Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Consultanta Juridica - Consultanta: 736 companii
 • Madalina Dicu, avocatul titular al Cabinetului, este absolventa a Universitatii Bucuresti - Facultatea de Drept, avocat definitiv din anul 2009 si membru in cadrul Baroului Bucuresti, Uniunii Nationale a Barourilor din Romania si Consiliului Barourilor Europene. Cabinetul de Avocat a luat nastere in anul 2011, pe parcursul celor 11 ani avand o gama variata de clienti, atat persoane fizice, cat si juridice. Serviciile oferite sunt de consultanta, asistare si reprezentare juridica in litigii de drept civil, dreptul familiei, muncii, contencios administrativ, recuperari creante, executari silite, proprietate intelectuala, insolventa, infiintari societati, asociatii si fundatii. In prezent, in cadrul Cabinetului si in parteneriat cu acesta, activeaza 5 avocati, din arii de specialitate diferite, doi practicieni in insolventa, doi consilieri in proprietate intelectuala, un contabil si doi traducatori autorizati acoperind, astfel, o sfera larga de servicii juridice.

Bucuresti Servicii
 • Societatea Rodafis a fost infiintata in anul 1996. In descursul timpului a desfasurat activitate in domenii precum: intermedieri financiare, tranzactii bursiere, expertiza, evaluare, garantii mobiliare. Din anul 2001, sub diferite forme, a activat ca operator/agent in cadrul Registrului National de Publicitate Mobiliara (fost AEGRM).

Municipiul Iasi Servicii
 • Avocat partener in cadrul Casei de Avocatura Jenei Cigher, activand ca avocat in cadrul Baroului Cluj din anul 2013. Imbinam cunostintele si experientele solide in domeniul juridic cu spiritul inovativ si pragmatic. De-a lungul timpului am acceptat provocari din diverse domenii juridice, oferindu-le clientilor solutii inteligente si clare. Biroul nostru ofera consultanta juridica, asistare si reprezentare in fata instantelor de judecata, a organelor de urmarire penala si a autoritatilor publice, precum si redactare de acte juridice in domeniile: - Drept European, Drept International, Drepturile Omului; - Drept penal; - Dreptul Muncii si al Asigurarilor Sociale - Drept Comercial, Drept Societar, Dreptul Afacerilor; - Consultanta Start-up si O.N.G. - Drept Civil, Drept Imobiliar, - Contracte - Recuperari creante, Executari silite, Contestatii la executare; - Atestare acte, Stabilire sediu social pentru firme la avocat. - Dreptul Familiei; - Drept succesoral / Partaj

Cluj Napoca Altul
 • Cabinet de Avocat Sidonia Tudor ofera consultanta, asistenta si reprezentare juridica in toate domeniile de interes ale dreptului: drept comercial, drept societar, drept civil, dreptul muncii, dreptul familiei, drept contraventional, drept fiscal. Indiferent de situatia dumneavoastra, contactarea biroului nostru va va asigura un raspuns prompt, onest si eficient. Principiile si viziunea noastra sunt sutinute de profesionalismul cu care intelegem sa raspundem solicitarilor clientilor nostri, drept pentru care va invitam sa colaboram. Echipa noastra cu siguranta va gasi solutia perfecta pentru cazul dvs. Nimic nu ne poate impiedica sa castigam. Fiecare speta este o provocare. Noi gasim solutia corecta. Cu noi veti obtine rezultatul dorit.

Bucuresti Servicii
 • Spectrul larg de servicii juridice puse la dispozitie de catre firma noastra de avocatura vor acoperi cu prisosinta nevoile dumneavoastra, indiferent de ramura de drept avuta in vedere: drept comercial, drept fiscal, drept civil, drept penal al afacerilor, dreptul tehnologiei, drept administrativ, dreptul achizitiilor publice, dreptul concurentei, dreptul muncii. Fiecare ramura de drept are un anumit grad de complexitate specific, insa analizam in detaliu fiecare cauza in parte, urmarind solutia ideala in acest sens. Suntem o echipa de avocati din Bucuresti, cu o pregatire profesionala desavarsita, mereu la curent cu cele mai importante modificari legislative si care pun in centru interesele clientului si calitatea serviciului juridic oferit.

