Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Consultanta Juridica - Consultanta: 728 companii
 • ImoPuls si-a inceput activitatea in urma identificarii in piata imobiliara din Timisoara, a unei categorii de clienti ce doresc o altfel de abordare din partea Agentiilor Imobiliare. Cu toate ca suntem tineri, avem experienta si suntem conectati la pulsul si dinamica sectorului in care activam. Respectul fata de munca si fata de partenerii nostri, devotamentul si seriozitatea ne-au impins sa venim in intampinarea dumneavoastra. Promovam principiile unei piete imobiliare ideale, bazata pe norme de conduita si inalta tinuta morala, profesionalism si etica in afaceri. Secretul nostru? Suntem uniti, suntem o echipa in adevaratul sens al cuvantului si impartasim aceleasi valori profesionale si personale. Impreuna suntem ImoPuls. Credem in relatiile in care toti cei implicati castiga. Credeti-ne, e mai usor impreuna.

Timisoara Servicii
 • Noi vom intocmi si redacta actele firmei, vom obtine toate avizele si aprobarile necesare ca firma dumneavoastra sa poata functiona legal. Apeland la serviciile noastre de consultanta si asistenta juridica economisiti timp, bani si aveti certitudinea ca ati ales varianta optima pentru dumneavoastra. Infiintari firme Craiova in 3 zile - infiintare srl - infiintare pfa - modificari srl - modificari pfa - radiere srl - radiere pfa - gazduire sediu social.

Craiova Servicii
 • Agentia noastra imobiliara, A&G Rom Corporation S.R.L. va ofera posibilitatea de a cumpara, vinde sau inchiria proprietati imobiliare. Garanteaza clientul de siguranta, profesionalism si confidentialitate maxima.

Bucuresti Servicii
 • Serviciile oferite de noi sunt executate de un grup de consilieri juridici definitivi si experti contabili, membri ai Colegiului Consilierilor Juridici Bucuresti, CECCAR, Camerei Consultantilor Fiscali, precum si ai Camerei Auditorilor Financiari din Romania, cu o experinta indelungata in fiecare domeniu cuprins in ofertele noastre de servicii. Scopul nostru este acela de a oferi servicii societatilor de tip IMM,aflate in plina dezvoltare, sustinand acesta crestere atat prin rezolvarea cu promtitudine si in mod profesionist a problemelor cu care suntem sesizati, cat si printr-o serie de avantaje de ordin economico-financiar si organizatoric, care duc la o eficientizare a activitatilor desfasurate prin externalizarea acestor servicii. Doriti sa beneficiati de serviciile atat a unui consilier juridic cu experinta cat si a unui expert contabil autorizat,fara a avea grija achitarii impozitelor datorate de societatea dumneavoastra in calitate de angajator? Incheierea unui contract de asistenta legala permanenta pentru suplinirea angajarii consilierului juridic si a unui contract de prestarii servicii contabile pentru suplinirea angajarii unui economist, va rezolva aceasta problema avand totodata la dispozitie serviciile unor specialisti.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o echipa informata, eficienta si venim in ajutorul dumneavoastra! Membrii echipei noastre au peste 6 ani experienta in infintarii firme si mentiuni la Registrul Comertului. Detinem o vasta experienta in servicii de consultanta juridica impunandu-ne de la an la an pe piata prin calitatea pe care o oferim clientilor nostri. Servicii Registrul Comertului: -infiintare firma (SRL, SRL-D, PFA, II, IF, student) -gazduire sediu social -schimbare sediu social -cesiune parti social -deschidere/ inchidere punct de lucru -inchidere firma -modificare obiect de activitate Autorizatii de functionare: -DSV -DSP -ISU -Mediu -Primarie Servicii de contabilitate: -contabilitate lunara -obtinere cod TVA -obtinere cod special TVA -achizitie registre speciale.

