Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Energie: 1629 companii
  • Infiintata in anul 1997, Sirod Srl isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Avand 8 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de echipamente de protectie in domeniul energetic. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In cadrul companiei Sirod S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Si pentru ca Sirod S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Targu Mures Distribuitor
  • Compania noastra a fost infiintata in anul 2005 si este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza servicii de consultanta si servicii energetice integrate in management. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Cluj Napoca Servicii
  • Suntem o companie tanara cu perspectiva de dezvoltare, dinamica la schimbarile pietei. In prezent distribuie aparataj electric Tracon Electric si pe viitor si alte produse de mare necesitate in constructii, instalatii si constructii montaj. Ofera consultanta de specialitae in cadrul derularii unui proiect cu solutii optime.

Bacau Servicii
  • Compania are 10 ani experienta in domeniul proiectarii si executiei instalatiilor de alimentare cu gaze naturale, a instalatiilor termice si sanitare. In prezent societatea are ca obiect de activitate auxiliar si executia de termoizolatii si hidroizolatii

Galati Servicii
  • Infiintata in anul 2001, Sfera S.R.L este situata in Craiova, judetul Dolj. Cu un efectiv de peste 30 angajati, Sfera S.R.L comercializeaza o gama larga de: echipamente si materiale de sudura, geenratoare de curent si de sudura cu motor termic, dispozitive si mecanisme de ridicat (poduri rulante, palane, electropalane), discuri abrazive, scule de mana, echipamente de exhaustare. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Craiova Distribuitor
  • ScanRom Solutions este distribuitor in zona Dobrogea al produselor Thermia AB si Trebema AB fabricate in Suedia. Ideea noastra de afacere este promovarea pe piata romaneasca de produse fiabile, ecologice, caracterizate prin calitate, simplitate, siguranta in exploatare, avand ca principal scop reducerea consumului de combustibil si energie electrica precum si a costurilor de intretinere, in acest mod contribuind la sporirea nivelului comfortului dumneavoastra.

Constanta Distribuitor
  • Departamentul IT: echipamente de calcul si birotica, proiectari si dezvoltari aplicatiisoftware la cerere, asistenta si consultanta de specialitate. Departamentul programe si finantari EU: asigura servicii complete in scrierea proiectelor cu finantare comunitara, indentifica si faciliteaza accesul IMM-urilor la liciile finantare comunitara pentru investitii si dezvoltare economica. Departamentul Constructii: proiecteaza si implementeaza instalatii pentru producerea energiei alternative. asigura instalatii, echipamente si utilaje pentru constructii civile si industriale. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele si serviciile firmei noastre.

Galati Servicii
  • Infiintata in anul 1992, Eco Erg Tehnologie Service S.R.L. este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de 5 angajati, Manageri de Proiect, Manageri Energetici Certificati, Eco Erg, realizeaza Studii de Fezabilitate, intocmeste documentatii necesare realizarii cererilor de finantare in Fonduri Structurale, ofera solutii pentru reducerea costurilor cu energia, implementeaza proiecte de reducere a costurilor energetice si de mediu, se implica in identificarea surselor de finantare. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Cifra de afaceri a companiei noastre este in functie de tipurile de contracte asumate. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Cluj-napoca Servicii
  • Maxtherm S.R.L. a fost infiintata in anul 2001 si este situata in Arad, judetul Arad. Avand 9 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: centrale termice, materiale pentru instalatii termice si sanitare. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Arad Distribuitor