Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Carbune - Energie: 78 companii
 • Enrec comercializeaza peleti din lemn (de calitatea DIN+, A1, EN-B), paie, turba si floarea soarelui; carbune din lemn cu fractia BBQ, Restaurant, pini kay si pernute; turba; lemn de foc uscat si proaspat taiat; ulei de floarea soarelui si rapita; brichete Nestro, RUF.

 • Experienta acumulata in domeniu lemnului ne-a dus la punctul la care am transformat totul intr-o afacere. Clientul multumit este un client pe termen lung iar un colaborator multumit este un partener pe termen lung. Va oferim lemn de foc, brichete, carbuni.

 • Firma Miral Energy are ca obiect principal de activitate exploatarea forestiera, dar are in vedere si producerea si comercializarea carbunelul de lemn. Acesta este obtinut prin arderea in boacse a lemnului, ulterior fiind supus unui proces de eliminare a impuritatilor si ambalat in saci de marimi diferite.

 • New Energy este o companie de producere si distribuire a peletilor din brad, respectiv are in vanzare si carbuni pentru gratar. Ramura principala a companiei New Energy este exportul produsului in tarile europene.

 • Sc Kolosale Cic Srl companie cu profil comercial in domeniul energetic, ofera spre vanzare carbune pentru consumatorii mici in saci de plastic de 80 kg max cat si pentru consumatori/ furnizori care sunt interesati de cantitati mult mai mari. Pretul se stabileste in functie de cerintele clientului. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati.

 • Suntem o firma de producator carbune de lemn, producem cu tehnologie traditionala si cu o metoda foarte moderna, infiintind un sistem de cuptor modern, cu fonduri europene. Daca vreti sa cumparati acest produs de inalta calitate, nu ezitati sa ne contactati.

 • Oferim carbuni din lemn pentru gratar obtinuti din stejar, fag, carpen. Oferim Peleti din rasinoase (brad+fag) Onoram comenzi de pana la 100 tone/luna. Organizam transport Onoram comenzi pentru Import.

 • Firma noastra produce brichete pentru foc (din pai de grau, orz, rapita). Se pot utiliza in sobe sau centrale. Putere calorica mult mai mare decat al lemnului de esenta tare uscat. Penru mai multe detalii va rugam sa ne contactati. Tel 072197290.

 • Company Romana-mobil (Ukraine) offers high quality charcoal our own production. Products are certified and have all the necessary permits. Our advantages: -Charcoal without harmful substances.                                                                                                                                                                                                                                                                                                         -When Burning coal emits maximum heat. -100% Natural and environmentally friendly product. - Terms of delivery 1-1.5 weeks from the date of the prepayment. -Big production capacity.

 • Our company is sittuated in the North-East of Hungary. We undertake works mainly in Hungary, but we can offer our services abroad as well. Main activities: - Storage tank cleaning - Storage tank solidity and technical examination - Industrial cleaning (High-pressure water jetting) - Sandblasting - Waste management (hazardous and non.hazardous) - Asbestos removal.

 • Sc Sedeloil Imex Srl Focsani este o firma care se ocupa cu produse petroliere, in speta distribuitor de cocs de petrol. Facem livrari de la rafinarie pe piata romaneasca si export. Livrarile se fac auto si vagonabil.

 • Societate comerciala cu sediul in Galati infiintata in 1993cu o vasta experienta in activitatea comerciala si care are ca obiect de activitate comercializarea carbunelui si a cocsului. Produsele au ca tara de origine Polonia.

 • Noi oferim lămpi cu incandescență cu scop special 75 W și 100 W care sunt autorizate de către Comisia Europeană, la un preț scăzut. Becurile corespund standardului EN 60432-1:2002 și EN 60 0064+A2. Becuri au garanție. Producem cantitati mari de carbuni din lemn de calitate excelenta la preturi fara concurenta. Ambalare la 2kg, 5kg, 10 kg sau vrac, dupa preferinta clientului.

 • SC OvidiusTransilva SRL, Bucuresti activeaza pe piata materialelor de constructii si este de asemenea importator si distibuitor de aprinzatoare electrice pentru gratar (carbuni). Prin serviciile oferite dorim sa venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri.

 • Societatea noastra se ocupa cu achizitionarea produselor folosite pentru incalzire: peleti din rumegus de esenta tare, esenta moale, amestec fag cu brad, brichete din rumegus folosite pentru sobe, carbune din lemn folosite pentru gratar.

 • Compania noastra este cu traditie si are ca misiune fabricarea unui carbune de calitate superioara dand un gust deosebit gratarelor dumneavoastra. Seriozitatea in distributie ne caracterizeaza. Clientii nostri sunt multumiti.

 • producem carbuni gratar cal 1 facuti din lemn de fag si stejar, cu umiditate foarte scazuta, la un pret foarte avantajos, suntem o firma serioasa si rugam seriozitate din partea dumneavoastra. Va multumesc

 • Firma nou infintata in localitatea Fagaras pentru a transforma un material "rumegusul" in produs cu calitati calorice si la un pret cat mai mic. brichetele sant un combustibil solid, ecologic folosit pentru incalzirea locuintelor, atelierelor si cuptoarelor pentru piza. Are eficienta de cel putin patru ori mai mare decat a lemnului de foc obisnuit. Sunt cilindrice cu diametrul de 60 mm si lungimea intre 50 si 150 mm. Se vand la kg (tona) cu pretul de 450lei /tona, telefon 0751288083, loc. Fagaras jud. Brasov.

 • Firma Sc Holznet Srl, infiintata in Cluj, se ocupa cu comercializarea de lemn de foc, brichete si peleti. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati. Va multumim mult!

 • Societatea comerciala CIPRINIC CONSTRUCT srl cu sediu in localitatea Maracineni ,str.Postei, nr.30, jud. Buzau ,distribuie brichete de carbuni ambalate in saci de 25 kg cu putere calorica intre 6000-12000 ,utilizati pentru incalzire casnica si industriala, lemne de gratar la saci de 3 kg si lemne pentru seminee la saci de 10 kg.