Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Implementare Tehnologii - Consultanta: 298 companii
 • Suntem un grup de tehnicieni IT care au multa experienta in tehnologiile on-premise si cloud. Cu experienta in gestionarea sistemelor si a functionarii intreprinderilor globale, ne ghidam cu experienta clientii prin calatoria lor digitala. O facem permitand intreprinderii un nucleu bazat pe inteligenta artificiala care ajuta la prioritizarea executiei schimbarii. De asemenea, dam putere afacerii cu digital agil la scara pentru a oferi niveluri fara precedent de performanta si incantare clientilor. Agenda noastra de invatare permanenta conduce imbunatatirea continua a acestora prin construirea si transferul de abilitati digitale, expertiza si idei din ecosistemul nostru de inovare

Ors. Bragadiru Producator
 • Suntem o noua companie de consultanta IT cu sediul in Bucuresti, Romania. Avem un singur scop, de a oferi servicii unice si de calitate: servicii de printing, inchiriere echipamente, monitorizare parc printare si echipamente IT (laptop-uri, desktopuri, servere), solutii soft de autentificare si raportare, solutii de information management, dar si multe altele.

Bucuresti Importator
 • Societatea Infontech Consultanta IT ofera servicii de consultanta IT in toate domeniile: - Audit IT: Infrastructura si Securitate. - Mentenanta IT - Administrare servere Linux - Administrare servere Windows - Administrare statii de lucru - Disaster Recovery - Cablare structurata - Depanare Imprimante, furnizare consumabile - Retele Wireless - Consultanta migrare companie in Cloud. - Scripting si Programare - orice alte servicii IT. Colectivul nostru de experti are 15+ ani experienta in domeniul IT, in special in organizatii internationale si infrastrcturi IT complexe.

Loc. Sinaia, Oras Sinaia Servicii
 • Suntem o companie ce ofera servicii in domeniul IT si in mentenanta echipamentelor technice de uz casnic sau industrial, la firme mici sau mari, sau chiar la institutii ale statului. Pentru mai multe detalii nu ezitatii sa ne contactati.

Mun. Braila Servicii
 • Service laptop in Constanta cu cele mai eficiente servicii si cea mai buna acoperire din oras! Oferim reparatiile si serviciile IT conexe la cel mai inalt nivel profesional, folosind cele mai moderne dotari si personal de inalta calificare.

Mun.Constanta Servicii
 • Bits World ofera servicii complete de hosting, rezervare domenii, webdesign, logo design, branding, design etichete produse, retelistica, servicii mentenanta infrastructura it, networking. Web Hosting - Serviicii de hosting. Networking - Setare, mentenanta retea. Webdesign - Webdesign, logo, etichete

Bucuresti Servicii
 • Solutii si servicii pentru digitalizarea afacerii: Suntem o companie dinamica, innovativa care impreuna cu partenerii nostri, furnizori de date si tehnologii cu experienta, sprijinim companii din industrii diferite cu instrumentele si suportul necesar cresterii eficientei operationale si ale actiunilor de marketing. Definim impreuna cu clientii nostri cerintele specifice, propunem si recomandam modalitati de achizitie si licentiere, scalam solutiile oferite, formam echipele de lucru si asiguram suport tehnic pe intreaga perioada de derulare a contractelor. Contorizare persoane si pasageri: Cu ajutorul tehnologiilor de contorizare -numarare persoane, clientii nostri au acces la date in timp real si pot lua decizii informate referitoare la profitabilitatea si potentialul spatiilor administrate, gradul de ocupare in timp real, managementul timpilor de asteptare, impactul actiunilor de marketing si vanzari, tipologia si comportamentul clientilor/vizitatorilor in spatiile administrate. Utilizam tehnologii de ultima generatie si raspundem cu success oricaror provocari de ordin tehnic. Optimizarea si planificarea rutelor: Platforma noastra de planificare-optimizare rute, ofera furnizorilor de servicii de transport, distributie, curierat, livrari la domiciliu, instrumentele necesare optimizarii costurilor de transport si distributie, marirea capacitatii de livrare si utilizare a resurselor, reducerea livrarilor intarziate si ofera o solutie integrata de planificare-optimizare si dispatching pe terminale mobile in timp real. Servicii de geocodare, date si studii de locatie, instrumente GIS-Geomarketing: Conduceti un lant de magazine, operati o retea de franchiza sau administrati diferite resurse in teritoriu? Intelegerea potentialului locatiei este cheia succesului afacerii dvs. Oferim acces la licente de harti si date socio-demografice granulare pentru Romania si Europa, de la furnizori locali si globali si care impreuna cu unelte software GIS adaptate nevoilor dvs. va ofera informatiile relevante de care aveti nevoie in activitatea de planificare strategica si operationala. Furnizam servicii de geocodare, curatare adrese, adaugare cod postal, colectam & validam datele in teren (trafic, competitie, dezvoltare locala), realizam studii de catchment si de locatie, analize de geomarketing, heatmapping, in vederea intelegerii business-ului actual si definirea potentialului. Experienta noastra de peste 15 ani in aceasta industrie ne ajuta sa va oferim cele mai adecvate solutii (Cloud sau On-Premise) si servicii potrivite obiectivelor dvs.

Sibiu Servicii
 • Compania Devbox a luat fiinta in anul 2017 avand ca scop principal activitati legate de utilizarea calculatorului in procese industriale. Odata cu trecerea timpului activitatea firmei s-a dezvoltat cuprinzind astazi , pe linga cele activitatea de baza si elaborarea de documentatii, executia,montajul si punerea in functiune la client a utilajelor destinate tratamentelor termice si deformarilor plastice pentru piese din otel, fonta, aluminiu, etc. O alta latura privind utilizarea resurselor noastre este si modernizarea si aducerea in parametrii initiali a utilajelor existente la client, prin folosirea unor materiale moderne, aparate si echipamente la nivelul actual, elaborarea de softuri de conducere procese industriale. Colaboratorii nostrii au o vasta experienta in executia la standarde inalte    atit din punct de vedere mecanic cit si de automatizare. Compania noastra este ghidata de principiul unei cooperari stranse cu clientii nostri si se straduieste mereu sa mentina relatiile client-furnizor in parteneriat.

Bucuresti Servicii
 • TMG Consulting este o companie care ofera solutii software cloud based personalizate si care activeaza in diverse sectoare de activitate. Avem solutii standardizate, oferim consultanta de business in implementare solutiilor IT si ne dezvoltam propriile startup-uri.

Bucuresti Servicii
 • Firma noastra se ocupa cu import distributie de echipamente de protectie si produse industriale de curatenie si protectie a spatiilor, echipamentelor, utilajelor industriale. Avem solutii de automatizare in industria automotive la nivel national.

Glina Importator
 • Hipgnosis Vision ofera suport firmelor finantate prin programe sustinute din fonduri europene. Daca aveti un proiect finantat Start-Up Nation, POR, POCU, PNDR, ati semnat acordul si doriti sa faceti achizitiile aprobate, firma noastra va ofera spre vanzare echipamentele IT, software-ul, mobilierul necesar dotarii biroului, licentele software, dar si alte echipamente sau utilaje. De asemenea in oferta noastra se gasesc serviciile de realizare a siteului firmei, promovare si construirea identitatii vizuale.

Craiova Importator
 • Ajutam intreprinderile in curs de dezvoltare sa-si sporeasca transparenta in mediul online. Oferim servicii de logo design, web design, seo si solutii software personalizate. Rynohead - tackle your business with all horns! https://rynohead.com

Baia Mare Servicii
 • SIS Echipament este o companie prezentă pe piața de servicii B2B de peste 30 de ani, furnizând consultanță personalizată firmelor aflate în special în județul Ilfov. ANAF, ONRC, Mediu, ISC, sunt acronime pe care le cunoaștem foarte bine. Găsiți o listă a acestor servicii la pagina dedicată acestora. Recent am deschis o nouă linie de business ce va promova și vinde software dezvoltat de compania germană FACTON GmbH. Software-ul este dedicat relevării, comparării, agregării și simulării factorilor și resurselor ce formează costurile într-o companie mai mică sau mai mare. Mai multe pe pagina dedicată FACTON EPC.

