Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Materiale Chimice Organice - Industria Chimica: 23 companii
 • Sc Chimopar Trading Srl cu sediul in Bucuresti, b-dul Theodor Pallady, Nr.50, Sector 3, este o companie care a preluat activitatea uneia dintre cele mai vechi si cunoscute intreprinderi ce activeaza pe piata romaneasca Chimopar SA, cu originea in Fabrica de Pulbere a Armatei, infiintata in 1896.

 • Sc Ergofila Srl este o societate de productie infiintata in anul 1999. A. Produse Diluanti pentru lacuri si vopsele, precum si degresanti pentru metalice, pielarie si textile. Oferim clientilor produse speciale, adaptate la aplicatiile profesionistilor, in acord cu produsul si metoda de transfer pe suport. Oferim mostre de probe gratuite si consultanta in vederea utilizarii produselor. Comunicam permanent cu clientii in vederea realizarii de produse acomodate cerintelor, optimizate calitativ si la raporturi calitate/pret foarte bune pe piata, la preturi juste, convenabile clientilor. Livrarea este prompta, produsele noastre sunt de calitate, certificate Larex. Livrarea se efectueaza fie de la depozitul nostru, fie asiguram transport contra-cost la pretul pietei, fie prin bursa de transport sau prin curierat. Serviciile de transport sunt negociate, suportate de client, sau incluse in pret si achitate de noi transportatorului. Trimitem clientilor prin e-mail oferte personalizate atat pentru consumatorii directi, cat si pentru distribuitori. Preturile produselor din prezentul site sunt orientative, fiind negociabile dupa caz. Distribuitorilor le acordam discounturi considerabile in functie de cantitatea de marfa comandata periodic si achitata, precum si discounturi suplimentare dupa o perioada de bilant de colaborare rodnica. Produsele pentru utilizare industriala sunt ambalate la vrac (butoaie tabla 220 ltr., bidoane plastic 20 ltr.), iar cele de retail sunt ambalate la cutie tabla 1 ltr. si flacoane PET de 0,5 ltr. sau 0,9 ltr.: Produse realizate din componente de inalta puritate(peste 99,8%) seria E(extra): 1. Diluant universal 509E 2. Diluant nitro 209E 3. Diluant auto 506E 4. Diluant 2210NP (degresant) 5. Diluant alchidic 104E 6. Diluant alchidic 510E 7. Diluant epoxidic 309E 8. Diluant poliuretanic 3090 9. Diluant poliesteric 2520 10. Diluant acrilic 4052 Produse realizate din componente de puritate mare (peste 99,0%) din seria M (preturi mici): 1. Diluant universal 509M 2. Diluant auto 506M 3. Diluant nitro 209M B. SERVICII Oferim servicii de regenerare a solventilor. Primim de la clienti deseuri de solventi, diluanti, sau solutii de curatare solvente, pe care le purificam prin distilare simpla sau dubla, dupa cerinte. Produsele rezultate sunt limpezi, transparente, standardizate, reutilizabile si avand cerere pe piata datorita pretului scazut si caracteristicilor identice tehnic cu cele ale produselor noi.

 • Firma COAL-DUST SRL este producator si exportator din anul 2002. Activitatea principala este producerea, arderea mangalului. Firma produce mangal de calitate dupa preferintele cumparatorului. Ca producator COAL DUST livrează mangalul semnificativ mai ieftin, decat firmele care se ocupă numai de comercializare şi transport. Datorită calităţii excelente şi ofertei de preţ favorabile, firma din 2002 a obţinut succese remarcabile pe piaţa internă şi externă. Produsele firmei noastre sunt prezente in ţările europene cum ar fi Germania, Italia, Franţa, Anglia, Ungaria, Romania. Producem mangalul in ambalaje de 2,5 kg, 3 kg, 4 kg, 5 kg, 10 kg in pungi de hartie dar şi in ambalaje mai mari sau neambalat după preferinţă. Tipul şi mărimea ambalajului vor fi precizate de cumpărător.

 • Sc. Eco-Mold Invest Srl. activeaza in domeniul distributiei de substante chimice, obiectivul urmarit presupunand mentinerea reputatiei prin calitate, promptitudine şi seriozitate. Responsabilitatea noastra este de a furniza produse chimice, fie din stoc, fie comandate la cerere, conform nevoilor partenerilor. Mărfurile livrate sunt de calitate garantata, fiind fabricate de producatori nationali si internationali recunoscuti in domeniu. Angajatii companiei sunt persoane specializate in domeniu. Departamentul Comercial ofera clientilor un nivel ridicat de informatii asupra produselor. Societatea detine mijloace de transport autorizate pentru oricare din produsele chimice comercializate, conform reglementarilor ADR.

