Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Energie Regenerabila - Energie: 463 companii
 • Carpat Energy Srl, Cluj Napoca, va propune o alternativa energetica (electrica si termica) din surse inepuizabile si gratuite (vant, soare, caldura pamantului). Comercializam sisteme alternative pentru producerea curentului electric compuse din: panouri fotovoltaice, turbine eoliene, precum si sisteme alternative pentru producerea energiei termice: pompe de caldura, pompe de caldura pentru incalzit piscina, panouri solare, captatoare solare. De asemenea comercializam o mare varietate de gadget-uri solare, kit-uri solare in curent continuu pentru iluminat cabane/case de vacanta, kit-uri curent continuu pentru iluminatul public/stradal, pentru iluminat reclame, etc. Oferim proiectare, instalare, garantie, service in garantie si posibilitate service in postgarantie.

Cluj Napoca Servicii
 • Oferim pe piata Romaniei sistemele de incalzit apa menajera cu energie solara "Solahart". importate direct din Australia. Sistemele functioneaza pe sistemul termosifon si se afla printre primele pe piata mondiala ca performanta, design, pret si rezistenta. Ne puteti gasi pe www.solarom.org sau la tel. 0743 910 931.

Topraisar Import - Export
 • Firma Samro Technologies Srl a fost infiintata in anul 2000, insa din anul 2006 ne-am axat pe energia regenerabila pentru producerea curentului electric, eficienta energetica si comercializarea de sisteme de iluminat Solar-LED. Principalele produse sunt: proiectoare de lumina si panouri cu led-uri pentru iluminat stradal, exterior si interior, corpuri/proiectoare cu LED si panou solar, instalatii cu panouri solare pentru producerea energiei electrice, sisteme electrice. De asemenea, comercializam si oferim servicii in garantie pentru ambarcatiuni pe perna de aer Hovercraft, capacitati de transport pana la 8 persoane. Productie SUA.

Bucuresti Import - Export
 • Firma noastra comercializeaza brichete din rumegus, peleti si produce pastile de aprins focul, lina de lemn, lemn ceruit, lichid de aprins focul si surcele - si vindem pe toata piata din UE precum Germania, Austria, Italia si Ungaria, Anglia, Grecia.

Com. Bor, Sat Santion Producator
 • Oferim produse electrice de joasa si medie tensiune, pentru iluminat exterior si interior, echipamente electrice, tablouri electrice pentru automatizare si alimentare cladiri de birouri si industriale, aparataj ETI, si ABB, Moeller, etc., baterii de condensatoare, panouri solare, instalatii de climatizare si ventilatie.

Cluj Napoca Producator
 • Atestata de Minsterul Mediului si Gospodaririi Apelor si inscrisa in Registrul National al Elaboratorilor de Studii Pentru Protectia Mediului    Studii de Impact Asupra Mediului        RM, RIM, BM, RS, EA     executa documentatii tehnice necesare obtinerii: Avizului    / Acordului / Autorizatiei de Mediu; - Raport de mediu pentru planuri urbanistice zonale si generale; - Studiu de impact si raport privind evaluarea impactului asupra mediului; - Memorii tehnice, fise de prezentare si declaratie - Bilant de mediu (pentru orice domeniu de activitate); - Monitorizare biodiversitate - Elaborarea programului de conformare (masuri, responsabilitati, termene, costuri) prin asistenta la negocierea cu autoritatea de mediu; - Raport de securitate - Raport de amplasament - Studiu de evaluare adecvata - Registrul local al spatiilor verzi Aviz de mediu Necesar pentru PUG, PUZ , PUD, alte planuri si programe.    Lipsa Avizului de Mediu, impiedica punerea in aplicare a Planului sau al Programului Acord de mediu Necesar pentru obtinerea Autorizatiei de Constructie, atat pentru obiective noi cat si pentru extinderea celor deja existente. Amenzile acordate de catre comisarii Garzii de Mediu pentru lipsa Acordului de Mediu sunt cuprinse intre 30.000 - 60.000 RON. Autorizatie de mediu Necesara funtionarii in deplina legalitate a societatii dumneavoastra, valabila pe o perioada de 5 ani. Amenzile acordate de catre comisarii Garzii de Mediu pentru lipsa Autorizatiei de Mediu sunt cuprinse intre 30.000 - 60.000 RON Contact    Expert S.E.A.    Ecolog    Adrian Balan -TEL. 0743 919741        0734 534616    TEL/FAX. 0232 760424   http://ecologicam8.wix.com/ecologic-amb#!certificat-de-inregistrare/czlg

Pascani Servicii
 • Producator de panouri fotovoltaice si invertoare Sofar. Leapton Engineering a fost fondata in Kobe, Japonia in 2012. Datorita dezvoltarii si extinderii continue a companiei, in 2015 a fost infiintata o sucursala la Tokyo, care se concentreaza pe vanzarea produselor solare fotovoltaice.

