Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Electronice & IT: 4457 companii
 • Grupul Soft Consulting distribuie si implementeaza produse de software for business de calitate. Prin cele 3 centre de implementare (Cluj, Arad si Miercurea Ciuc) si reteaua de colaboratori acoperim zona Transilvaniei. Aplicatii recomandate: WinMENTOR, Legis, GrandChef, Navision, AutoNET. Detalii pe www.softconsulting.ro

Cluj-napoca Distribuitor
 • Best Electronica Si Automatica S.R.L. a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Best Electronica Si Automatica S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: - service calculatoare, inclusiv recuperare date in cazuri critice (stergere fisiere, formatare Hard Disk) - realizare pagini web - baze de date - programe de prelucrare masiva a datelor, de testari psihologice etc - automatizari industriale  &  service Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Cluj-napoca Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2009 si este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Cluj-Napoca Distribuitor
 • Firma ofera sisteme profesionale de monitorizare video digitale. De pe telofinul mobil, PDA sau laptop vezi si auzi ce se intapla in timp real in casa, magazinele, depozitele, filialele tale. Pentru mai multe detalii cu privire la produsele si servicii asteptam sa ne contactati la 0264432202.

Cluj Napoca Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2001 si este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Firma noastra comercializeaza o gama larga de: produse IT,tehnica de calcul,componente noi si second-hand. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Cluj Napoca Distribuitor
 • BrioBit SRL a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Constanta, judetul Constanta. Avand 6 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: reparatii scule electrice. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Constanta Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1998 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Avand 5 angajati, firma noastra produce o gama larga de produse software. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Timisoara Producator
 • Info Kam Technologies S.R.L. a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Cu un efectiv de 5 angajati, Info Kam Technologies S.R.L. presteaza servicii de service calculatoare. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 20% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Timisoara Servicii
 • Birotica Service S.R.L. a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Cu un efectiv de 8 angajati, Birotica Service S.R.L. comercializeaza o gama larga de: componente IT, computere,  periferice.Oferim service calificat pentru PC-uri, imprimante, copiatoare, faxuri, multifunctionale,retele, etc. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 20% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la tel 0256-492213, fax 0256-489850, mobil 0722979192

Timisoara Distribuitor
 • Infiintata in anul 1994, Saratoga Computer Networks S.R.L. este situata in Timisoara, judetul Timis. Saratoga Computer Networks S.R.L. comercializeaza o gama larga de servicii IT toate legate de infrastructura tip LAN. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri urmeaza cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Timisoara Servicii
 • Hofag Engineering S.R.L. a fost infiintata in anul 2001 si este situata in Municipiul Campina, judetul Prahova. Firma este orientata pe comercializarea de solutii software in domeniul proiectariii asistate de calculator, programarii masinilor cu comanda numerica si instruirea personalului pentru activitatile specificate.Firma noastra asigura pentru clientii sai servicii de consultanta, instruire si suport tehnic pentru toate programele CAD/CAM comercializate. Totodata firma noastre ofera servicii de proiectare, modelare 3D si conversie intre diferite platforme CAD pentru societati comerciale din sectorul industrial. Personalul nostru e pregatit in mod constant in utilizarea celor mai noi platforme CAD/CAM si beneficiaza de o dotare hardware corespunzatoare. Clientii nostri sunt firme importante atat din tara cat si din diferite tari din Europa, precum si din SUA si Canada. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Campina Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Ploiesti, judetul Prahova. Cu un efectiv de 5 angajati, Andy Star S.R.L. comercializeaza o gama larga de: service, web design, hosting, componente. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Ploiesti Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Brasov, judetul Brasov. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: solutii hard si soft. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Brasov Distribuitor
 • Infiintata in anul 1999, Heso & Spectrum Srl este situata in Brasov, judetul Brasov. Cu un efectiv de peste 25        angajati, Spectrum        Srl presteaza urmatoarele servicii: solutii software. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Brasov Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Craiova, judetul Dolj. Avand peste 10 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: electrice, electrocasnice, componente IT. Pop Service Electronic este reprezentant exclusiv pentru Romania al companiei germane BENDER(relee de monitorizare a defectelor de izolatie electrica) Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Craiova Distribuitor
 • Marcile principale pe care le comercializam: Bose, Yamaha, Loewe. In domeniul audio-video compania noastra poate oferi servicii complete de proiectare, furnizare de echipamente, instalare, configurare si programare, service si mentenanta pentru urmatoarele tipuri de solutii: - solutii de sonorizare ambientala pentru magazine, restaurante, cafenele, biserici, hoteluri; - solutii de sonorizare pentru evacuare in caz de necesitate conform standardului EN60849; - solutii de sonorizare de putere pentru cluburi, discoteci, sali de sport, stadioane; - solutii audio-video complexe pentru sali de conferinte – sonorizare, traducere simultana, proiectie video; - solutii audio-video pentru casa: home cinema, sisteme multi-zona si multi-sursa, sonorizari de exterior; - solutii de switching audio-video pentru segmentul retail; - solutii de control cu echipamente de tip “touch panel”; - tratamente acustice. Detalii despre produse: www.bose-romania.ro www.yamaha-hifi.ro In domeniul tehnologiei informatiei compania noastra ofera urmatoarele tipuri de servicii si solutii: - calculatoare, echipamente de birou, copiatoare, software - retele voce – date - retele de fibra optica - service si asitenta tehnica in domeniul IT - software de gestiune a afacerii.

Craiova Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Craiova, judetul Dolj. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: case de marcat, cantare, imprimante. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Craiova Distribuitor