Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Consultanta Juridica - Consultanta: 728 companii
 • Cabinetul de avocat Leonte Oana Madalina acorda consultanta juridica, asistare si reprezentare in fata instantelor de judecata in domeniul dreptului civil, muncii, familiei, comercial si societar. Revendicari imobiliare, anulare acte juridice, succesiuni, evacuari, pretentii, uzucapiuni, partaje, divorturi, incredintare minor, stabilire pensie de intretinere, litigii de munca, recuperare debite prin procedura somatiei de plata. Redactare si atestare contracte civile si comerciale. Asistare si reprezentare in activitatile desfasurate la Registrul Comertului, infiintare societati comerciale, dizolvare societati comerciale, cesiune de parti sociale, schimbare sediu, infiintare/radiere puncte de lucru, gazduire sediu social etc. Consultanta in domeniul dobandirii si instrainarii de imobile, operatiuni de intabulare a drepturilor reale ai alte operatiuni de cadastru, obtinerea certificatului de urbanism si a avizelor, documentatia necesara obtinerii autorizatiei de constructie etc. Prerogativa noastra principala este profesionalismul, responsabilitatea, calitatea serviciilor, intr-un cuvant stiinta dreptului, totul este pentru client.

Bucuresti Altul
 • Transilvania Recuperari Creante, Cluj-Napoca, efectuam toate demersurile legale pentru recuperarea creantelor de la debitori, persoane fizice si juridice. Dispunem de logistica necesara si de serviciile celor mai buni specialisti.

Cluj Napoca Servicii
 • Firma de contabilitate ofera servicii integrate de contabilitate, consultanta financiar-fiscala, consultanta juridica, resurse umane, medicina muncii prin specialistii sai si prin colaboratori. Societatea a fost infiintata in 2006, este membra CECCAR, specialistii sai au o experienta in domeniu de peste 10 ani.

Bucuresti Servicii
 • Cabinetul nostru de avocatura ofera clientilor sai persoane fizice si juridice, asistenta si reprezentare juridica in domeniile dreptului civil si comercial. Va oferim solutii in probleme juridice legate de: 1. dreptul de proprietate - constituiri titluri de proprietate prin uzucapiune, accesiune, actiuni in revendicare, actiuni partaj judiciar,actiuni posesorii, 2. Legea 112/ 1995 - recuperare pret valoare de piata pentru imobilele pierdute in favoarea fostilor proprietari, 3. recuperari debite in domeniul dreptului civil sau comercial, 4. actiuni divort, pensii intretinere, tutela, curatela etc., 5. infiintari societati, mentiuni, GAZDUIRI TEMPORARE SEDII SOCIALE. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Profesionalism, promtitudine, amabilitate si servicii juridice de calitate. Oferim o gama larga de servicii in domeniul juridic, Consultatii juridice, asistare la negocieri, mediere conflicte. Cu noi divortul si accesoriile sale se termina rapid si elegant la costuri reduse

Bucuresti Servicii
 • Recuperare creante, debite, datorii - Recupit & Asociatii Cei mai eficienti in recuperare creante, debite, datorii civile si comerciale, avand arie de acoperire pe intreg teritoriul Romaniei. - Aveti facturi fiscale neincasate la aceasta data? - Aveti debitori care nu isi platesc datoriile catre dvs? Ne angajam numai pe baza de ONORARIU SUCCES, adica NU RECUPERAM - NU PLATITI NIMIC. Aceasta este garantia ca ne vom ocupa de recuperarea / colectarea sumelor restante de bani pentru dvs. cu diligenta unui bun proprietar al creantei. In aceasta situatie doar EFICIENTA NE RECOMANDA. Pentru mai multe detalii va invitam pe site-ul www.recupit.ro RECUPIT & ASOCIATII – www.recupit.ro

Bucuresti Servicii
 • Suntem o societate de consultanta formata dintr-un colectiv tanar de juristi, economisti, specialisti in marketing si tehnologia informatiei. Activitatea de consultanta si management pentru afaceri cuprinde urmatoarele domenii: Societati comerciale Drept comercial Recuperari debite Dreptul proprietatii intelectuale Dreptul muncii Oferim o solutie unica pentru recrutare si plasare forta de munca prin intremediul unui website propriu, www.aba-jobs.com care se adreseaza exclusiv vorbitorilor de limba engleza. Angajatorii pot posta GRATUIT si NELIMITAT anunturi de angajare. Candidatii isi pot valorifica la maxumum cunostintele de limba ebgleza, prin crearea unui cont si incarcarea propriului CV. Ofertim servicii de marketing mobil, solutii eficiente de relationare directa cu clientii: cupoane mobile, discounturi, premii, toate in mediul mobil. Oferim websiteuri pentru mediul mobil, optimizare pentru sistemele de operare mobile si recunoscut de peste 5000 de telefoane mobile.

