Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Lacuri - Industria Chimica: 63 companii
 • Feyro Coatings Srl o firma privata cu capital integral autohton, cu sediul in Bucuresti, infiintata in anul 2004. Oferim cele mai atractive produse din domeniul finisajelor industriale si iti facilitam accesul direct la o vasta gama de produse de uz profesional.

Branesti Distribuitor
 • Companie cu personal tanar si dinamic, avand experienta de peste 10 ani in domeniu ofera solutii integrate in industria fabricarii mobilerului din lemn. Unic importator in Romania al produselor destinate lipirii lemnului Hermankoll-Italia. Distribuitor zonal autorizat al produselor de finisare a lemnului (Chituri, baituri, grunduri, lacuri) marca Sirca-Italia/ Va punem la dispozitie urmatoarele: - solutii de lipit de orice fel-adezivi :ureici, polivinilici D2, D3, D4, poliuretanici D4, acrilici, adezivi pentru parchet cat si amorse - Hermankoll - materiale abrazive in orice format si dimensiune-benzi discuri, bureti, role pe orice suport - materiale de finisaj-impregnanti, baituri, grunduri, lacuri pe baza de apa, nitrocelulozic, alchidic, poliuretanic, lacuri pigmentate, etc. - Sirca - masti de vopsire - materiale de ambalat-banda pp, folie stretch, scotch - adezivi pentru industria hartiei si cartonului - Hermankoll/

Comuna Berceni Producator
 • Sc. Rasin Srl. a fost infiintata in 1999 si este specializata in productia de rasini alchidice. Mai fabricam lacuri alchidice si diluanti pentru lacuri si vopsele. Sc. Rasin Srl. reprezinta compania Orgachim-Bulgaria in Romania. Orgachim Bulgaria si Policolor Romania fac parte din acelasi grup industrial. Toata gama de rasini care inainte se fabricau la Policolor acum se fabrica la Orgachim si sunt comercializate si de Rasin SRL Comercializam rasini alchidice, rasini alchido-stirenate, rasini acrilice, rasini epoxidice, rasini poliesterice, rasini melaminice, etc. produse de Orgachim. Mai comercializam si alte produse chimice ca: antigel, propilenglicol, izo- si n-butanol, soda caustica, etc.

Bucuresti Producator
 • Infiintata in anul 1993, Madazi S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale. Firma Madazi S.R.L. are o echipa de 20 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de lacuri, vopseluri, adezivi. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. In cadrul companiei Madazi S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Principala preocupare a companiei Madazi S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Sura Mica Producator
 • KronColoR SRL este distribuitor oficial al produselor Renner Italia in Romania. Oferim gama completa de produse profesionale pentru finisajul lemnului si al produselor din lemn, PVC, sticla, metal si alte suprafete: baituri, impregnanti, grund, lac, vopsele, precum si diverse sortimente de adezivi si abrazivi pentru lemn.

Pielesti Distribuitor
 • SC Casa Lebada SRL este o firma cu sediul in Iasi, infiintata in anul 1993, care se inscrie printre primii 6 producatori de lacuri si vopsele din Romania, fiind, de asemenea si primul producator de lacuri si vopsele din zona Moldovei, cu aproape 20 de ani de experienta in domeniu. Comercializeaza vopsele alchidice si lavabile sub urmatoarele branduri: EKO PRACTIK, EKO LUCIOASA, LEBADA SUPERLUCIOASA- vopsele alchidice, si EKOWEISS- vopsele lavabile pe baza de apa. Comercializeaza de asemenea produse de curatenie si dezinfectanti sub brandurile: BEK si LEBADA. Distributia produselor se realizeaza in toata Romania prin intermediul unei retele nationale de distribuitori si comercianti. CONTACT: ADRESA: sos Bucium nr.23 Iasi TELEFON/FAX: 0232/232348 PERSOANA DE CONTACT: Director Comercial Mania Petronela                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  0721.218.821

Iasi Producator
 • Suntem o societate care se ocupa cu vanzarea de vopseluri, grunduri, diluanti, vopsele pulbere, lacuri  si produse peliculogene. Produsele noastre au un pret competitiv si sunt de o calitate foarte buna.

Piatra Neamt Distribuitor
 • PAINTSTAR SRL este un producator de vopsele lavabile si alchidice, avand un trecut semnificativ incepand cu anul 2001 dezvolta si produce o gama variata de produse chimice de inalta calitate in judetul Prahova, la circa 10 km in apropierea orasului Ploiesti si este prezent in peste 20 de judete din tara. Mai nou, desfasoara relatii comerciale cu Republica Moldova, iar in curand cu una dintre cele mai mari puteri ale Europei, Franta. Pasiunea pentru produsele chimice se trage din spiritul invingator al persanilor, care in concordanta cu tehnologiile de varf, ne permite sa imbinam filosofiile noastre puternice cu metodele de lucru, resursele si know-how-ul celor cu o experienta vasta in domeniu.

Magureni Producator
 • Infiintat in 1992 ca magazin de articole chimice, lacuri si vopsele, interchim este prima societate care, in 1993, a adus in Cluj un sistem de mixare al vopselelor pentru retus auto. Oferim o gama larga de lacuri si vopsele auto si de uz general, scule, consumabile, masti si echipamente de protectie pentru vopsitorii. De asemenea, comercializam chituri, adezivi, antifon, protectie anticoroziva si alte vopsele speciale. Comercializam sprayuri auto sau imbuteliem in spray vopsea preparata la codul dorit. De asemenea, oferim vopsele lavabile, vopsele pentru lemn sau metal, folii si benzi de mascare, chituri si unelte necesare repararii si zugravirii locuintei.