Bucuresti Servicii
 • Recuperam creante, debite, datorii pe cale amiabila, judiciara si extrajudiciara, inca din anul 2006. Kolcze Iliuta & Asociatii SRL a reusit intr-un interval relativ scurt de timp sa se impuna pe piata de recuperari creante din Romania, ajungand la inceputul anului 2007 sa aiba peste 1000 de clienti activi. Experienta si seriozitatea, dovedite de echipa noastra de-a lungul anilor, inainte de infiintarea societatii in 2006 si dupa, adunate cu un efort financiar deosebit, au dus la dezvoltarea si recunoasterea profesionalismului de catre Asociatia de Management al Creantelor Comerciale (AMCC) in anul 2008, acordand statul de membru cu drepturi depline.

Bucuresti Servicii
 • Sebastian Recuperari ofera servicii profesionale de recuperari creante, la cele mai bune comisioane de succes. Suportam toate costurile judiciare si nu percepem taxe in avans. Pentru o oferta personalizata, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Doresti sa ai afacerea ta? Doresti sa iti extinzi afacerea, sau de ce nu, doresti sa o restrangi, sau chiar sa inchizi o firma? Nu ezita sa ne contactezi! Suntem aici spre a-ti veni in ajutor. Prin intermediul site-ului nostru iti punem la dispozitie informatii detaliate cu privire la documentatia si pasii necesari in vederea indeplinirii formalitatilor dorite la Oficiul Registrului Comertului. In situatia in care vei considera ca este mai comod, mai simplu sau mai sigur ca persoane cu experienta in domeniu sa indeplineasca formalitatile respective in locul tau, iti stam la dispozitie prin serviciile oferite. Suna-ne sau scrie-ne un e-mail, fie ca ai nevoie doar de un sfat juridic, fie ca vrei sa apelezi la serviciile noastre juridice. Echipa noastra de avocati este gata sa raspunda intrebarilor tale si sa iti vina in ajutor! Infiintari firme, modificari firme, gazduire sedii firme, autorizari / infiintari case de schimb valutar si case de amanet, recuperari creante, asistenta juridica de specialitate, divorturi si partaje.

Bucuresti Servicii
 • Centrul European de Despagubiri Srl (CEDE) este una dintre cele mai mari firme din Romania care ajuta persoanele vatamate corporal in urma accidentelor rutiere, dar si a apropiatiilor acestora, sa primeasca despagubirea cuvenita de la societatile de asigurari. CEDE a fost infiintata in Noiembrie 2012 si activeaza pe piata romaneasca din Februarie 2013. In momentul de fata avem deja cateva sute de agenti recrutati pe tot teritoriul Romaniei, care datorita profesionalismului lor in conducerea cazurilor au reusit sa stranga zeci de cazuri importante.   EUCO S.A. Polonia, firma mama a societatii noastre, cu sediul central in Legnica din Polonia este una dintre cele mai puternice firme din Europa, care asigura consultanta juridica si financiara persoanelor pagubite in accidente, dar si a apropiatiilor acestora, pentru a isi recupera dauna si alte privilegii dovedite in urma daunei. Firma a luat fiinta acum 8 ani si a devenit in cel mai scurt timp una dintre cele mai puternice firme pe piata poloneza avand in prezent peste 30.000 de agenti si 170.000 de cazuri. EUCO fiind o firma cu un potential de dezvoltare foarte vast, detine filiale in Cehia, Slovacia, Ungaria si in prezent si in Romania. Detine propriul birou de avocatura, iar din 2010 este cotata la Bursa de Valori din Varsovia. Participam activ si in evenimentele caritabile. Sustinem neconditionat propria fundatie - EUCO Copiilor dar si Marea Orchestra Caritabila de Craciun (MOCC). Ce ne reprezinta RESPECTUL Cu toate ca volumul cazurilor administrate este semnificativ, datorita organizarii eficiente a muncii, tratam cu respectul cuvenit fiecare persoana pe care o servim. Lucram impreuna cu oameni si pentru oameni. GRIJA Scopul nostru cel mai important este sa oferim ajutorul persoanelor vatamate corporal in urma accidentelor rutiere si sa avem grija ca despagubirea pentru suferinta cauzata sa fie cat mai mare posibila. PROFESIONALISM Cazurile puse la dispozitia noastra sunt administrate de catre o echipa aleasa de specialisti apartinand celui mai bun birou de avocatura in colaborare cu firma noastra. Experienta noastra, dobandita de asemenea si pe piata internationala, ne-a invatat ca negocierile eficiente cu societatile de asigurari sunt deseori suficiente pentru a mari valoarea sumelor platite pentru despagubire chiar cu cateva mii de procente fata de suma initial propusa de societatea de asigurari. In cazurile in care negocierile nu sunt suficiente, avocatii nostri indruma cazurile in instanta, pentru a putea dobandi cele mai convenabile sentinte pentru partea vatamata. Misiunea si viziunea noastra Oferim servicii de cea mai inalta calitate, urmarind exclusiv binele clientului. Misiunea noastra este sa putem ajuta atat din punct de vedere juridic cat si financiar persoanele, care au avut de suferit in urma accidentelor rutieriere. Putem duce la indeplinire acest lucru prin obtinerea celor mai mari despagubiri de la societatile de asigurari din tara si de peste hotare.

