Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Case si vile - Imobiliare: 281 companii
 • Agent Imobiliar Persoana Fizica Autorizata, CUI 25487646. Ofer potentialilor clienti consultanta si intermediere in domeniu imobiliar, avand vaste cunostinte in domeniu. Servicii profesionale contra comisioane minime.

Bucuresti Servicii
 • Sc Trident Imobiliar SRL este un important dezvoltator imobiliar, pe piata sibiana, finalizand in anul 2008 doua ansambluri de case tip insiruite, avand un numar de 32 locuinte. Regimul de inaltime fiind P+E+M, iar suprafata utila fiind de 133-168mp.

Sibiu Producator
 • Doriti sa vindeti, sa cumparati sau sa inchiriati case, apartamente, spatii comerciale, terenuri? Noi va ajutam sa faceti alegerea perfecta!!!! Timpul si banii Dv sunt foarte pretiosi pentru noi. pelati cu incredere la serviciile agentiei NATURAL CASA si locuinta Dv nu va mai fi doar un vis !!!!

Sibiu Servicii
 • Suntem o companie exclusivista, care are de oferit numai produse de lux cu dotari si imbunatatiri la standarde inalte, unicat pe piata locala. Colaboreaza cu cei mai buni specialisti arhitecti, tehnicieni, constructori, designeri pentru a satisface cele mai rafinate gusturi.

Craiova Servicii
 • Compania noastra face parte din sistemul Century 21, cea mai puternica retea de agentii imobiliare din intreaga lume. Sistemul Century 21 este parte a familiei Realogy, un grup de companii ce are mai mult de 100 de ani experienta în imobiliare. Sistemul a fost lansat pe piata Americana, în 1971 si în prezent este cel mai de succes brand din lume. Cu sediul central in SUA, Century 21 Real Estate LLC este cel mai mare francizor din lume, în imobiliare, având peste 8.000 de agentii conduse si administrate independent cu 145.000 de brokeri si agenti în peste 50 de tari si teritorii.

Bucuresti Servicii
 • Tarife RCA : RCA Ieftin: AsigurariRCA : RCA 2009 : RCA : Asigurari RCA, Asigurari CASCO, Asigurari Locuinte, Asigurari medicale si de calatorie. Compari, alegi si comanzi on-line asigurari RCA, CASCO, Locuinte si alte tipuri de asigurari de la orice societate de asigurari din Romania.

Bucuresti Altul
 • Firma ofera spre vanzare 2 case. CASA FOTO 1 are aprox 800 mp locuibil (total desfasurat) si curte de 1000 mp 5 bai, 6 dormitoare living la fiecare etaj si balcoane/ terase la fiecare dormitor beci si 3 loc parcare+ parter+ 3 nivele (360.000E neg). CASA FOTO 2 aprox 180mp locuibil si curte 700 mp demisol cu 2 locuri garaj si beci, parter= bucatarie cu deschidere la living, baie, balcon si terasa etaj 2 dormitoare fiecare cu balcon individual baie hol ideal familie(180.000E neg). Ambele case la super pret numai pentru cei interesati drum asfaltat/ zona rezidentiala/ vecini vilele Alcadibo vilele Rehoma.

Pitesti Producator
 • Multi dintre noi sunt pusi in dificultate cand este vorba de a alege materialele optime pentru realizarea unei amenajari. Atunci intervenim noi,va consiliem, in functie de bugetul dv., sa nu arucati banii pe fereastra si suntem acolo sa ne asiguram ca aceste materiale sunt utilizate corespunzator.

Tauti Magherausi Servicii
 • Oamenii comunica cu oameni, nu cu institutii, organizatii sau companii. Misiunea Private Broker este de a livra partenerilor solutii imobiliare personalizate. Suntem o agentie imobiliara care se adreseaza doar celor care isi doresc: - Eficienta - Personalizare - Devotament - Respect - Discretie - Maximizarea profitului / Optimizarea investitiei Oferim cu discretie servicii croite pe nevoile tale gasind solutii personalizate si respectand standarde inalte de etica profesionala. Strategii investitionale, consultanta pentru vanzare, cumparare si inchiriere sunt cateva din serviciile propuse de compania noastra.

Bucuresti Servicii
 • Profesionistii agentiei noastre stau la dispozitia Dumneavoastra 24 din 24, ...entuziasti si motivati. Suntem deschisi ideilor noi si metodelor neconventionale care contribuie la succesul serviciilor noastre, asigurand totodata notificari rapide si sigure in solutionarea cazurilor, oferind solutii personalizate, care sa satisfaca cerintele si nevoile tuturor clientilor. Timpul Dumneavoastra este o prioritate pentru agentii nostrii, ofertele fiind prezentate in timp real, prin fotografii digitale, nefiind necesara deplasarea la fiecare locatie. Totodata, astfel se face selectarea proprietatilor. Siguranta Dumneavoastra prin verificarea solvabilitatii potentialilor cumparatori, precum si prin verificarea actualizata a actelor prezentate de catre potentialii vanzatori. Toate tranzactiile sunt tratate cu maxima raspundere si seriozitate, asistate de notari. Prin colaboratorii nostri asiguram acoperire atat nationala cat si internationala. In speranta ca aceste argumente va vor convinge de seriozitatea noastra asteptam sa ne contactati si va asiguram ca proprietatea achizitionata prin noi nu este doar imobilul mult dorit dar si o foarte buna investitie in timp! Nu in ultimul rand, contactand agentia LANG IMOBILIARE beneficiati de avantajele unei echipe tinere, curajoasa si deschisa oricarei provocari! Contactati acum reprezentantii nostrii !

