Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Servicii In Domeniul Energetic - Energie: 179 companii
 • Technosam Srl dezvolta aplicatii la cheie pentru automatizari industriale (electrice, pneumatice, hidraulice), asigura service-ul pentru aceste aplicatii, precum si piesele de schimb necesare (PLC-uri, convertoare de frecventa, aparataj electric, componente pneumatice, senzori, etc). Firma are o echipa de 25 angajati, cu experienta in domeniul de activitate al firmei. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora.

 • Firma noastra comercializeaza o gama variata de echipamente pentru producerea si stocarea energiei, provenita de la surse nepoluante, regenerabile. Va punem la dispozitie o gama larga de: panouri fotovoltaice, invertoare solare, controlere, baterii agm si gel, sisteme fotovoltaice complete, generatoare eoliene. Pe langa comercializare, asiguram si montajul acestora, la cerere.

 • Realizez Audit si Certificare energetica pentru cladiri si instalatii in conformitate cu Legea 372/2005 s159/2013 in conformitate cu Metodologia de calcul MC 001/1,2,3,4,5,6 O componenta a Auditului energetic o constituie si analiza sistemelor de incalzire si preparare ACC iar eu recomand utilizarea surselor regenerabile de caldura si preparare ACC respectiv instalatiile solare. Pompe de caldura si energia eoliana acolo unde este cazul.

 • Principala activitate consta in elaborarea Certificatelor de performanta energetica pentru cladirile sau apartamentele care se construiesc, se vand sau se inchiriaza si intocmirea auditurilor energetice pentru cladirile ce urmeaza a fi reabilitate.

 • Firma cu experienta autorizata de Ministerul Mediului pentru elaborarea studiilor de mediu: Bilant de mediu, Studiu impact, Raport amplasament, Documentatii gospodarirea apelor. Laboratorul de Analize Mediu si Toxicologie Industriala efectueaza: Analize de mediu cu acreditare RENAR (Incepand cu luna august 2013 Laboratorul Analize de Mediu si Toxicologie Industriala este acreditat RENAR cu certificat de acreditare nr. LI998) . De asemenea, Laboratorul efectueaza: Analize toxicologice, Noxe profesionale cu abilitare de la Ministerul Sanatatii, certificat de abilitare nr.95/2009/2011. Nota 1: Certificatul de acreditare RENAR si certificatul de abilitare de la Ministerul Sanatatii pot fi vizualizate pe site-ul firmei la adresa: www.eneco-consulting.ro Nota 2: Analizele necuprinse in anexele la Certificatul de acreditare al laboratorului si solicitate de client, sunt efectuate in regim de subcontractare cu laboratoarele acreditate cu care colaboram. Specialisti cu experienta autorizati ARCE pentru: Audit energetic, Bilanturi energetice. Efectuarea de masuratori de performanta la echipamentele si instalatiile energetice din industrie, energetica, etc. Consultanta in eficienta energetica, elaborarea de solutii tehnice si studii tehnico-economice de crestere a performantelor instalatiilor de ardere si reducere a consumurilor energetice ale acestora. Consultanta in domeniul Emisiilor de gaze cu efect de sera, Determinare factor emisie si oxidare pentru instalatiile de ardere functionand pe orice tip de combustibil: gaz, lichid, solid, analize combustibili cu acreditare RENAR. Consultanta si audit la elaborarea documentelor si implementarea Sistem de Management al Calitatii conform SR EN ISO 9001/2008 si SR EN ISO 17025/2005, Sistem de Management de Mediu conform SR EN ISO 14001/2001 precum si pentru Sistem de management integrat calitate-mediu. Externalizarea serviciilor de mediu ale firmelor: reprezentare firma la Agentia de mediu, rezolvarea problemelor de mediu, intocmirea documentelor si documentatiilor de mediu.

 • Companie cu bogata experienta in intocmirea de certificate energetice Bucuresti, Constanta, Tulcea. Pret minim pentru certificate energetice, audit energetic, termoviziune sau termografie cladiri. Certificat energetic Bucuresti, Constanta, Giurgiu, Tulcea, Prahova, Brasov si Ilfov la cel mai scazut pret al pietei. Va oferim si termografie sau termoviziune pt cladirea dvs. Eliberarea certificatului energetic se realizeaza intr-un interval de timp cuprins intre 4-24h in functie de nevoile beneficiarului.

