Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Investitii - Consultanta: 588 companii
 • Firma noastra este specializata in elaborarea documentatiei complete in vederea obtinerii fondurilor europene. Suntem una din firmele componente ale unui prestigios grup de firme de consultanta in afaceri. Echipa tanara de profesionisti provenind din sectoare de activitate cheie- bancare, financiare, agricole, tehnice au capacitatea de a elabora in timp foarte scurt si la preturi competitive si foarte avantajoase documentatia completa necesara obtinerii de fonduri europene pentru toate domeniile eligibile precum si sa asigure asistenta completa post-contractare. Experienta noastra vasta (ferme vegetale-culturi de camp,ferme zootehnice, mixte, plantatii viticole, pomicole, abatoare, sere, construirea de centre de vinificatie, de pensiuni, etc.) in implementarea programului SAPARD va fi pusa in sprijinul ideilor dvs. astfel incat puteti fi siguri ca a-ti gasit consultantul potrivit astfel incat proiectul dorit sa poata obtine finantarea potrivita. De asemenea asiguram asistenta necesara sustinerii proiectelor la finantatori, evaluatori, fonduri de garantare. Oferim servicii profesioniste, seriozitate, confidentialitate in implementarea proiectelor europene asigurand realizarea acestuia pana la inchiderea finantarii cu un procent de reusita de 100%. Suntem deschisi oricaror colaborari si provocari in acest domeniu asigurandu-va de faptul ca daca doriti sa va dezvoltati afacerea sau sa demarati o afacere noua ati gasit partenerii potriviti. Suntem disponibili oriunde pe teritoriul tarii. Date de contact 0723002355; site:www.finantarieuropene.aaz.ro www.FONDURISTRUCTURALE.aaz.ro;

Focsani Servicii
 • 3C Total Consult este o firma de consultanta, cu capital privat, infiintata in anul 2001, cu sediul in Bucuresti, a carei activitate principala consta in prestarea de servicii consultanta pentru clienti din sectorul public dar si privat in vederea obtinerii finantarii pentru proiectele de dezvoltare propuse de acestia, precum si servicii de consultanta tehnica, financiara si in managementul executiei proiectelor de investitie. Proiectele de consultanta variaza de la studii de mica complexitate pana la proiecte de anvergura, multidisciplinare. Baza de date a clientilor nostri cuprinde: organizatii financiare internationale (UE si USAID), firme din sectorul privat, institute de cercetare, institutii de invatamant, institutii medicale, Autoritati Publice Locale, Agentii si Servicii Publice. 3C Total Consult are o experienta considerabila in domeniul proiectelor cu finantare publica nationala si internationala, si a managementului de proiect, investitiile in cercetare-dezvoltare reprezentand un domeniu in care firma a pregatit si derulat multiple proiecte incepand cu anul 2006. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda.

Bucuresti Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1995 si este situata in Ploiesti, judetul Prahova. suntem membrii UNPIR din anul 2002. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: consultanta in afaceri. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Ne ocupam de reorganizarea agentilor economici aflati in dificultate si de lichidarea voluntar/faliment a societatilor comerciale. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea serviciilor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Ploiesti Servicii
 • Firma noastra va ofera: -Antepriza generala -Consultanta tehnica si financiara pentru proiecte de constructii -Dirigentie de santier -Ofertare si decontare proiecte de investitii -Proiectare constructii civile, industriale si agricole

Sat Suciu De Sus, Comuna Suciu De Sus Servicii
 • Evaluator in Bucuresti pentru proprietati imobiliare (apartament, casa cu teren, teren liber, spatiu comercial, spatiu industrial) si bunuri mobile (autoturism, utilaje). Rapoarte de evaluare pentru diferite scopuri: vanzare-cumparare, informare, partaj, succesiune, impozitare, raportare financiara, garantarea imprumutului, intabulare cladire, aport capital social, esalonare la plata. Rapoartele de evaluare au o complexitate ridicata si respecta conformitatea cu Standardele de Evaluare ANEVAR. Consultanta personalizata pe intreaga durata a procesului de evaluare si dupa incheierea acestuia.

Bucuresti Servicii
 • La NN, oamenii sunt nucleul activitatii noastre. Incepand de la clienti, continuand cu angajatii si colaboratorii, am invatat ca relatiile care functioneaza sunt cele care incep cu „ne pasa“. De aceea, ca angajator, e important pentru noi sa vii cu placere la birou in fiecare zi. Sa descoperi un loc in care poti vorbi liber si sa simti ca parerea ta conteaza. Credem ca e important sa cresti si sa te dezvolti asa cum vrei, pentru ca experienta ne-a aratat ca singurul mod prin care putem ramane in pas cu lumea e sa invatam unii de la altii. Iar noi, vrem sa invatam de la tine.

Bucuresti Altul
 • Companie de servicii in domeniul financiar, oferim consultanta in elaborarea planurilor financiare personalizate a protectiei individuale si a familiei cat si siteme de economisire pentru viitor. De 20 de ani oferim protectie financiara si servicii de inalta calitate.

Oradea Servicii
 • Oferim consultanta de afaceri, infiintare firme si modificari la registrul comertului. Planuri de afaceri studii de caz, accesare fonduri, credite, promovare si marketing, gasire parteneri  de afaceri interni si externi.