Arad Servicii
 • Suntem agentia imobiliara Lang Imobiliare infiintata in anul 2005, o agentie tanara dar cu personal cu experienta in domeniul imobiliar, opereaza pe piata imobiliara atat din Arad, Cluj cat si in toata zona de vest a tarii vizand urmatoarele segmente de piata: vanzari terenuri, vanzari/inchirieri spatii comerciale si birouri, vanzari/inchirieri spatii de depozitare si productie, vanzari/inchirieri apartamente in Iasi, vanzari/inchirieri case si vile.

Arad Servicii
 • Suntem o companie infiintata in 2007, dornica sa se bucure alaturi de clientii sai, impunand standarde de calitate si seriozitate in tratarea tuturor actiunilor. In prezent dezvoltam cu surse proprii un imobil de locuinte pe Bdul Lacul Tei, cu finalizare in 2010.

Bucuresti Altul
 • Societatea sa infintat in anul 2005 si pana in prezent are un numar mare de lucrari efectuate si s-a dezvoltat foarte bine. In prezent detino o casa in Bran si un numar de 6 masini care aduc profit in firma. Societatea este capabila sa preia proiecte de amare anvergura.

Codlea Servicii
 • All imobiliare isi are originea in anul 2005, conceputa initial ca o divizie imobiliara a agentiei de publicitate Publichriss. Datorita dezvoltarii accelerate indeosebi in a doua parte a anului 2006, a fost separata si infiintata ca business unit in februarie 2007. In sase luni de la infiintare, imobilele tranzactionate cumulau suma de sase milioane euro, secretul constand in transparenta si trudinta angajatilor, dar in egala masura si datorita clientilor si a ofertelor exclusive si tentante pe care ni le-au avansat.

Constanta Servicii
 • Milenium Sov Impex este intermediarul dumneavoastra ideal in dorinta de a vinde sau de a achizitiona apartamente, garsoniere, case, vile, terenuri in bucuresti-ilfov care corespund exact cerintelor dumneavoastra.

Bucuresti Servicii
 • Firma ofera intermedieri si vanzari directe de imobiliare cat    si industriale din Germania, cat produse de    orice fel din Germania. Suntem membrii-asociati ai unor societati ce lichideaza firme in faliment germane.

Buzau Import - Export
 • Constructii Seulda    Srl este nou infiintata in Romania de un an dar este cu o experienta deosebita de peste 13 ani de SPANIA in care a executat tot felul de lucrari civile(case, duplexuri, blocuri, autogarari, lucrari la drumuri)iar in ROMANIA (case la rosu si la cheie, thermosistem, gresie, faianta, tencuieli mecanizate, rigips, glet, demolari si renovari.

Alba- Iulia Servicii
 • Imob Eurobusiness este o agentie imobiliara cu peste 10 ani de experienta, specializata in servicii complete de consultanta si intermediere imobiliara. Serviciile noastre acopera toate formalitatile necesare realizarii unei investitii imobiliare de la gasirea locatiei dorite pana la obtinerea autorizatiilor de construire si functionare. Printre clientii nostri se numara companii de renume care au realizat investitii importante in zona de vest a tarii si municipiul Deva: - Grupul Tengelmann din reteaua Plus; - Rompetrol; - Luk Oil; - Quasar.

Deva Servicii
 • Firma ofera servicii de vanzari apartamente, case, terenuri, vile, la cele mai mici preturi. FIABILITATE – PRICEPERE – PROFESIONALISM IN SERVICIUL DUMNEAVOASTRA Oferta acopera atat piata imobilelor vechi cat si a constructiilor noi, extinzandu-se pana la terenuri, spatii si constructii comerciale. Agentia noastra deserveste atat cererea interna, cat si investitorii straini. Noi – ca intotdeauna – va vom oferi servicii impecabile, pentru a va satisface cerintele legate de piata imobiliara, si suntem siguri ca veti fi multumit de nivelul serviciilor noastre. Cunoasterea pietei aduce cu sine cresterea nivelului serviciilor oferite. Suntem in permanenta colaborare cu numeroase banci – cunoscand programele de creditare actuale – astfel suntem in masura sa raspundem la intrebarile clientilor nostri legate de posibilitatile de creditare Avantajele companiei: negocierea comisionului, timp nelimitat la dispozitia clientilor, amabilitate, seriozitate.     ANGAJATI UN AGENT IMOBILIAR PROFESIONIST ! DE CE ? Persoanele care doresc sa vanda, sa cumpere sau sa inchirieze o proprietate imobiliara au nevoie de un agent imobiliar. Numai impreuna cu acesta veti avea o imagine profesionista si veti putea stabilii un pret corect si sustenabil in piata. Agentul imobiliar profesionist va aborda piata prin strategii optime momentului si va folosi toate canalele de cooperare cu profesionistii din imobiliare : alti agenti, banci si brokeri de credite, notari, experti cadastrali, avocati, auditori energetici si altii. Dar atentie nu toti agentii imobiliari sunt la fel ! Este bine sa ai pe cineva langa tine din prima si pana in ultima clipa a tranzactiei. De asta depinde in ce conditii si ce riscuri va asumati cand tranzactionati o proprietate. PENTRU AFACEREA TA SUNTEM AICI. Tel.: 0720.065.279

Bucuresti Servicii
 • Suntem o companie cu multiple posibilitati de afirmare, o echipa tanara si dinamica, suntem intr o permanenta modelare in functie de conditiile de piata, credem in viitorul nostru si al partenerilor nostri.

Bucuresti Altul