 • Sc Grosu Forest Srl va sta la dispozitie cu urmatoarele produse si servicii, pentru a va ajuta sa treceti iarna mai usor: - Lemne de foc esenta tare, gata taiate, ce pot fi imediat folosite, ambalate Rotund sistemul Posch, Pret: 450 Lei/ Palet - Brichete de floarea soarelui cu foarte mare putere calorica, cu 20% mai mare decat a celor din rumegus, calitate premium, bune pentru orice tip de centrala, semineu soba, etc., atent sortate, verificate, sunt FOARTE BINE PRESATE, nu prezinta pleava, praf sau alte impuritati. PRET: 900Lei/TONA - Brichete rumegus produse din lemn de calitate superioara, asigurand o incalzire eficienta a locuintei. PRET: 1050 Lei/TONA - Peleti floarea soarelui, PRET: 750 Lei/TONA. Transport Rapid si GRATUIT, atat in Bucuresti cat si in zonele apropiate.

 • Compania noastra a fost creata ca raspuns la cererea pietei privind necesitatea solutiilor de iluminat eficiente din punct de vedere energetic. Oferim solutii de eficientizare a consumului de energie prin utilizarea de produse de iluminat cu LED de cea mai buna calitate. Am selectat cei mai buni fabricanti, cu experienta si calitate dovedita de-a lungul timpului.

 • Unimat este o companie care își desfășoară activitatea în domeniul montajului panourilor fotovoltaice respectiv accesorii asociate acestor sisteme. Oferim urmatoarele servicii: furnizare si montare panouri fotovoltaice/ montaj panouri solare, proiectare sisteme fotovoltaice Pentru o cerere de oferta vizitati: http://www.unimat-parapeti.ro/ro/contact-montaj-parapet-metalic-si-panouri-solare.php

 • Green Power Investment SRL este o companie infintata in anul 2010 care actioneaza atat in domeniul instalatiilor termice care utilizeaza surse regenerabile cat si electrice, fiind unul din principalii furnizori de echipamente inovative din zona. Pe parcursul derularii activitatii, am realizat peste 300 de sisteme termice cu panouri solare sau cu alte echipamente termice si peste 1500 kW de instalatii fotovoltaice on-grid sau off-grid. Experienta acumulata atat in implementarea unor solutii tehnice cat si in colaborarea cu principali producatori de echipamente de profil, ne recomanda ca parteneri de incredere pentru solutia dumneavoastra.

 • Pentru a atinge obiectivul dezvoltare durabilă, autorităţile competente pentru protecţia mediului utilizează instrumente de planificare cum ar fi evaluarea impactului asupra mediului. Luarea în considerare a efectelor asupra mediului ale unui proiect/investiţie încă din primele etape ale planificării acestuia, conduce la identificarea şi evaluarea din timp a posibilului impact asupra mediului. Astfel se pot stabili măsuri de minimizare a efectelor negative înainte de a deveni ireversibile. Studiile pentru protectia mediului Raport de Mediu si/sau Raport de Impact asupra Mediului se realizeaza pentru toate domeniile de activitate in faza PUG, PUZ, PUD, cu precadere pentru: Industria Energetica; Cariere si exploatari miniere; Energii regenerabile; Producerea si prelucrarea metalelor; Industria chimica petrochimica si a cauciucului; Industria Alimentara; Gestiunea deseurilor; Proiecte de infrastructura; Industria extractiva a petrolului si a gazelor naturale; Turism si recreere Reabilitare infrastructura drumuri, apa si canalizare, etc.