Timisoara Servicii
 • In prezent ne ocupam cu consultanta financiara, venind in sprijinul clientilor, persoane fizice si persoane juridice (sub toate formele de organizare SRL, SA, ii, PFA, etc), cu solutii de creditare de tip credite nevoi personale, credite pentru activitate curenta, credite pentru investiti si leasing pentru diverse achizitii.

Bucuresti Servicii
 • Suntem un atelier de design focusat pe inovatie. Dezvoltam solutii versatile adaptate la o lume in perpetua schimbare. Optimizam si armonizam de la concept pana la implementare. Ne pricepem la proiecte de urbanism, arhitectura, design ambiental si design de obiect.

Timisoara Servicii
 • Oferim servicii de consultanta pentru accesarea si implementarea programelor europene nerambursabile. Realizam, depunem si implementam proiecte prin fonduri europene nerambursabile pentru toate judetele tarii.

Bucuresti Servicii
 • Societate cu capital integral autohton, dorinta de dezvoltare, echipa tanara si cu dorinta de munca. Activam in varii sectoare - intermedieri cu produse diverse, intermedieri imobiliare, Proiecte de dezvoltare pentru zona de vest a Romaniei.

Arad Servicii
 • De ce ar trebui sa apelezi la un evaluator atunci cand vinzi sau cumperi o proprietate? Pentru a fi informat corect asupra pretului Pentru a fi informat asupra diverselor costuri ulterioare achizitiei si a altor conditii Pentru a putea negocia avand toate elementele tehnice, juridice, economice Pentru a lua cea mai buna decizie. E o alegere vitala!

Sibiu Servicii
 • Suntem proactivi: ne dorim sa jucam un rol cheie in calitatea vietii oamenilor, prin asigurari. Protejam: dedicati rolului de baza al asigurarilor, administram si limitam riscurile pentru persoane fizice si companii. Dezvoltam: cream zi de zi un plus de valoare prin tot ce oferim. Credem si investim in oameni: ne pasa cu adevarat de viitorul si prezentul clientilor nostri. Investim si avem incredere in oamenii cu care lucram. Crestem calitatea vietii: crestem calitatea vietii oamenilor. Pretuim prosperitatea, siguranta, consilierea, lucruri pe care le oferim clientilor nostri prin serviciile Generali.

Constanta Financiar
 • Odas Global Consulting este o companie globala ce se concentreaza asupra consultantei in afaceri, fondurilor europene, investitii realizate la nivel globala, arhitectura, lobby si servicii tehnologice. Compania a fost fondata in 2003 si de atunci a evoluat dinamic, oferind o gama larga de servicii clientilor nostri, pornind de la consiliere in afaceri si consiliere in comunicatii strategice pana la lobby pe langa institutiile europene si agentiile si organizatiile internationale, precum si o platforma globala puternica si servicii de comunicatii financiare si corporative complementare. Echipa noastra lucreaza intr-o gama larga de sectoare si probleme sectoriale transversale. Acestea includ servicii financiare, energie si mediu, tehnologie si telecomunicatii, concurenta, comert, sanatate, petrochimie, stiintele vietii, bunuri de larg consum si securitatea cibernetica, etc. Clientii nostri primesc consiliere strategica si hands-ona punerea in aplicare de la un grup divers de experti. Baza de clienti a ODAS GLOBAL CONSULTING SRL include companii din sectorul public si privat, asociatii si non profit.

Cluj Napoca Financiar
 • Our company offer: -project management -design & engineering -cost calculation -manufacturing, welding and machining processes -inspections and tests -NDT examination -standardization and quality management -commissioning and operating

Resita Altul
 • Mebru CeccAR oferim servicii de contabilitate si consultanta fiscala cu peste 20 de ani de experienta. Oferim o noua experienta - online - pentru servicii contabilitate. Reduceti la maxim vizitele in persoana, trimitand toate documentele pe email. Preluam direct toate facturile de vanzare si cumparare din programul de gestiune. Documentele trimise vor fi prelucrate in maxim 24 de ore. Situatii la zi accesibile online chiar si de pe dispozitivul mobil - telefon, tableta.

Arad Servicii
 • Formata din specialisti in domeniu, echipa Asymmetrical Building Srl ofera, la cele mai inalte standarde de calitate, urmatoarele servicii: - Consultanta tehnico-economica - Proiectare Generala - Asistenta Tehnica - Project Management.

Baia Mare Servicii
 • Activitatea Apulum Business Consulting consta in oferirea de consultanta in obtinerea si managementul fondurilor nerambursabile clientilor persoane fizice si juridice din domeniul public, privat sau ONG.

Municipiul Alba Iulia Servicii
 • Reprezentam o comunitate de artisti tineri, absolventi ai Universitatii Nationale de Arte din Bucuresti cu rezultate foarte bune in peisajul cultural (premii si expozitii nationale si internationale de prestigiu) care au luat initiativa de a crea un nucleu artistic proaspat. Dupa cum stiti, in ultima perioada atentia publicului si in general a societatii s-a indreptat foarte mult in zona artelor vizuale. Dovada stau evenimentele care au celebrat Centenarul (in proportie covarsitoare fiind expozitii de arta vizuala, Sezonul Romano-Francez si alte evenimente cu impact vizibil).

Bucuresi Servicii