Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Componente Electronice - Electronice & IT: 134 companii
 • promtitudine

Hateg Distribuitor
 • Experienta foarte buna.Livrare rapida

Sat Harlesti, Comuna Filipesti Servicii
 • Ok

Municipiul Bucuresti Importator
 • Recomand

Sat Ghercesti, Com. Ghercesti Distribuitor
 • Ireprosabil.

Targu-Mures Importator
 • Mediafun.ro este un site de comert electronic. La Mediafun punem accent pe calitatea serviciilor oferite clientilor nostri. Suntem permanent interesati de cresterea nivelului de satisfactie al clientilor sau potentialilor nostri clienti.

Bucuresti Importator
 • Oferim o gama larga de produse electice, iluminat led, panouri solare, proiectoare led, surse comutatie, etc. Pentru comenzi sau alte intrebari va asteptam sa ne contactati la numerele noastre de telefon. Va multumim.

Ploiesti Importator
 • Sc. ElectroconBuild Srl. executa : (vanzari&service) -Consultanta in domeniiul energetic -Masuratori PRAM -Instalatii interioare -Bransamente electrice -Contorizari spatii comerciale sau hale -Instalatii de paratrasnet si impamantari -Tablouri de apartament si automatizari industriale -Instalatii de compensare a energiei reactive si imbunatatire a factorului de putere -Instalatii de iluminat: arhitectural, ambiental, -Reparatii cabluri de energie 0,4-20Kv -Revizii circuite secundare, protectii prin relee -Identificare trasee cu generator de ton -Montaj generator electric cu alimentare de rezerva -Montaj Stabilizator de tensiune -Masuratori rezistente de izolatie la circuite secundare, balizaje -Realizare retele electrice LES, LEA -Instalatii de Frig (umplere cu freon, montaj AC, vitrine frigorifice, Chilere). Sc. Electrocon Build Srl. Casa Modei parter (intrarea dinspre Ateneu).

Bacau Servicii
 • Firma a fost inregistrata la Registrul Comertului Covasna, in 2003 si are ca principal obiect de activitate: reparatii tv color. In acest moment firma se afla intr-un proces de extindere a domeniului de activitate.

Brasov Servicii
 • Audiomag.ro este cel mai mare magazin online de echipamente profesionale de sunet si lumini din Romania, oferim o gama larga de: incinte acustice, mixere, amplificatoare, procesoare sunet, platane, echipamente DJ, efecte lumini, lasere, efecte fum, structuri scene. Reprezentăm cei mai importanţi producători din aceast domeniu : Tannoy, Lab Gruppen, MasterAudio, PowerSoft, L’Acoustics, Montarbo, JB Systems, Dis, IC Audio.

Craiova Distribuitor
 • La inceput a fost curiozitate, apoi putina invatare, a devenit o joca serioasa ... cu multa cercetare si un pic de inovare, s-a suprapus apoi pe digitalizare si toate au dus la un puternic hobby pentru electronica. Asa ne-am infiintat in 2022 si, relaxat, am evoluat si inca evoluam, avand o reala pasiune pentru componente electronice, automatizari, robotica, IT, IA, CAD si ... electronica in special. Suntem un magazin on-line si vrem sa iti furnizam produse competitive calitate - pret pentru proiectele tale de suflet - fie ca le dezvolti pentru tine, pentru scoala sau facultate, din hobby, sau din necesitate pentru activitatea ta.

Mun. Iasi Importator
 • Prezenti pe piata germana de peste 25 de ani, in Romania din 2004 oferim servicii complete in domeniul PCB pornind de la proiectare, verificare, digitalizare, pana la obtinerea de cablaje imprimate de cea mai inalta calitate. Consilierea preproductie, experienta in activitatea de verificare - un prim aspect important inainte de fabricarea efectiva a circuitelor imprimate, constituie un avantaj si o oportunitate cu care venim in intampinarea si sprijinul clientilor nostri. Producem circuite imprimate de la 1 la 28 straturi: rigide, flexibile, rigid-flex, materiale de baza FR4, substrat de aluminiu, teflon, ceramica, IS410

