Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Energie: 1613 companii
 • Ma numesc Crisan Cosmin si reprezint firma A & B Instal SRL din Timisoara, Calea Buziasului 11 Firma noastra comercializeaza o gama larga de repere legate de lucrarile de instalatii. In speranta unei colaborarii va trimit alaturat o lista a produselor comercializate de noi. Precizez ca o parte a produselor se afla momentan pe stoc, iar restul se pot livra pe comanda intr-un interval de cateva zile. Pentru orice detalii ma puteti contacta la tel 0723 615 315 in speranta unei colaborari, va multumesc anticipat, Crisan Cosmin-Director General

Timisoara Distribuitor
 • Societatea noastra se afla pe piata romaneasca de aproximativ 5 ani si  ofera o gama larga de corpuri si accesorii de iluminat import Germania, Italia si Turcia de calitate exceptionala si la preturi care combat concurenta.

Slatina Import - Export
 • Societatea noastra va poate oferi pe baza de contract ferm biodiesel, import Africa de Sud. Cantitatea minima 12.500 tone. In pret este inclus transportul pana la Constanta sau orice port de la Marea Mediterana. Produsul este insotit de certificat de calitate si agreere.

Iasi Distribuitor
 • Experienta de peste 30 ani in domeniul instalatiilor : - GAZE - proiectare si executie instalatii de utilizare civile si industriale; - TERMICE - proiectare si executie, service instalatii de abur tehnologic, centrale termice, centrale murale; -SANITARE - proiectare si executie instalatii sanitare "la cheie" cu orice tip de materiale si echipamente, canalizari, apa calda, statii de pompare, hidrofoare - INSTALATII STINS INCENDIU - statii de pompare, rezervoare de apa, hidranti interiori si exteriori, sprinklere -INSTALATII ELECTRICE - civile si industriale de medie si joasa tensiune, tablouri electrice, automatizari, AMC. NOU : Executam si CONSTRUCTII USOARE SI amenajari interioare si exterioare : placari rigips, termoizolatii, placari ceramice, hidroizolatii, zugraveli, parchet, sape, dale, fanatani artizanale, etc..

Buzau Servicii
 • Va oferim: - Instalatii de transformare a deseurilor de plastic, uleiuri minerale, biomasa si municipale in combustibil. - Generatoare si motoare cu combustie interna policombustibili( motorina, CLU, ulei vegetal, ulei de motor uzat) - Kit-uri pentru conversia motoarelor diesel, functionare cu ulei vegetal. Pentru informatii tel.: 0744934286 www.relief.ro

Baia Mare Distribuitor
 • Conform Legii nr.159/2013 pentru completarea si modificarea Legii 372/2005 privind performanta energetica a cladirilor si Decretului 472 privind promulgarea Legii, propietarii de apartamente sau cladiri sunt obligati ca din 20 iulie 2013 sa posede un CERTIFICAT DE PERFORMANTA ENERGETICA al spatiului pe care il detin, in cazul in care vor sa vanda sau sa inchirieze propietatea. Potrivit Legii, vanzarea sau inchirierea unei cladiri sau a unei unitati de cladire, nu mai pot fi efectuate fara eliberarea unui CERTIFICAT DE PERFORMANTA ENERGETICA. Acest certificat va fi predat potentialului nou locatar sau cumparator, iar la inregistrarea contractului de vanzare-cumparare la organul fiscal, va trebui depusa o copie a CERTIFICATULUI. De asemenea toate anunturile cu oferte de vanzare sau inchiriere trebuie sa contina CLASA ENERGETICA a cladirii sau a unitatii de cladire.

Pitesti Servicii
 • Firma S.C. GAZPRO S.R.L. Pascani acopera prin complexitatea activitatilor pe care le defasoara intregul proces de realizare a unei instalatii de incalzire : proiectarea acesteia ,obtinerea avizelor necesare functionarii unei astfel de instalatii , livrarea si montajul echipamentelor ,realizarea instalatiei ,racordarea la instalatia de gaz ,CLU, apa, electricitate; toate acestea cu respectarea legislatiei , a normativelor si prescriptiilor Tehnice ISCIR in domeniu. Pentru a asigura o calitate superioara a serviciilor oferite ,firma S.C. GAZPRO S.R.L. Pascani monteaza echipamente din import ,fiind distribuitor autorizat in zona Moldovei a firmelor: 1. ROMSTAL, IMEX (SIME; HERMANN; FONDITAL; CIBUNIGAS; Z.D.B.; ALARCO; ERENSAN WIESMANN; STYLEBOILER); 2. TRUST EUROTHERM (MILENIUM; POCKET, ECOFAST, PANEL, STYLO). Firma a fost infiintata in anul 2004, avand ca obiect de activitate proiectarea si executia lucrarilor de instalatii sanitare , de incalzire centrala si de montaj, de echipamente si utilaje tehnologice la cladiri si constructii ingineresti . Colectivul a avut ca baza specialisti cu o buna experienta in domeniul incalziri, ventilarii si conditionarii , ceea ce adus la realizarea a numeroase lucrari cu o complexitate in evidenta crestere. S.C. GAZPRO S.R.L. Pascani este autorizata ISCIR pentru montaj, reparare si verificare cazane de abur, cazane de apa fierbinte , cazane de apa calda si recipiente sub presiune .