Cluj Napoca Distribuitor
 • Atentia catre necesitatile clientilor, tehnologia si metodele de fabricatie, cat si certificarile privind calitatea, garanteaza faptul ca MIDARCHIM comercializeaza intrega gama de lacuri, emailuri, vopsele si grunduri alchidice, vopsele lavabile si superlavabile sau tencuieli decorative structurate, vopsele clorcauciuc de trafic sau de piscina, vopsele si lacuri epoxidice, vopsele bicomponente poliuretanice, sau pardoseli epoxidice autonivelante bicomponente cat si alte produse necesare prioritar in segmentul de constructii.

Bucuresti, Sector 6 Altul
 • Suntem importatori al produselor Devilbiss si distribuitori al unor firme de renume precum: Max Mayer, Scholl Concepts, Sprint, Master Line. Comercializam o gama larga de vopsele indusriale pe baza de rasini, acrilice, poliuretanice, epoxidice si vopsele auto mate, semi mate, lucioase sau structurate.

Satu Mare Distribuitor
 • Infiintata in anul 2014, Sc Eurosolv Trading Srl-d are ca obiectiv principal de activitate comerțul cu produse chimice si cosmetice. Este o firma care se ocupa cu importul si distributia de diluanti pentru industria de lacuri, vopseluri si cosmetica.

Bucuresti Importator
 • Izocor Protection Srl va ofera o gama larga de produse chimice pentru constructii (protectii anticorosive) porinind de la vopsele alchidice, epoxidice, poliuretanice si terminand cu mortare masticuri si chituri. Prin produsele si serviiciile noastre, dorim sa aducem pe piata din Romania un plus de calitate si profesionalism. Ne-am propus sa intampinam cat mai operativ nevoile clientilor nostri, astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Suntem onorati sa raspundem oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare atat la produsele pe care le comercializam cat si la solutii tehnice. Societea noastra nu vinde doar produse, ci vinde sisteme de produse cu solutii tehnice stabilite de specialisti cu o mare experienta in domeniu.

Bucuresti Distribuitor
 • Inteprindere Individuala Stănescu Alexandru produc si comercializez NITRO LACURI si NITRO DILUANȚI pe bază de RĂȘINI ALCHIDICE. AMBALAJUL se poate face la cerere astfel : -Butoaie TDA 200 Litri -Găleți 20 Litri -Pet-uri de 1 Litru/5 Litri

Dragasani Producator
 • Am onoarea, de a recomanda, societatea Internaţional - Coatings SRL, care este reprezentantul unic în România, al firmei germane Landshuter - Lackfabrik GmbH , firmă cu renume în producerea de materiale de finisaj pentru metal şi lemn. Compania noastră, pune la dispozitia clienţilor săi, şi servicii complementare, precum asistenţă tehnică de specialitate. Datorită stocului existent, comenzile curente sunt îndeplinite rapid, livrările efectuându-se prin intermediul mijloacelor proprii de transport, sau prin curierat, direct la sediul beneficiarului. Compania noastră, a lansat pe piaţă, pentru metale, o nouă gamă de lacuri pe bază de răşini sintetice, bicomponente acrilice, poliuretanice şi epoxidice. Aceste finisaje sunt destinate pentru industria construcţiilor metalice şi a produselor din metal, a maşinilor, utilajelor şi a instalaţiilor, toate produsele, fiind dezvoltate / obţinute în laboratorul propriu de cercetare.

Carei Distribuitor
 • Sc Flore Construct Instal Srl va ofera o gama larga de produse: tinci Ceresit, sapa autonivelanta, o gama completa de adezivi si amorse dim gama Knauf, adezivi flexibili: Flex; Flex Plus; tinci interior si exterior, polistiren baghete din polistiren si baghete din duropolimeri "Orac". Firma asigura transport gratuit pe o distanta de 50 de km.

Bihor Distribuitor
 • Producem si comercializam: Gama completa de saruri pentru tratamentt termic: Saruri pentru calire - SC 430, SC 630, SC 960 Saruri pentru revenire - SR 140, SR 220 Lacuri adezive de tip Copolidez Saruri anorganice: azotat de sodiu, azotit de sodiu, clorura de bariu, clorura de amoniu, fosfat trisodic, sulfat de sodiu, anhidrida cromica etc Produsele noastre sunt ambalate si etichetate conform reglementarilor legale, de asemenea sunt insotite de intreaga documentatie necesara. Alaturi de produsele mentionate oferim si servicii de ambalare produse chimice, amestecare produse conform specificatiilor dumneavoastra, uscarea (deshidratarea) produselor chimice pulverulente si, la cerere, transportul produselor achizitionate de la noi la sediul dumneavoastra.

Popesti Leordeni Producator
 • Principala activitate a firmei noatre este cercetarea pentru noi tehnologii in domeniul copolimerilor, biotehnologii, nanotehnologii, termoizolanti cu eficienta energetica, etc, iar ca si activitati secundare-Productia de produse speciale a�� compozite, ignifuganti, solutii tratare lemn, etc.

Timisoara Producator
 • Firma Colour System Srl, infiintata in anul 2012, va ofera: vopsele auto & industriale pe sistem mixing, (lemn, metal & beton), emaur, email, epoxidice, clor-cauciuc, marcaje rutiere. Se poate produce tot paletarul de RAL pt. aproape orice material. Asiguram asistenta tehnica pt lucrari cu personal calificat.

Cluj Napoca Distribuitor