Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Copiatoare - Electronice & IT: 45 companii
  • Pornita in 2002 cu o echipa de oameni entuziasti, avand o experienta de peste 15 ani in domeniu, ALIXERO are acum ca angajati peste 20 de profesionisti specializati in diferite domenii: operare xerox, suport tehnic si logistic. Alixero a devenit o companie puternica in domeniul echipamentelor de birou datorita profesionalismului si seriozitatii sale in rezolvarea problemelor complexe. Posibilitatea de a compara si de a selecta produsele mai multor furnizori ne permite sa oferim solutii obiective. Alixero este deja un nume consacrat pe piata din Iasi si este un partener de incredere atat pentru furnizorii sai, companii de prestigiu, cat si pentru clientii din Iasi . Importator de echipamente de birou incepnd cu anul 2002, compania noastra a dezvoltat relatii de colaborare cu o serie de firme de profil din tara. Cu un control strict al costurilor de distributie, noi va putem oferi o varietate mare de produse la preturi competitive, cu cel mai scurt timp de livrare.

Iasi Distribuitor
  • Eosad Trade S.R.L. a fost infiintata in anul 1997 si este situata in Braila, judetul Braila. Firma Eosad Trade S.R.L. are o echipa de 5 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de copiatoare, faxuri, imprimante. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Eosad Trade S.R.L.. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Eosad Trade S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Braila Distribuitor
  • Fanste Serv Srl a fost infiintata in anul 1997 si este situata in Ploiesti, judetul Prahova. Cu un efectiv de 5 angajati, Fanste Serv S.R.L. comercializeaza o gama larga de: copiatoare si service birotica. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Ploiesti Distribuitor
  • Compania noastra a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Ploiesti, judetul Prahova. Avand 5 angajati, firma noastra ofera o gama larga de copiatoare, imprimante, faxuri; centru de copiere. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre, sau accesati site-ul nostru http://www.olandiacom.ro

Ploiesti Distribuitor
  • A.M.G Comservice S.R.L. a fost infiintata in anul 1996 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 8 angajati, A.m.g. Comservice S.R.L. comercializeaza o gama larga de copiatoare, imprimante, faxuri si service pentru acestea. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie si de parteneri (Xerox, Canon etc). Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor