Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Investitii - Consultanta: 588 companii
 • Firma noastra ofera consultanta de specialitate prin proiecte in agricultura, comert, servicii. Asiguram expertiza de specialitate in domeniul financiar bancar. Realizam proiecte finantate prin AFIR, POCU, etc. Fundamentam planuri de afaceri si cash flow pentru firme;

Ploiesti Financiar
 • Modul in care noi facem consultanta imobiliara se bazeaza pe o experienta de peste 45 de ani de crestere continua si milioane de tranzactii incheiate cu succes. Nimeni in lume nu vinde mai multe proprietati decat RE/MAX! Avand cei mai multi clienti fericiti si o tranzactie la fiecare 30 secunde, "RE/MAX este liderul mondial in imobiliare", cu o retea de peste 123.000 de agenti activi pe mapamond, prezenti in peste 100 de tari si 5 continente. "Misiunea noastra este sa tranzactionam proprietatile la cel mai bun pret posibil si in cel mai scurt timp, sa oferim servicii imobiliare exceptionale si sa fiti inca unul dintre clientii nostri fericiti!"

Iasi Servicii
 • Jupiter Ventures SRL provide online professional financial consultancy on B2C basis. We provide our services worldwide to over 500.000 users. We analyze clients portfolio and provide consultancy. We manage a portfolio of over 300 users on daily basis.

Bucuresti Servicii
 • Ne ocupam cu finantarea de autoturisme, camioane si semiremorci, utilaje de constructii, utilaje de agricultura si echipamente. Inca de la inceputurile activitatii noastre am promovat conceptul One stop shop prin care, clientul gaseste prin noi, atat bunurile de care are nevoie, cat si finantarea necesara achizitiei. Misiunea noastra este sa oferim clientilor nostri solutii eficiente si rapide de finantare caracterizate de profesionalism, flexibilitate si calitate.

Bucuresti Financiar
 • Tradein Concept Service Srl este o companie romaneasca, cu capital 100% privat. Este inregistrata la Oficiul National al Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti, avand CUI: 39075505 Principalul domeniu de activitate al companiei este de Constructii de Cladiri dar si Lucrari de constructii a drumurilor si autostrazilor, Lucrari de constructii a cailor ferate de suprafata si subterane, Lucrari de constructii a proiectelor utilitare pentru fluide, Lucrari de constructii a proiectelor utilitare pentru electricitate si telecomunicatii, Constructii hidrotehnice, Lucrari de constructii a altor proiecte ingineresti n.c.a, Lucrari de demolare a constructiilor, Lucrari de pregatire a terenului, Lucrari de foraj si sondaj pentru constructii, Lucrari de instalatii electrice, Lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat, Alte lucrari de instalatii pentru constructii, Lucrari de ipsoserie; Lucrari de tamplarie si dulgherie, Lucrari de pardosire si placare a peretilor, Lucrari de vopsitorie, zugraveli si montari de geamuri, Alte lucrari de finisare, Lucrari de invelitori, sarpante si terase la constructii, Alte lucrari speciale de constructii n.c.a. Pe langa domeniul constructiilor compania se mai ocupa si cu Transportul si Comertul, Activitate Hoteliera si Restaurant, Consultanta Manageriala si Fiscala si Servicii de Bussines.

Bucuresti Servicii
 • Total House Imob & Services este o agentie imobiliara, oferim servicii de reprezentare imobiliara exclusiva pentru Ploiesti si Jud.Prahova. Oferim servicii de mentenanta imobile, transport mobila,servicii de curatenie, servicii de amenajari interioare.

Ploiesti Servicii
 • Suntem o echipa de experti evaluatori, membrii autorizati ai Asociatiei Evaluatorilor din Romania, (A.N.E.V.A.R.), auditori energetici de gradul I si II, experti cadastristi, experti si consultanti in autorizatii de constructii si experti agreati de Ministerul Justitiei. Avem experienta peste medie. Ne respectam angajamentele! Elaboram rapoarte de evaluare conforme cu standardele de evaluare a bunurilor. Va garantam termenele stabilite! Asiguram cea mai deschisa si transparenta colaborare! Raspundem prompt solicitarilor

Otopeni Servicii
 • Compania Imex EuCa opereaza in domeniul serviciilor de  consultanta vamala pentrua activitatile de import si export in Nord America (Canada, Statele Unite si Mexico).   Va oferim urmatoarele servicii: - Oferirea de asistenta in probleme vamale - Ghidare in procesul de export in conformitate cu standardele nord americane, cerinte de certificare, evitarea problemelor legale, determinarea obligativitatii obtinerii licentei de export - Verificarea tuturor documentelor necesare si a corectitudinii acestora - Clasificarea tarifara a produselor din toate domeniile , in baza legislatiei aplicabile, notelor explicative, ghidurilor europene si nord americane (Canada, US, Mexico).

Tisa Import - Export
 • Teo Si Vlad Consultanta Srl-d va ofera urmatoarele servicii: -elaborare planuri de afacere/studii de fezabilitate -elaborare documentatie de finantatre/cereri de finantare -manangementul implementarii proiectelor - elaborare si organizare proceduri de achizitii, consultanta in intocmirea cererilor de plata/rambursare/deconturi finale -elaborare rapoarte de progres -intocmirea documentelor justificative pentru tranzactiile proiectului -servicii de arhivare documente proiect.

Vanatori Servicii
 • S.c. Expert Road S.r.l.-d. va pune la dispozitie proiecte de drumuri incepand de la studii de prefezabilitate pana la proiecte tehnice, detalii de executie, asistenta tehnica si nu in ultimul rand verificarea tehnica a proiectului. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!

