Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Implementare Tehnologii - Consultanta: 290 companii
  • Lider in Romania pe segmentul serviciilor Proiectare / Autorizatii si Avize a Functionare / Consultanta, in Industria Alimentara si Servicii Conexe: - Proiectare Fluxuri Tehnologice in raport cu legislatia specifica si H.A.C.C.P. Asistenta tehnica de Specialitate. - Proiectare si Solutii Tehnice Aplicate in Protectia Mediului. Elaborarea de Documentatii: Autorizatie de Mediu, Studiu de Impact, etc. - Proiectare si Dimensonare capacitate de Productie, utilaje si dotari specifice. Programe de Modernizare si Restructurare. Relocare. - Solutii Tehnice Aplicate in constructii si amenajari, materiale agreate, tehnologii speciale. - Servicii si Consultanta pentru obtinerea de: Autorizatii / Avize / Acord / de Principiu si de Functionare in Legalitate. A.N.S.V.S.A - Comert Intracomunitar, D.S.V.S.A - Sanitar - Veterinara, A.P.M - Protectia Mediului, D.S.P - Sanatate Publica, I.G.S.U - Pompieri, Primarii, Licente Fabricatie - M.A.P.D.R, Gospodarirea Apelor, etc. - Studii determinare Termen valabilitate produse alimentare. Studii Stiintifice in Industria Alimentara si Sanatatea Populatiei. - Prelevare Probe / Laborator / Analize / Rapoarte de Incercare / Produse alimentare / Programe Autocontrol H.A.C.C.P, Mediu - apa, aer, sol, sonometrie, emisii, imisii. - Audit de confte a activitatii, lant alimentar. Inspectie si Control calitate servicii/produse. - Implementarea Standardelor de Calitate ISO: 9001 / 14001 / 18001 / 22000 HACCP / IFS / BRC / FSSC. - Consultanta si Asistenta Tehnica, Reprezentarea in Relatia cu Autoritatile specifice de Control. Activitati: -Fabrici; -Mezeluri, -Conserve, -Ambalaje -Ambalare, -Bauturi Alcoolice -Nonalcoolice, -Zaharoase, -Supermarket, -Hoteluri, -Pensiuni, -Abatoare, -Ferme, -Depozite -Logistica, -Transport -Distributie, -Morarit, -Panificatie, -Pescarii, -Carmangerii -Macelarii -Transare, -Catering -Restaurante -Fast -Food, Pizzerii, Cantine, -Cafenele -Baruri, -Cofetarii -Patiserii -Gogoserii -Covrigarii, etc. -Depozite Farmaceutice, -Fabrici de Medicamente, -Suplimente Alimentare -Implementarea masurilor de infrastructura si functionare in sistemul GMP. Asiguram Management specific: Unitati Procesare Carne, Fabrici Mezeluri, Mall-uri, Complex Comercial, Hipermarket, Supermarket, Cash&Carry, Lanturi Comerciale. VA GARANTAM CONTRACTUAL OBTINEREA AUTORIZATIILOR DE FUNCTIONARE. Contact: Vet. Marcel Paraschiv , Tel: 0788.830.504 ; E-mail: office@enterprices.ro / Web: www.enterprices.ro.

Bucuresti Servicii
  • Consultanta tehnica electro-energetica Analize tehnice imobiliare(analiza tehnica a utilitatilor locatiei ,raportata la obiectul de activitate Studii tehnice Proiectare              www.general-consult.ro

Sibiu Servicii
  • Suntem o echipa de consultanti seniori cu experienta vasta pe diverse arii de business. Astfel ne-am unit fortele sub umbrela EPARTENER inca din anul 2012 si furnizam solutii companiilor pe arii de specialitate care includ consultanta de business, consultanta bancara, expertiza fiscala, audit financiar, expertiza IT, consultanta juridica. In toate proiectele in care am fost implicati am furnizat solutii de business valabile pe termen lung si am oferit consultanta proactiva si suport pentru o consolidare sigura. Ne raportam nevoilor fiecarui client in parte, folosind o abordare constructiva , bazata pe profesionalism si perseverenta cu trimitere directa spre rezultatul scontat. Ne adresam atat celor care sunt la inceput de drum cat si celor care au deja o afacere care impune noi perspective de dezvoltare. Te asiguram ca vom fi langa tine atunci cand ai nevoie de experienta si cunostintele noastre pe care le vom pune in valoare pentru ca tu sa fi mereu informat corect si pentru ca firma ta sa isi desfasoare activitatea in legalitate si optimizat.

