Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Implementare Tehnologii - Consultanta: 281 companii
 • Standardgrup Design & Engineering Srl este o companie care activeaza in domeniul servicii de inginerie, oferind: - proiectare piese plastic/turnate - printare 3D profesionala - prototipare rapida - matrite de injectie - proiectare mecanica / dezvoltare produs

Bucuresti Servicii
 • Energy Friendly Solutions este o companie din Cluj-Napoca care se ocupa cu instalatii electrice bazate pe energii regenerabile. Fiecare instalatie este personalizata in functie de nevoile clientului fie ca este vorba de o instalatie pentru persoane fizice cat si pentru cele juridice. Cu experienta de 10 ani in domeniul instalatiilor electrice bazate pe energii regenerabile EFS, suntem compania care ofera solutii tehnice profesioniste implementate corect si transparent. Instalatii oferite de catre EFS: - Panouri solare fotovoltaice; - Instalatii hibrid (panouri solare + turbine eoliene); - Micro-Hidrocentrale; - Turbine Eoliene. Servicii oferite: - Consultanta; - Proiectare; - Implementare; - Mentenanta; - Garantie, post garantie; - Upgrade instalatie. Domenii vizate: - Rezidential; - Industrial; - Agro-Turism; Implementam instalatii electrice bazate pe energii regenerabile la nivel national. Pe plan financiar oferim mai multe solutii flexibile de plata si de finantare. Exista posibilitatea de a achita in rate pe o durata de maxim 24 de luni. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic de Luni pana Vineri in intervalul orar 09:00 - 17:00. O zi cu soare! Echipa Efs

Cluj-Napoca Servicii
 • Shopify este dedicat optimizarii experientei de comert electronic atat pentru comercianti, cat si pentru clientii lor, oferind o platforma robusta si usor de folosit, care evolueaza in mod constant pentru a ramane in fruntea unei industrii mereu in schimbare.

Bucuresti Servicii
 • Dolmen Technology Srl este o societate de consultanta IT, specializata in domeniul resurselor umane, care ofera servicii complete de consultanta, asigurand solutii de calitate atat pentru candidati cat si pentru companii.

Bucuresti Servicii
 • Star Tech Team ofera clientilor sai instrumente moderne de management IT si cu ajutorul specialistilor nostri IT, certificati international, contribuim zilnic la atingerea obiectivelor clientilor nostri si le oferim solutii personalizate pentru performanta si dezvoltare continua.

Bucuresti Servicii
 • Ventos Management este o companie de management si consultanta. Domeniile de Expertiza principale sunt: * StartUp companie / Investitie noua, deschidere / creare linii noi de busines sau proiecte investitionale noi. * ReStructurarea si managementul Afacerilor / Companiilor * coordonarea si implementarea de proiecte investitionale NB - Pentru detalii suplimentare accesati www.RoPM.ro

Brasov Servicii
 • Magazinon.ro este un magazine online care ofera servicii Ecommerce, optimizare SEO la preturi accesibile si servicii ecommerce pentru optimizarea conversiilor si cresterea vanzarilor. Tel: 0741.035.741

Bucuresti Servicii
 • Go Lean Consulting a fost creat dintr-o observatie simpla: exista intotdeauna mai mult de facut decat exista oameni calificati sa faca acest lucru. Go Lean Consulting umple acest decalaj prin furnizarea catre liderii de operatiuni cu resursele de care au nevoie pentru a face treaba. Go Lean Consulting va poate oferi consultanta de management conceputa pentru a crea valoare pentru companii, oferind consultanta si training in vederea obtinerii de performante prin imbunatatirea continua a oamenilor, proceselor si sistemelor.

Cluj-Napoca Servicii
 • Intra Connect va ofera consultanta IT, asistenta la distanta, remote platforme, teste online, certificate teste online, certificate competente, instalare pachete software, echipamente, consultanta antivirus, scanare si interpretare rezultate examinare.

Pitesti Servicii
 • Societate avand drept activitate principala: - Activitati de inginerie si consultanta tehnica legate de acestea (Cod CAEN 7112), - Utilaje second-hand si noi, specifice industriei materialelor de constructii, industriei chimice, metalurgice, etc. - Consultanta tehnica - Servicii de traduceri (engleza, franceza, germana).

Otelul Rosu Distribuitor
 • Map Software livreaza urmatoarele servicii: - Dezvoltare software - Programatori cu experienta in tehnologiile Microsoft si in o multitudine de tehnologii web : html5, javascript, jquery, angular, etc. Cunostinte in materie de coding practices, design patterns, algoritmi, structuri de date, queuing, caching, unit testing, etc. Suntem capabili sa ducem la capat intregul ciclu de dezvoltare. Experienta indelungata am acumulat in limbajele de programare JAVA, PYTHON, PHP. Domenii in care detinem know-how: Document Management, Content Management (Sharepoint, Wordpress, Drupal, Django), GIS. - Solutie DMS: Reprezinta un instrument puternic prin care o companie isi poate organiza fluxurile de lucru astfel incat sa reduca spre zero erorile sau blocajele aparute la volume mai mari de documente procesate, iar structura ce se construieste cu fiecare document introdus in acest sistem reprezinta o baza de date (arhiva electronica) usor accesibila prin cautari exacte (prin metadata) sau contextuale (prin OCR). Aceasta arhiva electronica se poate structura pe diferite nivele de confidentialitate astfel incat fiecare user poate avea drepturi diferite de accesare. Avem posibilitatea de implementare a fluxurilor electronice de lucru cat si conectarea solutiei alte aplicatii pe care le detineti. - ARHIVARE ELECTONICA : Livram servicii deosebite de scanare, arhivare electronica si consultanta in domeniul arhivarii. Venim in ajutorul organizatiilor si companiilor prin a reduce costurile si riscurile de: pierdere, acces neautorizat, distrugere neautorizata, deteriorare, care sunt asociate cu administrarea documentelor in format fizic si electronic.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o firma de recrutare personal pentru Cehia si Slovacia. Firma deserveste un grup de fabrici in plasare de personal. Asiguram Transportul, cazarea, controlul medical. Colegii romani de acolo va ajuta in caz de probleme cu traducerea!