Municipiul Bucuresti Servicii
 • ImoPuls si-a inceput activitatea in urma identificarii in piata imobiliara din Timisoara, a unei categorii de clienti ce doresc o altfel de abordare din partea Agentiilor Imobiliare. Cu toate ca suntem tineri, avem experienta si suntem conectati la pulsul si dinamica sectorului in care activam. Respectul fata de munca si fata de partenerii nostri, devotamentul si seriozitatea ne-au impins sa venim in intampinarea dumneavoastra. Promovam principiile unei piete imobiliare ideale, bazata pe norme de conduita si inalta tinuta morala, profesionalism si etica in afaceri. Secretul nostru? Suntem uniti, suntem o echipa in adevaratul sens al cuvantului si impartasim aceleasi valori profesionale si personale. Impreuna suntem ImoPuls. Credem in relatiile in care toti cei implicati castiga. Credeti-ne, e mai usor impreuna.

Timisoara Servicii
 • Noi vom intocmi si redacta actele firmei, vom obtine toate avizele si aprobarile necesare ca firma dumneavoastra sa poata functiona legal. Apeland la serviciile noastre de consultanta si asistenta juridica economisiti timp, bani si aveti certitudinea ca ati ales varianta optima pentru dumneavoastra. Infiintari firme Craiova in 3 zile - infiintare srl - infiintare pfa - modificari srl - modificari pfa - radiere srl - radiere pfa - gazduire sediu social.

Craiova Servicii
 • Agentia noastra imobiliara, A&G Rom Corporation Srl va ofera posibilitatea de a cumpara, vinde sau inchiria proprietati imobiliare. Garanteaza clientul de siguranta, profesionalism si confidentialitate maxima.

Bucuresti Servicii
 • Serviciile oferite de noi sunt executate de un grup de consilieri juridici definitivi si experti contabili, membri ai Colegiului Consilierilor Juridici Bucuresti, CECCAR, Camerei Consultantilor Fiscali, precum si ai Camerei Auditorilor Financiari din Romania, cu o experinta indelungata in fiecare domeniu cuprins in ofertele noastre de servicii. Scopul nostru este acela de a oferi servicii societatilor de tip IMM,aflate in plina dezvoltare, sustinand acesta crestere atat prin rezolvarea cu promtitudine si in mod profesionist a problemelor cu care suntem sesizati, cat si printr-o serie de avantaje de ordin economico-financiar si organizatoric, care duc la o eficientizare a activitatilor desfasurate prin externalizarea acestor servicii. Doriti sa beneficiati de serviciile atat a unui consilier juridic cu experinta cat si a unui expert contabil autorizat,fara a avea grija achitarii impozitelor datorate de societatea dumneavoastra in calitate de angajator? Incheierea unui contract de asistenta legala permanenta pentru suplinirea angajarii consilierului juridic si a unui contract de prestarii servicii contabile pentru suplinirea angajarii unui economist, va rezolva aceasta problema avand totodata la dispozitie serviciile unor specialisti.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o echipa informata, eficienta si venim in ajutorul dumneavoastra! Membrii echipei noastre au peste 6 ani experienta in infintarii firme si mentiuni la Registrul Comertului. Detinem o vasta experienta in servicii de consultanta juridica impunandu-ne de la an la an pe piata prin calitatea pe care o oferim clientilor nostri. Servicii Registrul Comertului: -infiintare firma (SRL, SRL-D, PFA, II, IF, student) -gazduire sediu social -schimbare sediu social -cesiune parti social -deschidere/ inchidere punct de lucru -inchidere firma -modificare obiect de activitate Autorizatii de functionare: -DSV -DSP -ISU -Mediu -Primarie Servicii de contabilitate: -contabilitate lunara -obtinere cod TVA -obtinere cod special TVA -achizitie registre speciale.

Bucuresti Servicii
 • Recuperam creante, debite, datorii pe cale amiabila, judiciara si extrajudiciara, inca din anul 2006. Kolcze Iliuta & Asociatii SRL a reusit intr-un interval relativ scurt de timp sa se impuna pe piata de recuperari creante din Romania, ajungand la inceputul anului 2007 sa aiba peste 1000 de clienti activi. Experienta si seriozitatea, dovedite de echipa noastra de-a lungul anilor, inainte de infiintarea societatii in 2006 si dupa, adunate cu un efort financiar deosebit, au dus la dezvoltarea si recunoasterea profesionalismului de catre Asociatia de Management al Creantelor Comerciale (AMCC) in anul 2008, acordand statul de membru cu drepturi depline.

