Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Statii Alimentare Carburanti & Energie Electrica - Energie: 11 companii
 • Frenocar Parts opereaza de multi ani in sectorul autovehiculelor industriale si s-a nascut din dorinta de a satisface cerintele si necesitatile pietei de autovehicule din Romania. De la infiintare si pana acum Frenocar Parts a avut o dezvoltare constanta reusind sa fie cunoscuta in acest domeniu avand cu clientii o relatie de incredere ce a fost consolidata datorita competentei si dinamismului angajatilor sai care ofera servicii la inalt nivel profesional. Din dorinta de a satisface exigentele clientilor si a pietei care este in continua miscare si datorita cresterii si dezvoltarii tehnologiei si urmare a accentului ce se pune pe siguranta locurilor de munca, a fost necesar sa introducem pe piata un nou sector dedicat sculelor, utilajelor si echipamentelor pentru ateliere de reparatii din toate sectoarele de activitate, pentru a veni in sprijinul lucratorilor din aceste ateliere. Am fost ajutati in munca noastra de bogata experienta in materie pe care o are firma coordonatoare Frenocar Service, care are sediul in Italia si ne bucuram de o buna colaborare cu furnizori recunoscuti pentru seriozitate si incredere. Avem posibilitatea de a satisface multiple exigente din activitatea de transporturi, ateliere de reparatii camioane si autoturisme, concesionari de autocamioane, remorci si semiremorci, agricultura, speditie, tinichigerii pentru autocamioane si autoturisme, vulcanizari, ateliere de reparatii utilaj greu, cai ferate, etc.

 • Oferim servicii de mentenanta si reparatii pentru o gama larga de echipamente, sisteme si instalatii de control si transfer al carburantilor sau lichidelor industriale. Oferim expertiza interdisciplinara in sectoare distincte de activitate, cu un accent deosebit pus pe activitatile de inginerie mecanica, hidraulica si pneumatica necesare echipamentelor mobile sau industriale.

 • Biodiesel este o companie infiintata in 2018, momentan nu are domeniul de activitate. Va comercializa biodiesel si isi propune sa ofere atat produse cat si servicii de calitate, care vor avea un impact nociv redus asupra mediului.

 • Prin ceea ce facem dorim ca soarele sa fie sursa dumneavoastra principala de energie. Am dezvoltait un concept pentru companiile din sectorul industrial si comercial, o solutie energetica pentru afaceri care sa le permita sa isi reduca costurile de operare cu o centrala fotovoltaica proprie. Te facem independent si cu costuri reduse la energia electrica.

 • La restaurantul ETU Pizza&Grill, amplasat pe DN1, KM 68 (Cornu) se pot desfasura training-uri in sala de la demisol la pretul de 90 lei/persoana pentru minim 15 persoane. Tariful include: -2 coffee break (apa, cafea, ceai) -Pranz prestabilit: supa/ciorba, fel de baza, desert si apa -Sala de 60 de locuri, dotata cu proiector, flipchart, internet wireless.

 • Wincell SRL isi doreste comercializarea carburantilor, momentan motorina, exclusiv engross catre toti consumatorii de carburanti. Puncte de distributie proprii: Constanta si ale partenerilor la nivel national.

 • Compania executa    lucrari    la nivel de performanta corespunzator exigentelor tehnice solicitate de standardele si legislatia in vigoare. Interesul societatii noastre pentru respectarea angajamentelor asumate prin contract se manifesta prin atentia cu care sunt selectionati angajatii pentru a fi asigurate calitatea si ritmul de executie ale lucrarii care sa satisfaca cat mai bine cerintele beneficiarilor.

 • Suntem o firma in zona construirii si operarii statiilor de carburanti in estul Romaniei. Oferim solutii de rebranding, afiliere, schimbare flux, crestere vanzari la statii existente; analizam si oferim la cheie statii amplasate in zone intens circulate, cu perspectiva.

 • Obiectul principal de activitate il constituie realizarea activitatilor de comert en-gros si en detail, din care ~ 85% din cifra de afaceri cel en gros si ~ 15%    en detail, al serviciilor de transport, manipulare si depozitare de marfuri ( custodii ), organizatia avand o dotare logistica adecvata acestor genuri de activitati.

 • D&M Investment a fost infiintata in anul 2002 si are ca obiecte principale de activitate comercializarea    produselor tip benzina, motorina, GPL auto cat si distributia cu autocisterne a gazului petrolier lichefiat GPL auto, a carburantilor MOTORINA-BENZINA, instalarea, punerea in functiune si intretinerea statiilor tip SKID de stocare si distributie a gazului GPL auto, comercializarea, montarea si adaptarea instalatiilor de alimentare cu GPL a motoarelor vehiculelor.

 • Operator stație de carburanți Mol. Comercializează produse petroliere, benzina, motorina, GPL, produse alimentare si nealimentare. Produse de întretinere si accesorii auto. Oferim servicii de aspirator si aer comprimat.