Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Altele - Electronice & IT: 331 companii
 • Import, distributie si vanzari online pe www.bestpower.ro a produselor electrice - IT din gama: acumulatori, surse de alimentare, baterii, UPS-uri, lanterne, lampi UV, becuri Led, etc., avand produse de inalta calitate la preturi corecte.

 • Barber Story Srl comercialiazeaza lenjerii de pat, prosoape, aparatura medicala pentru acasa, cutii cadouri, cutii cu oferte textile, accesorii telefoane, produse stil teleshoping, accesorii Craciun si accesorii evenimente.

 • 21home inseamna mai mult decat inovatie in fiecare zi. Ne dorim sa aducem tehnologia secolului 21 in toate casele din Romania si nu numai. Promovam sustenabilitatea si ne dorim sa crestem gradul de calitate a vietii in fiecare spatiu locuibil.

 • Global Human Capital Group provides recruiting / headhunting services in five continents and offer you a global search of talent with innovative technology 4.0. and Big Data with the best HR Consultants, and so efficiently identify the best talent worldwide.

 • We are cyber security specialists who deliver expert services and solutions. Get in touch and learn about the threats your organization faces today! We help to ensure that your business and service providers are compliant and do not degrade your technology and business environment. Compliance when engaging external providers for products and services require due diligence to ensure you are protected financially and legally, and assets are not susceptible to threats beyond your control

 • Firma noastra cu sediul in Bihor, str.Ady Endre, nr. 48, ap.5 va ofera servicii de intermediere si comercializare produse IT. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

 • HMY Web Service Srl ofera servicii de webdesign, servicii de gazduire website; retelistica, instalari si configurari servere, service calculatoare; electrice, electronice si automatizari, service Climatizare si centrale termice.

 • Calitatea si conformitatea produselor si serviciilor sunt intotdeauna in atentia noastra. Furnizori premium si servicii pe masura. Aer conditionat DAIKIN, lider mondial. Automatizari pentru monitorizare imobile Sisteme desfumare si ventilatie cu aviz ISU

 • Compania noastra are ca obiect principal de activitate dezvoltarea de software orientatat client, cu un focus pe tehnologii web moderne. In paralel oferim servicii de printare 3D si comercializam filamente pentru imprimante 3D.

 • Pt Global Enterprises este o companie tanara, care demonstreaza ca marketing-ul este sufletul oricarui oricarui business. Customizam ideile clientului intr-o forma digitala, adaugam putina scanteie in functie de tipul fiecarei afaceri, punem totul in coduri si dam o interfata grafica pe web. Rezultatul? Construim imagini in spatiul digital si astfel promovam afacerea, blogul, vlogul, portalul, platforma si chiar pe sine insusi in spatiul comunicarii cel mai popular in zilele noastre: internetul.

 • Realizam site-uri romanesti si magazine virtuale cu scopul explicit de a spijini vanzarile si eforturile de marketing online. Dezvoltam, de asemenea, solutii unice si inovatoare acordand prioritate conceptului si identitatii vizuale.

 • Prestam servicii de publicitate online foarte eficiente, garantate si testate. De asemenea, concepem publicitate Online Foto / Video. Acceptam orice tip de provocare pentru orice domeniu de activitate cand vine vorba de promovare online. Va asteptam !

 • Comercializam programe cu ritmuri si tonuri pentru diverse modele de orgi electronice cu aranjor. Va putem oferi si tonuri semplate cu instrumente traditionale (tambal, acordeoane, fluiere, sax, braci, viori, etc). Styluri pentru: folclor, manele si muzica usoara. Programe cu tonuri pentru acordeoane electronice Roland. Tonuri pentru diferite modele de sintetizatoare. Negative si song-uri MIDI. Negative in format mp3. Dischete Floppy si Zip iomega, diferite accesori si componente pentru orgi electronice si acordeoane.

 • Suntem o companie tanara orientata catre prestarea de servicii de marketing online (SEO, Adwords, Facebook Ads) ce dezvolta in acelasi timp o suita de servicii software utile companiilor ce presteaza servicii SEO, AdWords, Email Marketing sau intreprind diverse alte actiuni de marketing online.

 • SC Crazy Store SRL se ocupa cu importul marfurilor in special din Italia, la comanda sau stoc curent. Produse cu care lucram la moment: echipamente si masinarii industriale (rafturi metalice paleti / magazin / arhiva, aparate vacuum, aparate ambalare, aparate de facut gauri, corpuri de iluminat industriale, generatoarede aercald industriale, vase de lut, cabluri si conectori etc.)

 • Genesys Pro Tech Srl ofera servicii de creare web design logo, magazin online, aplicatii software. Oferim si service pentru laptop, calculator, GPS, monitoare, imprimante; vanzari de componente IT noi sau second hand.

 • Principala activitate o reprezinta in momentul de fata magazinul online: www.AtumSmart.ro Deviza magazinului nostru este: "Smart products for smart people". Produsele noastre sunt selectate cu scopul de a depasi asteptarile clientilor nostri. Scopul nostru este sa avem toti clientii multumiti.

 • Firma Compline SRL se ocupa cu vanzarea echipamentelor IT. Pentru mai multe informatii despre serviciile si produsele oferite de compania noastra, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0236319466

 • Firma Accent Corporate Services activează in dezvoltarea de prototipuri rapide sau produse de nișă special concepute pentru domeniul aplicațiilor non-distructive de testare și de securitate, cum ar fi: scanere cu raze X și tehnici tomografice, design și dezvoltare de produse de inaltă tehnologie, hardware dedicat și echipamente software pentru nișă industrială.

 • Mogos Tehnologies Systems este o firma IT cu o experienta de peste 10 ani in livrarea de servicii IT catre companii de orice dimensiune. Oferim servicii IT complete, personalizate pe nevoile fiecarei afaceri sau colaboram cu succes cu departamente IT interne, pentru sustinerea obiectivelor de business. Prin servicii IT furnizate la nivel national, compania ta beneficiaza de suportul IT necesar pentru acoperirea riscurilor informatice, a situatiilor de nefunctionare a sistemelor IT si pentru sustinerea activitatii angajatilor, fara intreruperi in activitate. Impreuna, afacerea ta exploateaza beneficiile tehnologiei in scopul dezvoltarii accelerate.