Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Energie: 1605 companii
 • Amifidel este prietenul tau fidel in rezolvarea oricarei probleme legata de compensarea automata a energiei reactive cu regulator de factor de putere ultraperformant, condensatoare ecologice, non PCB si contactoare specializate pentru sarcina capacitiva. Apelati cu incredere la serviciile noastre de masurari gratuite de consumuri reactive ca aparate de masura Chauvin Arnoux, in vederea dimensionarii corecte a necesarului de baterii de condensatoare. Furnizorii nostri sunt Vishay - SUA, diviziile Roederstein, Esta - Germania si Benedikt & Jager - Austria. Infiintata in anul 1997, Amifidel Com S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania Amifidel Com S.R.L. va pune la dispozitie servicii de calitate privind instalatiile de compensare energie reactiva. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea firmei si calitatea produselor noastre. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Experienta Amifidel Com S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1998 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca lubrifianti auto si industriali. Firma noastra are un personal de 10 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Timisoara Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2001 si este situata in Slobozia, judetul Ialomita. Firma Sc Agecon Srl are o echipa de angajati cu o experienta de 20 de ani in domeniul: 1.GAZELOR NATURALE - Societatea este autorizata ANRE pentru proiectare si executie instalatii de gaz. 2.MONTAJ/INSTALARE SI COMERCIALIZARE: Centrale Termice:  Immergas, Viessmann. 3.INSTALATII INCALZIRE si APA CALDA MENAJERA cu calorifere noi din otel sau aluminiu la cheie. Societatea este autorizata ISCIR Instalare, PIF si SERVICE. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o experienta de 20 ani, prioritar zona de lucru este Judetul Ialomita si anume SLOBOZIA, AMARA, BORA,TANDAREI, FETESTI. Societatea noastra lucreaza din 2002 in Slobozia de la marea debransare, apoi din 2004 in Amara cand s-a inceput instalarea gazelor naturale, apoi in Tandarei din 2005 cand s-au inceput primele instalatii in acest oras si in  2007 in  orasul Fetesti cand s-au montat primele instalatii de gaze in oras. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate prin calitate si rapiditate. Clientii nostri ne recomanda. Personalul nostru e pregatit in mod constant si testat anual prin examene si certificari din domeniu. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Calitatea serviciilor noastre o mentinem in permanenta la cel mai mare nivel. In cazul in care doriti sa apelati la serviciile noastreputeti sa ne contactati astfel: Birouri/Puncte de lucru/ Magazine: 1 Slobozia: str. Matei Basarab nr. 64 bl. G sc. C ap. 3 tel.: 0724.599.821, 0243.232.647 (zona stadion) 2.Fetesti: str. Banatenilor bl. F10 Parter tel.: 0243.364.545, 0724.599.825  (la Grecu) Email: sc.agecon@yahoo.com

