Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Electronice & IT: 4447 companii
 • Digitek Impex S.R.L a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de 5 angajati, Digitek Impex S.R.L comercializeaza o gama larga de echipamente second-hand, televizoare, masini de spalat, faxuri. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Vanzarile companiei noastre sunt de 100.000$/an. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Cluj Napoca Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: solutii software, distributie software, gestiune contabilitate. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Vanzarile companiei noastre sunt de 100.000$/an. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Cluj-napoca Servicii
 • Firma Dina Electronics a fost infiintata in 1995 cu domeniu principal de activitate desfacerea de componete electronice. Compania a evoluat constant si in prezent are unul din cele mai importante magazine din Constanta.

Constanta Distribuitor
 • NS Copiers este furnizor de servicii de instalare, depanare si intretinere echipamente de printare si copiere precum si de consumabile si piese de schimb aferente acestora. Experienta acumulata in cei peste 15 ani de activitate, parteneriatele cu principalii furnizori din domeniu si referintele clientilor nostri reprezinta o garantie a calitatii produselor si serviciilor pe care le oferim. Toate acestea ne recomanda ca fiind una dintre cele mai cunoscute firme de service, specializata in reparatii de copiatoare, imprimante si multifunctionale. Principalul obiect de activitate il constituie asigurarea unui service autorizat, consumabile si piese de schimb pentru toate modelele de copiatoare, imprimante, multifunctionale, faxuri si scannere.

Constanta Distribuitor
 • Inca de la infiintare, in 1991, firma noastra s-a impus pe piata locala prin calitatea serviciilor oferite si prin parteneriatele importante cu firme locale si nationale. GMB COMPUTERS este service autorizat Sony si Philips pentru zona Dobrogea. GMB COMPUTERS ofera o gama larga de servicii IT din care fac parte: service pentru orice tip de echipament de calcul, periferic sau echipament electronic; intretinere echipamente si retele voce/ date de comunicatii; executam lucrari pentru retele de fibra optica, folosind cele mai noi tehnologii existente in acest moment.

Constanta Distribuitor
 • Infiintata in anul 2002, Jarrive Srl este situata in Timisoara. Jarrive S.R.L. comercializeaza instrumente de scris, proiectare si desen exclusiv online in toata lumea. Toate produsele comercializate pe www.Jarrive.ro sunt de la cele mai importante branduri din domeniul instrumentelor de scris. www.jarrive.ro

Timisoara Distribuitor
 • Infiintata in anul 1995, Videodep S.R.L. este situata in Arad, judetul Arad. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: reparatii electronice - calculatoare, Cd - playere, monitoare, televizoare, plasma TV si TV LCD, aparate foto, camere video, amplificatoare audio. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Service autorizat:  SONY, PANASONIC, LG, SAMSUNG, PHILIPS, JVC. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Arad Servicii
 • Reparam in Arad televizoare - monitoare crt, flat tv [plasma, lcd, led], reparam surse pc, laptopuri, placi de baza, folosim numai componente testate, din surse certificate. Utilizam echipamente service profesionale de provenienta usa, Germania si Japonia. Vindem telecomenzi dedicate pentru televizoare, calitate vest europeana. La orice telecomanda cumparata de la noi aveti bonus bateriile, alkaline de calitate vindem componente electronice pentru domeniul nostru de activitate, aducem la comanda componente care nu sunt pe stoc in maxim o saptamina. Daca vi se defecteaza ceva, va recomandam sa evitati amatorii, riscati distrugerea integrala a aparatelor. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Arad Servicii
 • Infiintata in anul 1999, Optoel S.R.L. este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de 8 angajati, Optoel S.R.L. produce software pentru diverse domenii, software contabil, economic pentru clineti interni si externi. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Europa de Vest. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Cluj-Napoca Producator
 • Netlogiq este firma de web design si marketing online din Cluj care va ajuta sa profitati de internet pentru a va largi baza de clienti, pentru a va crea o imagine mai buna, pentru a obtine pentru dvs. profit suplimentar si pentru a va reduce costurile.

Cluj-napoca Servicii
 • Grupul Soft Consulting distribuie si implementeaza produse de software for business de calitate. Prin cele 3 centre de implementare (Cluj, Arad si Miercurea Ciuc) si reteaua de colaboratori acoperim zona Transilvaniei. Aplicatii recomandate: WinMENTOR, Legis, GrandChef, Navision, AutoNET. Detalii pe www.softconsulting.ro

Cluj-napoca Distribuitor
 • Best Electronica Si Automatica S.R.L. a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Best Electronica Si Automatica S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: - service calculatoare, inclusiv recuperare date in cazuri critice (stergere fisiere, formatare Hard Disk) - realizare pagini web - baze de date - programe de prelucrare masiva a datelor, de testari psihologice etc - automatizari industriale  &  service Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Cluj-napoca Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2009 si este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Cluj-Napoca Distribuitor
 • Firma ofera sisteme profesionale de monitorizare video digitale. De pe telofinul mobil, PDA sau laptop vezi si auzi ce se intapla in timp real in casa, magazinele, depozitele, filialele tale. Pentru mai multe detalii cu privire la produsele si servicii asteptam sa ne contactati la 0264432202.

Cluj Napoca Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2001 si este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Firma noastra comercializeaza o gama larga de: produse IT,tehnica de calcul,componente noi si second-hand. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Cluj Napoca Distribuitor
 • BrioBit SRL a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Constanta, judetul Constanta. Avand 6 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: reparatii scule electrice. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Constanta Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1998 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Avand 5 angajati, firma noastra produce o gama larga de produse software. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Timisoara Producator
 • Info Kam Technologies S.R.L. a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Cu un efectiv de 5 angajati, Info Kam Technologies S.R.L. presteaza servicii de service calculatoare. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 20% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Timisoara Servicii
 • Birotica Service S.R.L. a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Cu un efectiv de 8 angajati, Birotica Service S.R.L. comercializeaza o gama larga de: componente IT, computere,  periferice.Oferim service calificat pentru PC-uri, imprimante, copiatoare, faxuri, multifunctionale,retele, etc. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 20% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la tel 0256-492213, fax 0256-489850, mobil 0722979192

Timisoara Distribuitor
 • Infiintata in anul 1994, Saratoga Computer Networks S.R.L. este situata in Timisoara, judetul Timis. Saratoga Computer Networks S.R.L. comercializeaza o gama larga de servicii IT toate legate de infrastructura tip LAN. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri urmeaza cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Timisoara Servicii