Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Implementare Tehnologii - Consultanta: 288 companii
 • Soft Wizard ofera la cheie o solutie informatica pentru companiile care se gandesc la viitor. Activitatea fiecarui client este analizata de catre o echipa experimentata si calificata, urmand ca in urma acestei analize de comun acord cu echipa clientului sa se dimensioneze o solutie completa (hard, retele, internet, ERP). Solutia ERP Mago.Net propusa de Soft Wizard este construita pe tehnologii de ultima ora pe urmatoarele principii: -Structura modulara, flexibila -Actualizari inteligente prin Internet -Gestionarea protectiei datelor companiei -Compatibilitate cu Word si Excel pentru schimbul de date -Raportare avansata -Mai multe limbi disponibile -Gama larga de module pentru toate cerintele de gestiune -Solutii sectoriale specifice integrate perfect cu celelalte componente (Driver.Net pentru transportatori si curieri, Solutiile Tesar pentru productie, solutiile Magister pentru sectorul retail).

Timisoara Servicii
 • Ne adresam firmelor cu nevoi informatice si de comunicare diversificate, care nu dispun de pregatire avansata in domeniul informatic, respectiv resurse umane cu pregatire de specialitate sau departament informatic propriu. Scopul nostru este satisfactia clientului si in dezvoltarea unui parteneriat pe termen lung cu acesta.

Bucuresti Servicii
 • Compania noastra ofera consultanta, vanzare de instrumente si asigurare de servicii in domenul metrologiei si va pune la dispozitie urmatoarele produse si servicii: a) Aparate de masura si control (masini de masura in coordonate, rugozimetre, rotundimetre, durimetre, masini de echilibrat dinamic, sublere, micrometre, comparatoare, sisteme modulare de fixare, mese si accesorii din granit, masini de masura optice, siteme pentru control si achizitie de date, baze de date pentru materiale metalice si multe altele) b) Integrarea sistemelor de proiectare si executie. c) Retrofit AMC-uri. d) Etalonari conform ISO 17025:2005 (laborator de metrologie acreditat RENAR). e) Servicii de calibrare si mentenanta AMC-uri. f) Contracte de calibrare si mentenanta. g) Instalare si mutare AMC-uri. h) Formare de personal. i) Computere si accesorii pentru AMC-uri. j) Asistenta telefonica. k) Dezvoltare programe si aplicatii pentru AMC-uri. l) Masurare piese cu AMC-urile companiei noastre. m) Dispozitive de fixare piese pentru coltrol cu ajutorul AMC-urilor.

Bucuresti Servicii
 • Est Europe Vision SRL este distribuitorul oficial in Romania a produselor firmei TATTILE (www.tattile.com). SECTOR ACTIVITATE: comercializarea sistemelor video inteligente. Sisteme ANPR (Automatic Number Plate Recognition). Va invitam sa vizitati paginile web: www.esteuropevision.com si www.tattile.it

Targu Lapus Importator
 • Eurinno Projects este o reţea europeană în continuă creştere, care oferă consultanţă în domeniile managementului şi obţinerii de fonduri structurale, dezvoltare locală şi regională, managementul proiectelor, finanţări, promovarea exportului, proiecte de investiţii, parteneriate, mentorat, lobby şi reprezentare, e-business, logistică şi transporturi, tehnologia informaţiei şi comunicaţiei, resurse umane, managementul calităţii, aprovizionare, achiziţii publice, cadru fiscal şi legal, audit, proprietate industrială, protecţia mediului, energii regenerabile, audit de energie.

Sfantu Gheorghe Servicii
 • Suntem o firma tanara ce incearca sa dea un alt sens termenului de serviciu in industria mecanica, punand accent pe calitate si profesionalism. Corectitudinea este una din calitatile noastre. Un client multumit inseamna un viitor sigur pentru firma.

Timisoara Servicii
 • S.C. BEST EXPRESS S.R.L. este autorizata pentru supravegherea si verificarea echipamentelor / instalatiilor ISCIR din dotarea sau folosinta detinatorilor / utilizatorilor de instalatii ISCIR, in conformitate cu prevederile prescriptiilor tehnice - colectia ISCIR prin Operator - responsabil cu supravegherea si verificarea tehnica a instalatiilor (RSVTI).

