Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Componente Electronice - Electronice & IT: 129 companii
 • Foarte mulțumită recomand

Municipiul Bucuresti Importator
 • promtitudine

Hateg Distribuitor
 • Ireprosabil.

Targu-Mures Importator
 • Mediafun.ro este un site de comert electronic. La Mediafun punem accent pe calitatea serviciilor oferite clientilor nostri. Suntem permanent interesati de cresterea nivelului de satisfactie al clientilor sau potentialilor nostri clienti.

Bucuresti Importator
 • Oferim o gama larga de produse electice, iluminat led, panouri solare, proiectoare led, surse comutatie, etc. Pentru comenzi sau alte intrebari va asteptam sa ne contactati la numerele noastre de telefon. Va multumim.

Ploiesti Importator
 • Sc. ElectroconBuild Srl. executa : (vanzari&service) -Consultanta in domeniiul energetic -Masuratori PRAM -Instalatii interioare -Bransamente electrice -Contorizari spatii comerciale sau hale -Instalatii de paratrasnet si impamantari -Tablouri de apartament si automatizari industriale -Instalatii de compensare a energiei reactive si imbunatatire a factorului de putere -Instalatii de iluminat: arhitectural, ambiental, -Reparatii cabluri de energie 0,4-20Kv -Revizii circuite secundare, protectii prin relee -Identificare trasee cu generator de ton -Montaj generator electric cu alimentare de rezerva -Montaj Stabilizator de tensiune -Masuratori rezistente de izolatie la circuite secundare, balizaje -Realizare retele electrice LES, LEA -Instalatii de Frig (umplere cu freon, montaj AC, vitrine frigorifice, Chilere). Sc. Electrocon Build Srl. Casa Modei parter (intrarea dinspre Ateneu).

Bacau Servicii
 • Firma a fost inregistrata la Registrul Comertului Covasna, in 2003 si are ca principal obiect de activitate: reparatii tv color. In acest moment firma se afla intr-un proces de extindere a domeniului de activitate.

Brasov Servicii
 • Audiomag.ro este cel mai mare magazin online de echipamente profesionale de sunet si lumini din Romania, oferim o gama larga de: incinte acustice, mixere, amplificatoare, procesoare sunet, platane, echipamente DJ, efecte lumini, lasere, efecte fum, structuri scene. Reprezentăm cei mai importanţi producători din aceast domeniu : Tannoy, Lab Gruppen, MasterAudio, PowerSoft, L’Acoustics, Montarbo, JB Systems, Dis, IC Audio.

Craiova Distribuitor
 • H Test este furnizor profesionist de instrumente si sisteme de masurare pentru industria de electronica, educatie, cercetare/dezvoltare si telecomunicatii. Cu o experienta de mai mult de 20 ani H TEST isi desfasoara activitatea comerciala in Cehia, Slovacia, Austria, Ungaria si Romania. KEYSIGHT, AIM-TTI, GW Instek, Pico Technology

Timisoara Distribuitor
 • Firma a fost infiintata dupa intrarea Sc Baneasa Sa (fost IPRS) in anul 2008 pentru a continua activitatea de productie la solicitarea clientilor externi (Germania si SUA). Produsele de baza sunt in capsule metal-sticla destinate in special electronicii pentru aplicatii industriale.

Bucuresti Producator
 • Firma Ancoro Concept Srl comercializeaza piese de frigidere, vitrine frigorifice, piese masini de spalat, camere frigorifice, freon, piese aparate aer conditionat, materiale ventilatie, accesorii auto, accesorii aspiratoare.

Bucuresti Distribuitor
 • Vindem produse care ajuta la reducerea consumului de energiei si protejarea mediului. Principiul de baza este electroliza apei: intr-un vas cu apa unde exista 2 electrozi se introduce un curent electric intre cei 2 electrozi si datorita acestui curent moleculele de apa se scindeaza eliberand in atmosfera atomi de hidrogen in amestec cu atomi de oxigen, asa numitul amestec HHO. In cazul prezentat schematic mai sus avem un rezervor de apa, in el se introduce un electrolit format din apa distilata in amestec cu o sare pentru a creste conductivitatea apei. Din acest rezervor electrolitul curge intr-o celula de electroliza unde curentul electric transforma apa in amestec HHO. Amestecul HHO este barbotat in rezervorul cu electrolit pentru a elimina o eventuala spumare a electrolitului si din partea de sus a rezervorului se preia amestecul HHO si se introduce pe circuitul de preluare de aer pentru introducere in camerele de ardere ale pistoanelor. Ajuns in pistoane amestecul aer, combustibil, HHO arde mai bine deoarece la vaporii de combustibil se adauga atomii de hydrogen care ard bine si oxigenul intretine arderea.