Slobozia, Fetesti Distribuitor
 • Suntem o companie localizata in Galati, judetul Galati, si infiintata in anul 2006. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra produce o gama larga de: echipamente si pentru productia biodiesel. Compania are un efectiv de 4 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In firma Sc Biodiesel Srl este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Galati Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2003 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Avand 5 angajati, firma noastra efectueaza proiectare instalatii in constructii. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. WattVisor S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania WattVisor S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Timisoara Servicii
 • Infiintata in anul 1997, General Construct  Gerres S.R.L se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Medias, judetul Sibiu. Ceea ce isi propune firma General Construct  Gerres S.R.L este sa efectueaze servicii profesioniste de subtraversari, consolidari de terenuri, alimentari cu apa, retele de gaze. Compania noastra are un personal de 11 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In cadrul companiei General Construct Gerres S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Medias Servicii
 • Elticomp S.R.L, a fost fondata in 1998 in Craiova, judetul Dolj si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de: echipamente pentru instalatii electrice interioare, echipamente pentru bateriile de compensare ale energiei reactive. Compania are un efectiv de 15 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Si pentru ca Elticomp S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Craiova Servicii
 • Infiintata in anul 1970, Transgex Sa este situata in Oradea, judetul Bihor. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate ca forari pentru apa geotermala, furnizare agent termic. Firma noastra are un personal de 100 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Transgex S.A.. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Oradea Altul
 • Infiintata in anul 1994, SC 94 Ielfa Construct Srl este situata in Bucuresti. Firma SC 94 Ielfa ConstructS.R.L. are o echipa de 55 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de motoare si generatoare, motoare de puteri pana la 1000Kw, motoare pe baza de motorina. Romania  este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt  controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.   Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Si pentru ca SC 94 Ielfa ConstructS.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Producator
 • Firma a fost infiintata in anul 1994 fiind inregistrata la Registrul Comertului din Municipiul Braila sub numarul J 09/1144/1994 si avand capital integral romanesc. De la incepul domeniul de activitate l-a constituit furnizarea de echipamente si servicii din domeniul instalatiilor. Pentru realizarea acestui scop s-a demarat colaborarea cu firme de prestigiu din Comunitatea Europeana si in special din Italia. Adoptand o strategie comerciala clara, promovand in piata numai produse de inalta calitate dar cu un raport calitate/pret optim s-a reusit cresterea continua cifrei de afaceri a firmei si a prestigiului ei. In decursul timpului activitatea a fost dezvoltata, extinzandu-se si pe lucrari complexe,servicii si produse complementare cum ar fi: Antrepriza Generala in constructii si lucrari industriale, Management de Proiect, Sisteme utilizare energie neconventionala (solara, geotermala, eoliana). Exista in cadrul firmei doua Departamente: - constructii - instalatii - energie (conventionala si neconventionala) Departamentul constructii - instalatii este implicat in executia de constructii rezidentiale si nerezidentiale cu instalatiile aferente inca din anul 2000. Departamentul energie conventionala a fost primul departament al firmei. Departamentul energie neconventionala ofera din 2002 : sisteme solare cu tuburi vidate, pompe de caldura, sisteme fotovoltaice. Experienta in domeniul instalatiilor in general si al echipamentelor specifice face ca CYCLON TECH sa promoveze servicii si echipamente cu un nivel de calitate deosebit.              CYCLON TECH SRL    are implementat si mentine pentru executia lucrarilor de constructii rezidentiale si nerezidentiale cu instalatiile (electrice, termice, sanitare, de ventilatie) aferente: - sistemul de management al calitatii ISO 9001:2008 - sistemul de management de mediu al organizatiei ISO 14001:2004 Firma este abilitata de ISCIR Bucuresti, pentru efectuarea operatiunilor de import echipamente, proiectare, executie/ montaj, service  si P.I.F.  (Autorizatii). OBIECT DE ACTIVITATE: - Antrepriza Generala - Consultanta si Management de proiect - Import - Comercializare echipamente si instalatii - Constructii – Montaj - Instalare - Probe - Verificari - Puneri in functiune - Servicii post – vanzare (Service garantii si postgarantii).

Braila Distribuitor
 • Detalii firma Semag SRL: -personal angajat   2 ingineri + 1 economist; -produse principale oferite - echipamente pentru compensarea energiei reactive, tablouri electrice, -servicii oferite - control instalatii electrice si termice prin termoviziune, proiectare instalatii electrice,

Iasi Producator
 • Prometeu I.M. S.R.L. a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Iasi, judetul Iasi. Avand 30 angajati, firma noastra produce o gama larga de centrale termice, boilere, regulatoare. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In firma Prometeu I.M. S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Iasi Producator
 • Infiintata in anul 1999, Metalis Trading S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Iasi, judetul Iasi. Avand 18 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de carburanti, benzina, motorina, confecti metalice si reciclare deseuri feroase. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In cadrul companiei Metalis Trading S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Si pentru ca Metalis Trading S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Iasi Distribuitor
 • Inca de la infiintare Eltechim S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Cu o echipa de 15 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de materiale pentru instalatii de gaz, apa, sanitare, tevi, racorduri, fitinguri, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Brasov Distribuitor
 • Gascop S.R.L. din Targu Mures, judetul Mures pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Firma Gascop S.R.L. are o echipa de 15 angajati cu vasta experienta in efectuarea de proiectare si consultanta pentru instalatii si retele de gaze naturale. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In cadrul companiei Gascop S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Targu Mures Servicii
 • SC ARAL ENERGY SRL din Nadlac, judetul Arad pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca carburanti auto- benzina, motorina, GPL, lubrifianti, produse alimentare ambalate, bauturi racoritoare. Firma noastra are un personal de 60 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. In compania SC ARAL ENERGY SRL se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Nadlac Distribuitor
 • Infiintata in anul 1997, Sirod Srl isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Avand 8 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de echipamente de protectie in domeniul energetic. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In cadrul companiei Sirod S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Si pentru ca Sirod S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Targu Mures Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2005 si este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza servicii de consultanta si servicii energetice integrate in management. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Cluj Napoca Servicii
 • Suntem o companie tanara cu perspectiva de dezvoltare, dinamica la schimbarile pietei. In prezent distribuie aparataj electric Tracon Electric si pe viitor si alte produse de mare necesitate in constructii, instalatii si constructii montaj. Ofera consultanta de specialitae in cadrul derularii unui proiect cu solutii optime.

Bacau Servicii
 • Compania are 10 ani experienta in domeniul proiectarii si executiei instalatiilor de alimentare cu gaze naturale, a instalatiilor termice si sanitare. In prezent societatea are ca obiect de activitate auxiliar si executia de termoizolatii si hidroizolatii

Galati Servicii