Bucuresti Producator
 • Instalator de sisteme fotovoltaice, autorizat AFM - Casa verde fotovoltaice, distribuitor de componente sisteme fotovoltaice: panouri fotovoltaice - distribuitor panouri fotovoltaice Sharp in Romania, invertoare, baterii s.a.

Constanta Importator
 • Inca din anul 2001, fondatorii companiei Productie-eoliene.ro au avut ca pasiune si interes productia de energie regenerabila. Productie-eoliene.ro furnizeaza solutii adaptate pentru necesitatile energetice, prin analizarea randamentului energetic al sistemelor utilizate si evaluarea consumului de resurse, oferind mai apoi solutiile eficiente de imbunatatire a performantelor energetice. Activitatea companiei pune accentul pe obtinerea energiei de inalta eficienta din surse alternative, si doreste sa aduca economii de energie si administrare inovatoare a resurselor naturale. Sistemele companiei au dovedit incredere si eficienta celor care au hotarat sa investeasca in energie verde. Compania asigura intregul management al proiectelor de energie regenerabila, de la furnizarea echipamentelor necesare, montaj, si serviciile aferente. Investind continuu in oameni, in specializari, compania este intr-o permanenta dezvoltare a sistemelor de energie regenerabila: sisteme eoliene, microhidrocentrale, panouri fotovoltaice, sisteme integrate de control, sincronizare si automatizare. Productie-eoliene.ro livreaza si monteaza produsele sale (sisteme eoliene, sisteme fotovoltaice, sisteme hibrid si sisteme hidro) in toata tara. Cu o echipa profesionista si determinata, compania isi doreste finalizarea cu succes a tuturor obiectivelor prezente si viitoare.

Turda Producator
 • Panouri solare Oltenia comercializeaza si monteaza panouri solare pentru incalzirea apei, nepresurizate, presurizate, colectoare solare. Raport pret calitate bun. Accesati www.panourisolareoltenia.ro pentru a vizualiza intreaga noastra oferta! De asemenea, vinde si monteaza de legume cu latime standard 4 m si lungime din 2 in 2 m. Accesati www.constructiisolare.ro pentru intreaga lista de produse!

Craiova Importator
 • Firma noastra, infiintata in anul 1994, activeaza in domeniul energiilor regenerabile. Comercializam: -Centrale termice pe peleti cu puteri cuprinse intre 20-4200 kW. -Arzatoare peleti (pot inlocui arzatoarele de gaz si combustibil lichid sau pot completa cazanele pe lemne); asiguram montaj. -Peleti din paie, conifere, floarea soarelui; -Brichete din rumegus etc -Utilaje balotat paie, ramuri, vita de vie, lucerna, etc. -Uscatoare de cereale. Detectoare de fum conventionale si autonome produse in Romania

Radauti Importator
 • Firma MetaSolar a luat fiinta in 2012 ca urmare a dorintei de a produce energie electrica regenerabila in principal din energie solara. Menirea noastra este de a executa lucrari de anvergura in regim de lucrari la cheie, iar prin creerea unei retele de ditribuitori si instalatori, dorim ca energia solara sa ajunga in cat mai multe locuri. Produsele pe care le promovam sunt atent alese pentru a asigura un raport calitate/pret optim, totodata incercand sa satisfacem cat mai multe preferinte ale clientilor.

Satu Mare Importator
 • Suntem in colaborare cu cei mai mari producatori din domeniu solar fotovoltaic si importam/distribuim o larga gama de produse la cel mai bun raport calitate/pret. Prin implantarile noastre strategice, in Franta, Elvetia si Romania, asiguram un serviciu de proximitate in toata Europa. Datorita experientei noastre de peste 10 ani, raspundem la oricare cerere din partea clientilor nostri. - Avem stoc permanent in Otopeni - ILFOV, cu toate produsele fotovoltaice necesare la realizarea oricarei instalatii fotovoltaice. - Oferim partenerilor nostrii o mare economie de timp si de bani, dar totodata, posibilitatea de a se concentra pe meseria lor, relatia cu clientul final.

