Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Case si vile - Imobiliare: 281 companii
 • Cand vei dori sa vezi cum este sa dormi pe-o blana de urs, sa privesti stelele noaptea, cand cerul este senin, sau daca vrei sa te bucuri din plin de linistea unui colt de lume minunat : trebuie doar sa te abati din soseaua Rasnov - Paraul Rece, pe drumul Glajariei spre Cabana Malaiesti (Masivul Muntilor Bucegi), unde dupa 5,5km, ajungi la PUNTEA DILICII - un pod vechi pe stanga, unul din putinele care traverseaza Raul Mare. Va fi cu adevarat frumos in acest loc minunat, asta pentru ca aici vom avea tot ce poate bucura ochiul si umple sufletul oricarui om. Pentru ca aici exista muntii acestia seculari si dealurile impadurite, luncile inverzite, izvoare cu ape reci si limpezi, totul ca sa destinda omul si sa-l faca mai bun, mai odihnit, mai cu chef de viata. Dar cel mai mult te va intampina bucuria noastra de a te primi aici la Cabana Montana, intr-un loc frumos, asa cum sunt cele din povesti.

Rasnov Servicii
 • Agentia imobiliara "NELIS INVEST" va ofera urmatoarele servicii: vanzari si inchiriere de apartamente, spatii comerciale, case, vile, spatii pentru birouri, vanzari de terenuri agricole suprafete mari compacte si in alte judete, vanzari terenuri in zone industriale in plina dezvoltare, terenuri pentru constructii de blocuri, si rezidentiale, precum si consultanta privind investiile imobiliare.

Oradea Altul
 • Ca agentie imobiliara, ne axam in principal pe zona judetului Arad, incercam sa intram pe piata imobiliara din Arad nu numai pentru a vinde ci si a ajuta viitorii nostri clienti sa faca cea mai buna alegere pentru ca atunci cand cautam o locuinta dorim sa alegem ce e mai bun. Din acest motiv dorim ca viitorii nostrii clienti sa stie ca la agentia noastra vor gasi cele mai bune oferte si vor fi ajutati sa gaseaca caminul mult dorit.

Arad Servicii
 • Suntem o agentie imobiliara care ofera seriozitate si preturi acceptabile pentru fiecare. Numai prin Villareal vei gasi "drumul catre casa ta" pe care ti-l doresti. Asadar nu ezita sa ne contactezi, iti garantam ca nu vei regreta.

Brasov Servicii
 • Galaxy Imob  este o agentie imobiliara ce ofera  consultanta si intermediere specializare spatii comerciale birouri case vile apartamente in zona ultracentrala. Suntem o echipa cu experienta in care cu siguranta va veti gasi locul daca sunteti profesionisti in tot ce faceti. Galaxy Imob -garantul investitiei tale.

Bucuresti Servicii
 • Firma noastra se ocupa cu Colectare si reciclare mase plastice, hdpe [navete,bidoane], pp [galeti, ligeane etc], pp ladite fructe ps, abs precum ldpe [folie] color sau transparenta. Colectam pet, carton, hartie. Deseurile de mai sus se proceseaza ; Vindem macinaturi hdpe, ldpe, pp, ps, abs etc.

