Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Altele - Electronice & IT: 342 companii
 • 10/10 - firma serioasa

Municipiul Bucuresti Distribuitor
 • suntem multumiti de colaborare

Mun. Tecuci Servicii
 • Niste colaboratori de exceptie. Recomandam.

Ploiesti Servicii
 • Excelenta

Mun. Alba Iulia Servicii
 • Asistenta pentru clienți excelenta!!!

Preajba Producator
 • Firma serioasa . Comanda a fost preluata rapi

Sat Peciu Nou, Com. Peciu Nou Import - Export
 • Recomand

Municipiul Bucuresti Importator
 • Totul a fost ok.

Bucuresti Importator
 • 10/10

Baia Mare Distribuitor
 • tranzactia nu a avut loc nu mai era tastatura pe stoc

Oradea Importator
 • OK

Campina Importator
 • produsul comandat este exact ca in catalog, arata  f. foarte bine

Timisoara Importator
 • Mobilab Creations este un magazin online, importator si distribuitor de produse electronice & IT, accesorii telefoane, trotinete electrice, hoverboard-uri, produse home & decor si produse pentru casa smart, avand in portfoliu branduri cum ar fi: MegaWheels, Fast Wheels, Woox, Kruger & Matz, TWS, Happy Face, Well, etc. Oferta noastra tine cont de cele mai recente trenduri ale pietei, oferind astfel clientilor produse ce vor satisface si cele mai exigente cerinte.

Oradea Importator
 • Firma desfasoara activitati de vanzari, service si consultanta pentru case de marcat fiscale, marcile: Activa, Carat, Elka, Daisy, Total, Aclas, Partner 200, Partner 500, Partner 500 EJ, Partner 600, Euro 100, Euro 200, Euro 500 T Handy, Optima CR 300, Optima CR 500, Orgtech, Aclas, Eltrade A 100 model 01, Eltrade A 100S, Eltrade A 300, Eltrade A300 EJ, Eltrade A500, Eltrade A 500 EJ, Eltrade A600, Eltrade A600 EJ, Succes M, Euro 1000, Euro 2000, Euro 500T Handy si multe alte tipuri si modele. Preturile caselor de marcat afisate pe acest site sunt preturi cu TVA inclusa! In acest pret sunt incluse si servicile aferente: Fiscalizare, instruire, programare initiala a caselor de marcat inclusiv codurile produselor sau servicilor fiecarui beneficiar in parte ! De asemenea tot in acest pret este inclus si serviciul de asistenta, pas cu pas, pentru orice problema legata de casele de marcat: Legislatie, asistenta de specialitate in vederea alegeri casei de marcat care se potriveste cel mai bine activitati fiecarui client precum si toate formalitatile care trebuiesc indeplinite ! Oferim servici si consumabile, pe baza de contract de service si furnizare consumabile pentru case de marcat, sau pe baza de comanda scrisa, tuturor clientilor, indiferent daca au achizitionat sau nu casele de marcat de la noi ! Printre alte servicii, oferim consultanta financiar contabila, evidenta contabila primara, contabilitate generala, evidenta salariati, REVISAL si servicii de consultanta juridica in vederea infiintari/desfintari unei firme sau punct de lucru, filiala, sucursala, etc. Consideram ca orice persoana este un potential client, partener sau prieten, motiv pentru care ducem o politica comerciala orientata catre nevoile reale ale fiecarui client din domeniul nostru de activitate. Nu intotdeauna preturile sunt actualizate in timp real, dar puteti obtine informatii in timp real daca sunati la unul din numerele de telefon afisate. Punct de lucru permanent: Municipiul Ramnicu Valcea, Str. Nicolae Titulescu, Nr. 2 Complex Dovali-Scavil. Pentru informatii suplimentare puteti suna la tel.: 0742629849 zilnic intre orele: 8.00-20.00, si la tel.: 0721442590 de luni pana vineri intre orele 09.30 si 15.30.

Ramnicu Valcea Distribuitor
 • Firma Nazjar Tech din Pitesti,Romania activeaza pe partea de Servicii IT incepand din anul 2020.Echipa noastra are o experienta de 14 ani in domeniul IT (Mentenanta, Achizitie, Consultanta, Webdesign, Networking). Serviciile noastre se pot oferii On-site sau remote. -Motto-ul nostru: "The future awaits, just keep your mind open to build it!"

