Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Copiatoare - Electronice & IT: 45 companii
 • Suntem o II nou infiintata care activeaza in domeniul serviciilor IT. Asiguram atat reparatii de copiatoare, imprimante, faxuri, calculatoare si notebook-uri cat si cartuse noi, refilari de cartuse. Reparatiile se asigura atat la sediul nostru cat si la sediul beneficiarului.

Satu Mare Servicii
 • Firma noastra are experienta vasta in service si vanzari IT. Reincarcari cartuse imprimante si copiatoare A3 / A4. Service la sediul clientului. Reparatii tablete laptopuri si monitoare. Contact: www.nelbo.ro Tel.: 0769.049.049

Cluj-napoca Distribuitor
 • nfiintata in 1992 din pasiune pentru IT si pentru performanta, DECK COMPUTERS a devenit una dintre companiile de top in industria de profil din Romania, cu una dintre cele mai dinamice evolutii ale afacerii si statutului pe piata in care activeaza. Numele DECK COMPUTERS este asociat de peste 15 ani cu numele Samsung in ceea ce priveste promovarea si distributia de produse IT in Romania. Evolutia continua a parteneriatului cu unul dintre leaderii mondiali in tehnologie – SAMSUNG - a confirmat reputatia DECK pe piata IT din Romania si determinarea in a realiza in continuare o afacere la cele mai inalte standarde. In 2012 DECK Computers devine distribuitor pentru produsele LG in Romania in urma acordului incheiat cu producatorul corean LG pentru produsele sale din segmentele: IT (monitoare, discuri optice), CONSUMER ( televizoare, audio-video), Solutii CD&S ( Hotel TV, Digital Signage, VCS, Security, NWMNT). Parteneriatul va consolida pozitia LG pe piata locala si va atesta in acelasi timp investitiile LG in crearea inovatiilor si in acordarea suportului catre reselleri si integratori. Calitatea produselor si serviciilor cat si personalizarea solutiilor oferite clientilor de catre echipele tehnice si comerciale au condus la dezvoltarea unui portofoliu de parteneri care acopera toate segmentele de piata din Romania incluzand: reselleri, magazine on-line, marii retailer si integratorii de proiecte speciale. In acest fel DECK COMPUTERS acopera toate segmentele majore de piata dar si nise cu proiecte personalizate.

Bucuresti Importator
 • Suntem o companie localizata in Galati, judetul Galati, si infiintata in anul 1998. Avand 16 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: masini refil cerneala,, masini refil toner, accesorii masini refil, copiatoare A4,A3, copiatoare color. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In cadrul companiei Eco Copy Print Galati S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Principala preocupare a companiei Eco Copy Print Galati S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Galati Importator
 • Vand copiator Color Konica-Minolta CF1501 sh laser, cu interfata de printare Fiery X3e si scanare, si sertar de volum, 15 pag/ min cu manual service. Doua bucati la 1000 lei. Tel. 0745.561797 Viteza A4/min 15 Rezolutie copiere     600x600 dpi Rezolutie printare 1800x600 dpi Format maxim acceptat A3+ Cost/A4 cu toate consumabilele incluse max 0,1 euro Interfata printare Fiery X3E Greutate maximã acceptatã 256 gr/m2

Bacau Servicii
 • Societate infiintat in anul 1991 cu capital social privat. Firma specializate in achizitii - vanzari - servicii de copitoare analogice si digitale Toshiba si imprimante HP. Firma certificate si personal calificat pentru acest domeniu.

Miercurea Ciuc Distribuitor
 • Societatea are ca domeniu principal de activitate promovarea (vanzarea, inchirierea) echipamentelor de birou (calculatoare, copiatoare, imprimante, faxuri) si a consumabilelor aferente acestora. In acelasi timp asiguram consultanta si service in garantie si postgarantie pentru toate echipamentele clientului. INCARCARI CARTUSE LASER Efectuam la sediul clientului, servicii de incarcare cartuse pentru echipamente laser: HP, Canon, Samsung, Xerox, Konica Minolta, Lexmark, Brother, pretul fiind de 65 Ron cu T.V.A. (2500 pagini), la care se adauga pretul cipului daca este cazul, pretul acestuia fiind de 30 Ron cu TVA.

Bacau Servicii
 • Asiguram intretinere, reglare si depanare a echipamentelor de birou: calculatoare, multifunctionale, copiatoare, imprimante, fax-uri, telefonie. De asemenea, la noi gasiti toata gama de piese de schmb si consumabile. Suntem in permanenta legatura cu clientii nostri pentru a le asigura o buna functionare a echipamentelor pe care le utilizeaza, oferindu-le pentru un pret atactiv servicii de calitate, imbinand experienta cu seriozitatea.

Calarasi Servicii
 • Firma nostra comercializeaza copiatore second hand la cele mai mici preturi,de asemenea oferim si service pentru acestea. Noi vă punem la dispoziţie o gamă largă de servicii: manuale de service, coduri de erori, mentenanţă online, recondiţionări.