Bucuresti Servicii
 • Logind Solutions SRL este o companie ce are ca domeniu principal de activitate oferirea de consultanţă specializată pentru firmele din industria de panificaţie şi patiserie. Specialiştii noştri, cu o experienţă de peste 20 de ani in industria de profil, au participat la numeroase proiecte de implementare, extindere, dezvoltare şi operare de capacităţi creative si productive, astfel fiind in măsură să oferim servicii integrate, pentru industria de panificaţie, cum ar fi: -asistenţă in concepţia planurilor de dezvoltare, după analiza situaţiilor prezente şi identificarea nevoilor concrete de dezvoltare ale beneficiarului; -consultanţă de specialitate in realizarea reţetelor pentru: paste fainoase şi specialităţi, pizza, paine şi specialităţi, foietaje diverse, croissant, biscuiţi (dulci şi saraţi), checuri, napolitane, torturi, pandişpan, ingheţata, ciocolata, creme diverse; -consultanţă de specialitate in proiectarea liniilor de stocare, de dozare, de producţie şi de ambalare şi in definirea parametrilor echipamentelelor aferente, inclusiv realizarea de studii comparative pe diferiţi furnizori in vederea obţinerii celui mai bun raport calitate-preţ, inclusiv serviciul de asistenţă in redactarea caietelor de sarcini şi consultanţă tehnică in negocierea contractelor de achiziţii -servicii de asistenţă la recepţia echipamentelor şi verificarea conformităţii acestora -servicii complete de instalare şi punere in funcţiune: cuptoare pe vatra şi rotative, o gamă completă de utilaje pentru panificaţie şi patiserie (pentru industria şi pentru cofeterie, puncte de vanzare etc.) -servicii de monitorizare a echipamentelor in garanţie şi de service/intreţinere in post-garanţie, precum şi de modificare/modernizare a echipamentelor existente, de mutare a liniilor complete de producţie achiziţionate second hand etc. contacteaza-ne pe mail: logind.solutions@gmail.com contacteaza-ne pe Yahoo Messenger cauta logind solutions pe You Tube!

Timisoara Servicii
 • Firma ofera: Solutii de proiectare integrate pentru proiecte civile si industriale in inginerie termica si frigorifica. Tehnologie in industria alimentara. Proiecte de instalatii ce integreaza intr-o solutie unitara urmatoarele domenii: - Instalatii frigorifice industriale; - Depozite atmosfera controlata, coacere banane. - Instalatii de climatizare si ventilare; - Recuperare de caldura in industrie (adsorptie, absorptie, pompe de caldura) - Instalatii termice; - Sisteme solare; - Abur tehnologic; - Aer comprimat industrial si instrumental; - Incalzire electrica si protectie sol (antiinghet); - Consultanta independenta la selectia ofertelor tehnice si implementarea proiectelor de specialitate. Proiecte personalizate pentru accesarea de fonduri Europene, fonduri structurale FEADR.

Bucuresti Servicii
 • Suntem un grup de tehnicieni IT care au multa experienta in tehnologiile on-premise si cloud. Cu experienta in gestionarea sistemelor si a functionarii intreprinderilor globale, ne ghidam cu experienta clientii prin calatoria lor digitala. O facem permitand intreprinderii un nucleu bazat pe inteligenta artificiala care ajuta la prioritizarea executiei schimbarii. De asemenea, dam putere afacerii cu digital agil la scara pentru a oferi niveluri fara precedent de performanta si incantare clientilor. Agenda noastra de invatare permanenta conduce imbunatatirea continua a acestora prin construirea si transferul de abilitati digitale, expertiza si idei din ecosistemul nostru de inovare

Ors. Bragadiru Producator
 • Suntem o noua companie de consultanta IT cu sediul in Bucuresti, Romania. Avem un singur scop, de a oferi servicii unice si de calitate: servicii de printing, inchiriere echipamente, monitorizare parc printare si echipamente IT (laptop-uri, desktopuri, servere), solutii soft de autentificare si raportare, solutii de information management, dar si multe altele.

Bucuresti Importator
 • Societatea Infontech Consultanta IT ofera servicii de consultanta IT in toate domeniile: - Audit IT: Infrastructura si Securitate. - Mentenanta IT - Administrare servere Linux - Administrare servere Windows - Administrare statii de lucru - Disaster Recovery - Cablare structurata - Depanare Imprimante, furnizare consumabile - Retele Wireless - Consultanta migrare companie in Cloud. - Scripting si Programare - orice alte servicii IT. Colectivul nostru de experti are 15+ ani experienta in domeniul IT, in special in organizatii internationale si infrastrcturi IT complexe.

Loc. Sinaia, Oras Sinaia Servicii
 • Suntem o companie ce ofera servicii in domeniul IT si in mentenanta echipamentelor technice de uz casnic sau industrial, la firme mici sau mari, sau chiar la institutii ale statului. Pentru mai multe detalii nu ezitatii sa ne contactati.

Mun. Braila Servicii
 • Service laptop in Constanta cu cele mai eficiente servicii si cea mai buna acoperire din oras! Oferim reparatiile si serviciile IT conexe la cel mai inalt nivel profesional, folosind cele mai moderne dotari si personal de inalta calificare.