Sibiu Altul
 • Specialistii Ges Cont Expert SRL va stau la dispozitie pentru a va oferi servicii profesionale de contabilitate, resurse umane, consultanta fiscala, juridica si de afaceri. Oferim pachete complete de servicii la preturi competitive!

Bucuresti Servicii
 • Firma de contabilitate Integrate Accounting vine in intampinarea oamenilor de afaceri si a intreprinderilor de toate marimile, asigura servicii complete contabile si fiscale, pune accent pe normele privind organizarea activităţii jocurilor de noroc, de contabilitate primară, contabilitate financiară, consultanta financiara, indiferent de domeniu si obiectul de activitate a entitatii pe care o dezvoltati ( SRL, SA, PFA, intreprinderi individuale, cabinete avocatura, notari, medici, etca��). Suntem o societate de contabilitate si consultanta financiara Bucuresti care ofera servicii de contabilitate Bucuresti, administrare si salarizare personal, resurse umane, consultanta financiara si fiscala, asistenta financiara, infiintari de firme, contabilitate primara. Aria de acoperire este in principal cea nationala in domeniul jocurilor de noroc si in particular zona de sud a Romaniei cu o orientare catre clientii din toate domeniile de activitate pe municipiul Bucuresti (sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6) si Ilfov.

Bucuresti Financiar
 • IRIMIA SERVIS COM SRL, va ofera servicii de redactare acte Registrul Comertului, consultanta, infiintari, moficari firme si persoane fizice autorizate, deschidere punct de lucru, schimbare denumire, prelungire durata functionare, majorare capital social, cesiuni.

Bucuresti Servicii
 • Consultanta de afaceri (comercial si societar) Consultanta si asistenta juridica pentru infiintarea de societati comerciale, PFA/II/IF, modificare acte constitutive, obtinere autorizatii si avize de functionare, consultanta aspecte drept societar, elaborare/revizuire/negociere contracte comerciale. Experienta, pasiunea pentru profesie, interesul crescut pentru cresterea si dezvoltarea afacerilor partenerilor Clientului sunt elementele care ne recomanda si contribuie la succesul business-ului dumneavoastra. Detinem resursele si informatiile care asigura securitatea tranzactiilor antreprenorilor mici si mari, suntem cei care depasim de multe ori asteptarile clientilor. Eficienta si rezonabilul sunt atributele care ne recomanda in acestor domeniu. Situatia fiecarui client este abordata, apreciata si analizata in mod particular si ne propunem ca in momentul in care se demareaza un proiect de afacere, sa asistam clientul in vederea transformarii ideii si dezvoltarii afacerii. In acest sens, ne sfatuim clientii sa apeleze la un profesionist atunci cand initiaza o afacere/un proiect/o asociere. Puneti in balanta cunostintele dumneavoastra si analizati motivele pentru care trebuie sa alegeti serviciile noastre. Viziunea noastra este una indreptata spre rezultate concrete, spre cunoasterea tuturor avantajelor si dezavantajelor in sensul adoptarii unei solutii optime pentru o situatie concreta. In activitatea de consultanti specialisti intotdeauna informam clientii asupra documentelor ce trebuie intocmite sau prezentate, asupra termenelor de solutionare si asupra onorariilor si taxelor. Rolul nostru activ incepe cu consilierea generala asupra formei juridice pe care o poate imbraca afacerea/proiectul clientului si asupra tratamentului fiscal aplicabil fiecarei forme juridice. Urmeaza parcurgerea etapelor infiintarii entitatii (societate comerciala, PFA, II, IF, asociatie, fundatie etca��), si indrumarea clientului cu privire la demersurile ce trebuie efectuate dupa predarea lucrarii. Dupa finalizarea procedurilor de infiintare asistam Clientii la dezvoltarea afacerii, la conceperea tuturor contractelor si procedurilor legate de functionarea structurii, precum si la rezolvarea incidentelor conflictuale derivand din raporturi de munca sau din executarea contractelor. Apelati cu incredere la serviciile noastre specializate si va castigati un partener de incredere care va ajuta sa derulati cu succes business-ul dumneavoastra!

