Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Servicii In Domeniul Energetic - Energie: 196 companii
 • Profesionist! Prompt!

Mun. Iasi Servicii
 • Servicii complete

Bucuresti Sectorul 1 Servicii
 • Echipa formata din profesionisti!

Bucuresti Servicii
 • Producem toate tipurile de rezistente industriale si le furnizam cu succes unor companii din Romania, Polonia, Ungaria, Slovacia si Republica Ceha. Pentru noi, fiecare client este individual si prioritatea noastra este o abordare flexibila a cerintelor clientilor, creand un produs in functie de parametrii echipamentelor si tehnologia clientului. Dorim sa fim in slujba afacerii dumneavoastra si suntem gata sa va oferim cele mai bune produse la cele mai bune preturi. Va rugam sa luati in considerare colaborarea cu parteneri de afaceri de incredere pentru afacerea dvs. Va multumim in avans pentru timpul si atentia dumneavoastra. Avantajul lucrului cu Intmax: Productie proprie Multi ani de experienta - mai mult de 15 ani Disponibilitatea departamentului de inginerie si tehnica Garantie pana la 12 luni Posibilitatea de a primi gratuit o mostra de testare a produselor noastre Tel:+40371700177 Site: https://intmax.co/

Bucuresti Producator
 • Technosam Srl dezvolta aplicatii la cheie pentru automatizari industriale (electrice, pneumatice, hidraulice), asigura service-ul pentru aceste aplicatii, precum si piesele de schimb necesare (PLC-uri, convertoare de frecventa, aparataj electric, componente pneumatice, senzori, etc). Firma are o echipa de 25 angajati, cu experienta in domeniul de activitate al firmei. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora.

Satu Mare Producator
 • Firma noastra comercializeaza o gama variata de echipamente pentru producerea si stocarea energiei, provenita de la surse nepoluante, regenerabile. Va punem la dispozitie o gama larga de: panouri fotovoltaice, invertoare solare, controlere, baterii agm si gel, sisteme fotovoltaice complete, generatoare eoliene. Pe langa comercializare, asiguram si montajul acestora, la cerere.

Aghiresu Fabrici Importator
 • Principala activitate consta in elaborarea Certificatelor de performanta energetica pentru cladirile sau apartamentele care se construiesc, se vand sau se inchiriaza si intocmirea auditurilor energetice pentru cladirile ce urmeaza a fi reabilitate.

Botosani Servicii
 • Firma cu experienta autorizata de Ministerul Mediului pentru elaborarea studiilor de mediu: Bilant de mediu, Studiu impact, Raport amplasament, Documentatii gospodarirea apelor. Laboratorul de Analize Mediu si Toxicologie Industriala efectueaza: Analize de mediu cu acreditare RENAR (Incepand cu luna august 2013 Laboratorul Analize de Mediu si Toxicologie Industriala este acreditat RENAR cu certificat de acreditare nr. LI998) . De asemenea, Laboratorul efectueaza: Analize toxicologice, Noxe profesionale cu abilitare de la Ministerul Sanatatii, certificat de abilitare nr.95/2009/2011. Nota 1: Certificatul de acreditare RENAR si certificatul de abilitare de la Ministerul Sanatatii pot fi vizualizate pe site-ul firmei la adresa: www.eneco-consulting.ro Nota 2: Analizele necuprinse in anexele la Certificatul de acreditare al laboratorului si solicitate de client, sunt efectuate in regim de subcontractare cu laboratoarele acreditate cu care colaboram. Specialisti cu experienta autorizati ARCE pentru: Audit energetic, Bilanturi energetice. Efectuarea de masuratori de performanta la echipamentele si instalatiile energetice din industrie, energetica, etc. Consultanta in eficienta energetica, elaborarea de solutii tehnice si studii tehnico-economice de crestere a performantelor instalatiilor de ardere si reducere a consumurilor energetice ale acestora. Consultanta in domeniul Emisiilor de gaze cu efect de sera, Determinare factor emisie si oxidare pentru instalatiile de ardere functionand pe orice tip de combustibil: gaz, lichid, solid, analize combustibili cu acreditare RENAR. Consultanta si audit la elaborarea documentelor si implementarea Sistem de Management al Calitatii conform SR EN ISO 9001/2008 si SR EN ISO 17025/2005, Sistem de Management de Mediu conform SR EN ISO 14001/2001 precum si pentru Sistem de management integrat calitate-mediu. Externalizarea serviciilor de mediu ale firmelor: reprezentare firma la Agentia de mediu, rezolvarea problemelor de mediu, intocmirea documentelor si documentatiilor de mediu.

Bucuresti Servicii
 • Suntem un magazin online, specializat in comercializarea panourilor fotovoltaice, invertoarelor si componentelor anexe lor. La Depozit Solar, ne mandrim cu faptul ca oferim produse de calitate superioara  la preturi competitive. Avem tot ce va trebuie pentru a va atinge obiectivul de deveni independenti energetici. Indiferent daca sunteti instalator sau client rezindential, oferim seriozitate si cele mai bune preturi pentru a va finaliza cu succes proiectele. Echipa noastra pasionata si bine pregatita este intotdeauna gata sa va ajute sa alegeti produsele potrivite si sa va ofere sfaturi si solutii pentru orice aveti nevoie.

Mun. Fagaras Importator
 • Companie cu bogata experienta in intocmirea de certificate energetice Bucuresti, Constanta, Tulcea. Pret minim pentru certificate energetice, audit energetic, termoviziune sau termografie cladiri. Certificat energetic Bucuresti, Constanta, Giurgiu, Tulcea, Prahova, Brasov si Ilfov la cel mai scazut pret al pietei. Va oferim si termografie sau termoviziune pt cladirea dvs. Eliberarea certificatului energetic se realizeaza intr-un interval de timp cuprins intre 4-24h in functie de nevoile beneficiarului.

