Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Implementare Tehnologii - Consultanta: 288 companii
 • Laga Solutions is a company of engineering specializing in new technologies applied to the NDT, in which our equipments and the formation of our technologies allow to give a tool to our clients to optimize his processes and products. Our this company constituted by personnel of high technical training (70 % Engineering)

Las Arenas (getxo) Servicii
 • Firma ofera servicii tipografie digitala, materiale promotionale, consumabile imprimante laser / ink-jet, carti de vizita, fliere, brosuri, print, personalizare CD/DVD, sisteme de fidelizare prin card-uri, card-uri de membru si de abonament, consultanta software, hardware, retelistica, dezvoltare aplicatii software la comanda.

Iasi Servicii
 • Firma noastra importa motoare electrice si transformatoare toate tipurile si puterile, ventilatoare industriale, piese pentru ventilatoare surpresoare si pompe. Realizeaza servicii industriale, proiectare de ventilatoare pe masura, interventii in uzina pentru mentenanta motoare si ventilataore de toate puterile si tipurile, ansamble, mecanica generala si productie de piese diverse.

Timisoara Import - Export
 • Solid Engineering, o echipa de profesionişti cu experienţă, vă oferă servicii de proiectare, implementare şi audit a următoarelor sisteme de management: - CALITATE – ISO 9001, ISO/TS 16949 - MEDIU – ISO 14001 - SIGURANŢA ALIMENTELOR - HACCP / ISO 22000 - SĂNĂTATE ŞI SECURITATE OCUPAŢIONALĂ – OHSAS 18001 - SISTEME INTEGRATE DE MANAGEMENT AVANTAJELE implementării sistemelor de management sunt: - Recunoaştere pe piaţa românească şi europeană - Şanse mărite de eligibilitate la licitaţii - Încrederea consumatorilor în produse şi servicii - Creşterea competitivităţii, eficacităţii - Îmbunătăţirea calităţii produselor De asemenea, va oferim consultanta pentru accesarea fondurilor structurale nerambursabile si a altor fonduri europene pentru achizitia de echipamente si tehnologii, constructia de hale si birouri, achizitia de calculatoare si software, publicitate, consultanta, etc. Toate aceste servicii profesionale de consultanţă vă sunt oferite la preţuri accesibile. Pentru mai multe detalii sau pentru a programa o întâlnire, vă rugăm să ne contactaţi telefonic la 0748-202384.

Baia Mare Servicii
 • CABINETUL DE CONSILIERE în PROPRIETATE INDUSTRIALĂ GLADCOV - PROINVENT, autorizat legal cu liberă practică, în vederea protejării solicitanţilor impotriva concurenţei neloiale şi asigurării succesului demersurilor lor la Oficiului de Stat pentru Invenţii şi Mărci în vederea protejării proprietăţii industriale, acordă asistenţă de specialitate în domeniul proprietăţii intelectual - industriale şi reprezentarea clienţilor săi în faţa OSIM precum şi faţă de terţi, în procedurile reglementate legal, la scară naţională şi internaţională, având în vedere că proprietatea intelectual - industrială, oricât ar fi de modestă, ca de exemplu o etichetă originală, un tip nou de ambalaj sau de şurubel, poate fi declarată ca patrimoniu al solicitantului şi poate contribui la succesul lui în afaceri în lumea actuală a concurenţei globalizate, în care orice produs, material sau intelectual este tentant spre a fi furat de cei ce vă fac o concurenţă neloială. Proprietatea industrială (referitor la care stăm la dispoziţia clienţilor noştri cu tarifele cele mai mici, sprijinindu-i competent şi autorizat) poate face parte din următoarele categorii utilizate frecvent: desene/modele (design), mărci sau invenţii Titularul CABINETULUI DE CONSILIERE în PROPRIETATE INDUSTRIALĂ GLADCOV - PROINVENT, prof. univ. dr. ing. Petre Gladcov este autorizat de Oficiul European de Armonizare in Comertul Intern al Uniunii Europene, in calitate de Reprezentant al acestuia, cu nr. 39973.

Bucuresti Servicii
 • Echipa service calculatoare intelege cat de importante sunt echipamentele IT pentru dumneavoastra. De aceea dorim sa va punem la dispozitie toate instrumentele de care aveti nevoie pentru a va conduce afacerea asa cum doriti, fara a va mai face probleme pentru infrastructura IT. *Intretinere calculatoare: Va propunem rezolvarea problemelor dumneavoastra legate de tehnica de calcul la preturi mai mici decat in proprie administrare, prin contractarea unui abonament de service si mentenanta care acopera atat partea hardware cat si cea software. *Retele de calculatoare: Pentru a veni in ajutorul firmelor mici si mijlocii care nu au un administrator de retea, oferim servicii complete pentru retele de calculatoare de la proiectare, executie, configurare pana la intretinerea si mentenanta periodica. *Web Design: Contractele de web design se onoreaza in maxim 1 saptamana de la data semnarii de ambele parti. Informatiile postate pe site vor fi furnizate de catre benefcar. In lipsa acestora vom constitui impreuna cu aceste la sediul firmei materialul necesar. (fotografii, texte de prezentare, etc).