Ghermanesti Importator
 • Suntem o companie romaneasca foarte dinamica care pune accentul permanent pe calitatea produselor si a solutiilor oferite. Datorita inovatiei si a tehnologiilor de ultima generatie, echipamentele noastre asigura utilizatorilor confort de calitate, oferind totodata multiple beneficii si avantaje de-a lungul intregului ciclu de viata. Echipamentele noastre sunt indispensabile instalatiilor moderne, deservind cladiri cu functiuni diverse: rezidentiale, comerciale, industriale, tertiare, pentru aplicatii medicale (clinici si spitale) etc. www.climatica.ro. www.climatica.ro/echipamenteHVAC

Bucuresti Importator
 • Oferim servicii privind sanatatea si securitatea in munca, PSI, protectie civila si resurse umane. Avem o experienta de peste 6 ani in domeniu si un portofoliu cu peste 1000 de angajati. Incepand din 2017 oferim consultanta in domeniul IT si Automatizari pentru diverse societati. Avem personal cu experienta de peste 10 ani de experienta in domeniu, pregatiti sa implementeze orice solutie necesara clientului.

Constanta Servicii
 • Project Management Portfolio Consulting este o companie reprezentata de o echipa dinamica cu experienta si expertiza in managementul de proiecte si suport tehnic. Experienta noastra consta in managementul proiectelor de constructii capitale in domeniul petrolului si gazelor (upstream, rafinare si downstream), infrastructura (FIDIC rosu si galben), constructii civile, utilitati si educatie. Acordam suport echipelor de conducere sa livreze proiectele in limitele bugetului si termenelor planificate, de la faza de concept la faza de constructie, de la faza de punere in functiune la pornire, de la operare la mentenanta.

Ploiesti Servicii
 • Din 2016, Amytech Serv RO ofera servicii de consultanta in implementarea de tehnologii, vanzari utilaje pe domeniul industrializarii lemnului si productia de mobilier si tapiterie. Pregatire personal operator, reparatii si mentenanta pe diverse utilaje si linii de productie.

Timisoara Servicii
 • Gramocad S.r.l. va ofera serivcii de intocmire documentatie pentru obtinerea avizului de securitate la incendiu, intocmire documentatie pentru obtinerea autorizatiei de securitate la incendiu, intocmire scenariu de securitate la incendiu.

Galati Servicii
 • Standardgrup Design & Engineering Srl este o companie care activeaza in domeniul servicii de inginerie, oferind: - proiectare piese plastic/turnate - printare 3D profesionala - prototipare rapida - matrite de injectie - proiectare mecanica / dezvoltare produs

Bucuresti Servicii
 • Energy Friendly Solutions este o companie din Cluj-Napoca care se ocupa cu instalatii electrice bazate pe energii regenerabile. Fiecare instalatie este personalizata in functie de nevoile clientului fie ca este vorba de o instalatie pentru persoane fizice cat si pentru cele juridice. Cu experienta de 10 ani in domeniul instalatiilor electrice bazate pe energii regenerabile EFS, suntem compania care ofera solutii tehnice profesioniste implementate corect si transparent. Instalatii oferite de catre EFS: - Panouri solare fotovoltaice; - Instalatii hibrid (panouri solare + turbine eoliene); - Micro-Hidrocentrale; - Turbine Eoliene. Servicii oferite: - Consultanta; - Proiectare; - Implementare; - Mentenanta; - Garantie, post garantie; - Upgrade instalatie. Domenii vizate: - Rezidential; - Industrial; - Agro-Turism; Implementam instalatii electrice bazate pe energii regenerabile la nivel national. Pe plan financiar oferim mai multe solutii flexibile de plata si de finantare. Exista posibilitatea de a achita in rate pe o durata de maxim 24 de luni. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic de Luni pana Vineri in intervalul orar 09:00 - 17:00. O zi cu soare! Echipa Efs

Cluj-Napoca Servicii