 • S.C. Edichim S.R.L. - infiinţată in august 1991, este o societate cu capital integral privat, cu sediul in Oraşul GĂEŞTI, Judeţul Dambovita - Romania. Domeniul principal de activitate al firmei este fabricarea şi comercializarea produselor chimice destinate tratării apelor recirculate in combinate chimice, petrochimice, centrale termice industriale şi de apartament, pentru asigurarea protecţiei suprafeţelor metalice impotriva coroziunii, depunerilor de cruste carbonatice şi dezvoltărilor microbiologice. Am dezvoltat in continuare o gamă largă de produse chimice pentru uz profesional şi uz casnic utilizate pentru protecţia, curăţirea şi dezinfectarea suprafeţelor. Inhibitorii de crustă şi coroziune fabricaţi sunt produse obţinute prin aplicarea in producţie a brevetelor proprii de invenţii. S.C. EDICHIM S.R.L. are o bogată experienţă in tratamentul apelor recirculate, experienţă care s-a acumulat pe parcursul multor ani de aplicare a tratamentelor in combinate chimice si petrochimice, perioadă in care s-au căutat soluţii şi s-au adaptat problemelor specifice fiecărui sistem cu apa recirculată, clienţii fiind foarte multumiţi, obţinandu-se rezultate deosebite cu costuri mult mai mici faţă de alte oferte. La inceput, pe langă produsele pentru tratarea apei, in portofoliul firmei mai existau şi alte produse, produse peliculogene (grunduri, vopsele, emailuri, lacuri şi diluanţii aferenţi), condiţionare de pigmenţi şi alte produse de uz general. In timp, activităţile necesare dezvoltării unei game de produse pentru tratarea apei cat mai completă şi cat mai complexă, care să satisfacă in totalitate cerinţele clienţilor şi să fie competitive faţă de produsele concurente venite de la firme cu renume din afară, au condus la restrangerea activităţii şi direcţionarea cu precădere spre acest domeniu. O muncă laborioasă a fost depusă in acest scop, incununată cu recunoaşterea prin primul Brevet de Invenţie, cu numărul 110225 din anul 1995. Acesta a fost un impuls important pentru a contimua studiile şi cercetările, cu aplicaţie directă in producţie şi in programele de tratament efectuate la beneficiari foarte importanţi, cu cerinţe stricte şi cu rezultate concrete. Astfel, in 1997, am obţinut in acest domeniu al doilea Brevet de Invenţie, cu numărul 111792. Continuand studiile şi cercetările, am introdus in produsele noastre compuşi macromoleculari, astfel incat am dezvoltat inhibitori de crustă şi coroziune care să asigure o protecţie completă a suprafeţelor metalice, incununarea rezultatelor fiind dată de obţinerea Brevetului de Invenţie, cu numărul 121862 din anul 2004.

 • Compania Premium Bio Company CVG comercializeaza o gama larga de produse pentru igienizare maini, igienizare suprafete si materii prime pentru obtinerea de astfel de produse in cantitati mari si in diverse variante de ambalaje pentru uz personal sau comercial.

 • suntem o firma producatoare de produse de intretinere auto. Principalii beneficiari: Carrefour Romania, Cora, Premium-Lubricants. Firma detine certificat ISO 9001/ 2008, privind managementul calitatii, si produce si livreaza produse de calitate.

 • Suntem un grup de firme ce activeaza in comertul cu chimicale produse in Romania, dar si importuri din UE, USA si China. Ne selectam cu atentie furnizorii pentru a va oferi cele mai bune produse si servicii. Serviciul nostru de Relatii Clienti este intotdeauna la dispozitia dumneavoastra. daca aveti intrebari sau nevoi speciale. www.all-chemicals.eu

 • Societatea produce electrolit, apa distilata, produse pentru intretinerea piscinelor si substante chimice ca acizi acetona, metanol, colecteaza deseuri toxice, efectueaza transport autorizat ADR si ambaleaza si cantitati mici diferite substante chimice la cererea clientului, etc.

 • Cristal R Chim Srl este o companie romaneasca ce are in portofoliu comertul cu produse chimice, tehnice, reactivi, fabricarea de amestecuri si solutii diverse, prestare servicii transport general de marfuri si transport ADR. Acest fapt, coroborat cu experienta si competentele in domeniu au facut ca societatea sa cunoasca o dezvoltare continua.

 • Dafcochim SRL, lider in furnizarea de produse chimice pentru industrie si agricultura, va pune la dispozitie diverse produse chimice pentru industrie, ingrasaminte chimice, fertilizatori, pesticide, seminte si produse pentru tratarea apei la standarde calitative si la preturi minime.

 • Hohance Chemical Co., Ltd. is a researchbased pharmaceutical & chemical corporation focusing on the custom synthesis service of novel products in the field of pharmaceuticals. With our R&D center, LooShine (Shanghai) Pharmaceutical Co., Ltd., in Shanghai and our two factories in Jiangsu, China, we have capabilities in process development, scale-up and GMP-compliant production from grams to bulk quantities. Hohance has formed competitive advantage globally in the manufacture of APIs, OLED Intermediates, FluoroChemicals, Indole Derivatives and other fine chemicals, etc. Products and services are served to customers and partners all over the world including Asia, Europe, North America and South America. Hohance has been passed the evaluation and certification of ISO9001:2008. Moreover, we can also offer SGS Product Quality Certification according to the customer's demand.

