Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Copiatoare - Electronice & IT: 45 companii
 • O solutie cu beneficii reale!

Bucuresti Servicii
 • Ti s-a defectat imprimanta? Ai nevoie de service si reparatii pentru imprimanta sau copiatorul tau? Ai nevoie de cartus cu toner sau de un multifunctional? Copyero te salveaza cu cele mai rapide solutii!

Municipiul Alba Iulia Servicii
 • Comercializam echipamente profesionale de printare, inchiriem, asiguram service si mentenanta pentru copiatoare si imprimante. Firma noastra comercializeaza si instaleaza sisteme profesionale de supraveghere.

Bucuresti Servicii
 • Ager Total Consult Srl ofera service copiatoare, comert cu copiatoare second hand, vanzari copiatoare, imprimante, inchirieri multifunctionale, canon, xerox, toshiba Hp, consumabile, reumpleri cartuse, inchirieri copiatoare, tonere originale, plotere, imprimante format mare.

Bucuresti Distribuitor
 • Suntem o echipa de tineri devotati domeniului in care lucram. Munca este o pasiune pentru noi, iar provocarile clientilor sunt ocazii de a ne dovedi priceperea. Reprezentam firme ca Microscan, Symbol / Motroloa, Intermec, Honeywell / HandHeld Products, Zebra, Datalogic, Datamax, O'Neil, Stay-Linked, WaveLink, IBM, Elo, NCR, Denso, Metrologic, Sato, Printronix, Brocada, Socket, Cherry, Flir, Intermec, Toshiba, TSC etc. Produsele vandute:cititoare coduri de bare cu fir si fara fir, imprimante coduri de bare, echipamente wireless, cititoare industriale de coduri de bare, ribbon, capete de printare, termoviziune Flir, terminale mobile, alocare coduri de bare, monitoare, POS-uri, calculatoare si tablete industriale, tot ce tine de IT industrial si retail, etc

Timisoara Import - Export
 • Top Tech este o companie privata cu capital integral romanesc, fondata in 1992.         Top Tech are filiale in Sibiu, Medias, Deva, Timisoara, Cluj, Alba. Top Tech este HP Gold Partener. Astazi, numele Top Tech este asociat cu tehnologie avansata, calitate sigura si parteneriate puternice cu cei mai importanti producatori: Toshiba, Hewlett-Packard, Microsoft, Acer, Cisco, Fujitsu, Dell, Lenovo, IBM, Canon, Kyocera, Kip, Intel,                 D-Link, Asus, APC, Lexmark, Brother, Oracle, Adobe, Smart Technologies, Xerox, Zebra, Datalogic, etc. TopTech distribuie o gama larga de produse IT si integreaza solutii IT In toate segmentele: Large Accounts, Medium Business si Small Business. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0269/233690.

Sibiu Distribuitor
 • Din anul 2005 prezenti pe piata din Pascani, oferim servicii profesionale de reparatii calculatoare, intretinere retea, mentenanta la sediul clientului. Comercializam echipamente IT, atat noi cat si refurbished, la cele mai mici preturi. Cartuse cerneala, laser & alte consumabile pentru imprimante si copiatoare, in stoc sau pe comanda.

Pascani Servicii
 • Sivacom Distribution prin intermediul magazinului online www.sivacom.ro va pune la dispozitie o gama larga de echipamente de printare, echipamente IT, consumabile originale si compatibile. Va invitam sa descoperiti online toate ofertele nostre. Comercializam si distribuim in toata tara tonere compatibile, cartuse de cerneala, multifunctionale, imprimante, copiatoare, calculatoare, servere. Pentru oferte personalizate si discount de volum va rugam contactati-ne la adresa de mail!

Craiova Importator
 • Firma noastra are ca obiect de activitate proiectarea, comercializarea, instalarea si asigurarea service-ului de echipamente de climatizare de la cele mai simple sisteme tip split, pana la cele mai complexe sisteme de climatizare tip VRV sau chiller ca solutii de racire, de la o simpla ventilatie pana la un sistem complex cu centrala de tratare, de la o simpla centrala pentru o locuinta, pana la incalzirea unei hale sau sediu de firma cu solutii conventionale sau sisteme prin convectie si pompe de caldura. Un alt domeniu de activitate al societatii noastre este comercializarea si asigurarea unui pachet complet de servicii pentru copiatoare, plecand de la comecializarea si pana la oferirea de service si consumabile. Ultimul, dar nu cel din urma domeniu de activitate il reprezinta comercializare de echipamente IT a unor producatori renumiti, consumabile, reincarcari cartuse precum si realizarea de retele, operatiuni de service, etc.

Ploiesti Servicii
 • M&M Office Center SRL ofera tuturor clientilor din zona CONSTANTA, TULCEA solutii optimizate de copiere, imprimare, scanare. Oferim servicii de inchiriere multifunctionale, copiatoare, imprimante intretinere echipamente de birou in garantie si post garantie.

