Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Servicii In Domeniul Energetic - Energie: 186 companii
 • Echipa formata din profesionisti!

Bucuresti Servicii
 • Suntem producatorul nr. 1 din Ucraina in domeniul rezistentelor electrice pentru extruder! Propunere de cooperare De mai bine de 15 ani, proiectam elemente de incalzire personalizate pentru nevoi industriale si, pana de curand, am avut o piata extinsa de vanzare in tarile CSI (Rusia, Kazahstan, Uzbekistan, Kargazstan, Belarus si altele) In sortimentul nostru puteti gasi proiecte gata facute de la rezistente coliere mici (incalzitoare inelare) pana la forme geometrice nestandard cu distributia corecta a puterii pe intreaga suprafata. Avantajul lucrului cu Intmax: Productie proprie Multi ani de experienta - mai mult de 15 ani Disponibilitatea departamentului de inginerie si tehnica Garantie pana la 12 luni Posibilitatea de a primi gratuit o mostra de testare a produselor noastre Tel:+40791149343 Site: https://romania.intmax.com.ua/RO/

Odesa Producator
 • Technosam Srl dezvolta aplicatii la cheie pentru automatizari industriale (electrice, pneumatice, hidraulice), asigura service-ul pentru aceste aplicatii, precum si piesele de schimb necesare (PLC-uri, convertoare de frecventa, aparataj electric, componente pneumatice, senzori, etc). Firma are o echipa de 25 angajati, cu experienta in domeniul de activitate al firmei. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora.

Satu Mare Producator
 • Firma noastra comercializeaza o gama variata de echipamente pentru producerea si stocarea energiei, provenita de la surse nepoluante, regenerabile. Va punem la dispozitie o gama larga de: panouri fotovoltaice, invertoare solare, controlere, baterii agm si gel, sisteme fotovoltaice complete, generatoare eoliene. Pe langa comercializare, asiguram si montajul acestora, la cerere.

Aghiresu Fabrici Importator
 • Principala activitate consta in elaborarea Certificatelor de performanta energetica pentru cladirile sau apartamentele care se construiesc, se vand sau se inchiriaza si intocmirea auditurilor energetice pentru cladirile ce urmeaza a fi reabilitate.

Botosani Servicii
 • Firma cu experienta autorizata de Ministerul Mediului pentru elaborarea studiilor de mediu: Bilant de mediu, Studiu impact, Raport amplasament, Documentatii gospodarirea apelor. Laboratorul de Analize Mediu si Toxicologie Industriala efectueaza: Analize de mediu cu acreditare RENAR (Incepand cu luna august 2013 Laboratorul Analize de Mediu si Toxicologie Industriala este acreditat RENAR cu certificat de acreditare nr. LI998) . De asemenea, Laboratorul efectueaza: Analize toxicologice, Noxe profesionale cu abilitare de la Ministerul Sanatatii, certificat de abilitare nr.95/2009/2011. Nota 1: Certificatul de acreditare RENAR si certificatul de abilitare de la Ministerul Sanatatii pot fi vizualizate pe site-ul firmei la adresa: www.eneco-consulting.ro Nota 2: Analizele necuprinse in anexele la Certificatul de acreditare al laboratorului si solicitate de client, sunt efectuate in regim de subcontractare cu laboratoarele acreditate cu care colaboram. Specialisti cu experienta autorizati ARCE pentru: Audit energetic, Bilanturi energetice. Efectuarea de masuratori de performanta la echipamentele si instalatiile energetice din industrie, energetica, etc. Consultanta in eficienta energetica, elaborarea de solutii tehnice si studii tehnico-economice de crestere a performantelor instalatiilor de ardere si reducere a consumurilor energetice ale acestora. Consultanta in domeniul Emisiilor de gaze cu efect de sera, Determinare factor emisie si oxidare pentru instalatiile de ardere functionand pe orice tip de combustibil: gaz, lichid, solid, analize combustibili cu acreditare RENAR. Consultanta si audit la elaborarea documentelor si implementarea Sistem de Management al Calitatii conform SR EN ISO 9001/2008 si SR EN ISO 17025/2005, Sistem de Management de Mediu conform SR EN ISO 14001/2001 precum si pentru Sistem de management integrat calitate-mediu. Externalizarea serviciilor de mediu ale firmelor: reprezentare firma la Agentia de mediu, rezolvarea problemelor de mediu, intocmirea documentelor si documentatiilor de mediu.