Iasi Servicii
 • Our company, Sag Invest, produce and distribute green and sustainable products. Ecologically friendly. We offer a few products related to the textile industry. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Paris Producator
 • Firma Start Up Total Consult SRL va ofera asistenta cu privire la oportunitatile de finantare, elaborarea planului de afaceri si depunerea cererii de finantare, consilierea echipei de implementare a proiectului, asistenta in activitatile de achizitii publice si in pregatirea dosarului de cereri de plata. Va mai putem ajuta si cu infiintarea si autorizarea societatii la Registrul Comertului.

Lupeni Servicii
 • Compania activeaza in domeniul proiectarii si consultantei pentru constructii, elaborand proiecte pentru cladiri, apa, canalizare, drumuri, poduri. Detine mai multe distinctii si premii si, de asemenea, este certificata pentru normele ISO. Are un personal calificat si specializat, cu rezultate foarte bune in obtinerea finantarilor pe proiecte, atat din tara cat si din fonduri UE.

Focsani Servicii
 • Jam Business ofera servicii de consultanta pentru accesare fonduri europene pe toate programele de finantare, certificare ISO 9001 si 14001, servicii consultanta pentru intreprinderi - creditare, infiintare societate, sucursale puncte de lucru, acreditari si autorizari diverse.

Alba Iulia Servicii
 • Conseil En Enterprise este una dintre companiile de top din Romania, colaboratorii din cadrul acesteia avand o experienta in ceea ce priveste serviciile profesionale de consultanta pentru accesarea fondurilor nerambursabile,consultanta in afaceri, audit, consultanta fiscala. Printre clientii nostri se numara atat persoane publice din Romania, din mediul politic sau de business, cat si companii de succes. Ne implicam profund de fiecare data, iar obiectivul nostru este intotdeauna victoria. Oferim acelasi nivel de servicii tuturor campaniilor noastre, adica aceiasi specialisti: strategi, analisti, scriitori si editori. Valorile si principiile noastre sunt cheia performantei si cooperari: Relatia cu clientul: Intelegerea clientului si a nevoilor acestuia sunt principalul nostru obiectiv. Ne propunem inca de la primul contact sa dezvoltam o relatie bazata pe incredere si loialitate reciproca. Performanta: Oferim servicii performante si materiale publicitare profesioniste, care le permit clientilor nostri sa lupte de la egal la egal cu cei mai mari competitori de pe piata si sa-i faca vizibili si relevanti pentru publicul lor tinta. Raspundere: Ne asumam un rol activ in gasirea celor mai relevante solutii pentru afacerea ta si te ajutam constant pentru a atinge cele mai bune rezultate. Integritate: Suntem echilibrati, corecti, onesti. Transparenta este un principiu de la care nu putem devia niciodata in campaniile noastre. Integritatea si stabilitatea este ceea ce orice client isi poate dori de la agentia cu care lucreaza. Colegialitate: Suntem tineri, suntem pasionati de ceea ce facem si ne pregatim constant pentru a fi in tema cu toate noutatile. Nu sunt doar partenerii tai, suntem colegii tai, prietenii tai. Lucram in aceeasi echipa!

Bucuresti Servicii
 • Ventos Management este o companie de management si consultanta. Domeniile de Expertiza principale sunt: * StartUp companie / Investitie noua, deschidere / creare linii noi de busines sau proiecte investitionale noi. * ReStructurarea si managementul Afacerilor / Companiilor * coordonarea si implementarea de proiecte investitionale NB - Pentru detalii suplimentare accesati www.RoPM.ro

Brasov Servicii
 • Incepand cu anul 2006, Jantzen Development a fost unul dintre cei mai importanti furnizori de investitii in terenurile agricole din Romania. Dobandim suprafete agricole pentru investitorii nostri. Va oferim terenuri agricole de vanzare, si sa furnizeze servicii de vanzare a terenurilor agricole de proiecte (structurare, optimizare fiscala, executie). Oferim servicii de consultanta, focusandu-ne pe cresterea valorii pentru proiectul existent de investitie in terenurile agricole (completarea istoricului, inregistrare cadastru, cartografiere, etc.) si de gestionare a terenurilor agricole (contracte de leasing, servicii financiare, administrative si juridice auxiliare complete). Know-how-ul nostru se bazeaza pe cunoastere, prezenta locala si experienta activa. Pe parcursul anilor am dezvoltat relatii apropiate cu autoritatile locale si nationale, combinate cu relatii stranse si de lunga durata cu cele mai importante institutii financiare si consilieri internationali. Acest lucru ajuta la mentinerea timpului de dezvoltare a proiectului pana la un minim.

Sector 1 Altul
 • Compania noastra se ocupa in mod special de marketing - crearea si dezvoltarea noilor canale comerciale, analizarea noilor piete de desfacere, serviciu de intermediere in diverse tari si domenii. Tarile cu care avem o buna colaborare: Europa de Vest si de Est; tarile arabe, America de Sud, Pakistan.

Localitate Import - Export
 • Commercial & Advertising Photography: We provide unrivalled professional photography expertise, with advertising photography shots taken at our Denver studio, in your offices or on location. If you need commercial or advertising photographers for PR purposes, an annual report, to develop an online presence, for brochures or other publications eAgency Studio photographers can help.

Denver Altul
 • Compania noastra este o companie specializata in vanzare de sisteme de procesare si stocare cereale, fabrici de nutreturi combinate (F.N.C.), mori de furaje, linii de selectat si tratat seminte, sisteme de amestecare si insacuire, in vederea realizarii proiectelor, consultanta tehnica de specialitate in implementarea acestor proiecte.

Timisoara Importator