Bucuresti Servicii
 • Desi firma noastra este infiintata doar cu un an in urma ea dispune de personal calificat, gata oricand sa va stea la dispozitie si va ajute in punerea in aplicare a ideilor Dvs. Serviciile oferite de noi sunt executate de un grup de consilieri juridici definitivi membrii CCJ Bucuresti, alaturi de experti contabili, membrii ai CECCAR, membri ai Camerei Consultantilor Fiscali si ai Camerei Auditorilor Financiari din Romania, cu o experinta indelungata in fiecare domeniu cuprins in ofertele noastre de sevicii. Asiguram serviciile atat in Bucuresti cat si in Ilfov, Prahova, Arges, Giurgiu. Servicii de infintare firme, de la 300 lei,recodificare obiect de activitate conform cod CAEN 2008 220 LEI, servicii de recuperare creante, plata comisionului dupa recuperarea creantei, asistenta legala permanenta pe baza de contract, servicii de contabilitate si consultanta fiscal.

Bucuresti Servicii
 • Experienţa profesională, resursele umane şi tehnice de care dispunem, completate de o seriozitate de notorietate în rândul clienţilor noştri, ne permit SĂ FIM SIGURI pe ceea ce vă promitem. Ne-am propus, chiar pe fondul deteriorării condiţiilor socio-economice, să rămânem consecvenţi respectului acordat clienţilor noştri, continuând astfel tradiţia de până acum, printr-o îndrumare corectă şi rezolvarea tuturor solicitărilor Dvs., rapid şi la cele mai mici PREŢURI de pe piaţă.

Ghiroda Servicii
 • Oferim consultanta juridica in toate domeniile. Elaborarea tipuri de contracte, acte aditionale, diverse cereri. Asistarea si reprezentarea juridica a persoanelor fizice si juridice in litigii de orice natura. https://avcarmenpetrescu.wixsite.com/consultanta-juridica.

Bucuresti Servicii
 • Cabinetul de avocatura Vrabie Oana va ofera servicii juridice profesionale in urmatoarele domenii: Drept civil - consultanta si redactare de contracte; darea de data certa, atestarea continutului si a identitatii partilor actului juridic; - reprezentare juridica in litigii privitoare la executarea, rezilierea, rezolutiunea sau anularea contractelor; - consultanta si reprezentare juridica in litigii referitoare la dreptul de proprietate (uz, abitatie, servituti, granituire); - revendicare imobiliara (terenuri si constructii); - evacuare; - iesire din indiviziune; - recuperare de creante; - reprezentare si asistare in vederea executarii silite a hotaririlor judecatoresti definitive si irevocabile, precum si a altor titluri executorii; - reprezentare in litigii diverse in fata instantelor judecatoresti in procese civile. Drept comercial si societar - consultanta si reprezentare in litigii privind executarea contractelor; - recuperarea de creante (somatii de plata, actiuni in pretentii) - reprezentare juridica in diverse litigii intre comercianti; - constituiri societati comerciale; - modificari de acte constitutive; - acte aditionale, cesiuni; infiintare puncte de lucru; - modificare obiect de activitate ( extindere sau reducere ); recodificare conform CAEN 2008; - suspendare activitate societate comerciala; - inregistrare diverse mentiuni la Oficiul Registrul Comertului si obtinerea avizelor necesare Dreptul familiei - consultatii juridice profesionale privitoare la relatiile de familie; - divort; divort prin acord; divort din culpa unuia dintre soti; - partaj bunuri comune; - incredintare minor; stabilire/modificare pensie de intretinere; stabilire/modificare program de vizitare minor. Servicii ireprosabile si onorarii accesibile !

Bucuresti Servicii
 • DIVORT / PARTAJ: Avocat bun, solutii rapide, tarife avantajoase. Divort prin acord, partajul bunurilor comune prin intelegere, incredintarea copilului minor (custodia copilului). Divort cu copii: solutii elegante, rapide si care evita traumatizarea copiilor si a sotilor care divorteaza. MOSTENIRE / SUCCESIUNE: Cele mai mici taxe din Bucuresti pentru succesiune, partaj, iesire din indiviziune !! Deschidere susccesiune, reducere taxe succesiune, reducere taxe partaj, reducere taxe iesire din indiviziune, anulare certificat de mostenitor emis de notar, iesire din indiviziune, testament, partaj succesoral, procese, consultatii juridice. AVOCAT IMOBILIARE: Avocati Bucuresti asigura consultanta juridica profesionista si reprezentare cu privire la orice investitie imobiliara, tranzactie imobiliara sau litigii imobiliare. Verificare acte, REDUCERE onorariu notar 10-15% la contractele de vanzare-cumparare sau donatie. EXPROPRIERI / DESPAGUBIRI: Negocieri, procese, relatia cu autoritatile Statului: Fondul Proprietatea, Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP). Maximizarea despagubirilor. DESPAGUBIRI + ACTUALIZARI Bulgaria, Basarabia, Bucovina. LITIGII DE MUNCA: cercetarea disciplinara, decizia de sanctionare, desfacerea disciplinara a contractului individual de munca, sanctiuni disciplinare, drepturi salariale, clauze speciale: clauza de confidentialitate, clauza de neconcurenta, clauza de fidelitate. Contestarea deciziei de sanctionare la Tribunal. CEC si Bilet la Ordin (BO) fara acoperire: Evitati fraudele cu Cecuri si Bilete la Ordin fara acoperire! Pentru 25 lei veti avea toate informatiile necesare pentru a sti daca lucrati cu un partener serios sau daca sunteti in pericol. Aveti grija de banii Dvs.! Informatiile sunt 100% sigure, va sunt furnizate in timp record si costa...25 de lei/firma verificata! RECUPERARE CREANTE: Recuperare profesionala a creantelor. Pe calea legala aveti rezultate maxime. AVOCAT FIRME: servicii juridice profesionale pentru societati comeriale: contracte comerciale, AGA, revocare administrator, excludere asociat, plata dividende, cesiune, recuperare creante, arbitraj, consultanta juridica, societati comerciale, procese, legislatie, cec/BO fara acoperire, verificari firme, fraude bancare, oportunitati imobiliare, licitatii imobile atractive, consultanta imobiliara, reducere onorariu notar. AVOCATUL DVS. Pentru persoane fizice: revendicare (retrocedare), despagubiri, succesiune (mostenire), testament, divort, partaj, anulare certificate de mostenitor, anulare amenda. Tel: 0722.767.957 Fax: 031.810.53.75 Web: http://www.lawcenter.ro divort.lawcenter.ro imobiliare.lawcenter.ro fraude.lawcenter.ro

