Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Implementare Tehnologii - Consultanta: 288 companii
 • Ajutam intreprinderile in curs de dezvoltare sa-si sporeasca transparenta in mediul online. Oferim servicii de logo design, web design, seo si solutii software personalizate. Rynohead - tackle your business with all horns! https://rynohead.com

Baia Mare Servicii
 • SIS Echipament este o companie prezentă pe piața de servicii B2B de peste 30 de ani, furnizând consultanță personalizată firmelor aflate în special în județul Ilfov. ANAF, ONRC, Mediu, ISC, sunt acronime pe care le cunoaștem foarte bine. Găsiți o listă a acestor servicii la pagina dedicată acestora. Recent am deschis o nouă linie de business ce va promova și vinde software dezvoltat de compania germană FACTON GmbH. Software-ul este dedicat relevării, comparării, agregării și simulării factorilor și resurselor ce formează costurile într-o companie mai mică sau mai mare. Mai multe pe pagina dedicată FACTON EPC.

Ghermanesti Importator
 • Suntem o companie romaneasca foarte dinamica care pune accentul permanent pe calitatea produselor si a solutiilor oferite. Datorita inovatiei si a tehnologiilor de ultima generatie, echipamentele noastre asigura utilizatorilor confort de calitate, oferind totodata multiple beneficii si avantaje de-a lungul intregului ciclu de viata. Echipamentele noastre sunt indispensabile instalatiilor moderne, deservind cladiri cu functiuni diverse: rezidentiale, comerciale, industriale, tertiare, pentru aplicatii medicale (clinici si spitale) etc. www.climatica.ro. www.climatica.ro/echipamenteHVAC

Bucuresti Importator
 • Oferim servicii privind sanatatea si securitatea in munca, PSI, protectie civila si resurse umane. Avem o experienta de peste 6 ani in domeniu si un portofoliu cu peste 1000 de angajati. Incepand din 2017 oferim consultanta in domeniul IT si Automatizari pentru diverse societati. Avem personal cu experienta de peste 10 ani de experienta in domeniu, pregatiti sa implementeze orice solutie necesara clientului.

Constanta Servicii
 • Project Management Portfolio Consulting este o companie reprezentata de o echipa dinamica cu experienta si expertiza in managementul de proiecte si suport tehnic. Experienta noastra consta in managementul proiectelor de constructii capitale in domeniul petrolului si gazelor (upstream, rafinare si downstream), infrastructura (FIDIC rosu si galben), constructii civile, utilitati si educatie. Acordam suport echipelor de conducere sa livreze proiectele in limitele bugetului si termenelor planificate, de la faza de concept la faza de constructie, de la faza de punere in functiune la pornire, de la operare la mentenanta.

Ploiesti Servicii
 • Din 2016, Amytech Serv RO ofera servicii de consultanta in implementarea de tehnologii, vanzari utilaje pe domeniul industrializarii lemnului si productia de mobilier si tapiterie. Pregatire personal operator, reparatii si mentenanta pe diverse utilaje si linii de productie.

Timisoara Servicii
 • Gramocad S.r.l. va ofera serivcii de intocmire documentatie pentru obtinerea avizului de securitate la incendiu, intocmire documentatie pentru obtinerea autorizatiei de securitate la incendiu, intocmire scenariu de securitate la incendiu.

Galati Servicii
 • Standardgrup Design & Engineering Srl este o companie care activeaza in domeniul servicii de inginerie, oferind: - proiectare piese plastic/turnate - printare 3D profesionala - prototipare rapida - matrite de injectie - proiectare mecanica / dezvoltare produs

Bucuresti Servicii
 • Energy Friendly Solutions este o companie din Cluj-Napoca care se ocupa cu instalatii electrice bazate pe energii regenerabile. Fiecare instalatie este personalizata in functie de nevoile clientului fie ca este vorba de o instalatie pentru persoane fizice cat si pentru cele juridice. Cu experienta de 10 ani in domeniul instalatiilor electrice bazate pe energii regenerabile EFS, suntem compania care ofera solutii tehnice profesioniste implementate corect si transparent. Instalatii oferite de catre EFS: - Panouri solare fotovoltaice; - Instalatii hibrid (panouri solare + turbine eoliene); - Micro-Hidrocentrale; - Turbine Eoliene. Servicii oferite: - Consultanta; - Proiectare; - Implementare; - Mentenanta; - Garantie, post garantie; - Upgrade instalatie. Domenii vizate: - Rezidential; - Industrial; - Agro-Turism; Implementam instalatii electrice bazate pe energii regenerabile la nivel national. Pe plan financiar oferim mai multe solutii flexibile de plata si de finantare. Exista posibilitatea de a achita in rate pe o durata de maxim 24 de luni. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic de Luni pana Vineri in intervalul orar 09:00 - 17:00. O zi cu soare! Echipa Efs

Cluj-Napoca Servicii
 • Shopify este dedicat optimizarii experientei de comert electronic atat pentru comercianti, cat si pentru clientii lor, oferind o platforma robusta si usor de folosit, care evolueaza in mod constant pentru a ramane in fruntea unei industrii mereu in schimbare.