Mun. Cluj-napoca Producator
 • Atunci cand cauti un produs intotdeauna cauti un magazin cu cel mai bun raport pret/calitate pentru acel produs, corect? Felicitari! Exact acesta este scopul nostru aici la GatStore, sa aducem produse pentru voi care sa va usureze viata si timpul pierdut in cautarea acelui produs care sa va multumeasca toate cerintele. Cand s-a infiripat ideea pentru acest magazin online eram si noi consumatori care isi doreau sa gaseasca mai usor toate acele dispozitive si accesorii la un pret bun, care ne faceau viata mai placuta. Fiecare dintre noi isi doreste un nou dispozitiv mai performant care sa ne faca viata mai usoara, dar si o husa sau folie pentru a le proteja. Noi le avem pe toate la un loc ca sa iti facilitam achizitia.

Muncipiul Bucuresti Importator
 • H Test este furnizor profesionist de instrumente si sisteme de masurare pentru industria de electronica, educatie, cercetare/dezvoltare si telecomunicatii. Cu o experienta de mai mult de 20 ani H TEST isi desfasoara activitatea comerciala in Cehia, Slovacia, Austria, Ungaria si Romania. KEYSIGHT, AIM-TTI, GW Instek, Pico Technology

Timisoara Distribuitor
 • Firma a fost infiintata dupa intrarea Sc Baneasa Sa (fost IPRS) in anul 2008 pentru a continua activitatea de productie la solicitarea clientilor externi (Germania si SUA). Produsele de baza sunt in capsule metal-sticla destinate in special electronicii pentru aplicatii industriale.

Bucuresti Producator
 • Firma Ancoro Concept Srl comercializeaza piese de frigidere, vitrine frigorifice, piese masini de spalat, camere frigorifice, freon, piese aparate aer conditionat, materiale ventilatie, accesorii auto, accesorii aspiratoare.

Bucuresti Distribuitor
 • Vindem produse care ajuta la reducerea consumului de energiei si protejarea mediului. Principiul de baza este electroliza apei: intr-un vas cu apa unde exista 2 electrozi se introduce un curent electric intre cei 2 electrozi si datorita acestui curent moleculele de apa se scindeaza eliberand in atmosfera atomi de hidrogen in amestec cu atomi de oxigen, asa numitul amestec HHO. In cazul prezentat schematic mai sus avem un rezervor de apa, in el se introduce un electrolit format din apa distilata in amestec cu o sare pentru a creste conductivitatea apei. Din acest rezervor electrolitul curge intr-o celula de electroliza unde curentul electric transforma apa in amestec HHO. Amestecul HHO este barbotat in rezervorul cu electrolit pentru a elimina o eventuala spumare a electrolitului si din partea de sus a rezervorului se preia amestecul HHO si se introduce pe circuitul de preluare de aer pentru introducere in camerele de ardere ale pistoanelor. Ajuns in pistoane amestecul aer, combustibil, HHO arde mai bine deoarece la vaporii de combustibil se adauga atomii de hydrogen care ard bine si oxigenul intretine arderea.

Bucuresti Importator
 • S.c. Audio Speaker S.r.l. cu sediul in Falticeni, judetul Suceava comercializeaza la pret de importator telecomenzi universale si echipamente pentru sonorizari. Vizitati site-ul nostru: www.telecomenziuniversale.ro

Falticeni Importator
 • In acest moment societatea pune la dispozitia clientilor sai prin cele doua magazine (Quartz Electrice & Quartz Electronice), peste 25.000 de produse, facand cunoscute pe plan local cele mai reprezentative firme europene din domeniul electric.

Focsani Distribuitor
 • Firma este producator de panouri electrice, componente electrice, prelucrari de cabluri electrice. Seriozitate, calitate, disciplina in munca. Oferim preturi bune. Dorim colaborari cu alte companii din acelasi domeniu. Pentru noi extinderea este foarte importanta, astfel ne dorim colaborari cu alte firme care doresc calitate profesionalism si preturi foarte bune. Colaboram cu o firma italiana. http://www.bmc-net.it

Deva Producator