Stefanestii De Jos Importator
 • Voltech Romania face parte dintr-un grup de companii care ofera solutii profesioniste de inalta calitate in domeniul energiei alternative regenerabile, sisteme fotovoltaice, sisteme solare pentru apa calda menajera, turbine eoliene, iluminat cu Led si solutii in domeniul instalatiilor industriale de incalzire- racire a apei si stingerea incendiilor. Odata cu intrarea pe piata din Romania venim cu un plus de transparenta si incredere pe care dorim sa o transmitem clientilor nostri prin implementarea de solutii ce aduc cu adevarat economia, confortul si siguranta in casele Dumneavoastra.

Bucuresti Servicii
 • Sc Eco Plast Ind actioneaza pe piata executantilor de lucrari de record electric ca importator si distribuitor de echipamente si materiale electrice. Pe piata furnizorilor de materiale electrice S.C. ECO PLAST IND S.R.L. actioneaza ca si consultant vanzari. Asociat unic Administrator Chiriac Bogdan Lorin Inginer Absolvent Politehnica 1995 Economist Absolvent ASE 2000 Experienta profesionala 1996-2009 S.C. ELECTRO ALFA INTERNATIONAL S.R.L. Botosani (producator de echipamente electrice pentru lucrari de record electric) - aprovizionare, importuri, compensari financiare - infiintare, dezvoltare si coordonare echipa zonala Bucuresti - vanzari directe, coordonare echipa vanzari si marketing, Clienti Strategici (Key Account Manager) ENEL (prin sucursalele sale ENEL Banat, ENEL Dobrogea si ENEL Muntenia) a impus solutii tehnice specifice pentru care sunt Omologati ca furnizori anumiti producatori care nu au reprezentare in Romania. O a doua piata este cea a racordurilor parcurilor eoliene / fotovoltaice si oricaror noi consumatori la Sistemul energetic, piata care se manifesta prin executantii de lucrari de record electric. Locul lui ECO PLAST IND este de a cunoaste nevoile executatilor de lucrari electrice din Romania, de a-i consulta tehnic pe acestia si de a intermedia achizitia de materiale de la producatori ce detin Omologare ENEL (daca aceasta este impusa).

Bucuresti Importator
 • Compania WZF Fiber Optic va pune la dispozitie materiale de cea mai buna calitate. Calitatea materialelor cat si profesionalismul au facut ca firma noastra sa se impuna cu timpul pe piata de profil. Prin achizitionarea produselor noastre, dumneavoastra veti avea parte de o calitate care satisface cele mai mari exigente. Un pret mic nu inseamna intotdeauna si o calitate superioara. De aceea am ales sa aducem produse cu adevarat bune, care aduc avantaje clientilor. In portofoliul nostru puteti gasi stalpi de iluminat stradal, echipati cu panou fotovoltaic si lampi led.

Manesti Importator
 • Unimat este o companie care își desfășoară activitatea în domeniul montajului panourilor fotovoltaice respectiv accesorii asociate acestor sisteme. Oferim urmatoarele servicii: furnizare si montare panouri fotovoltaice/ montaj panouri solare, proiectare sisteme fotovoltaice Pentru o cerere de oferta vizitati: http://www.unimat-parapeti.ro/ro/contact-montaj-parapet-metalic-si-panouri-solare.php

Aninoasa Servicii
 • Companie nationala ce importa, comercializeaza si instaleaza echipamente ce utilizeaza energie regenerabila. Ofera consultanta si proiectare in vederea obtinerii de finantari nerambursabile. Avem 2500 de clienti multumiti din intreaga tara ce ne recomanda.

Iasi Importator
 • Oferta de primavara! Pentru orice comanda de sistem solar asiguram montajul gratuit - valabil atat pentru sistemele solare Velux pentru apa calda cat si pentru sistemele cu aport la incalzire Velux. Nascuta din dorinta de a micsora dependenta de gazul din Est si de a folosi energia infinita a Soarelui, va suntem aproape! Consultanta, vanzari si Instalare panouri şi sisteme solare (VIS - VELUX Instalator Solar & VIP - VELUX Instalator Profesionist) Consultanta, vanzari si Instalare  ferestre de mansarda, jaluzele si rulouri Velux - Danemarca Consultanta, vanzari si Instalare acoperisuri case. Teodor Blendarau Tel.: Mobil: 0724-312763

Cornu Servicii
 • Solar Light Solutions este o societate specializata in dezvoltarea, asamblarea si distribuirea sistemelor cu panou solar, oferind o gama foarte variata de produse. Scopul nostru este de a asigura economisirea energiei şi de a oferi soluţii de ilmuinare solară ecologică la preţuri competitive A�n A�ntreaga lume.

Selimbar Importator