Bucuresti Servicii
 • Doresti sa ai afacerea ta? Doresti sa iti extinzi afacerea, sau de ce nu, doresti sa o restrangi, sau chiar sa inchizi o firma? Nu ezita sa ne contactezi! Suntem aici spre a-ti veni in ajutor. Prin intermediul site-ului nostru iti punem la dispozitie informatii detaliate cu privire la documentatia si pasii necesari in vederea indeplinirii formalitatilor dorite la Oficiul Registrului Comertului. In situatia in care vei considera ca este mai comod, mai simplu sau mai sigur ca persoane cu experienta in domeniu sa indeplineasca formalitatile respective in locul tau, iti stam la dispozitie prin serviciile oferite. Suna-ne sau scrie-ne un e-mail, fie ca ai nevoie doar de un sfat juridic, fie ca vrei sa apelezi la serviciile noastre juridice. Echipa noastra de avocati este gata sa raspunda intrebarilor tale si sa iti vina in ajutor! Infiintari firme, modificari firme, gazduire sedii firme, autorizari / infiintari case de schimb valutar si case de amanet, recuperari creante, asistenta juridica de specialitate, divorturi si partaje.

Bucuresti Servicii
 • Specialistii Ges Cont Expert SRL va stau la dispozitie pentru a va oferi servicii profesionale de contabilitate, resurse umane, consultanta fiscala, juridica si de afaceri. Oferim pachete complete de servicii la preturi competitive!

Bucuresti Servicii
 • Avocat - asiguram servicii juridice de reprezentare si asistare instanta de judecata si in fata autoritatilor publice, redactare, negociere, consiliere la incheierea contractelor, mediere, infiintari societati comerciale, consiliere drept comercial, recuperari creante, consultanta juridica drept civil, dreptul muncii, dreptul familiei (divort), drept administrativ si fiscal, drept comercial, dreptul IT. Serviciile juridice, asigurate prin intermediul societatii noastre de avocati, permit obtinerea unor raspunsuri si solutii rapide si profesioniste la problemele dvs, datorita experientei si a informatiilor dobandite de avocatii asociati si colaboratori.

Targu-Mures Servicii
 • Firma de contabilitate Integrate Accounting vine in intampinarea oamenilor de afaceri si a intreprinderilor de toate marimile, asigura servicii complete contabile si fiscale, pune accent pe normele privind organizarea activităţii jocurilor de noroc, de contabilitate primară, contabilitate financiară, consultanta financiara, indiferent de domeniu si obiectul de activitate a entitatii pe care o dezvoltati ( SRL, SA, PFA, intreprinderi individuale, cabinete avocatura, notari, medici, etca��). Suntem o societate de contabilitate si consultanta financiara Bucuresti care ofera servicii de contabilitate Bucuresti, administrare si salarizare personal, resurse umane, consultanta financiara si fiscala, asistenta financiara, infiintari de firme, contabilitate primara. Aria de acoperire este in principal cea nationala in domeniul jocurilor de noroc si in particular zona de sud a Romaniei cu o orientare catre clientii din toate domeniile de activitate pe municipiul Bucuresti (sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6) si Ilfov.

Bucuresti Financiar
 • IRIMIA SERVIS COM SRL, va ofera servicii de redactare acte Registrul Comertului, consultanta, infiintari, moficari firme si persoane fizice autorizate, deschidere punct de lucru, schimbare denumire, prelungire durata functionare, majorare capital social, cesiuni.

Bucuresti Servicii
 • Consultanta de afaceri (comercial si societar) Consultanta si asistenta juridica pentru infiintarea de societati comerciale, PFA/II/IF, modificare acte constitutive, obtinere autorizatii si avize de functionare, consultanta aspecte drept societar, elaborare/revizuire/negociere contracte comerciale. Experienta, pasiunea pentru profesie, interesul crescut pentru cresterea si dezvoltarea afacerilor partenerilor Clientului sunt elementele care ne recomanda si contribuie la succesul business-ului dumneavoastra. Detinem resursele si informatiile care asigura securitatea tranzactiilor antreprenorilor mici si mari, suntem cei care depasim de multe ori asteptarile clientilor. Eficienta si rezonabilul sunt atributele care ne recomanda in acestor domeniu. Situatia fiecarui client este abordata, apreciata si analizata in mod particular si ne propunem ca in momentul in care se demareaza un proiect de afacere, sa asistam clientul in vederea transformarii ideii si dezvoltarii afacerii. In acest sens, ne sfatuim clientii sa apeleze la un profesionist atunci cand initiaza o afacere/un proiect/o asociere. Puneti in balanta cunostintele dumneavoastra si analizati motivele pentru care trebuie sa alegeti serviciile noastre. Viziunea noastra este una indreptata spre rezultate concrete, spre cunoasterea tuturor avantajelor si dezavantajelor in sensul adoptarii unei solutii optime pentru o situatie concreta. In activitatea de consultanti specialisti intotdeauna informam clientii asupra documentelor ce trebuie intocmite sau prezentate, asupra termenelor de solutionare si asupra onorariilor si taxelor. Rolul nostru activ incepe cu consilierea generala asupra formei juridice pe care o poate imbraca afacerea/proiectul clientului si asupra tratamentului fiscal aplicabil fiecarei forme juridice. Urmeaza parcurgerea etapelor infiintarii entitatii (societate comerciala, PFA, II, IF, asociatie, fundatie etca��), si indrumarea clientului cu privire la demersurile ce trebuie efectuate dupa predarea lucrarii. Dupa finalizarea procedurilor de infiintare asistam Clientii la dezvoltarea afacerii, la conceperea tuturor contractelor si procedurilor legate de functionarea structurii, precum si la rezolvarea incidentelor conflictuale derivand din raporturi de munca sau din executarea contractelor. Apelati cu incredere la serviciile noastre specializate si va castigati un partener de incredere care va ajuta sa derulati cu succes business-ul dumneavoastra!