Bucuresti Servicii
 • Companie cu bogata experienta in intocmirea de certificate energetice Bucuresti, Constanta, Tulcea. Pret minim pentru certificate energetice, audit energetic, termoviziune sau termografie cladiri. Certificat energetic Bucuresti, Constanta, Giurgiu, Tulcea, Prahova, Brasov si Ilfov la cel mai scazut pret al pietei. Va oferim si termografie sau termoviziune pt cladirea dvs. Eliberarea certificatului energetic se realizeaza intr-un interval de timp cuprins intre 4-24h in functie de nevoile beneficiarului.

Bucuresti Servicii
 • Toledo reprezinta o afacere de familie care si-a inceput activitatea pe piata de tehnica de ambalare in anul 1998. Valorile noastre initiale sunt cele care ne ghideaza si astazi, anume livrarea celor mai calitative echipamente si servicii de consultanta in ambalare industriala din Romania. Inca de la inceputul calatoriei noastre am incheiat parteneriate cu cei mai importanti jucatori din industria europeana de profil, ajungand ca astazi sa avem rol de unic importator in Romania pentru branduri ca Mosca, Fromm, Ripack, Siebeck, Gura, Prebena si altele.

Municipiul Brasov Altul
 • Sc Grosu Forest Srl va sta la dispozitie cu urmatoarele produse si servicii, pentru a va ajuta sa treceti iarna mai usor: - Lemne de foc esenta tare, gata taiate, ce pot fi imediat folosite, ambalate Rotund sistemul Posch, Pret: 450 Lei/ Palet - Brichete de floarea soarelui cu foarte mare putere calorica, cu 20% mai mare decat a celor din rumegus, calitate premium, bune pentru orice tip de centrala, semineu soba, etc., atent sortate, verificate, sunt FOARTE BINE PRESATE, nu prezinta pleava, praf sau alte impuritati. PRET: 900Lei/TONA - Brichete rumegus produse din lemn de calitate superioara, asigurand o incalzire eficienta a locuintei. PRET: 1050 Lei/TONA - Peleti floarea soarelui, PRET: 750 Lei/TONA. Transport Rapid si GRATUIT, atat in Bucuresti cat si in zonele apropiate.

Bucuresti Distribuitor
 • Compania noastra a fost creata ca raspuns la cererea pietei privind necesitatea solutiilor de iluminat eficiente din punct de vedere energetic. Oferim solutii de eficientizare a consumului de energie prin utilizarea de produse de iluminat cu LED de cea mai buna calitate. Am selectat cei mai buni fabricanti, cu experienta si calitate dovedita de-a lungul timpului.

Bucuresti Importator
 • Realizez Audit si Certificare energetica pentru cladiri si instalatii in conformitate cu Legea 372/2005 s159/2013 in conformitate cu Metodologia de calcul MC 001/1,2,3,4,5,6 O componenta a Auditului energetic o constituie si analiza sistemelor de incalzire si preparare ACC iar eu recomand utilizarea surselor regenerabile de caldura si preparare ACC respectiv instalatiile solare. Pompe de caldura si energia eoliana acolo unde este cazul.

Braila Servicii
 • Unimat este o companie care își desfășoară activitatea în domeniul montajului panourilor fotovoltaice respectiv accesorii asociate acestor sisteme. Oferim urmatoarele servicii: furnizare si montare panouri fotovoltaice/ montaj panouri solare, proiectare sisteme fotovoltaice Pentru o cerere de oferta vizitati: http://www.unimat-parapeti.ro/ro/contact-montaj-parapet-metalic-si-panouri-solare.php

Aninoasa Servicii
 • Green Power Investment SRL este o companie infintata in anul 2010 care actioneaza atat in domeniul instalatiilor termice care utilizeaza surse regenerabile cat si electrice, fiind unul din principalii furnizori de echipamente inovative din zona. Pe parcursul derularii activitatii, am realizat peste 300 de sisteme termice cu panouri solare sau cu alte echipamente termice si peste 1500 kW de instalatii fotovoltaice on-grid sau off-grid. Experienta acumulata atat in implementarea unor solutii tehnice cat si in colaborarea cu principali producatori de echipamente de profil, ne recomanda ca parteneri de incredere pentru solutia dumneavoastra.