Bucuresti Servicii
 • Gama serviciilor noastre in acest sens este una extinsa, incluzand printre altele protectia actionarilor minoritari, fuziuni si achizitii, inmatriculare de societati comerciale, precum si redactarea documentatiei complexe specifice societatilor comerciale. Detalii contact: www.avocattraian.com, TELEFON 0755489078 Ceea ce oferim clientilor nu sunt numai servicii juridice, ci totodata solutii de afaceri pentru problemele companiilor lor.

Bucuresti Servicii
 • Cabinet de Avocat Fanea Traian Vasile va acorda sprijin in orice probleme legate de contracte comerciale, drept comercial, contracte civile, dreptul afacerilor, litigii comerciale, recuperari creante, drept civil, revendicari imobiliare, drept international privat, drept financiar bancar vamal, dreptul proprietatii intelectuale, dreptul investitiilor si achizitiilor publice, executarea silita mobiliara si imobiliara a creantelor Dvs.! Site: www.avocattraian.com Contact: 021 222 3028.

Bucuresti Servicii
 • Consultanta juridica, infiintari, modificari societati comerciale, declaratii ITM, proiecte de arhitectura si constructii, Tamplarie PVC REHAU cu feronerie ROTO la pret de producator, si de garaj (sectionale). Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

Roman Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1995 si este situata in Ploiesti, judetul Prahova. suntem membrii UNPIR din anul 2002. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: consultanta in afaceri. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Ne ocupam de reorganizarea agentilor economici aflati in dificultate si de lichidarea voluntar/faliment a societatilor comerciale. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea serviciilor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Ploiesti Servicii
 • Avocat cu experienta asistenta si reprezentare civil comercial penal muncii partaje divorturi, cauze despre minori consultatii diverse cu programare zona Drumul Taberei Drumetul/ 0217251566 /0744271251 /0724059955

Bucuresti Servicii
 • Cabinet de avocat Ana Corogeanu din Timisoara ofera clientilor sai servicii bazate pe: - corectitudine si loialitate; - implicare totala in problematica spetei; - respect reciproc. Toate acestea vor duce, in final, la obtinerea celui mai bun rezultat. Garantam pe deplin confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal, a informatiilor si documentele pe care le puneti la dispozitia cabinetului nostru de avocatura. Prin urmare daca vreti un avocat bun in Timisoara, specializat in drept civil, penal, contraventional, dreptul muncii, drept comercial sau dreptul asigurarilor, apelati cu incredere la Cabinetul Avocat Corogeanu Ana.

Timisoara Servicii
 • Avem peste 11 ani de experienta in domeniul despagubirilor din accidente rutiere. Este cea mai mare companie care activeaza pe piata despagubirilor in Romania. Ajutam persoanele vatamate in urma accidentelor rutiere, dar si persoanele care au pierdut pe cineva drag intr-un eveniment rutier sa primeasca despagubirea cuvenita de la Societatile de Asigurare. Misiunea noastra este sa putem ajuta atat din punct de vedere juridic cat si financiar persoanele care au avut de suferit in urma accidentelor rutiere. Putem duce la indeplinire acest lucru prin obtinerea celor mai mari despagubiri de la societatile de asigurare din tara si de peste hotare, fie pe cale amiabila, fie in instanta. Avem birouri deschise in Romania, Cehia, Solvia, Ungaria.

Bucuresti Sectorul 1 Servicii
 • Companie cu peste 20.ani experienta atat in domeniul juridic cat si de afaceri. Avem birouri deschise atat in  Spania cat si in Romania si colaborari de succes in Gemania, Malta, Italia si Republica Dominicana.

Rasnov Servicii