
 • Madalina Dicu, avocatul titular al Cabinetului, este absolventa a Universitatii Bucuresti - Facultatea de Drept, avocat definitiv din anul 2009 si membru in cadrul Baroului Bucuresti, Uniunii Nationale a Barourilor din Romania si Consiliului Barourilor Europene. Cabinetul de Avocat a luat nastere in anul 2011, pe parcursul celor 11 ani avand o gama variata de clienti, atat persoane fizice, cat si juridice. Serviciile oferite sunt de consultanta, asistare si reprezentare juridica in litigii de drept civil, dreptul familiei, muncii, contencios administrativ, recuperari creante, executari silite, proprietate intelectuala, insolventa, infiintari societati, asociatii si fundatii. In prezent, in cadrul Cabinetului si in parteneriat cu acesta, activeaza 5 avocati, din arii de specialitate diferite, doi practicieni in insolventa, doi consilieri in proprietate intelectuala, un contabil si doi traducatori autorizati acoperind, astfel, o sfera larga de servicii juridice.

Bucuresti Servicii
 • - consultanta in afaceri si management - resurse umane         intocmirea contractelor individuale de munca - intocmirea actelor aditionale la contractele individuale de munca - intocmirea registrului general de evidenta a salariatilor REVISAL - intocmirea adeverintelor de salariu - intocmirea notelor de lichidare pentru personalul beneficiarului - intocmirea, depunerea si urmarirea dosarelor de personal - consultanta privind salarizarea - completarea actelor aditionale cu modificare salarii, functie, norma de lucru sau durata de munca - intocmire dosar pentru subventii la AJOFM - intocmirea documentelor pentru obtinerea repartitiilor de la AJOFM - lista privind posturilor vacante obtinuta de la AJOFM

Sat Vladimirescu, Comuna Vladimirescu Servicii
 • Va stam la dispozitie si cu consultanta financiara pentru a alege cea mai potrivita forma de infiintare la activitatea dvs. -Infiintari firme: SRL, SRL-D, II, PFA, IF. -Oferim servicii de contabilitate

Timisoara Servicii
 • Elaboram Certificate de Performanta Energetica pentru apartamente, locuinte individuale si spatii incalzite cu alte destinatii la preturi corecte (minime). Serviciile de dirigentie de santier se tarifeaza in functie de mai multe criterii, insa cele mai importante sunt: distanta pana la locatie, frecventa si numarul de vizite in santier, complexitatea si tipul proiectului (casa, bloc sau hala). Daca proiectul este complex, frecventa vizitelor pe santier e mai mare.

Municipiul Braila Servicii
 • Elaboram Certificate de Performanta Energetica pentru apartamente, locuinte individuale si spatii cu alte destinatii in Bucuresti si in judetul Ilfov la preturi avantajoase. La dorinta clientului, putem intocmi certificate energetice si pentru cladiri din alte judete. Asiguram Dirigentie de Santier, dirigintele de santier este autorizat de ISC sa desfasoare activitatea de dirigentie de santier si este angajat de catre investitor/beneficiar, cu obligatii privind asigurarea verificarii executiei corecte a lucrarilor de constructii, pe tot parcursul acestora. Va punem la dispozitie servicii complete de proiectare.Stabilirea conceptului de arhitectura dorit, intocmire schite conform dorintelor clientului, alegerea solutiilor arhitecturale optime impreuna cu arhitectul nostru.

Oras Otopeni Servicii
 • GamServ Cons este o companie specializata in furnizarea de servicii complete de securitate adaptate nevoilor tale (sisteme de supraveghere video, antiefractie, stingatoare, accesorii si echipamente psi, control acces si altele.

Bacau Altul
 • Consultanta Fonduri Europene Vaslui ofera servicii de consultanta pentru firme sau institutii in vederea obtinerii de fonduri nerambursabile Vaslui din diverse surse de finantare pe urmatoarele domenii de activitate: productie: achizitionare linii de productie, constructie hale, achizitie utilaje si echipamente, extinderea capacitatii de productie, diversificarea activitatii productive, constructii - investitii in utilaje prestari servicii si comert - investitii pentru diverse utilaje, echipamente, masini transport marfa, service-uri auto - utilaje, echipamente, software, infrastructura IT - atat hardware cat si software (ERP, CRM, BI, WMS si alte aplicatii online pentru afaceri turism (pensiuni turistice, agrement) agricultura (ferme vegetale, sere legume, silozuri, depozite frigorifice), zootehnie (ferme vaci, ferme pasari de carne si oua, ferme porci), prelucrare (lapte, carne, cereale, lemn) fabrici panificatie, cofetarie-patiserie, biscuiti resurse umane cercetare-dezvoltare-inovare Scrierea proiectelor: Cereri de finantare Vaslui; Planuri de afaceri Vaslui; Studii de fezabilitate Vaslui; Memorii justificative Vaslui; Studii tehnico-economice Vaslui; Studii si strategii de marketing Vaslui; Analize economico-financiare Vaslui. Implementarea proiectelor: Informare si publicitate; Proceduri de achizisie; Cereri de rambursare; Raportare perioada de implementare si post implementare; Notificari aferente contractului de finantare; Asistenta vizita de monitorizare in perioada de implementare si post-implementare.