Bucuresti Servicii
 • Lumio Energy este o societate comerciala din Iasi infiintata in anul 2022 care distribuie si instaleaza sisteme fotovoltaice on-grid, off-grid si turbine eoliene. Lumio Energy este importator direct pentru majoritatea echipamentelor comercializate.

Iasi Distribuitor
 • Oferim pe piata Romaniei sistemele de incalzit apa menajera cu energie solara "Willport". importate direct din Australia. Sistemele functioneaza pe sistemul termosifon si se afla printre primele pe piata mondiala ca performanta, design, pret si rezistenta. Sisteme fotovoltaice performante si rezistente , cu montaj . Ne puteti gasi pe www.willport.ro sau la tel. 0773 316 230.

Eforie Nord Import - Export
 • Comercializam panouri fotovoltaice, invertoare, sisteme de monitorizare, acumulatori, statii de incarcare masini electrice, sisteme de fixare, sisteme fotovoltaice. Produsele noastre provin de la cei mai renumiti producatori: QCells, Canadian Solar, LG, Victron Energy, Fronius, Huawei, Victron Energy, JA Solar, Trina Solar, Longi, Risen Solar, Heckert Solar, SMA, Webasto, ABB, Siemens, Schneider, Bornay, BYD, Pylontech, Ultracells, K2.

Vladeni Importator
 • Oferim consultanta de specialitate si suportul tehnic pentru implementarea proiectelor de gaz, inclusiv reprezentarea in relatia cu operatorii licentiati si terti (institutii publice, detinatorii de utilitati) in vederea racordarii la sistemul de distributie al gazelor naturale, si realizarea instalatiei de utilizare gaze. Efectuam verificari si revizii ale instalatiilor de utilizare gaze naturale.

Oradea Servicii
 • Elsaco Electronic, cea mai mare companie din grupul Elsaco, infiintata in 1994, activeaza ca integrator de sisteme si furnizor de servicii de inginerie pentru domeniul utilitatilor publice municipale (energie, apa, automatizari si SCADA). Elsaco ofera o gama variata de servicii, de la studii si analize, la dezvoltare conceptuala, planificare si proiectare detaliata, la management de proiect, constructii, operare si mentenanta. Alocam fiecarui proiect o echipa de specialisti, avand competente complementare si ampla experienta profesionala, capabili sa raspunda celor mai inalte cerinte ale clientilor.

Botosani Altul
 • Sc Grosu Forest Srl va sta la dispozitie cu urmatoarele produse si servicii, pentru a va ajuta sa treceti iarna mai usor: - Lemne de foc esenta tare, gata taiate, ce pot fi imediat folosite, ambalate Rotund sistemul Posch, Pret: 450 Lei/ Palet - Brichete de floarea soarelui cu foarte mare putere calorica, cu 20% mai mare decat a celor din rumegus, calitate premium, bune pentru orice tip de centrala, semineu soba, etc., atent sortate, verificate, sunt FOARTE BINE PRESATE, nu prezinta pleava, praf sau alte impuritati. PRET: 900Lei/TONA - Brichete rumegus produse din lemn de calitate superioara, asigurand o incalzire eficienta a locuintei. PRET: 1050 Lei/TONA - Peleti floarea soarelui, PRET: 750 Lei/TONA. Transport Rapid si GRATUIT, atat in Bucuresti cat si in zonele apropiate.

Bucuresti Distribuitor
 • Compania noastra a fost creata ca raspuns la cererea pietei privind necesitatea solutiilor de iluminat eficiente din punct de vedere energetic. Oferim solutii de eficientizare a consumului de energie prin utilizarea de produse de iluminat cu LED de cea mai buna calitate. Am selectat cei mai buni fabricanti, cu experienta si calitate dovedita de-a lungul timpului.

Bucuresti Importator
 • Realizez Audit si Certificare energetica pentru cladiri si instalatii in conformitate cu Legea 372/2005 s159/2013 in conformitate cu Metodologia de calcul MC 001/1,2,3,4,5,6 O componenta a Auditului energetic o constituie si analiza sistemelor de incalzire si preparare ACC iar eu recomand utilizarea surselor regenerabile de caldura si preparare ACC respectiv instalatiile solare. Pompe de caldura si energia eoliana acolo unde este cazul.

Braila Servicii
 • Unimat este o companie care își desfășoară activitatea în domeniul montajului panourilor fotovoltaice respectiv accesorii asociate acestor sisteme. Oferim urmatoarele servicii: furnizare si montare panouri fotovoltaice/ montaj panouri solare, proiectare sisteme fotovoltaice Pentru o cerere de oferta vizitati: http://www.unimat-parapeti.ro/ro/contact-montaj-parapet-metalic-si-panouri-solare.php

Aninoasa Servicii
 • Green Power Investment SRL este o companie infintata in anul 2010 care actioneaza atat in domeniul instalatiilor termice care utilizeaza surse regenerabile cat si electrice, fiind unul din principalii furnizori de echipamente inovative din zona. Pe parcursul derularii activitatii, am realizat peste 300 de sisteme termice cu panouri solare sau cu alte echipamente termice si peste 1500 kW de instalatii fotovoltaice on-grid sau off-grid. Experienta acumulata atat in implementarea unor solutii tehnice cat si in colaborarea cu principali producatori de echipamente de profil, ne recomanda ca parteneri de incredere pentru solutia dumneavoastra.

Arad Distribuitor