Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Case si vile - Imobiliare: 280 companii
 • Cu noi vindeti, cumparati,inchiriati in exclusivitate. Cele mai multe oferte exclusive le gasiti pe site-ul nostru. Agenti imobiliari profesionisti. Sediu: Bucuresti, Sos. Colentina Site: www.recomandari-imobiliare.ro

Bucuresti Servicii
 • Situata la intrarea in orasul Slanic Moldova pe malul raului Slanic, Pensiunea Sara ofera gazduire la un inalt standard de calitate pentru oaspetii sai intr-o ambianta de neuitat, ce imbina rusticul cu modernul avand o capacitate de cazare de 10/16 locuri. Vila poate fi închiriata integral pentru grupri organizate. Este plasata intr-o zona linistita, ferita de aglomeratia din centrul orasului, dar in acelasi timp la 10 minute de centru. Este o constructie noua, recent ridicata - terminata in 2007 - cu dotari moderne si ambianta placuta. Spatiile de cazare ofera tot confortul necesar, camerele fiind spatioase, iar masina dumneavoastra va fi in siguranta in incinta parcarii inchise aflate pe domeniul Pensiunii Sara. *Camerele sunt amenajate modern *Grup sanitar propriu, *Televizor (cablu), *Minibar la fiecare etaj, *Gratar, *Acces bucatarie, *Balcon cu vedere spre padure.

Slanic Moldova Servicii
 • Suntem o firma de consultanta si intermediere imobiliara, cu sfera de activitate locala, regionala si internationala si o caracterizeaza numai perfectionarea permanenta si dezvoltarea constanta, profesionalismul, siguranta si increderea clientilor.

Oradea Servicii
 • In România, RE/MAX este operaţională în cele mai mari oraşe, cele peste 22 de agentii si cei peste 110 agenţi si B/O tranzacţionând terenuri, apartamente, case, vile, proprietăţi imobiliare comerciale si proprietăţi imobiliare rezidenţiale.

Ploiesti Servicii
 • Impact D&G Star se ocupa exclusiv de intermedieri si investitii imobiliare. Societatea noastra va ofera un pachet complet de servicii in domeniul imobiliar: *consultanta juridica in vederea inchirierii sau vinzarii de apartamente, case, vile, terenuri. *evaluari imobile *dosare cadastrale *certificate fiscale *certificate de urbanism pentru instrainare terenuri *redactarea si inregistrarea contractelor de inchiriere la Adminidstratia Financiara. Ofertele noastre sunt avantajoase si pentru toate posibilitatile financiare: *apartamente in bloc sau vila *case, vile *terenuri, spatii comerciale *inchirieri in regim hotelier si termen lung. Colectivul nostru este compus din consilieri imobiliari, cu experienta de peste 10 ani, stie sa raspunda cu promtitudine si rabdare solicitarilor dumneavoastra, asigurindu-va siguranta si confidentialitatea tranzactiilor.

Navodari Servicii
 • Sudinvest Business Group este formata din doua agentii pe domeniile imobiliare si publicitate. Agentia de publicitate ofera si servicii de DTP-prepress, creatie, tipar off-set, tipar digital, serigrafie, tampografie, materiale promotionale. www.sudinvest.ro

Bucuresti Servicii
 • Imobiliara Romania este o agentie care promoveaza un comision de 1% pentru orice tranzactie imobiliara. Agentia ofera servicii pentru Bucuresti, dar si pentru orice alta localitate din Romania. Agentia este interesata mai ales de terenuri agricole cu o suprafata de peste 1000 ha.

Bucuresti Servicii
 • Societatea Air Company SRL a luat fiinta in anul 1998, avand ca obiect exclusiv de activitate intermedierile imobiliare. Daca doriti sa faceti o investitie, sa cumparati un teren pe malul marii, o garsoniera, un apartament, o casa, birouri pentru firma Dvs sau poate un spatiu comercial, atunci ati ajuns unde trebuie!

Navodari Servicii
 • Agentia ATLAS IMOBILIAR IASI, dispune de o gama foarte variata de oferte cuprinzand apartamente , case, vile, terenuri, spatii comerciale, proiecte rezidentiale . Consilierii nostrii va ajuta sa aduceti visul cat mai aproape de realitate . www.atlasimobiliar.ro

Iasi Servicii
 • Sc  Frimm  Srl este o companie ce actioneaza pe plan imobiliar oferind atat vanzatorului si cumparatorului servici de calitate, de la vinzare, cumparare si amenajarea spatilor interioare si esterioare.

Alba Iulia Servicii
 • 3D Properties ofera urmatoarele servicii: - Consultanta, Investitii si Intermedieri Imobiliare. - Vanzari/ inchirieri case/vile, spatii industriale/ depozitare/ comerciale/ birouri, apartamente, terenuri.