Vaslui Servicii
 • Cityimobiliare Va ofera servicii de intermediere imobiliare in tranzactii de vanzare / inchiriere - apartamente, case, terenuri, spatii comerciale si spatii industriale. Consultanta pre-vanzare / pre-cumparare / pre-inchiriere. Evaluarea proprietatii; - Consiliere juridica. Reprezentare in tranzactii pe baza unei analize serioase a pietei imobiliare.

Municipiul Cluj-Napoca Servicii
 • Ne ocupam cu infiintari firme / Modificari acte ONRC / Cesiune / Lichidari societati/ Eliberari Furnizari Informatii ONRC/ Eliberari Certificate Constatatoare ONRC / Deschidere sau Inchidere punct de lucru / Autorizari Coduri Caen Beneficiar.

Galati Servicii
 • Noi suntem Sc Levnic Design Srl si avem experienta in proiectarea de drumuri, strazi, parcaje, alimentari cu apa, retele de canalizare, constructii civile, etc. Suntem o echipa tanara, dedicata, responsabila, dornica de nou, intr-o continua perfectionare si dezvoltare. Investim in primul rand in oameni dar si in echipamente si tehnologii de ultima generatie, pentru a oferi servicii tehnice de o calitate superioara. Oferim servicii specializate in lucrari de infrastructura, constructii civile si instalatii si avem o bogata capacitate in realizarea, prezentarea si promovarea serviciilor de proiectare si consultanta.

Municipiul Braila Servicii
 • Centrul European Pentru Educatie, Cercetare Si Dezvoltare - Sintesis a fost creat din dorinta de a fi un vector de dezvoltare si integrare a proiectelor nationale in spatiul european si a celor europene in cel international. In acest sens, Centrul European acopera cu succes o gama variata de activitati si servicii, in conformitate cu politicile europene, oferind, impreuna cu colaboratorii si partenerii sai, solutii si strategii de implementare personalizate in functie de nevoile clientilor, dar si in dinamica dezvoltarii in concordanta cu tendintele de digitalizare proprii fiecarui domeniu. Astfel, de la campanii si evenimente din sfera culturii antreprenoriale si de afaceri, la cursuri de pregatire profesionala in variate domenii de activitate. Centrul European ofera inclusiv servicii de management pentru campanii de branding si de identitate vizuala, pachete de servicii de consultanta si strategii de lansare de produse pe diferite piete.

Bucuresti Sectorul 1 Servicii
 • Societatea Rodafis a fost infiintata in anul 1996. In descursul timpului a desfasurat activitate in domenii precum: intermedieri financiare, tranzactii bursiere, expertiza, evaluare, garantii mobiliare. Din anul 2001, sub diferite forme, a activat ca operator/agent in cadrul Registrului National de Publicitate Mobiliara (fost AEGRM).

Municipiul Iasi Servicii
 • VIS QMS Consultancy Srl este un Serviciu Extern de Prevenire si Protectie (abilitat de catre Inspectoratul Teritorial de Munca) care vine in sprijinul companiilor si institutiilor cu servicii complete de Sanatate si securitate in munca (SSM) si Situatii de urgenta (PSI, PC), respectand reglementarile legislatiei in vigoare. Asiguram consultanta pe intreaga durata a contractului si reprezentare in cazul controalelor organizate de catre organele abilitate..

Sat Valea Ierii, Com. Valea Ierii Servicii
 • Echipa de experti in domeniul accesarii de fonduri europene nerambursabile expert finantare consultanta Consultanta in vederea elaborarii proiectelor cu finantare nerambursabila Elaboram Proiecte in vederea obtinerii finantarii nerambursabile, prin fonduri europene sau guvernamentale. In cadrul Dosarului cerererii de finantare, elaboram urmatoarele documentatii: Cerere de finantare, Studiu de fezabilitate, Plan de Afaceri, Memoriu justificativ, Analiza cost-beneficiu, Strategii de marketing, etc. Documentatia proiectului va fi realizata intotdeauna in acord cu Ghidul programului, avandu-se in vedere in permanenta respectarea tuturor conditiilor de eligibilitate.

Slobozia Servicii
 • Avocat partener in cadrul Casei de Avocatura Jenei Cigher, activand ca avocat in cadrul Baroului Cluj din anul 2013. Imbinam cunostintele si experientele solide in domeniul juridic cu spiritul inovativ si pragmatic. De-a lungul timpului am acceptat provocari din diverse domenii juridice, oferindu-le clientilor solutii inteligente si clare. Biroul nostru ofera consultanta juridica, asistare si reprezentare in fata instantelor de judecata, a organelor de urmarire penala si a autoritatilor publice, precum si redactare de acte juridice in domeniile: - Drept European, Drept International, Drepturile Omului; - Drept penal; - Dreptul Muncii si al Asigurarilor Sociale - Drept Comercial, Drept Societar, Dreptul Afacerilor; - Consultanta Start-up si O.N.G. - Drept Civil, Drept Imobiliar, - Contracte - Recuperari creante, Executari silite, Contestatii la executare; - Atestare acte, Stabilire sediu social pentru firme la avocat. - Dreptul Familiei; - Drept succesoral / Partaj

Cluj Napoca Altul