Bucuresti Servicii
 • Dolmen Technology Srl este o societate de consultanta IT, specializata in domeniul resurselor umane, care ofera servicii complete de consultanta, asigurand solutii de calitate atat pentru candidati cat si pentru companii.

Bucuresti Servicii
 • Star Tech Team ofera clientilor sai instrumente moderne de management IT si cu ajutorul specialistilor nostri IT, certificati international, contribuim zilnic la atingerea obiectivelor clientilor nostri si le oferim solutii personalizate pentru performanta si dezvoltare continua.

Bucuresti Servicii
 • Ventos Management este o companie de management si consultanta. Domeniile de Expertiza principale sunt: * StartUp companie / Investitie noua, deschidere / creare linii noi de busines sau proiecte investitionale noi. * ReStructurarea si managementul Afacerilor / Companiilor * coordonarea si implementarea de proiecte investitionale NB - Pentru detalii suplimentare accesati www.RoPM.ro

Brasov Servicii
 • Magazinon.ro este un magazine online care ofera servicii Ecommerce, optimizare SEO la preturi accesibile si servicii ecommerce pentru optimizarea conversiilor si cresterea vanzarilor. Tel: 0741.035.741

Bucuresti Servicii
 • Go Lean Consulting a fost creat dintr-o observatie simpla: exista intotdeauna mai mult de facut decat exista oameni calificati sa faca acest lucru. Go Lean Consulting umple acest decalaj prin furnizarea catre liderii de operatiuni cu resursele de care au nevoie pentru a face treaba. Go Lean Consulting va poate oferi consultanta de management conceputa pentru a crea valoare pentru companii, oferind consultanta si training in vederea obtinerii de performante prin imbunatatirea continua a oamenilor, proceselor si sistemelor.

Cluj-Napoca Servicii
 • Intra Connect va ofera consultanta IT, asistenta la distanta, remote platforme, teste online, certificate teste online, certificate competente, instalare pachete software, echipamente, consultanta antivirus, scanare si interpretare rezultate examinare.

Pitesti Servicii
 • Societate avand drept activitate principala: - Activitati de inginerie si consultanta tehnica legate de acestea (Cod CAEN 7112), - Utilaje second-hand si noi, specifice industriei materialelor de constructii, industriei chimice, metalurgice, etc. - Consultanta tehnica - Servicii de traduceri (engleza, franceza, germana).

Otelul Rosu Distribuitor
 • Map Software livreaza urmatoarele servicii: - Dezvoltare software - Programatori cu experienta in tehnologiile Microsoft si in o multitudine de tehnologii web : html5, javascript, jquery, angular, etc. Cunostinte in materie de coding practices, design patterns, algoritmi, structuri de date, queuing, caching, unit testing, etc. Suntem capabili sa ducem la capat intregul ciclu de dezvoltare. Experienta indelungata am acumulat in limbajele de programare JAVA, PYTHON, PHP. Domenii in care detinem know-how: Document Management, Content Management (Sharepoint, Wordpress, Drupal, Django), GIS. - Solutie DMS: Reprezinta un instrument puternic prin care o companie isi poate organiza fluxurile de lucru astfel incat sa reduca spre zero erorile sau blocajele aparute la volume mai mari de documente procesate, iar structura ce se construieste cu fiecare document introdus in acest sistem reprezinta o baza de date (arhiva electronica) usor accesibila prin cautari exacte (prin metadata) sau contextuale (prin OCR). Aceasta arhiva electronica se poate structura pe diferite nivele de confidentialitate astfel incat fiecare user poate avea drepturi diferite de accesare. Avem posibilitatea de implementare a fluxurilor electronice de lucru cat si conectarea solutiei alte aplicatii pe care le detineti. - ARHIVARE ELECTONICA : Livram servicii deosebite de scanare, arhivare electronica si consultanta in domeniul arhivarii. Venim in ajutorul organizatiilor si companiilor prin a reduce costurile si riscurile de: pierdere, acces neautorizat, distrugere neautorizata, deteriorare, care sunt asociate cu administrarea documentelor in format fizic si electronic.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o firma de recrutare personal pentru Cehia si Slovacia. Firma deserveste un grup de fabrici in plasare de personal. Asiguram Transportul, cazarea, controlul medical. Colegii romani de acolo va ajuta in caz de probleme cu traducerea!

Galati Servicii
 • Firma noastra desfasoara urmatoarele activitati: asistenta tehnica selectie si puneri in functiune/montaj pompe apa, pompe industrie, pompe dozatoare, sisteme de dezinfectie apa cu clor gazos, hipoclorit de sodiu, dioxid de clor, sisteme de masura inline parametri apa etc. Completare fise tehnice si intocmire oferte echipamente pentru licitatii publice in domeniul apa/ canal/ industrial.

Aricestii-Rahtivani Servicii