Bucuresti Servicii
 • AFILIAT-SC INTERME1MAVEST SRL STR.MIHAI EMFNESCU NR.16 AP 8 JUD ARAD ROMANIA COD 2900 TEL 0040722777407;FAX 0040357424810 Site: www.retecasa.it SOCIETATE DE FRANCHISING IMOBILIAR C.U.I.- R 14867925 Cod Fiscal- J02/713/09.09.2002 Agentia noastra, ce functioneaza pe piata din Arad Romania din anul 2002, se distinge prin calitatea serviciilor de consultanta imobiliara si juridica oferite si prin baza de date informatizata foarte vasta de care dispune. Retecasa Arad Romania intermediaza inchirieri si vanzari-cumparari de apartamente, case, vile, terenuri si spatii comerciale si ofera servicil profesionale de consultanta imobiliara Si juridica. Firma noastra dispune de o baza de date cuprinzatoare actualizata zilnic. Consilierii nostri va stau Ia dispozitie si va vor ajuta sa gasiti solutia ideala in functie de nevoile dumneavoastra si de bugetul de care dispuneti. Pentru a veni in sprijinul clientilor nostri, perfectarea tranzactiei in forma autentica se finalizeaza in maxim 48 de ore. In plus, Ia cerere, puteti beneficia de urmatoarele servicil suplimentare: -realizarea schitelor cadastrale in regim de urgenta. -consultanta Ia intocmirea documentatiei necesare in vederea obtinerii unui credit ipotecar. -contractare lucrari de amenajare interioara. -Ia cererea clientilor firmei, administrarea imobilului cumparat prin intermediul age ntiei. Our agency, which operates on the Arad Romania in 2002, is distinguished by quality consulting services and real estate law offered by the very extensive database of available. Retecasa Arad Romania intermediate rent and sale of apartments, houses, villas, land and commercial spaces and offers professional consulting services and real estate law. Our company has a comprehensive database updated daily. Our counselors are available and will help you find the solution according to your needs and budget. In order to support our customers in the form of transaction processing authentic finalized within 48 hours. In addition, upon request, can receive the following additional services: -achieving outlines land in an emergency. -Consultancy to-prepare documentation necessary to obtain a mortgage. -Contracting works interior. -At the request of client-business, real estate management bought through the agency.

Arad Servicii
 • Firma ofera servicii de proiectare, constructie case. Doriti sa va construiti singur casa, insa nu aveti un proiect? Sigur il veti gasi la noi, printre numeroase proiecte de case deosebite, realizate de arhitecti consacrati. Ce mai asteptati? 100% PROIECTE CASE WWW.PROIECTECASE.INFO

Bucuresti Servicii
 • Suntem o societate imobiliara infiintata in 2008. In curand se extinde cu un service auto, spalatorie auto, vopsitorie. Societatea a ajuns in scurt timp la un numar de 23 de angajati urmand ca dela 1 februarie sa se extinda in jud ilfov.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o mica firma de constructii, infiintata acum un an si care are la baza experienta mea ca detinator a unei firme cu activitati similare in Spania, firma infiintata acum 5 ani. Doresc sa utilizam materiale si mai ales instrumente si procedee noi de lucru, fapt care va reduce costurile si timpul de executie si va marii semnificativ calitatea constructiilor.

Rm Valcea Producator
 • Suntem o firma cu un personal destul de tanar si dinamic, plin de idei, care stie exact de la inceput ce trebuie sa faca si cit trebuie sa faca si astfel clienti nostrii sa fie multumiti, deci puneti-ne la incercare.

Bucuresti Servicii
 • Agentie Imobiliara in Sibiu cu experienta si renume. Oferim seriozitate, consultanta imobiliara, administrare de imobile si ansambluri imobiliare. Urmareste ofertele imobiliare ale agentiei noastre pe http://www.eurosibimobiliare.ro sau pe blogul agentiei http://apartamentenoisibiu.blogspot.ro Pentru informatii tel.: 0745633772

Cisnadie Servicii
 • Agentia noastra va pune la dispozitie o gama completa de servicii imobiliare de buna calitate: -Baza de date cu oferte imobiliare, la care aveti acces gratuit; -Abordare profesionala; -Adaptare la cerintele fiecarui client; -Publicitate gratuita prin toate mijloacele media de promovare (publicatii de specialitate, ziare de mica si mare publicitate, bannere, internet, etc.); -Evaluare proprietati si studii de marketing imobiliar; -Studii proiecte imobiliare si metode de finantare si marketing ale acestora; -Asistenta si consultanta civila, intocmiri acte notariale, cadastru, inscrieri de imobile la Birourile de Carte Funciara, asistenta la intocmirea contractelor de vanzare-cumparare, etc.; -Promovare cartier; Administrare Imobile; -Autonomie deplasare clienti cu autovehicule " SAFARI IMOBIL"; Va asteptam.

Targu Mures Servicii
 • IMPACT Developer&Contractor ofera servicii imobilare : - domeniul dezvoltării de proiecte imobiliare complexe - IMPACT- listata la Bursa de Valori Bucuresti - 16 ansambluri rezidenţiale - 2000 de unitati livrate: Bucureşti, Constanţa, Oradea, Ploieşti www.impactsa.ro

Ilfov Servicii
 • Cand vei dori sa vezi cum este sa dormi pe-o blana de urs, sa privesti stelele noaptea, cand cerul este senin, sau daca vrei sa te bucuri din plin de linistea unui colt de lume minunat : trebuie doar sa te abati din soseaua Rasnov - Paraul Rece, pe drumul Glajariei spre Cabana Malaiesti (Masivul Muntilor Bucegi), unde dupa 5,5km, ajungi la PUNTEA DILICII - un pod vechi pe stanga, unul din putinele care traverseaza Raul Mare. Va fi cu adevarat frumos in acest loc minunat, asta pentru ca aici vom avea tot ce poate bucura ochiul si umple sufletul oricarui om. Pentru ca aici exista muntii acestia seculari si dealurile impadurite, luncile inverzite, izvoare cu ape reci si limpezi, totul ca sa destinda omul si sa-l faca mai bun, mai odihnit, mai cu chef de viata. Dar cel mai mult te va intampina bucuria noastra de a te primi aici la Cabana Montana, intr-un loc frumos, asa cum sunt cele din povesti.

Rasnov Servicii