Suceava Distribuitor
 • Printech Company este furnizor de produse si servicii de calitate in domeniul IT, distributie de papetarie si produse din birotica la institutiile de stat si persoanele juridice din toata tara, precum si vanzarea cu amanuntul prin magazinele proprii catre clientii din judetul Gorj.

Tg Jiu Servicii
 • Comlex System Srl este un magazin IT: Laptopuri, calculatoare, monitoare, servere. Produse it second hand cu garantie minim 12 luni! De vanzare laptopuri second hand/refurbished ieftine. Laptop cu garantie 12 luni, produse import Suedia. Magazin Bucuresti, livrare in tara gratuita

Bucuresti Distribuitor
 • Companie infiintata in 1998 cu domeniul de activitate - comercializarea si intretinerea copiatoarelor si imprimantelor Sharp, Toshiba, Samsung, Konica-Minolta. Personal tanar si bine pregatit. Raspuns prompt la solicitari.

Cluj-napoca Distribuitor
 • Experienta din 1997 in vanzarea, inchirierea si repararea de copiatoare color/alb-negru, imprimante, faxuri etc., vanzarea si reincarcarea cartuselor de toner si cerneala. Pe langa activitatiile de vanzare, inchiriere si service echipamente si consumabile, firma noastra ofera servicii COPY SHOP: copiere, printare documente, alb negru si color, scanare, prelucrare documente, invitatii diverse evenimente, centru transmisie - receptie fax national si international.

Craiova Servicii
 • Iiruc Service ofera servicii de asistenta tehnica si support pentru domeniul IT&C, avand o vasta experienta mostenita dintr-o activitate de aproape 50 de ani in domeniu, la care se adauga metodologii moderne, supuse procedurilor ce guverneaza asistenta tehnica moderna. Activitatea de asistenta tehnica si support este impartita pe domeniile: Servere Statii de lucru si laptop-uri Periferice (imprimante, scannere, etc) Retele de calculatoare case de marcat, cantare electronice , consumabile Serviciile oferite de catre IIRUC SERVICE pentru fiecare din domeniile de mai sus se incadreaza in categoriile: Instalarea echipamentelor Configurarea echipamentelor Repararea echipamentelor Intretinerea (mentenanta) periodica Activitatea din asistenta tehnica sunt definite, in functie de dorinta clientului, elementele de nivel al suportului (SLA), pentru situatii critice sau non-critice. Timpul de raspuns este practic imediat, datorita HelpDesk-ului. Timpul de ajungere in locatia clientului este de maxim dou ore, indiferent in ce zona a tarii. Timpul de rezolvare, in functie de SLA-ul agreat poate fi intre 4 si 12 ore. IIRUC SERVICE asigura flexibilitatea necesara unor servicii de asistenta tehnica si suport potrivite cu precizie nevoilor clientilor si conditiilor de functionare continua a infrastructurii IT&C a acestuia.

Suceava Servicii
 • Firma dorieste sa devenia un nume pe piata IT din Romania, bazandu-ne pe profesionalism, calitate, promptitudine si respect fata de clienti. Oferim o gama larga de servicii si solutii pentru echipamentele de birou.

Brasov Distribuitor
 • Vanzare si service pentru toate gama de echipamente de birotica CANON si Hewlett Packard: - copiatoare; - faxuri; - imprimante; - multifunctionale; - scannere; - consumabile: - piese de schimb; - echipamente IT. Va asteptam.

Bucuresti Servicii
 • Teo Copier este o firma serioasa care are o experienta de peste 20 de ani in domeniul vanzarii si intretinerii echipamentelor de birotica (copiatoare, multifunctionale, imprimante etc.). Inchiriem foarte avantajos copiatoare performante. Reancarcam cartuse imprimante laser cu toner Pelican, cel mai performant toner din piata mondiala.

Bucuresti Distribuitor
 • Compania noastra ofera servicii de vanzare, inchiriere si service copiatoarelor. Incercam sa oferim in permanenta servicii de cea mai inalta calitate. Mai multe informatii, precum si o oferta completa de echipamente puteti gasi pe http://www.eurosale.ro

Craiove Servicii
 • Societatea noastra este singura din tara specializata exclusiv in desfacerea echipamentelor fotoceramice atat digitale, semidigitale cat si a consumabilelor ptr aceasta activitate. Atu-ul nostru este faptul ca noi insine suntem specialisti cu zeci de ani vechime in acest domeniu si vindem nu numai echipamentul ci si multa consultanta inclusa in pret.

Timisoara Distribuitor
 • Suntem specializati in copii xerox alb negru sau color, calendare, listari, transmitere fax, listari poze color de pe stick sau cd, inscriptionari cani, sepci ,tricouri si echipamente de protectie, infolierea si legarea documente listate.

Turda Servicii