Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Implementare Tehnologii - Consultanta: 281 companii
 • Dezvoltam si comercializam echipamnete pentru industria paintball, in special placi electronice si software pentru markerele de paintball. Servicii de consultanta in domeniul automatizarilor si dezvoltare de software pentru automatizari.

Timisoara Producator
 • Aello Computers is a full cycle software engineering and development company that delivers quality software and development services using best practices in business process analysis and modeling and world-class technological expertise. The company is 100 percent customer-driven and fully committed to thoroughly understanding and solving customers' problems. Our mission is to make our customers more agile and profitable. The goal of company's activity is to provide customers with advanced IT expertise and cutting-edge software solutions. We have been providing technical assistance and software solutions for foreign and Romanian institutions and companies. Our expertise covers Grants Management applications, Customer Relationship Applications, Retail Solutions, Media Monitoring applications, e-Commerce Solutions, Hosting Solutions. www.aello.ro

Bucuresti Servicii
 • Infiintata în anul 2006,Titan electronic are ca principal obiect de activitate comercializarea de cablu, acoperind toata gama de subdomenii electrice. Realizare si executie proiecte instalatii electrice.

Bucuresti Distribuitor
 • Software personalizat pentru afaceri Punem in practica viziunea ta asupra afacerii. Pentru ca tu stii cel mai bine de ce ai nevoie. Solutiile noastre pentru coordonarea proceselor de afaceri sunt 100% personalizate. Ele reprezinta implementarea exacta in software a oricarui proces de business al companiei tale. ADCO Development NU ofera produse. Oferim solutii construite de la zero pentru fiecare client in parte. Nu iti oferim nimic predefinit sau de care nu ai absoluta nevoie. Nu adaptam vreun software la afacerea ta, ci cream software-ul in functie de ea. Iar cand afacerea ta creste, adaugam elemente solutiei pentru a fi in pas cu afacerea. Iti oferim functionalitati pentru a organiza mai bine: - agenda de contacte - contracte clienti-furnizori - proiectare - facturare - prospectarea pietei - ofertare - organizarea echipei - evaluarea vanzarilor - raportare

Bucuresti Servicii
 • Firma ofera consultanta tehnica de specialitate pentru industria alimentara asigurand dezvoltarea pe termen lung a unei firme noi sau firmelor deja existente dovada fiind contractele pe termen lung pe care firmea le are cu firmele cu care aceasta colaboreaza.

Ploiesti Servicii
 • In ce domenii suntem specializati: automatizari industriale "la cheie", sisteme de automatizare cu PLC si SCADA; dezvoltare software PLC si SCADA pentru aplicatii din domeniul automatizarilor; proiectare si executie de tablouri pentru automatizari industriale; lucrari de mentenanta la utilaje si roboti industriali.

Timisoara Servicii
 • Biblioteca Municipala B. P. Hasdeu este una din cele vechi biblioteci din tara, fiind infiintata in 1877. Biblioteca Municipala reprezinta cel mai mare sistem de biblioteci din tara, care include 36 de filiale: 10 biblioteci pentru copii: Decebal, Saharov, Dragan, Vadul lui Voda, Muncesti, Studentilor, Titulescu, Traian, Russo, Socoleni 5 biblioteci pentru minoritati: M. Lomonosov (biblioteca de cultura si literatura rusa), I. Mangher (biblioteca de cultura si literatura evreiasca), L. Ucrainca (biblioteca de cultura si literatura ucraineana), H. Botev (biblioteca de cultura si literatura bulgara), M. Ciachir (biblioteca de cultura si literatura gagauza) 2 specializate: Arte si Drept Biblioteca are o colectie de 1 105 000 documente pe diferite suporturi. Anual BM este vizitata de 359 098 utilizatori, ceea ce constituie 46% din populatia municipiului Chisinau.