Galati Servicii
 • Firma noastra desfasoara urmatoarele activitati: asistenta tehnica selectie si puneri in functiune/montaj pompe apa, pompe industrie, pompe dozatoare, sisteme de dezinfectie apa cu clor gazos, hipoclorit de sodiu, dioxid de clor, sisteme de masura inline parametri apa etc. Completare fise tehnice si intocmire oferte echipamente pentru licitatii publice in domeniul apa/ canal/ industrial.

Aricestii-Rahtivani Servicii
 • IT Pharma Solutions ofera servicii complete de IT si anume: externalizare IT (hardware si software), cablare structurata, servicii web, solutii de Business Intelligence, licentiere software, achizitii hardware. IT Pharma Solutions reprezinta in cadrul companiilor partenere, intregul departament de IT, cat si serviciile conexe ale acestuia. In spatele solutiilor IT oferite sta o echipa de experti cu specializari in diferite domenii IT (programare software, retele, hardware, Microsoft, Linux) care stau la dispozitia clientilor 24 ore din 24, 7 zile din 7.

Municipiul Bucuresti Servicii
 • Oferim servicii IT catre companii de orice dimensiune. Asiguram service la cerere sau pe baza de contract • instalare, configurare software si hardware • verificari periodice a starii de functionare a echipamentelor • devirusari, optimizari registrii • salvari si recuperari de date • back-up de date • curatare laptop si desktop • inlocuire componente defecte • reparatii placi de baza • website si seo • upgrade componente • recuperari de date • suport tehnic... www.best-it-service.ro

Bucuresti Servicii
 • Inoveo, partener Landor in Romania, beneficiaza de o metodologie de lucru care a stat la baza crearii unor branduri internationale de renume, devenite "lovemarks". Programele noastre de branding implica workshop-uri si dezbateri derulate impreuna cu clientii, care se implica astfel activ in (re)definirea brandurilor lor. Credem in puterea brandurilor de a ajunge in inima si mintea oamenilor. Pentru ca in spatele brandurilor stau oameni, noi credem in puterea simpla si naturala a empatiei, a curiozitatii si a creatiei.

Bucuresti Servicii
 • Misiunea firmei este de a furniza solutii de consultanta in inginerie si integrare solutii industriale in domenii precum: -sanatate si securitate in munca. -protectia mediului. (gesiunea deseurilor si altele) -realizarea de proceduri siinstructiuni conform standardelor iso. -integrarea sistemelor industriale. -achizitii, consultanta, instalare si integrare echipamente industriale, implementarea sistemelor de mentenanta preventiva, documentarea acestora conform standardului iso. Recomandam, intermediem fara comision de la colaboratorii nostrii la cel mai bun pret echipamentele necesare dumneavoastra, * servicii disponibile in curand

Hateg Servicii
 • Pfa Stoica Viorel Moise va ofera servicii de consultanta cu privire la instalatiile mecanice sub presiune, avizari investigatii / examinari RADTE; servicii de cunsultanta ISCIR, RADTI/RADTP/RADTA/RADTE. www.avizari-radt.ro (a se vedea site-ul) De asemenea, efectuam verificari documentatii tehnice Centrale termice, avizari scheme termomecanice, intocmire ducumentatii instalatii termice.

Sibiu Servicii
 • Pfa Busila Viorel este o companie ce furnizeaza servicii multiple catre clienti: servicii de advertising, de resurse umane si recrutare, inginerie, reorganizare de companii. Ne ocupam si cu editarea unor publicatii de profil, cu studii de piata, exemple de business pe piata de capital, etc.

Galati Servicii
 • Cu o experienţă profesională de peste 20 de ani in cercetare şi proiectare, Ibiac & TD este o echipa de experți de inginerie industrială axată pe analize și rezolvarea cerinţelor tehnice ale clientilor din sectorul industrial productiv. Noi am cA�știgat reputația abordarii practice şi soluţionării competente si operative a problemelor dificile de inginerie, dar și consideraţia partenerilor de afaceri. IBIAC & TD vine in intA�mpinarea clienților, cu competente multi-disciplinare, oferind servicii de consultanţă in domeniul Automatizarilor Industriale si Designului Tehnic, adresabile celor ce ne cunosc sau apreciaza experiența noastră.

Cluj-napoca Servicii