Barlad Servicii
 • Firma Iron & Steel Design dispune de responsabil tehnic cu executia in domeniile: - constructii civile; industriale; agrozootehnice; energetice; miniere - structuri metalice - dispune de executia si montajul confectiilor si constructiilor metalice - confectionare (montaj) usi si obloane a.l.a. si rezistentela foc - confectionarea de cochilii metalice.

Chitila Servicii
 • Dezvoltam si comercializam echipamnete pentru industria paintball, in special placi electronice si software pentru markerele de paintball. Servicii de consultanta in domeniul automatizarilor si dezvoltare de software pentru automatizari.

Timisoara Producator
 • Aello Computers is a full cycle software engineering and development company that delivers quality software and development services using best practices in business process analysis and modeling and world-class technological expertise. The company is 100 percent customer-driven and fully committed to thoroughly understanding and solving customers' problems. Our mission is to make our customers more agile and profitable. The goal of company's activity is to provide customers with advanced IT expertise and cutting-edge software solutions. We have been providing technical assistance and software solutions for foreign and Romanian institutions and companies. Our expertise covers Grants Management applications, Customer Relationship Applications, Retail Solutions, Media Monitoring applications, e-Commerce Solutions, Hosting Solutions. www.aello.ro

Bucuresti Servicii
 • Infiintata în anul 2006,Titan electronic are ca principal obiect de activitate comercializarea de cablu, acoperind toata gama de subdomenii electrice. Realizare si executie proiecte instalatii electrice.

Bucuresti Distribuitor
 • Software personalizat pentru afaceri Punem in practica viziunea ta asupra afacerii. Pentru ca tu stii cel mai bine de ce ai nevoie. Solutiile noastre pentru coordonarea proceselor de afaceri sunt 100% personalizate. Ele reprezinta implementarea exacta in software a oricarui proces de business al companiei tale. ADCO Development NU ofera produse. Oferim solutii construite de la zero pentru fiecare client in parte. Nu iti oferim nimic predefinit sau de care nu ai absoluta nevoie. Nu adaptam vreun software la afacerea ta, ci cream software-ul in functie de ea. Iar cand afacerea ta creste, adaugam elemente solutiei pentru a fi in pas cu afacerea. Iti oferim functionalitati pentru a organiza mai bine: - agenda de contacte - contracte clienti-furnizori - proiectare - facturare - prospectarea pietei - ofertare - organizarea echipei - evaluarea vanzarilor - raportare

Bucuresti Servicii
 • Firma ofera consultanta tehnica de specialitate pentru industria alimentara asigurand dezvoltarea pe termen lung a unei firme noi sau firmelor deja existente dovada fiind contractele pe termen lung pe care firmea le are cu firmele cu care aceasta colaboreaza.

Ploiesti Servicii
 • In ce domenii suntem specializati: automatizari industriale "la cheie", sisteme de automatizare cu PLC si SCADA; dezvoltare software PLC si SCADA pentru aplicatii din domeniul automatizarilor; proiectare si executie de tablouri pentru automatizari industriale; lucrari de mentenanta la utilaje si roboti industriali.

Timisoara Servicii
 • Biblioteca Municipala B. P. Hasdeu este una din cele vechi biblioteci din tara, fiind infiintata in 1877. Biblioteca Municipala reprezinta cel mai mare sistem de biblioteci din tara, care include 36 de filiale: 10 biblioteci pentru copii: Decebal, Saharov, Dragan, Vadul lui Voda, Muncesti, Studentilor, Titulescu, Traian, Russo, Socoleni 5 biblioteci pentru minoritati: M. Lomonosov (biblioteca de cultura si literatura rusa), I. Mangher (biblioteca de cultura si literatura evreiasca), L. Ucrainca (biblioteca de cultura si literatura ucraineana), H. Botev (biblioteca de cultura si literatura bulgara), M. Ciachir (biblioteca de cultura si literatura gagauza) 2 specializate: Arte si Drept Biblioteca are o colectie de 1 105 000 documente pe diferite suporturi. Anual BM este vizitata de 359 098 utilizatori, ceea ce constituie 46% din populatia municipiului Chisinau.

Chisinau Altul
 • Oaki Grup te ajuta sa gasesti strategia IT potrivita pentru afacerea ta. Oaki Grup ofera solutii IT potrivite pentru orice domeniu de activitate: retele de date si voce, servere mail, baze de date, routere.