Constanta Distribuitor
 • Infiintata in anul 2007, compania Minitechnicus a castigat increderea partenerilor si colaboratorilor sai fiind in continua crestere pe piata consumabilelor si a echipamentelor IT. Prin parteneriatele cu Sharp si Konica Minolta am devenit lideri de piata pe plan local in ce priveste solutiile de printare. Echipa noastra, prin experienta acumulata, pune la dispozitie o serie de servicii si solutii ce trateaza ramura IT a oricarui tip de interprindere. Puteti solicita ajutorul echipei noastre pentru extinderea sau optimizarea sistemului informatic deja existent in cadrul firmei dumneavoastra, prin apelarea la serviciile de consultanta IT. Suntem in masura sa oferim consultanta si solutii pentru problemele legate de tehnologia informatiei, atat hardware cat si software, de la simple configurari de sisteme, infrastructuri hardware (retele de calculatoare, servere) pana la implementari de solutii complete de business. Consultanta IT poate include, dar nu se limiteaza la, dimensionarea corecta, recomandari privind infrastructura hardware, de comunicatie si solutii software (inclusiv conceperea unui set clar de specificatii pentru aplicatiile dorite) care rezolva cel mai bine obiectivele propuse. Gama de produse comercializate este foarte larga si cuprinde calculatoare, componente, monitoare, periferice, consumabile, etc.; de asemenea oferim asistenta software si servicii de proiectare, instalare si intretinere retele de calculatoare, centrale telefonice, server-e (de e-mail, ftp, web). Serviciul de asistenta tehnica, precum si cele de depanare, devirusare si mentenanta vor asigura implementarea unei fluiditati in activitatea desfasurata pe echipamente dar si mentinerea acesteia.

Pitesti Servicii
 • Printer Group Srl sells stationery and office article, mainly printers, cartridges and printer toner and paper for printers and photocopiers, we have over 1800 customers and we do an annual turnover of over $ 850,000.

Colle Val D'elsa Importator
 • Ofera servicii de intretinere la fata locului a echipamentelor de printare, consultanta in reducerea de costuri la imprimare pentru firmele din capitala. Noi suntem specializati in: • Service copiatoare, multifunctionale, FAX-uri, scannere, imprimante ink si laser color sau monocrom • Reconditionarea consumabilelor multifunctionalelor, FAX-urilor, scannerelor, copiatoarelor sau a imprimantelor din parcul dumneavoastra IT&C. • Asamblarea echipamentelor Print-Scan-FAX conform cerintelor dumneavoastra. • Instalarea, instruirea si asistenta privind aplicatii software, operare, configurare, mod de lucru si self-service. • Optimizarea functionarii sistemelor de operare precum si a costurilor de printare. • Reumplerea si remanufacturarea consumabilelor echipamentelor de list-print-scan-FAX-e-mail. • Service la o gama larga de echipamente periferice.

Bucuresti Servicii
 • Modserv Impex, companie prezenta pe piata romaneasca din anul 2005 va ofera urmatoarele produse si servicii: - Multifunctionale, Copiatoare & Imprimante Kyocera; - Componente si consumabile pentru: Kyocera, Brother, Canon, Dell, Epson, Hewlett Packard, Konica Minolta, Oce, Ricoh, Samsung, Toshiba, Xerox; - Service rapid, mentenanta si suport IT pentru toata gama de echipamente Kyocera, Triumph-Adler, Olivetti si Utax; - Birotica si papetarie. Va asteptam sa vizitati magazinul nostru online: www.modserv.ro Alaturi de tine, pentru succesul afacerii tale!

Bucuresti Servicii
 • Oferim servicii de inchiriere, service si suport tehnic, de reincarcare toner, de intretinere si vanzare a copiatoarelor multifunctionale noi si second hand, color si monocrom a marcilor Konica Minolta, Utax si Canon, in zonele Constanta si Bucuresti.

Constanta Servicii
 • Principala noastra activitate este comercializarea, inchirierea, intretinerea si repararea aparaturii de calcul si a perifericelor acesteia – in special a utilajelor de printare si fotocopiere. Obiectivul nostru este castigarea increderii depline si atasamentul pe termen lung al clientilor nostrii, oferindu-le un pachet complet de servicii, aparatura, consumabile si piese de schimb de o inalta calitate si fara rival pe teritoriul Romaniei.

Buzau Importator
 • Sc Sun Copy Srl este importator direct de produse Konica Minolta acoperind toata gama,distribiutor de cosumabile si servicii adiacente (service,solutii complecte pentru copy center si tipar digital) de calitate.

Sibiu Importator
 • Importator de copiatoare konica minolta reconditionate color si alb-negru, importator de plotter indoor si outdoor China. Importator de copiatoare format mare A0, vanzarea de consumabile toner, cilindrii, piese de schimb pentru marcile Konica minolta.

Constanta Importator
 • Companie recent deschisa cu servicii de reparatii telefoane, calculatoare, gps-ui, electronice, xerox si vanzari accesorii telefoane, in orasul Vicovu de Sus, judetul Suceava. Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre nu ezitati sa ne contactati.

Vicovu De Sus Servicii
 • Firma nostra se ocupa cu importul si distributia la nivel national de cartuse, consumabile, copiatoare noi, second hand, imprimante ink si laser jet. Konica Minolta, Canon Brother, Hp, Lexmark, Samsung, Epson http://www.tiboshop.ro

Bucuresti Importator