Bucuresti Servicii
 • Prevenirea.ro produce si comercializeaza toata gama de indicatoare de securitate destinate constructiilor civile si industriale in conformitate cu Directiva Comunitatii Europene nr.92/58/EEC-1992, conform Standardelor romanesti in vigoare si va ofera solutii cele mai fiabile pentru implementarea sistemului de management al securitatii PSI (307/2006) si sanatatii in munca (319/2006). AVIZE SI AUTORIZATII PSI www.prevenirea.ro - 0724 306714, Prin colaboratorii nostril in domeniile de Proiectare si Arhitectura sub coordonarea Expertilor tehnici de securitate la Incendiu, prevenirea.ro va oferta sevicii complete pentru obtinerea avizelor si autorizatiilor de securitate la incendiu dupa cum urmeaza : Descarca certificat PDF AVIZE SI AUTORIZATII PENTRU CONSTRUCTII CIVILE SI INDUSTRIALE AVIZE SI AUTORIZATII CASETE LUMINOASE AVIZE SI AUTORIZATII MEDIU AVIZE SI AUTORIZATII DSP AVIZE SI AUTORIZATII DSV AVIZE SI AUTORIZATII ISCIR SERVICII DDD SERVICII TOALETARI ARBORI PLAN DE EVACUARE IN CAZ DE INCENDIU

Bucuresti Producator
 • Cabinetul Individual de Avocat Constantin Adrian ofera servicii de asistenta si reprezentare juridica pentru persoane fizice si juridice in domenii diverse ale Dreptului: - redactare si modificari acte constitutive societati comerciale; - consultanta juridica societati comerciale in materia contractelor comerciale interne si internationale; - reprezentare la Oficiiile Registrului Comertului; - reprezentarea persoanelor juridice in fata instantelor de judecata in litigii civile si comerciale; - asistenta juridica si reprezentarea persoanelor fizice in fata instantelor de judecata in litigii civile, comerciale si penale. - asistenta juridica si reprezentarea persoanelor fizice in fata autoritatilor publice, organelor de urmarire penala, a altor persoane fizice si juridice.