Arad Distribuitor
 • Pentru a atinge obiectivul dezvoltare durabilă, autorităţile competente pentru protecţia mediului utilizează instrumente de planificare cum ar fi evaluarea impactului asupra mediului. Luarea în considerare a efectelor asupra mediului ale unui proiect/investiţie încă din primele etape ale planificării acestuia, conduce la identificarea şi evaluarea din timp a posibilului impact asupra mediului. Astfel se pot stabili măsuri de minimizare a efectelor negative înainte de a deveni ireversibile. Studiile pentru protectia mediului Raport de Mediu si/sau Raport de Impact asupra Mediului se realizeaza pentru toate domeniile de activitate in faza PUG, PUZ, PUD, cu precadere pentru: Industria Energetica; Cariere si exploatari miniere; Energii regenerabile; Producerea si prelucrarea metalelor; Industria chimica petrochimica si a cauciucului; Industria Alimentara; Gestiunea deseurilor; Proiecte de infrastructura; Industria extractiva a petrolului si a gazelor naturale; Turism si recreere Reabilitare infrastructura drumuri, apa si canalizare, etc.

Tulcea Servicii
 • Sc La Fornace Srl a��Trading & Consulting    ", este o companie nascuta din sinergia unui grup de oameni care lucrează de mai mulţi ani A�n domeniul construcţiilor şi al energiei regenerabile. Experienţa A�n proiectarea şi punerea A�n aplicare a ambelor componente structurale si arhitecturale, ne permite să facem faţă noilor provocări impuse de pieţele globale, cu o mare atenţie la problemele de durabilitate şi de sisteme de energie regenerabilă mici şi mari (fotovoltaice, eoliene,etc) . De asemenea, specializata in marketingul proiectelor de parcuri eoliene, fotovoltaice, terenuri agricole şi sprijinul activitatilor agricole mici şi mari, oferind maxim de asistenta si profesionalism, prin echipa sa.

Bumbesti-jiu Servicii
 • SolarTech.ro este o companie cu capital 100% romanesc, nascuta din dorinta de a oferi o alternativa pentru producerea energiei. Avem in stoc invertoare fotovoltaice ongrid/offgrid/hibrid, panouri fotovoltaice monocristaline de ultima generatie, sisteme de prindere de la cei mai consacrati producatori si accesorii fotovoltaice (mufe, cleme, cabluri,etc).

Barcanesti Importator
 • Firma noastra se ocupa cu constructie si electromontaj linii electrice de inalta 400  kV si medie tensiune 110 kV, statii electrice, parcuri eoliene, instalatii electrice interioare, exterioare, iluminat public, stradal, linii electrice de joasa tensiune.

Bucuresti Servicii
 • Sc Alliance Power Srl este o companie tanara si dinamica, care vine in intampinarea clientilor cu tot ceea ce inseamna servicii de racordare la reteaua de distributie cu energie electrica. Societatea noastra a fost infiintata in luna Octombrie 2007  fiind formata din 14 oameni cu o inalta calificare si cu o vasta experienta in domeniul instalatiilor electrice. Cu un sistem de management al calitatii profesional si prin certificarea obtinuta de la CERTROM, ALLIANCE POWER a dovedit ca este angajata deplin in satisfacerea celor mai exigente cerinte, atat din partea clientilor sai cat si din partea autoritatilor ce reglementeaza acest domeniu. Societatea noastra este atestata de catre ANRE ( Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei), pe domeniile Ba , C1Aa si C2Aa .

Bucuresti Sectorul 1 Servicii
 • Adrem Link promoveaza solutii in eficienta energetica, vizibilitate & informare, optimizare operationala, automatizare & control. Cea mai recenta companie a grupului, Adrem Link adreseaza atat marii consumatori de energie, precum municipalitati, industrii si retail, cat si segmentul rezidential si micile birouri.

Bucuresti Altul
 • Firma noastra se ocupa cu distributie energie electrica si utilitati - apa potabila, apa potabila, statie epurare pentru tratarea apelor chimic impure, transformare si distributie energie electrica (medie tensiune si joasa tensiune).

Savinesti Producator