Sat Vranesti, Comuna Calinesti Producator
 • Lansati pe o piata deja existenta am reusit sa obtinem o crestere rapida datorita gamei variate de produse. Misiunea companiei este aceea de a oferi bucuria de a gasi si alege produsele preferate, dar si relaxarea cumparaturilor din confortul propriului camin.

Popesti Leordeni Distribuitor
 • Sc Special Lev Srl este distributor in Romania pentru urmatoarele tipuri de produse: - sisteme ridicare TV din mobila - suporti TV automatizati, cu actionare din telecomanda - suport TV incorporat in mobila sau perete - automatizari compatibile cu smart house - kit-uri si accesorii suport TV - mecanisme de ascundere TV in tablou - sisteme de ridicare automata a meselor de lucru - sistem pozitionare motorizata birouri. Garantia tuturor produselor noastre este de 5 ANI ! Produse fabricate in UE, nu Asia. Distribuim in intreaga tara. Asiguram asistenta vanzare si post-vanzare, garantie, piese schimb. Contact: Radu Petrache General Manager 0741112402

Ploiesti Producator
 • Joytech este bucuria de a fuma mai sanatos si mai ieftin, respirand aceiasi aroma a tigarilor pe care le folosesti in mod uzual. Este tehnologia de varf care se intoarce catre micile vicii cotidiene. Acum cu ajutorul tiagarilor comercializate de JOYTECH puteti fuma linistiti in orice mediu fara a provoca o reactie a celor din jur. Mai mult decat atat aceste tigari au fost construite special pentru a nu intampina nici cea mai mica neplacere in timpul consumarii tigarii cum ar fi scurgeri de lichid, gust de ars sau descarcarea rapida a bateriei. Tigarile comercializate de companie sunt o incununare a tehnologiei si a experientei indelungate, intr-un domeniu in care evaluarea personala intriseca a fiecaruia a reprezentat o provocare pentru un design, o functionalitate si mod de intrtinere desavarsit.

Bucuresti Importator
 • Integrator de solutii, produse si servicii care satisfac cerintele necesare proiectarii, implementarii si intretinerii unei infrastructuri IT, Telecomunicatii si Sisteme de Securitate. Proiectare sisteme de securitate * Sisteme de detectie si alarmare la incendiu * Sistem de limitare si stingere incendiu * Sisteme de detectie si alarmare la efractie * Sisteme de control acces (cu proximitate, amprenta, turnichet, software - pontaj * Sisteme de supraveghere video (IP/analogic) * Sisteme de interfonie si videointerfonie * Sisteme integrate de sonorizare si adresare publica Proiectare infrastructura it&c * Retele de date * Retele de voce * Instalatii de curenti slabi * Proiectare retele radio (microunde/wifi/broadcast) Proiectare instalatii electrice & automatizari * instalatii electrice forta * instalatiielectrice inteligente (KNX) * echipare tablouri electrice

Veresti Servicii
 • Yaraline, importator autorizat al sistemelor de automatizare marca LIFE Italia, distribuie şi instalează automatizări pentru porţi batante, porţi culisante, uşi de garaj şi bariere auto. Automatizarile LIFE se disting prin atentia acordata calitatii. Angrenajele din bronz, centralele de comanda cu functie de autoprogramare, designul modern, electronica precisa sunt doar cateva dintre caracteristicile care fac diferenta intre automatizarile LIFE si restul automatizarilor. De accea am optat sa devenim importator al acestor produse avand astfel posibilitatea de a oferi pe piata din Romania un produs de o calitate exceptionala. Toate acestea la un pret intr-adevar competitiv pentru a accentua si mai mult diferenta intre automatizarile LIFE si automatizarile obisnuite. Pentru instalatorii / distribuitorii produselor noastre oferim pregătire profesională şi asistenţă tehnică, astfel şi instalările cele mai complexe vor fi simple şi uşor de realizat. Alte activitati: - distribuim si instalam interfoane şi videointerfoane marca ELECTRA, atA�t pentru case/vile cA�t şi pentru blocuri sau centre rezidentiale. - distribuim si montam usi de garaj, rulouri, usi intrare in locuinta, marci Hormann, Normstahl, Roeffe - realizăm confecţii din fier forjat de cea mai bună calitate, la preţuri competitive. - distribuim si montam sisteme de alarma si supraveghere video.

Adjud Importator