Bucuresti Servicii
 • Prevenirea.ro produce si comercializeaza toata gama de indicatoare de securitate destinate constructiilor civile si industriale in conformitate cu Directiva Comunitatii Europene nr.92/58/EEC-1992, conform Standardelor romanesti in vigoare si va ofera solutii cele mai fiabile pentru implementarea sistemului de management al securitatii PSI (307/2006) si sanatatii in munca (319/2006). AVIZE SI AUTORIZATII PSI www.prevenirea.ro - 0724 306714, Prin colaboratorii nostril in domeniile de Proiectare si Arhitectura sub coordonarea Expertilor tehnici de securitate la Incendiu, prevenirea.ro va oferta sevicii complete pentru obtinerea avizelor si autorizatiilor de securitate la incendiu dupa cum urmeaza : Descarca certificat PDF AVIZE SI AUTORIZATII PENTRU CONSTRUCTII CIVILE SI INDUSTRIALE AVIZE SI AUTORIZATII CASETE LUMINOASE AVIZE SI AUTORIZATII MEDIU AVIZE SI AUTORIZATII DSP AVIZE SI AUTORIZATII DSV AVIZE SI AUTORIZATII ISCIR SERVICII DDD SERVICII TOALETARI ARBORI PLAN DE EVACUARE IN CAZ DE INCENDIU

Bucuresti Producator
 • Cabinetul Individual de Avocat Constantin Adrian ofera servicii de asistenta si reprezentare juridica pentru persoane fizice si juridice in domenii diverse ale Dreptului: - redactare si modificari acte constitutive societati comerciale; - consultanta juridica societati comerciale in materia contractelor comerciale interne si internationale; - reprezentare la Oficiiile Registrului Comertului; - reprezentarea persoanelor juridice in fata instantelor de judecata in litigii civile si comerciale; - asistenta juridica si reprezentarea persoanelor fizice in fata instantelor de judecata in litigii civile, comerciale si penale. - asistenta juridica si reprezentarea persoanelor fizice in fata autoritatilor publice, organelor de urmarire penala, a altor persoane fizice si juridice.

Bucuresti Servicii
 • Cunoastem situatia financiara din ultima perioada si dorim sa venim in sprijinul dvs. Oferta noastra de colectare si recuperare debite se refera la situatiile in care dvs aveti in contabilitate facturi emise catre partenerii dvs de afaceri si ramase neincasate. Debt Security este o companie formata dintr-o echipa de profesionisti cu o vasta experienta in domeniu, care se implica cu succes in procesele recuperarii creantelor atat pe cale judiciara cat si pe cale extrajudiciara. Aria de acoperire a serviciilor noastre de recuperare creante si colectare debite se refera atat la debitori persoane fizice cat si la persoane juridice pe intreg teritoriul Romaniei si in statele membre UE. Obiectivul nostru este sa convingem debitorul, folosind numai proceduri legale, de avantajele stingerii datoriei pe cale amiabila fara a fi pus in situatia de a regreta ca nu a ajuns la o intelegere cu noi. Vom face toate demersurile legale posibile sa mediem orice litigiu, iar plata servicilor noastre o veti face numai in momentul recuperarii efective a debitelor. Ca si garantie pentru eforturile pe care le vom depune pentru a recupera debitele dvs in cazul in care Debt Security nu poate recupera debitul, dvs nu trebuie sa ne platiti nimic. In plus avem cele mai mici tarife existente pe piata recuperarii de creante care pornesc de la 1% din suma efectiv recuperata. Costurile dvs sunt pe baza comision succes,comision platit in momentul recuperarii creantei, toate celalalte costuri fiind suportate de Debt Security. Pentru mai multe informatii apelati la unul din reprezentantii nostri pentru o consultanta gratuita. Pentru mai multe informatii accesati www.debtsecurity.ro

Recas Servicii