Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Dispozitive de Inmagazinare Date - Periferice: 5 companii
  • Suntem importator de gadget-uri USB: stick-uri de memorie haioase memorie 4 Gb, minifrigiderul USB, tastatura flexibila USB, lampi USB, truse USB, mini rame foto digitale, detectoare wi-fi, aparate de masaj    alimentare la USB, hub-uri si cititoare de carduri USB.

Branesti Importator
  • Din 1992 firma noastra Adelaida Impex SRL - Craiova asigura distributie in toata tara pentru : -Aparate de masura digitale si osciloscoape, aparate de masura parametri de mediu umiditate, temperatura, flux luminos, zgomot, meghometre, locatoare cablu -Indicatoare digitale de panou pentru tensiune, curent, putere . transformatoare de curent -Echipamente, senzori, limitatoare, senzori proximitate, optici, relee industriale si electronice, relee de protectie retea electrica si suprasarcina, relee electronice temperatura, relee de timp, numaratoare digitale, contoare ore functionare, relee de nivel, comenzi radio, apentru sistemele automatizate -Componente electronice : Controlere, IGBT, Diode de putere, Module de putere, Optoelectronice, Lampi de semnalizare panou, Contactoare si relee, Senzori temperatura, Umiditate, Pozitie, Acceleratie, Gaze, Debitmetre, Senzori si transmiteri de presiune, Transformatoare, -Cabluri pt electronica, cabluri termocontractante, cabluri rezistente la temperatura -Cutii si boxuri pentru electronica, -Module de comunicatii GPS, GPRS, RS323, RS485 -Programatoare de memorii si controlere, Placi de dezvoltare Microchip, Atmel, Texas, Analog Devices, Freescale Semiconductor FTDI, STmicroelectronic. -Echipamente de lipit si dezilipit, statii de lucru, aliaje de lipit -Regulatoare digitale de temperatura si umiditate, Dataloggere -Sprayuri tehnice cu utilizare in electronica, protectie materiale.

Craiova Importator
  • Intreprindere individuala autorizata in comert online. Este specializata in importuri de produse si accesorii  de domeniul energiei fotovoltace, IT, electronice, componente auto precum si alte categorii de produse, pe care ulterior le valorifica pe piata interna. La solicitarea partenerilor de afaceri poate angaja si alte categorii de importuri.

Fagaras Importator
  • Intellisys Consulting se pozitioneaza ca integrator de sisteme pe piata IT din Romania, oferind solutii la cheie atat pentru companii cat si pentru utilizatorii individuali. Gama principala de produse oferite este cea a licentelor software si a solutiilor si echipamentelor de stocare si securizare date.

Voluntari Servicii
  • Firma ofera reparatii calculatoare, laptopuri, monitoare LCD, instalare windows XP/ Vista/ 7 (Seven), devirusare, antivirus, programe, drivere, recuperare date, resetare parole Windows/ bios, configurare router, conexiuni RDS, wireless, sertizare UTP, reparatii placi de baza, amplificatoare de putere, schimbare componente (surse, placi video, memorii, procesoare). Detalii: http://www.reparatii-calculatoare.trei.ro sau 0726.054.690 / 0745.666.745

Bucuresti Servicii