Bucuresti Servicii
 • Cunoastem situatia financiara din ultima perioada si dorim sa venim in sprijinul dvs. Oferta noastra de colectare si recuperare debite se refera la situatiile in care dvs aveti in contabilitate facturi emise catre partenerii dvs de afaceri si ramase neincasate. Debt Security este o companie formata dintr-o echipa de profesionisti cu o vasta experienta in domeniu, care se implica cu succes in procesele recuperarii creantelor atat pe cale judiciara cat si pe cale extrajudiciara. Aria de acoperire a serviciilor noastre de recuperare creante si colectare debite se refera atat la debitori persoane fizice cat si la persoane juridice pe intreg teritoriul Romaniei si in statele membre UE. Obiectivul nostru este sa convingem debitorul, folosind numai proceduri legale, de avantajele stingerii datoriei pe cale amiabila fara a fi pus in situatia de a regreta ca nu a ajuns la o intelegere cu noi. Vom face toate demersurile legale posibile sa mediem orice litigiu, iar plata servicilor noastre o veti face numai in momentul recuperarii efective a debitelor. Ca si garantie pentru eforturile pe care le vom depune pentru a recupera debitele dvs in cazul in care Debt Security nu poate recupera debitul, dvs nu trebuie sa ne platiti nimic. In plus avem cele mai mici tarife existente pe piata recuperarii de creante care pornesc de la 1% din suma efectiv recuperata. Costurile dvs sunt pe baza comision succes,comision platit in momentul recuperarii creantei, toate celalalte costuri fiind suportate de Debt Security. Pentru mai multe informatii apelati la unul din reprezentantii nostri pentru o consultanta gratuita. Pentru mai multe informatii accesati www.debtsecurity.ro

Recas Servicii
 • Avocat Vasile Bruma ofera asistenta si reprezentare in fata instantelor de judecata si in fata institutiilor publice pentru societati comerciale si persoane fizice, consultanta juridica pentru firme si persoane fizice.

Bucuresti Servicii
 • www.pavelmanagement.ro Lichidator judiciar Expert contabil Despre Manager: Facultatea MECANICĂ, promoţia 1979 Specialitatea: Tehnologia Construcţiilor de Maşini Facultatea: ŞTIINŢE ECONOMICE, promoţia 1997 Specialitatea: Contabilitate şi Informatică de Gestiune MASTERAT MANAGEMENT FINANCIAR CONTABIL Specializări – perfecţionări: Evaluare economico-financiară organizat de c.e.c.c.a.r; Standarde internaţionale ca stagiar în cadrul cursurilor de pregătire organizate de camera auditorilor financiari din românia în anul 2003; Auditul sistemelor informatice de gestiune şi regimul activelor deţinute pe termen lung în cadrul activităţilor întrerupte organizate de camera auditorilor financiari din românia în anul 2004; Combinări de întreprinderi organizat de camera auditorilor financiari din românia în anul 2004; Directiva a-iv-a şi a-vii-a europeanã organizate de camera auditorilor financiari din românia în noiembrie 2005 Curs organizat în perioada anului studii 1999-2000 în cadrul departamentului pentru pregătirea cadrelor didactice în cadrul academiei de studii economice bucureşti. Stagiul de pregatire lichidatori judiciari septembrie 2005 organizat de unprl Stagiul de perfecţionare şi pregătire pentru practicieni în reorganizare şi lichidare noiembrie 2006 organizat de unpir Accesarea fondurilor structurale decembrie 2006 organizat de camera de comerţ şi industrie neamţ Instruire perfecţionare cenzori octombrie 2007 organizat de ceccar Curs manager resurse umane octombrie 2007 organizat de camera de comerţ şi industrie neamţ Program manager proiect noiembrie 2007 organizat de ministerul muncii familiei şi egalităţii de şanse “improving your business – performance & profitability” decembrie 2007 organizat de camera de comerţ şi industrie neamţ în colaborare cu crownford house uk Închiderea exerciţiului financiar martie 2008 organizat de inter contact group                                 Profesia de bază: Administrator judiciar/lichidator nr legitimaţie nr 11669 Expert contabil nr carnet expert 18428 Activitatea profesională a) În perioada 1979-1981- manager atelier CTC prelucrări prin aşchiere în cadrul SERVICIULUI CTC la SC UMARO SA ROMAN; b) În perioada 1981-1984 PROIECTANT în cadrul ATELIERULUI de PROIECTĂRI şi ASIMILĂRI PRODUSE NOI, UMARO SA, ROMAN; c) În perioada 1984-1990 manager proiecte prototip în cadrul atelierului PROTOTIP, UMARO SA, ROMAN; d) În perioada 1990-1996 PROIECTANT în cadrul ATELIERULUI de PROIECTĂRI CARUSEL, UMARO SA, ROMAN; e) În perioada 1996-1997 CONTABIL în cadrul serviciului CONTABILITATE UMARO SA, ROMAN; f) În perioada 1997-2003 CONTABIL ŞEF la SC DOVILG SNC, g) În perioada OCT-1998 - AUGUST 2002 PROFESOR la Liceul GRUP ŞCOLAR ALIMENTAR ROMAN la disciplinele finanţe-contabilitate şi informatică; h) În perioada 2002-2008 liber profesionist i) Membru Asociaţiei Internaţionale de Fiscalitate din 2008 LOCUL DE MUNCĂ ACTUAL / FUNCŢIA: A) ADMINISTRATOR JUDICIAR/LICHIDATOR, nr. legitimaţie nr 11669 B) EXPERT CONTABIL, nr CARNET EXPERT 18428