Bucuresti Servicii
  • Ceneco este compania infiintata in februarie 2005 care activeaza cu succes in domeniul asigurarii de service pentru centrele de prelucrare cu comanda numerica CNC (pentru lemn, metal, aluminiu, PVC). Misiunea noastra principala, este dezvoltarea unui parteneriat cu si pentru clientii nostri, care sa ne permita gasirea de solutii optime la cerintele lor specifice, incluzand servicii si oferte personalizate pentru centrele de prelucrare cu comanda numerica CNC sau pentru utilajele clasice (pentru lemn / metal / aluminiu / PVC). Oferim consultanta in achizitia centrelor de prelucrare cu comanda numerica CNC (noi sau S.H.) din industria lemnului, in achizitia software-ului dedicat si profesional CAD/CAM/. Ceneco ofera software profesional CAD/CAM/CIM pentru proiectarea & executia scarilor din lemn, a usilor / ferestrelor si a mobilierului din lemn (masiv sau din PAL). Ceneco ofera service, programare, mentenanta pentru masini cu comanda numerica CNC (noi sau S.H.) din industria lemnului, in special pentru productia scarilor din lemn a usilor/ferestrelor si pentru productia de mobilier. In 15 ani de experienta in servisarea si programarea acestor utilaje CNC, ne-am specializat in urmatoarele solutii software dedicate si a proiectarii asistate: MasterCAM, AutoCAD, CMStools, Xilog Plus, Genesis Evolution, ND 10 Compass Software, PowerWin, Spazio3D, TwinCAM, AlphaCAM.

Suceava Servicii
  • Conductiv Service executa la un inalt nivel de calitate instalatii electrice interioare, inclusiv bransamentele electrice si instalatiile de impamantare necesare, pentru: 1. locuinte 2. birouri 3. spatii comerciale si de productie 4. hale industriale Firma noastra garanteaza respectarea tuturor normativelor in vigoare pentru instalatiile electrice executate. Datorita calitatii materialelor folosite, a masuratorilor si verificarilor efectuate, instalatiile electrice executate de noi au o durata de exploatare indelungata. Prin specialistii sai, Conductiv Service poate integra intr-un mod optim instalatii electrice. Valorile pe care ne bazam pentru ducerea la indeplinire a misiunii firmei sunt urmatoarele: -Oamenii - indiferent de nivelul la care isi desfasoara activitatea, ei contribuie la vitalitatea si reputatia firmei noastre. -Calitatea produselor si serviciilor oferite - sunt principalul mijloc de mentinere a clientilor existenti si contribuie la imaginea firmei noastre pe piata. Buna gestionare a resurselor precum si reinvestirea unei parti importante din profit reprezinta sursa principala a dezvoltarii firmei nostre. 1. Instalatii electrice pentru cladiri civile: Solutii tehnice, proiectare, executie. Instalatii electrice complexe: iluminat general si ornamental, prize. - Cladiri administrative si birouri; - Sedii de firme; - Localuri publice; - Gradini. 2. Instalatii electrice in industrie: Solutii tehnice, proiectare, executie, punere in functiune, service. - Montarea transformatoarelor si a celulelor de medie tensiune; - Executia si montajul tablourilor electrice de distributie de joasa tensiune pana la 4000 A; - Executia si montajul tablourilor secundare de distributie si comanda; - Instalatii electrice de distributie ( cu bare capsulate sau cabluri ) a energiei si alimentare a utilajelor; - Instalare si reparare echipament AMC; - Intretinere si exploatare instalatii AMCR; - Instalatii electrice de iluminat interior si exterior; Printre clientii nostri se numara: MITTAL STEEL IASI S.A. GEMI SERCOM S.R.L. "Imbunatatirea continua a calitatii si a eficientei constituie motorul succesului nostru."

Iasi Servicii
  • Infiintata in anul 2002, Quality International Consulting S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania Quality International Consulting S.R.L efectueaza servicii de implementare sisteme de management calitate ISO 9001:2001, mediu ISO 14001, siguranta alimentului (HACCP) ISO 22000:2005 si formare auditori interni/de treta parte calitate, mediu, siguranta alimentului. Firma noastra are o echipa de 7 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor/clientilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In firma Quality International Consulting S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Quality International Consulting S.R.L sa isi perfectioneze produsele/serviciile si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Magurele Servicii
  • S.C.EURO-HOLD SRL, este master francizor a produsului GECO-Haus, ofera ca producator si reprezentant, materiale si sisteme tehnice in domeniul constructiilor si ofera consultanta in domeniul constructiilor cu structura de rezistenta din lemn si a instalatilor tehnice de constructie.

Vulcan Altul
  • Cel mai mare succes al nostru il reprezinta satisfactia clientilor nostri. Personalul nostru specializat intocmeste proiecte de demolare prin lucrari de impuscare si acorda asistenta tehnica la executarea lucrarilor.

Petrosani Servicii
  • EXPERT Software este un grup de firme specializate in dezvoltarea si implementarea de solutii software pentru gestionarea afacerilor si intreprinderii. Compania are puncte de prezenta in orase importante din Romania: Arad, Bucuresti, Cluj-Napoca, Oradea, Satu Mare, Timisoara In prezent, peste 500 de firme, institutii si persoane fizice din Romania folosesc solutii EXPERT. Produsul EXPERT X5 a fost premiat la targul international "BINARY 2002" din Bucuresti ca cea mai buna realizare la sectiunea software specializat.

Bucuresti Servicii
  • Infiintata in anul 1996, Prominco Invest Srl este situata in Cluj-Napoca, str. Gen. Eremia Grigorescu, nr. 28, judetul Cluj, tel, fax 0264433703. Cu un efectiv de 12 specialisti cu o vasta experienta, Prominco Invest  presteaza urmatoarele servicii: proiectare, consultanta in domeniul exploatarilor miniere, protectiei mediului si gospodaririi apelor. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Vanzarile companiei noastre sunt de peste 100.000$/an. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan    national şi international. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Cluj-napoca Servicii