Sat Peris Servicii
 • Acasa este o agentie imobiliara lansata pe piata nemteana in anul 2001 care prin calitatea serviciilor de inalta clasa oferite si-a consolidat pozitia de lider zonal in domeniul imobiliar.          Pe o piata imobiliara in continua miscare si transformare, obiectivul principal al Agentiei Imobiliare acasa il reprezinta abordarea in mod profesionist a cerintelor clientilor sai corporativi, institutionali si privati, intrand o relatie pe termen lung cu acestia bazata pe incredere, respect si integritate. Indiferent de tipul tranzactiei imobiliare, vanzare, cumparare sau inchiriere, Agentia Imobiliara acasa este partenerul ideal si garantia succesului tau. Venim in intampinarea dumneavoastra cu o echipa tanara si puternica de profesionisti, care pun in primul rand accent pe etica si servicii de inalta calitate, fiind daruiti in intregime visului ce va adus la noi. Suntem aici pentru confortul si bunastarea ta. Vrem sa fim compania cea mai puternica si cea mai apreciata de tine. Creativitatea, indrazneala, dinamismul, deschiderea, grija pentru detalii si consecventa definesc Agentia acasa in tot ce face. Modul de abordare a clientilor si principiile proprii de afaceri sunt centrul activitatilor companie. Princupalul obiectiv al Agentiei acasa il reprezinta furnizarea de servicii profesionale clientilor privati, corporativi si institutionali, intrand o relatie pe termen lung cu acestia, bazata pe incredere si respect. Pentru o dezvoltare de succes Agentia acasa promoveaza in randul angajatilor sai valorile sale fundamentale precum standarde profesionale inalte, demnitate si, nu in ultimul rand, munca in echipa. Din 2001 si pana in prezent, Agentia acasa a investit numeroase resurse pentru a furniza o pregatire superioara propriilor angajati, ceea ce a constituit una dintre strategiile prezentei de succes pe piata de profit.

Roman Servicii
 • Suntem o companie serioasa ce oferim servicii de calitate, preturi avantajoase. Apelati cu incredere la serviciile noaste si nu veti regreta! Ne puteţi contacta la numarul de telefon 0732114094. Va multumim.

Comarnic Servicii
 • Echipa tanara dinamica si de succes care sa impus pe piata imobiliara inca de la inceput si o va face si in continuare, dovada fiind continua sa expansiune in investitile imobiliare si in dezvoltarea de proiecte in cea ce priveste constructile noi.

Bucuresti Servicii
 • Cu toate ca firma a fost infiintata in anul 2004 pana in prezent ea a prestat servicii de consultanta-marketing. Incepand cu septembrie 2006 are ca obiect principal de activitate imobiliarele. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Bucuresti Altul
 • Agentie Imobiliara ofera intermedieri imobiliare, vanzari si inchirieri imobile, inmatriculari auto, RCA, intermedieri imobiliare, vanzari si inchirieri imobile, inmatriculari auto, RCA. AGENTIE IMOBILIARA

Arad Servicii
 • Oferta noastra se adreseaza oamenilor de afaceri, care doresc o dezvoltare imobiliara in cea mai frumoasa zona de pe Drumul Poienii la km 1 fata de centruBrasovului, cu o panorama exceptionala. Apartamentele sunt in cea mai grozava stare, dotare si pozitionare. Unul este pentru sedii firme, si altul de locuit.

Brasov Servicii
 • 1. Expert evaluator, membru titular al Asociatiei Nationale a Evaluatorilor din Romania – ANEVAR- asigur servicii de evaluari imobiliare in judetele Galati, Vrancea, Buzau, Vaslui, Bacau. Rapoartele de evaluare au ca beneficiari: - persoane fizice - persoane juridice - banci - institutii publice. Evaluarea sau reevaluarea unui imobil este utila pentru: - stabilirea cotei de impozitare - stabilirea unei valori pentru inregistrarea in contabilitate si raportari financiare - reevaluarea si amortizarea activelor fixe corporale aflate in patrimoniul institutiilor publice conform ordinului 3471/2008 - estimarea valorii de piata a acestuia in vederea finantarii, obtinerii unui credit. - estimarea valorii proprietatii in vederea vanzarii/cumpararii sau fuziunii - dovedirea fezabilitatii unui proiect; - stabilirea unei valori ca aport in natura pentru majorare de capital; - evaluarea proprietatilor pentru intocmirea dosarelor de emigrare. Se evalueaza/reevalueaza urmatoarele tipuri de imobile: - apartamente, case, vile - terenuri libere sau construite - terenuri si proprietati agricole - spatii comerciale, spatii de depozitare - spatii de productie, hale industriale - cladiri de birouri - constructii cu utilizari speciale - hoteluri, restaurante - cladiri cu destinatie turistica - toate tipurile de constructii rezidentiale si industriale aflate in orice stadiu Tarifele serviciilor de evaluare imobiliara sunt stabilite in functie de profilul si complexitatea fiecarei lucrari in parte. Se acorda discounturi in cazul lucrarilor ce vizeaza un numar mare de imobile si in cazul contractelor de evaluari pe termen lung. 2. Sisteme de management - calitate, mediu, HACCP, securitate si sanatate ocupationala Ofer servicii complete in domeniul configurarii de sisteme de management competitive si asistenta de-a lungul implementarii sistemelor conform standardelor europene: - ISO 9001 (calitate) - ISO 1400 (mediu) - ISO 22000 haccp (siguranta produsului in industria alimentara) - ISO 18001 ohsas (securitate si sanatate ocupationala) - sisteme de management integrate (ISO 9001-ISO 14001-HACCP-OHSAS). Va asiguram ca in urma consultantei se va obtine certificarea sistemului.