Chisinau Altul
 • Oaki Grup te ajuta sa gasesti strategia IT potrivita pentru afacerea ta. Oaki Grup ofera solutii IT potrivite pentru orice domeniu de activitate: retele de date si voce, servere mail, baze de date, routere.

Medgidia Servicii
 • Consultanta, asistenta tehnica, intermedieri servicii pentru protectia mediului,: intocmire documentatii, planuri monitorizare emisii gaze cu efect de sera etc., monitorizari factori de mediu conf. cerintelor din autorizatii, reglementari de mediu aplicabile; activitati implementare sistem management de mediu, activitati complementare; INGINERIE CHIMICA ANORGANICA-consultanta si asistenta de specialitate: tehnologii, procese de tratare/ potabilizare APE din diverse surse, cu destinatii speciale etc.; tratamente chimice de suprafata pt. METALE-optimizare procese, materiale, tehnici; analize tehnico-economice, consultanta in afaceri etc.

Bucuresti Altul
 • Edbal Consult va ofera solutii si asistenta profesionala pentru implementarea sistemelor de management, in conformitate cu standardele de referinta, in vederea construirii unei organizatii mai valoroase, axate pe calitate si cresterea increderii partenerilor de afaceri.

Cluj-napoca Servicii
 • Nu avem clienti mari sau clienti mici. Fie ca e vorba de o simpla carte de vizita, de branding-ul unei mari companii sau de o lansare de produs, toate lucrarile sunt la fel de importante, toti clientii se bucura de aceeasi atentie. Platforma e-volution inseamna un pas inainte pentru afacerea ta: prezentare de produse si vanzari on-line. Lucram intotdeauna cu pasiune si cu placere. Pentru ca fiecare lucrare reusita ne poarta inainte.

Bucuresti Servicii
 • Lider in Romania pe segmentul serviciilor Proiectare / Autorizatii si Avize a Functionare / Consultanta, in Industria Alimentara si Servicii Conexe: - Proiectare Fluxuri Tehnologice in raport cu legislatia specifica si H.A.C.C.P. Asistenta tehnica de Specialitate. - Proiectare si Solutii Tehnice Aplicate in Protectia Mediului. Elaborarea de Documentatii: Autorizatie de Mediu, Studiu de Impact, etc. - Proiectare si Dimensonare capacitate de Productie, utilaje si dotari specifice. Programe de Modernizare si Restructurare. Relocare. - Solutii Tehnice Aplicate in constructii si amenajari, materiale agreate, tehnologii speciale. - Servicii si Consultanta pentru obtinerea de: Autorizatii / Avize / Acord / de Principiu si de Functionare in Legalitate. A.N.S.V.S.A - Comert Intracomunitar, D.S.V.S.A - Sanitar - Veterinara, A.P.M - Protectia Mediului, D.S.P - Sanatate Publica, I.G.S.U - Pompieri, Primarii, Licente Fabricatie - M.A.P.D.R, Gospodarirea Apelor, etc. - Studii determinare Termen valabilitate produse alimentare. Studii Stiintifice in Industria Alimentara si Sanatatea Populatiei. - Prelevare Probe / Laborator / Analize / Rapoarte de Incercare / Produse alimentare / Programe Autocontrol H.A.C.C.P, Mediu - apa, aer, sol, sonometrie, emisii, imisii. - Audit de confte a activitatii, lant alimentar. Inspectie si Control calitate servicii/produse. - Implementarea Standardelor de Calitate ISO: 9001 / 14001 / 18001 / 22000 HACCP / IFS / BRC / FSSC. - Consultanta si Asistenta Tehnica, Reprezentarea in Relatia cu Autoritatile specifice de Control. Activitati: -Fabrici; -Mezeluri, -Conserve, -Ambalaje -Ambalare, -Bauturi Alcoolice -Nonalcoolice, -Zaharoase, -Supermarket, -Hoteluri, -Pensiuni, -Abatoare, -Ferme, -Depozite -Logistica, -Transport -Distributie, -Morarit, -Panificatie, -Pescarii, -Carmangerii -Macelarii -Transare, -Catering -Restaurante -Fast -Food, Pizzerii, Cantine, -Cafenele -Baruri, -Cofetarii -Patiserii -Gogoserii -Covrigarii, etc. -Depozite Farmaceutice, -Fabrici de Medicamente, -Suplimente Alimentare -Implementarea masurilor de infrastructura si functionare in sistemul GMP. Asiguram Management specific: Unitati Procesare Carne, Fabrici Mezeluri, Mall-uri, Complex Comercial, Hipermarket, Supermarket, Cash&Carry, Lanturi Comerciale. VA GARANTAM CONTRACTUAL OBTINEREA AUTORIZATIILOR DE FUNCTIONARE. Contact: Vet. Marcel Paraschiv , Tel: 0788.830.504 ; E-mail: office@enterprices.ro / Web: www.enterprices.ro.

Bucuresti Servicii
 • Consultanta tehnica electro-energetica Analize tehnice imobiliare(analiza tehnica a utilitatilor locatiei ,raportata la obiectul de activitate Studii tehnice Proiectare              www.general-consult.ro

Sibiu Servicii
 • Suntem o echipa de consultanti seniori cu experienta vasta pe diverse arii de business. Astfel ne-am unit fortele sub umbrela EPARTENER inca din anul 2012 si furnizam solutii companiilor pe arii de specialitate care includ consultanta de business, consultanta bancara, expertiza fiscala, audit financiar, expertiza IT, consultanta juridica. In toate proiectele in care am fost implicati am furnizat solutii de business valabile pe termen lung si am oferit consultanta proactiva si suport pentru o consolidare sigura. Ne raportam nevoilor fiecarui client in parte, folosind o abordare constructiva , bazata pe profesionalism si perseverenta cu trimitere directa spre rezultatul scontat. Ne adresam atat celor care sunt la inceput de drum cat si celor care au deja o afacere care impune noi perspective de dezvoltare. Te asiguram ca vom fi langa tine atunci cand ai nevoie de experienta si cunostintele noastre pe care le vom pune in valoare pentru ca tu sa fi mereu informat corect si pentru ca firma ta sa isi desfasoare activitatea in legalitate si optimizat.

Bucuresti Servicii
 • Ceneco este compania infiintata in februarie 2005 care activeaza cu succes in domeniul asigurarii de service pentru centrele de prelucrare cu comanda numerica CNC (pentru lemn, metal, aluminiu, PVC). Misiunea noastra principala, este dezvoltarea unui parteneriat cu si pentru clientii nostri, care sa ne permita gasirea de solutii optime la cerintele lor specifice, incluzand servicii si oferte personalizate pentru centrele de prelucrare cu comanda numerica CNC sau pentru utilajele clasice (pentru lemn / metal / aluminiu / PVC). Oferim consultanta in achizitia centrelor de prelucrare cu comanda numerica CNC (noi sau S.H.) din industria lemnului, in achizitia software-ului dedicat si profesional CAD/CAM/. Ceneco ofera software profesional CAD/CAM/CIM pentru proiectarea & executia scarilor din lemn, a usilor / ferestrelor si a mobilierului din lemn (masiv sau din PAL). Ceneco ofera service, programare, mentenanta pentru masini cu comanda numerica CNC (noi sau S.H.) din industria lemnului, in special pentru productia scarilor din lemn a usilor/ferestrelor si pentru productia de mobilier. In 15 ani de experienta in servisarea si programarea acestor utilaje CNC, ne-am specializat in urmatoarele solutii software dedicate si a proiectarii asistate: MasterCAM, AutoCAD, CMStools, Xilog Plus, Genesis Evolution, ND 10 Compass Software, PowerWin, Spazio3D, TwinCAM, AlphaCAM.

Suceava Servicii
 • Conductiv Service executa la un inalt nivel de calitate instalatii electrice interioare, inclusiv bransamentele electrice si instalatiile de impamantare necesare, pentru: 1. locuinte 2. birouri 3. spatii comerciale si de productie 4. hale industriale Firma noastra garanteaza respectarea tuturor normativelor in vigoare pentru instalatiile electrice executate. Datorita calitatii materialelor folosite, a masuratorilor si verificarilor efectuate, instalatiile electrice executate de noi au o durata de exploatare indelungata. Prin specialistii sai, Conductiv Service poate integra intr-un mod optim instalatii electrice. Valorile pe care ne bazam pentru ducerea la indeplinire a misiunii firmei sunt urmatoarele: -Oamenii - indiferent de nivelul la care isi desfasoara activitatea, ei contribuie la vitalitatea si reputatia firmei noastre. -Calitatea produselor si serviciilor oferite - sunt principalul mijloc de mentinere a clientilor existenti si contribuie la imaginea firmei noastre pe piata. Buna gestionare a resurselor precum si reinvestirea unei parti importante din profit reprezinta sursa principala a dezvoltarii firmei nostre. 1. Instalatii electrice pentru cladiri civile: Solutii tehnice, proiectare, executie. Instalatii electrice complexe: iluminat general si ornamental, prize. - Cladiri administrative si birouri; - Sedii de firme; - Localuri publice; - Gradini. 2. Instalatii electrice in industrie: Solutii tehnice, proiectare, executie, punere in functiune, service. - Montarea transformatoarelor si a celulelor de medie tensiune; - Executia si montajul tablourilor electrice de distributie de joasa tensiune pana la 4000 A; - Executia si montajul tablourilor secundare de distributie si comanda; - Instalatii electrice de distributie ( cu bare capsulate sau cabluri ) a energiei si alimentare a utilajelor; - Instalare si reparare echipament AMC; - Intretinere si exploatare instalatii AMCR; - Instalatii electrice de iluminat interior si exterior; Printre clientii nostri se numara: MITTAL STEEL IASI S.A. GEMI SERCOM S.R.L. "Imbunatatirea continua a calitatii si a eficientei constituie motorul succesului nostru."

Iasi Servicii
 • Infiintata in anul 2002, Quality International Consulting S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania Quality International Consulting S.R.L efectueaza servicii de implementare sisteme de management calitate ISO 9001:2001, mediu ISO 14001, siguranta alimentului (HACCP) ISO 22000:2005 si formare auditori interni/de treta parte calitate, mediu, siguranta alimentului. Firma noastra are o echipa de 7 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor/clientilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In firma Quality International Consulting S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Quality International Consulting S.R.L sa isi perfectioneze produsele/serviciile si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Magurele Servicii
 • S.C.EURO-HOLD SRL, este master francizor a produsului GECO-Haus, ofera ca producator si reprezentant, materiale si sisteme tehnice in domeniul constructiilor si ofera consultanta in domeniul constructiilor cu structura de rezistenta din lemn si a instalatilor tehnice de constructie.

Vulcan Altul
 • Cel mai mare succes al nostru il reprezinta satisfactia clientilor nostri. Personalul nostru specializat intocmeste proiecte de demolare prin lucrari de impuscare si acorda asistenta tehnica la executarea lucrarilor.

Petrosani Servicii
 • EXPERT Software este un grup de firme specializate in dezvoltarea si implementarea de solutii software pentru gestionarea afacerilor si intreprinderii. Compania are puncte de prezenta in orase importante din Romania: Arad, Bucuresti, Cluj-Napoca, Oradea, Satu Mare, Timisoara In prezent, peste 500 de firme, institutii si persoane fizice din Romania folosesc solutii EXPERT. Produsul EXPERT X5 a fost premiat la targul international "BINARY 2002" din Bucuresti ca cea mai buna realizare la sectiunea software specializat.

Bucuresti Servicii