Mun.Constanta Servicii
 • Bits World ofera servicii complete de hosting, rezervare domenii, webdesign, logo design, branding, design etichete produse, retelistica, servicii mentenanta infrastructura it, networking. Web Hosting - Serviicii de hosting. Networking - Setare, mentenanta retea. Webdesign - Webdesign, logo, etichete

Bucuresti Servicii
 • Solutii si servicii pentru digitalizarea afacerii: Suntem o companie dinamica, innovativa care impreuna cu partenerii nostri, furnizori de date si tehnologii cu experienta, sprijinim companii din industrii diferite cu instrumentele si suportul necesar cresterii eficientei operationale si ale actiunilor de marketing. Definim impreuna cu clientii nostri cerintele specifice, propunem si recomandam modalitati de achizitie si licentiere, scalam solutiile oferite, formam echipele de lucru si asiguram suport tehnic pe intreaga perioada de derulare a contractelor. Contorizare persoane si pasageri: Cu ajutorul tehnologiilor de contorizare -numarare persoane, clientii nostri au acces la date in timp real si pot lua decizii informate referitoare la profitabilitatea si potentialul spatiilor administrate, gradul de ocupare in timp real, managementul timpilor de asteptare, impactul actiunilor de marketing si vanzari, tipologia si comportamentul clientilor/vizitatorilor in spatiile administrate. Utilizam tehnologii de ultima generatie si raspundem cu success oricaror provocari de ordin tehnic. Optimizarea si planificarea rutelor: Platforma noastra de planificare-optimizare rute, ofera furnizorilor de servicii de transport, distributie, curierat, livrari la domiciliu, instrumentele necesare optimizarii costurilor de transport si distributie, marirea capacitatii de livrare si utilizare a resurselor, reducerea livrarilor intarziate si ofera o solutie integrata de planificare-optimizare si dispatching pe terminale mobile in timp real. Servicii de geocodare, date si studii de locatie, instrumente GIS-Geomarketing: Conduceti un lant de magazine, operati o retea de franchiza sau administrati diferite resurse in teritoriu? Intelegerea potentialului locatiei este cheia succesului afacerii dvs. Oferim acces la licente de harti si date socio-demografice granulare pentru Romania si Europa, de la furnizori locali si globali si care impreuna cu unelte software GIS adaptate nevoilor dvs. va ofera informatiile relevante de care aveti nevoie in activitatea de planificare strategica si operationala. Furnizam servicii de geocodare, curatare adrese, adaugare cod postal, colectam & validam datele in teren (trafic, competitie, dezvoltare locala), realizam studii de catchment si de locatie, analize de geomarketing, heatmapping, in vederea intelegerii business-ului actual si definirea potentialului. Experienta noastra de peste 15 ani in aceasta industrie ne ajuta sa va oferim cele mai adecvate solutii (Cloud sau On-Premise) si servicii potrivite obiectivelor dvs.

Sibiu Servicii
 • Compania Devbox a luat fiinta in anul 2017 avand ca scop principal activitati legate de utilizarea calculatorului in procese industriale. Odata cu trecerea timpului activitatea firmei s-a dezvoltat cuprinzind astazi , pe linga cele activitatea de baza si elaborarea de documentatii, executia,montajul si punerea in functiune la client a utilajelor destinate tratamentelor termice si deformarilor plastice pentru piese din otel, fonta, aluminiu, etc. O alta latura privind utilizarea resurselor noastre este si modernizarea si aducerea in parametrii initiali a utilajelor existente la client, prin folosirea unor materiale moderne, aparate si echipamente la nivelul actual, elaborarea de softuri de conducere procese industriale. Colaboratorii nostrii au o vasta experienta in executia la standarde inalte    atit din punct de vedere mecanic cit si de automatizare. Compania noastra este ghidata de principiul unei cooperari stranse cu clientii nostri si se straduieste mereu sa mentina relatiile client-furnizor in parteneriat.

Bucuresti Servicii
 • TMG Consulting este o companie care ofera solutii software cloud based personalizate si care activeaza in diverse sectoare de activitate. Avem solutii standardizate, oferim consultanta de business in implementare solutiilor IT si ne dezvoltam propriile startup-uri.

Bucuresti Servicii
 • Firma noastra se ocupa cu import distributie de echipamente de protectie si produse industriale de curatenie si protectie a spatiilor, echipamentelor, utilajelor industriale. Avem solutii de automatizare in industria automotive la nivel national.

Glina Importator
 • Hipgnosis Vision ofera suport firmelor finantate prin programe sustinute din fonduri europene. Daca aveti un proiect finantat Start-Up Nation, POR, POCU, PNDR, ati semnat acordul si doriti sa faceti achizitiile aprobate, firma noastra va ofera spre vanzare echipamentele IT, software-ul, mobilierul necesar dotarii biroului, licentele software, dar si alte echipamente sau utilaje. De asemenea in oferta noastra se gasesc serviciile de realizare a siteului firmei, promovare si construirea identitatii vizuale.

Craiova Importator