 • Sc La Fornace Srl a��Trading & Consulting    ", este o companie nascuta din sinergia unui grup de oameni care lucrează de mai mulţi ani A�n domeniul construcţiilor şi al energiei regenerabile. Experienţa A�n proiectarea şi punerea A�n aplicare a ambelor componente structurale si arhitecturale, ne permite să facem faţă noilor provocări impuse de pieţele globale, cu o mare atenţie la problemele de durabilitate şi de sisteme de energie regenerabilă mici şi mari (fotovoltaice, eoliene,etc) . De asemenea, specializata in marketingul proiectelor de parcuri eoliene, fotovoltaice, terenuri agricole şi sprijinul activitatilor agricole mici şi mari, oferind maxim de asistenta si profesionalism, prin echipa sa.

 • Oferim servicii profesionale de alpinism utilitar. Suntem o echipa profesionista formata din tehnicieni IRATA cu experienta si specializati in constructii metalice industriale si in industria petroliera.

 • Firma noastra se ocupa cu reparatii, montaj motoare si generatoare de putere<50MW, compresoare, pompe, turbine, transformatoare<40MVA, transformatoare de masura<110kV. Oferim proiectare, executie, modernizare retele electrice, 110kV, lucrari PRAM, statii electrice.

 • Suntem o echipa furnizoare de sisteme fotovoltaice pe piata de regenerabile din Romania, atat pentru proiecte casnice cat, si pentru cele comerciale. Suntem parteneri de distributie premium pentru Fronius, Victron, K2 Systems, etc. Lucram direct cu firmele de instalatii pentru a acoperi nevoile tehnice din acest domeniu. Pregatiti cu stocuri pentru proiectul Casa Verde.

 • Firma noastra efectueaza lucrari de constructii industriale, statii de epurare, statii de pompare irigatii, lucrari de automatizare industriala, proiecte de eficienta energetica, alimentare cu energie electrica a diferite obiective, posturi de transformare medie tensiune.

 • Avand un partener cu o experienta de peste 30 de ani in proiectarea si executia transformatoarelor electrice, va punem la dispozitie urmatoarele produse: -        Transformatoare electrice monofazate, cu puteri de la 3,2 VA la 80 kVA; -         Transformatoare electrice trifazate, cu puteri de la 100 VA la 1000 kVA; -        Transformatoare tri-monofazate; -         Autotransformatoare; -         Transformatoare capsulate, cu montare pe sina omega; -         Transformatoare medicale; -         Transformatoare pentru separarea galvanica in instalatiile fotovoltaice sau alte energii regenerabile. Prin intermediul diversilor parteneri producatori, asiguram si: -         Bobine shunt, utilizate pentru compensarea energiei reactive capacitive; -         Bobine de amortizare, utilizate pentru filtrarea armonicilor de current; -         Alte tipuri de bobine; -         Transformatoare de distributie, cu izolatie in rasina sau ulei; -         Transformatoare toroidale; -         Transformatoare speciale; -         Motoare electrice; -         Diverse echipamente electrice (stabilizatoare, redresoare etc.).

 • S C Electroprecizia A G este parte a grupului de firme localizat pe platforma industriala Electroprecizia din judetul Brasov si isi desfasoara activitatea in domeniul constructiilor civile si industiale, inclusiv in domeniul proiectarii, executiei si mentenantei instalatiilor electrice de curenti slabi si a instalatiilor electrice in gama 0,4 kV A� 400 kV, a retelelor si statiilor electrice de transformare si distributie din sistemul energetic national. Suntem certificati ANRE ca furnizor de Servicii in Retele Electrice 0,4 kV A� 400 kV (LEA si LES), si avem implementat un Sistem Integrat de Management al Calitatii, Mediului, Sanatatii si Securitatii Ocupationale, care indeplineste cerintele standardelor: SR EN ISO 9001:2008; SR EN ISO 14001:2004 si RS OHSAS 18001:2007, sistem certificat de Lloyda��s Register Quality Assurance Romania.

 • Principalele game de produse sunt posturi de transformare, cleme si armaturi, console, lanturi de intindere cadre de sigurante, separatoare, transformatoare, mansoane si capete terminale, papuci si mufe de aluminiu. De asemenea, oferim solutia completa de alimentare cu energie electrica a consumatorilor mici sau industriali care necesita o putere instalata de la 16 kvA pana la 630 kvA.