 • Suntem o întreprindere cuprinzătoare, care are propriile drepturi independente de import si export, angajarea în activitatea de fabricație și de export. Cu o capacitate de producție de 60.000 de tone anual, fabrica noastră produce cauciuc regenerat din anul 1995, acum vom furniza următoarele produse, latex de cauciuc regenerat, cauciuc regenerat, cauciucului EPDM cauciuc regenerat, BNR cauciuc regenerat, butil-cauciuc regenerat, CIIR cauciuc regenerat, IR recuperate cauciuc, agent de activarea, etc, care au piață bună interne, de export, de asemenea, în multe țări și regiuni: Italia, Spania, Turcia, Japonia, Indonezia, Filipine, Orientul Mijlociu, Brazilia etc. Produsele noastre sunt utilizate în multe domenii, anvelope, tub interior, banda transportoare, foi industria cauciucului, și așa mai departe.

 • Productie si comercializare de reactivi de laborator. Oferta produse servicii:: Alcool etilic pentru analiza 96% (p.a.), Alcool etilic absolut 99.5%, Acetona pentru analiza (p.a.), Acetona e.g. (uz electronic), Acetona tehnica, Acid acetic e.g. (uz electronic), Acid acetic glacial p.a., Acid azotic p.a., Acid azotic e.g. (uz electronic), Acetat de n-butil p.a., Acetat de n-butil e.g. (uz electronic), Alcool izopropilic p.a., Alcool izopropilic e.g. (uz electronic), Alcool izopropilic tehnic (vrac), Instalatii rectificare solventi din sticla Simax cu capacitatea de 50 litri, 25 litri, 10 litri cu reglare automatizata a ratiei de reflux.

 • Firma cu vechime in domeniu, comercializam grafit coloidal si cocs calcinat la pret redus. Pentru mai multe detalii despre prodsele noastre, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon.

 • Bridgexim distribuie materii prime chimice din anul 1994, are o cifra medie de afaceri de circa 10 milioane EUR pe an, vanzand peste 10500 t chimicale. Sunt distribuite materii prime pentru urmatoarele domenii: Lacuri & Vopsele, Solventi & Diluanti & Plastifianti, Cosmetice & Detergenti, prelucrare Cauciuc & PVC, Sisteme epoxidice & poliuretanice & poliaspartice & acrilice & alchidice, Pigmenti de Oxizi de fier & Negru de fum & Dioxizi de titan & Absorber UV-P & Inalbitori optici, Ambalaje metalice si HDPE, Materiale de umplutura (talc, barita, caolin, cenosfere, silice, microfulgi de sticla, granule de marmura colorata), Clorura de calciu si magneziu & Acetat de calciu si magneziu solutie utlizate in sezonul rece pentru deszapezire ca materiale antiderapante cat si antipraf, VAM & PVA, MEG & agenti anticorosivi, NOU Spume poliuretanice si poliuree. Distributia se realizeaza din stocuri aflate in depozitul propriu (cu o suprafata totala de 22400 mp) - situat in localitatea Butimanu (DN1A Bucuresti-Ploiesti, km 37): 4000 mp de hale industriale (structura caramida+beton armat) pentru stocarea de solide ambalate in saci sau lichide ambalate in butoaie, 1200 mc de module (cuve de retentie din beton armat+rezervoare de otel) pentru stocarea de lichide, cladiri administrative, cai de acces, platforme betonate pentru manevre/parcari auto. Serviciul suport al activitatii de distributie il constituie transportul rutier specializat de produse chimice, inclusiv produse chimice periculoase periculoase. Detinem propriile noastre vehicule (licentiate ADR) si echipamente (corespunzatoare cerintelor legilor europene armonizate) pentru a ne desfasura aceasta activitate specifica. In paralel cu activitatea de distributie, sunt desfasurate si alte activitati/servicii legate de produsele chimice: productie proprie, mixari pentru terti, inchiriere spatii incluzand servicii de manipulare/lotizare/ depozitare/gestionare/expediere pentru terti, consultanta de specialitate. Numar de produse: peste 700. Numarul de clienti: peste 600.

 • Firma desfasoara activitati de servicii in domeniul comercializarii produsului percloretilena, dar si al altor produse chimice folosite in curatatoriile textile dar si industriale, transportul acestora in regim ADR, ca si colectarea rezidurilor de percloretilena si transportul acestora pentru eliminarea finala.

 • firma de comer4t specializata in importyul de produse chimice si petrochimice, materii prime pentru ind de detergenti, textile, lacuri si vopsle, aditivi pentru industria petrochimica ( cetan si octan improvers)

 • Inspectori independenti de marfuri. Certificarea calitativa si cantitativa a tranzactiilor cu produse petroliere (titei, motorina, benzina, GPL, bitum, MTBE, etc.), in Romania si prin parteneri in sud-estul Europei.