Medgidia Servicii
 • Consultanta, asistenta tehnica, intermedieri servicii pentru protectia mediului,: intocmire documentatii, planuri monitorizare emisii gaze cu efect de sera etc., monitorizari factori de mediu conf. cerintelor din autorizatii, reglementari de mediu aplicabile; activitati implementare sistem management de mediu, activitati complementare; INGINERIE CHIMICA ANORGANICA-consultanta si asistenta de specialitate: tehnologii, procese de tratare/ potabilizare APE din diverse surse, cu destinatii speciale etc.; tratamente chimice de suprafata pt. METALE-optimizare procese, materiale, tehnici; analize tehnico-economice, consultanta in afaceri etc.

Bucuresti Altul
 • Edbal Consult va ofera solutii si asistenta profesionala pentru implementarea sistemelor de management, in conformitate cu standardele de referinta, in vederea construirii unei organizatii mai valoroase, axate pe calitate si cresterea increderii partenerilor de afaceri.

Cluj-napoca Servicii
 • Nu avem clienti mari sau clienti mici. Fie ca e vorba de o simpla carte de vizita, de branding-ul unei mari companii sau de o lansare de produs, toate lucrarile sunt la fel de importante, toti clientii se bucura de aceeasi atentie. Platforma e-volution inseamna un pas inainte pentru afacerea ta: prezentare de produse si vanzari on-line. Lucram intotdeauna cu pasiune si cu placere. Pentru ca fiecare lucrare reusita ne poarta inainte.

Bucuresti Servicii
 • Lider in Romania pe segmentul serviciilor Proiectare / Autorizatii si Avize a Functionare / Consultanta, in Industria Alimentara si Servicii Conexe: - Proiectare Fluxuri Tehnologice in raport cu legislatia specifica si H.A.C.C.P. Asistenta tehnica de Specialitate. - Proiectare si Solutii Tehnice Aplicate in Protectia Mediului. Elaborarea de Documentatii: Autorizatie de Mediu, Studiu de Impact, etc. - Proiectare si Dimensonare capacitate de Productie, utilaje si dotari specifice. Programe de Modernizare si Restructurare. Relocare. - Solutii Tehnice Aplicate in constructii si amenajari, materiale agreate, tehnologii speciale. - Servicii si Consultanta pentru obtinerea de: Autorizatii / Avize / Acord / de Principiu si de Functionare in Legalitate. A.N.S.V.S.A - Comert Intracomunitar, D.S.V.S.A - Sanitar - Veterinara, A.P.M - Protectia Mediului, D.S.P - Sanatate Publica, I.G.S.U - Pompieri, Primarii, Licente Fabricatie - M.A.P.D.R, Gospodarirea Apelor, etc. - Studii determinare Termen valabilitate produse alimentare. Studii Stiintifice in Industria Alimentara si Sanatatea Populatiei. - Prelevare Probe / Laborator / Analize / Rapoarte de Incercare / Produse alimentare / Programe Autocontrol H.A.C.C.P, Mediu - apa, aer, sol, sonometrie, emisii, imisii. - Audit de confte a activitatii, lant alimentar. Inspectie si Control calitate servicii/produse. - Implementarea Standardelor de Calitate ISO: 9001 / 14001 / 18001 / 22000 HACCP / IFS / BRC / FSSC. - Consultanta si Asistenta Tehnica, Reprezentarea in Relatia cu Autoritatile specifice de Control. Activitati: -Fabrici; -Mezeluri, -Conserve, -Ambalaje -Ambalare, -Bauturi Alcoolice -Nonalcoolice, -Zaharoase, -Supermarket, -Hoteluri, -Pensiuni, -Abatoare, -Ferme, -Depozite -Logistica, -Transport -Distributie, -Morarit, -Panificatie, -Pescarii, -Carmangerii -Macelarii -Transare, -Catering -Restaurante -Fast -Food, Pizzerii, Cantine, -Cafenele -Baruri, -Cofetarii -Patiserii -Gogoserii -Covrigarii, etc. -Depozite Farmaceutice, -Fabrici de Medicamente, -Suplimente Alimentare -Implementarea masurilor de infrastructura si functionare in sistemul GMP. Asiguram Management specific: Unitati Procesare Carne, Fabrici Mezeluri, Mall-uri, Complex Comercial, Hipermarket, Supermarket, Cash&Carry, Lanturi Comerciale. VA GARANTAM CONTRACTUAL OBTINEREA AUTORIZATIILOR DE FUNCTIONARE. Contact: Vet. Marcel Paraschiv , Tel: 0788.830.504 ; E-mail: office@enterprices.ro / Web: www.enterprices.ro.

Bucuresti Servicii
 • Consultanta tehnica electro-energetica Analize tehnice imobiliare(analiza tehnica a utilitatilor locatiei ,raportata la obiectul de activitate Studii tehnice Proiectare              www.general-consult.ro

Sibiu Servicii