Bucuresti Importator
 • S.c. Audio Speaker S.r.l. cu sediul in Falticeni, judetul Suceava comercializeaza la pret de importator telecomenzi universale si echipamente pentru sonorizari. Vizitati site-ul nostru: www.telecomenziuniversale.ro

Falticeni Importator
 • In acest moment societatea pune la dispozitia clientilor sai prin cele doua magazine (Quartz Electrice & Quartz Electronice), peste 25.000 de produse, facand cunoscute pe plan local cele mai reprezentative firme europene din domeniul electric.

Focsani Distribuitor
 • Firma este producator de panouri electrice, componente electrice, prelucrari de cabluri electrice. Seriozitate, calitate, disciplina in munca. Oferim preturi bune. Dorim colaborari cu alte companii din acelasi domeniu. Pentru noi extinderea este foarte importanta, astfel ne dorim colaborari cu alte firme care doresc calitate profesionalism si preturi foarte bune. Colaboram cu o firma italiana. http://www.bmc-net.it

Deva Producator
 • SC BWB Family Holding SA, firma cu capital integral privat, a fost infiintata in anul 2002 si are ca obiect de activitate comertul cu produse electrice, electronice, elemente de automatizari, materiale de constructii, si de asemenea, productia de repere din mase plastice prin injectie. Prin intermediul acestui magazin on-line, venim in intampinarea clientilor nostri cu o gama variata de produse din aceste domenii, care include mii de repere, oferta fiind in continua crestere. Iata cateva exemple: CABLURI SI CONDUCTORI: Cabluri subterane armate, Cupru si Aluminiu. Cabluri aeriene, Cabluri pentru transmisii de date, Fibra optica si accesorii. MATERIALE DE CONSTRUCTII: fier beton, plasa sudata, cornier, cherestea, ciment, caramida, tabla, polistiren, cuie, sarma, organe de asamblare, gresie, faianta, adezivi, folie de polietilena, etc. ELECTRICE: cabluri electrice, accesorii cabluri si trasee cabluri, conductori, aparataj electric, tablouri electrice, transformatoare de putere si accesorii, corpuri de iluminat, BMP, BMPT, alimentatoare, bransamente electrice, cutii etanse si accesorii, aparate si instrumente de masura, baterii si lanterne, elemente de fixare (clipuri, cleme, dibluri, holtsuruburi, coliere), transformatoare si surse de tensiune, transmisii de date ( cablu UTP, cablu FTP, patch-corduri, accesorii), etc. ELECTRONICE: antene satelit, receivere, LNC, dulapuri Rack, echipamente de supraveghere video, echipamente multimedia, echipamente telefonie, scule si materiale pt. electronica, piese si componente electronice, etc. ELEMENTE DE AUTOMATIZARI: regulatoare, termostate, higrometre, indicatoare, PLC-uri, contactoare statice-SSR, timere, relee de timp, monitorizare temperatura, umiditate, numaratoare digitale, etc. De-a lungul timpului firma noastra a avut si are in continuare colaborari profitabile cu multe firme de prestigiu din Romania si din strainatate. Firma noastra doreste sa colaboreze cu parteneri cu potential, iar deviza noastra este "BWB Family Holding SA ... e si familia ta!"

Bucuresti Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Curtea De Arges, judetul Arges. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de: produse electrice, elecronice, componente, circuite integrate. Compania are un efectiv de 10 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Daliro S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Curtea De Arges Distribuitor
 • Crop Technology Group Ltd also known as Crop, in 2010. both of our subsidiaries, Yueqing Crop Trading Co.,ltd and Crop electric Co.,Ltd are formed.  . As the leading China Manufacturer & Exporter of a wide range of Smart electrical solutions for electricity distribution networks, electrical Components used in Electrical Installation, buildings, substations CROP are passion from power and technology.

Wenzhou Producator
 • Oferim consultanta pentru certificarea sistemelor de management, certificare de produs, audit de terta parte, audit tehnic si de securitate. Pentru mai multe detalii legate de serviciile oferite, nu ezitati sa ne contactati.

Cluj-napoca Servicii
 • Comercializam piese pentru telefoane mobile, in special ecrane pentru telefoane mobile LG, Huawei, Xiaomi, Meizu, Lenovo, Samsung, Alcatel, iPhone, Asus. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre va rugam sa ne contactati.

Suceava Distribuitor