Pascani Servicii
 • Societate comerciala ce isi desfasoara activitatea in domeniul productie de peleti si bricheti din deseuri de lemn si comercializarea lor in tari din uniunea europeana. Firma ofera servicii de comert cu produse alimentare si nealimentare.

Oradea Producator
 • DE VANZARE: SC PETROL STAR SRL se ocupa cu comercializarea cu amanuntul a carburantilor pentru autovehicule, accesorii auto (piese auto, uleiuri, etc.), bauturi alcoolice si nealcoolice, tutun, produse alimentare preambalate, produse industriale.

Sat Caiuti Distribuitor
 • Firma noastra va ofera o diversitate de produse pentru iluminat public, festiv, brichete din rumegus, peste 50 de tipuri de case din lemn, artificii, organizari de evenimente, drapele, fanioane, catarge la preturi exceptionale.

Bucuresti Altul
 • Este persoana juridica romana cu statut de societate cu raspundere limitata. Cu toate ca este o firma tanara,beneficiem de o experienta bogata in activitatea de inginerie energetica. Toti membrii colectivului au lucrat in activitatea de proiectare instalatii energetice cu vechime de specialitate intre 5-30 ani,au participat in colective de verificare si avizare a documentatiilor tehnico-economice. Prin experienta acumulata in interiorul Sistemului Energetic National,avem avantajul de a cunoaste foarte bine problemele cu care se confrunta consumatorii, dar si distribuitorii de distributie, furnizare si utilizare a energiei. Prin aceasta putem oferi clientilor nostri consultanta profesionista in domeniu. NOU : Incepand cu anul 2008 , Falma-Rom este distribuitor aparataj electric al prestigioasei firme ABB * showroom si depozit Bacau - str. A. Tolstoi 69 Manager vanzari - ing. Silviu Balan

Bacau Servicii
 • Desi suntem noi pe piata de specialitate, caliatate serviciilor noastre este foarte ridicata, putand face fata celor mai exigente cerinte. Astfel ca, in mai putin de un an am devenit foarte cunoscuti in zona Olteniei. Pentru mai multe detalii va rigam sa ne contactati.

Bals Servicii
 • Firma noastra dezvolta parteneriate pentru a initia o afacere in domeniul brichetarii rumegusului, afacere inexistenta inca in Republica Moldova, dar cu un potential urias de crestere. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Bucuresti Producator
 • Oferim servicii medicina muncii, tehnice psihologice, transport explozivi CTC, analize tehnice, salvare miniera, descarcerare, inertizare, reparare autorizare aparate salvare miniera, reparare recipienti - butelii sub presiune pana la 10l, service PRAM, testare psihologica.

Petrosani Servicii
 • Societate cu capital integral privat, romanesc situata in judetul Gorj - comert cu ridicata si amanuntul al carbunelui din lemn pentru gratar (mangal) categ I : vindem din stoc la preturi negociabile. Comercializam la preturi en-gross o gama larga de produse : adblue 1 litru si 5 litri, apa distilata, pachete lemn gratar 3 dcmc,, carbine gratar 3, 5 kg, smoothies(fructe congelate pentru fresh-uri) Consideram ca in compania noastra veti gasi partenerul ideal ,pentru o colaborare pe masura. La noi gasiti produsul care corespunde cerintelor si pretentiilor dumneavoastra.

Com. Balanesti Servicii
 • SC LEVANT SRL proiecteaza si executa posturi de transformare, bransamente, instalatii de iluminat public, reparatii accidentale si verificari la retelele electrice aeriene-subterane si prize de pamant, montaj circuite secundare in retelele  de distributie .

Brasov Servicii
 • Suntem producator de biodiesel (motorina ecologica) la standarde UE; preturi (2,7/l tva inclus) negociabile in functie de cantitati. Societate infiintata in anul2004; cui 16675411; j16/1476/2004; Filiasi, judetul Dolj.

Filiasi Producator
 • Compania noastra e specializata in comertul forestier, mai special lemn foios pentru celuloza si hartie. Primim oferte de vanzare la paduri in intreaga Romania, asa si masa lemnoasa fasonara pentru celuloza si hartie.

Bucuresti Import - Export
 • Societatea noastra este producatoare de biodiesel si oferim spre vanzare acest produs la preturi foarte atractive. Avem o capacitate de productie de 10 000 l/ zi. Suntem interesati de gasirea de noi clienti atat din tara cat si strainatate.

Filiasi Producator
 • Prestam servicii de intretinere proactiva si reactiva in regim de urgenta pe parte electrica si de automatizari la instalatiile si masinile dvs. Implementam produse noi, de la cele mai simple aplicatii electrice pana la automatizari complexe cu PLC, in cazul in care nu doriti sa apelati la fabricant sau serviciul nu va este oferit de acesta.

Galati Servicii