Tecuci Servicii
 • Suntem o Agentie imobiliara si oferim consultanta, intermedieri, anunturi, apartamente, case, terenuri, birouri, spatii. Mai nou, am deschis si firma www.X-TERM.ro -producator direct de termopan: tamplarie PVC si AL cu geam termopan. Contact: 0730.11.70.30.

Bucuresti Servicii
 • Experienta noastra de peste 14 ani de activitate pe piata imobiliara romaneasca ne recomanda ca fiind o echipa de profesionisti in domeniu. Acordam intreaga noastra atentie fiecarui client oferindu-i servicii de cea mai buna calitate si totodata asistenta necesara incheierii unei tranzactii in cele mai avantajoase conditii pentru bugetul propus si in cele mai bune conditii juridice. Echipa noastra de profesionisti este in legatura permanenta cu partenerii nostri pentru a rezolva cu succes cerintele lor, cautand in permanenta sa fie in deplina condordanta si foarte bine informata in ceea ce priveste dimanica pietei imobiliare romanesti. Vrem sa anticipam si sa depasim asteptarile dumneavoastra prin servicii complete bazate pe angajament, comunicare si lucru in echipa.

Bucuresti Servicii
 • Firma noastra face intermedieri si investitii proprii in apartamente, case, vile, terenuri agricole, industriale, rezidentiale, comerciale, ferme, paduri, proiecte. Presteaza servicii de evaluari ANEVAR si CECCAR, asigurari de orice tip, credite persoane fizice si juridice, topografie, cadastru, geodezie.

Oradea Producator
 • Construim case pe structura de lemn la cele mai mici preturi. De ce sa-ti faci o astfel de casa ? 1.Rezistenta crescuta la cutremure. 2.Foarte bun confort termic. 3.Pret mai mic cu 30-40% decat la constructiile clasice. 4.Risc de incendiu mic-lemnul fiind tratat. 5.Va puteti bucura de locuinta imediat. Firma este cunoscuta prin seriozitate in relatiile cu colaboratorii si clientii. Va puteti bucura de cea mai confortabila locuinta- colaborand cu noi.

Cherelus Producator
 • Firma ofera spatiu de locuit sau pentru o firma in Bacau, spatiu locuibil, sau posibilitatea unor birouri, sau oferim spatiul locuibil in regim hotelier, un numar determinat de zile, sau contracte de lunga durata. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la telefon: - 0752.265.757 - 0749.782.333.

Bacau Altul
 • Suntem pe piata imobiliara din 1993, oferim servicii de intermediere imobiliara in vederea: vanzarii-cupararii de apartamente, case vile, terenuri, spatii comerciale, sedii birouri. - Oferim servicii de consultanta jnuridica gratuita in vederea negocierii, verificarii actelor de proprietate si intocmirii contractelor de inchiriere. - Oferim servicii de administarare imobile proprietate personala. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In compania Full Impex S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati. De aceea deviza noastra este"....Cand deschideti usa noastra, o gasiti pe-a dumneavoastra!"

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 2002, Karizma Srl se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Brasov, judetul Brasov. Compania Karizma S.R.L. efectueaza vanzari, cumparari, intermedieri, inchirieri case, terenuri, spatii comerciale. Firma noastra are o echipa de 7 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Karizma S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Karizma S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Brasov Servicii