Roman Servicii
 • Infiintate in anul 2004, cabinetele de avocati ale caror titulari suntem si-au inceput si dezvoltat activitatea in domeniul dreptului civil ca, mai apoi, sa se specializeze in domeniul dreptului familiei, comercial si penal. Astazi, cabinetele, avand colaboratori, sunt specializate in: dosare C.E.D.O., restituiri imobile, recuperari taxe auto, dezbateri succesorale, divorturi si partaje, incredintare minori, aplicarea legii 221/2009, recuperari creante, infiintari/modificari societati si asociatii,concilieri directe, asistenta/reprezentare penala, anulari procese verbale de contraventie, etc. Clientii pot fi persoane fizice sau persoane juridice. Pentru persoanele juridice, incepand de la infiintarea societatilor comerciale, cu atestarea de catre avocat a actelor necesare, inscrierea mentiunilor la Registrul Comertului, pana la consultanta in domeniul dreptului comercial si fiscal, dreptul muncii, dreptul proprietatii industriale si asistarea sau reprezentarea acestora in fata instantelor de judecata de pe intreg teritoriul tarii, cabinetul se ocupa de intreg pachetul. Pentru persoanele fizice, serviciile acopera in special gama relatiilor de familie, divort, incredintare minori, partaj, dar si cu privire la relatiile sociale reglementate de Codul Civil - mostenire, revendicare, achizitii sau vanzari imobiliare, contracte. In domeniul dreptului penal cabinetul poate prelua si rezolva orice problema ce are sau nu legatura cu infractiunile prevazute de Codul penal si de legi speciale, asistand clientul in fata organelor de politie, parchet sau in fata instantelor de judecata. Cu o activitate intensa, atat de la infiintarea cabinetelor pana in prezent cat si inainte de aceasta, ca juristi consult, titularii au pus bazele unei structuri bine definite avand la baza o solida si temeinica pregatire profesionala. Fara a fi diminuata calitatea asistarii si reprezentarii clientilor, titularii percep onorarii decente astfel incat, orice persoana aflata in cautarea dreptatii sa se poata adresa cabinetului fara a fi descurajati de costuri. In urma consultatiei initiale acordate, ca urmare a verificarii veridicitatii probelor in atingerea scopului urmarit, clientii vor cunoaste sansele reale de realizare a dreptului lor si modalitatile de realizare a acestuia, urmarind costuri minime pentru atingerea lor. Orice nelamurire, clarificare, intrebare, clientul o poate adresa unuia din avocatii cabinetelor cu incredere, titularii semnand o clauza de confidentialitate privind datele primite de la client.

Bucuresti Servicii
 • Infiintat in anul 2002, Cabinetul a oferit de-a lungul anilor, servicii juridice in diverse domenii atat persoanelor fizice cat si celor juridice fiind in continua perfectionare si dezvoltare profesionala. Indiferent de domenii si solicitari, a putut sa ofere, fara exceptii, solutii, dupa studiul lor temeinic, tuturor spetelor supuse analizei juridice, solutii sustinute pe argumente legale si complete. Pasiunea pentru meserie si respectul fata de client au fost mereu motivele principale pentru care fiecare caz in parte a fost tratat cu aceeasi grija si meticulozitate profesionala. Cabinetul ofera servicii indiferent de zona. Detalii pe site-ul de prezentare.

Bucuresti Servicii