Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Periferice - Electronice & IT: 48 companii
 • Prompt.\r\nIi recomand oricui doreste eficienta.

 • Comanda procesata si livrata rapid. Servicii de calitate. Recomand.

 • Societatea Traiect a fost fondata din dorinta de a oferi pietii si consumatorilor, din tara noastra, o mare varietate de antene si mufe (conectori) de radiofrecventa. A fost si este o firma cu capital integral romanesc. De la infiintare (2001) si pana in prezent, ne-am dezvoltat impreuna cu dumneavoastra. Putem afirma cu deplina responsabilitate ca am avut si avem o contributie importanta in dezvoltarea acestui segment al pietii romanesti. O parte insemnata din produsele noastre provin de la producatori de marca din Europa si Asia. Suntem importatori directi, comercianti si producatori. Oferim en-gross si en-detaille o varietate mare de antene, cabluri, mufe RF, conectori, amplificatoare TV, amplificatoare de telefonie mobila GSM, 3G, 4G (repetoare), microcomutatoare, limitatoare, etc. Producem: -antene Yagi (Radio, TV, Radioamatori, GSM, 2.4Ghz, etc) la comanda, unicate, serii mici etc -cabluri coaxiale RFmufate(pigtail-uri) Pentru o mai buna cunoastere a ofertei noastre va invitam sa ne accesati web site-ul: www.traiect.ro

 • Echipa Gomadina te tine la curent cu tehnologia. Gomadina este magazinul online de gadgeturi si produse inovative cu functii multiple unde intotdeauna ai la indemana cele mai bune solutii. O echipa de tineri ambitiosi, intreprinzatori si perseverenti va sta la dispozitie oricand, indreptandu-si atentia catre cerintele fiecarui client. Suntem practici si cautam sa oferim informatii clare despre produse si despre procesul online de cumparare. Fiind pusi si in postura de clienti, am cautat sa promovam produse pe care anterior nu le-am gasit in magazine sau a caror calitate era slaba. Prin urmare, echipa a depus munca grea si a format Gomadina, un magazin prezent pentru a oferi indrumare, servicii de calitate, un proces corect de cumparare si vanzare (atentie, dedicare, implicare, livrare rapida, comunicare, ambalare premium, drept de retur si confidentialitate). Echipa noastra de achizitii propune o oferta doar cu produse si echipamente pe care noi insine le folosim cu incredere. Ne place sa interactionam cu fiecare client in parte pentru ca fiecare dintre acestia sa aiba o experienta unica cu magazinul nostru online.

 • Proiect demarat in 2012 FANCumparaturi.ro se pozitioneaza in randul siturilor de comert electronic care ofera in principal consumatorilor din Romania produse tip gadget si electronice. Avem o oferta deosebita si la jucarii, produse pentru casa, accesorii auto, software, bijuterii si produse cosmetice.

 • Suntem importator de gadget-uri USB: stick-uri de memorie haioase memorie 4 Gb, minifrigiderul USB, tastatura flexibila USB, lampi USB, truse USB, mini rame foto digitale, detectoare wi-fi, aparate de masaj    alimentare la USB, hub-uri si cititoare de carduri USB.

 • Din 1992 firma noastra Adelaida Impex SRL - Craiova asigura distributie in toata tara pentru : -Aparate de masura digitale si osciloscoape, aparate de masura parametri de mediu umiditate, temperatura, flux luminos, zgomot, meghometre, locatoare cablu -Indicatoare digitale de panou pentru tensiune, curent, putere . transformatoare de curent -Echipamente, senzori, limitatoare, senzori proximitate, optici, relee industriale si electronice, relee de protectie retea electrica si suprasarcina, relee electronice temperatura, relee de timp, numaratoare digitale, contoare ore functionare, relee de nivel, comenzi radio, apentru sistemele automatizate -Componente electronice : Controlere, IGBT, Diode de putere, Module de putere, Optoelectronice, Lampi de semnalizare panou, Contactoare si relee, Senzori temperatura, Umiditate, Pozitie, Acceleratie, Gaze, Debitmetre, Senzori si transmiteri de presiune, Transformatoare, -Cabluri pt electronica, cabluri termocontractante, cabluri rezistente la temperatura -Cutii si boxuri pentru electronica, -Module de comunicatii GPS, GPRS, RS323, RS485 -Programatoare de memorii si controlere, Placi de dezvoltare Microchip, Atmel, Texas, Analog Devices, Freescale Semiconductor FTDI, STmicroelectronic. -Echipamente de lipit si dezilipit, statii de lucru, aliaje de lipit -Regulatoare digitale de temperatura si umiditate, Dataloggere -Sprayuri tehnice cu utilizare in electronica, protectie materiale.

 • Ro Interactive Technologies este prezenta in domeniul securitatii informatice din anul 1994. Distribuim in Romania solutii de securitate dezvoltate in domeniu de catre lideri de piata: *Solutii hardware (dongle) si software de protectie pentru programele informatice (Sentinel LDK (HASP) este cea mai utilizata solutie de protectie pentru programele software si proprietate intelectuala) *servere si solutii desktop de la Ascertia pentru semnarea electronica, criptarea si arhivarea documentelor electronice *WFilter (software pentru monitorizarea activitatii pe Internet a angajatilor si control parental) *dispozitive USB Token pentru pastrarea certificatelor digitale, autentificare si criptare date *dispozitive OTP Token pentru autentificarea in medii virtuale securizate smartcard-uri pentru autentificare (pagini si aplicatii web, baze de date, VPN, site-uri, tranzactii online etc) si server de autentificare compatibil cu standardul OATH. *Smartcard-uri cu chip (Smartcard SLE4442, SLE5542, SLE5528, FM4442, FM4428, Smartcard PKI etc.) pentru autentificare si cititoare pentru smartcard (Smartcard Reader ACR38, Smartcard Reader ACR83 PINeasy) *Cititoare compatibile cu cardurile de sanatate emise in Romania. Oferim servicii de consultanta si asistenta in domeniu. Mai multe detalii despre solutii si produse gasiti pe site-ul nostru www.intech.ro

 • USBmania este primul magazin online in Romania exclusiv cu gadgeturi USB - jucarii atat pentru cei mici cat si pentru cei mari, pentru copiii de toate varstele. Prin deschiderea magazinului online de cadouri USB, echipa USBmania doreste sa aduca un zambet tuturor utilizatorilor de calculatoare, sa creeze un mediu cat mai placut pentru acestia, un mediu imbogatit cu diverse accesorii USB amuzante.

 • Delphi 07 LTD este specializata in importul si comercializarea en-gros de accesorii pentru calculatoare (mouse-uri, tastaturi, casti, boxe, cabluri, adaptoare pentru laptop-uri, conectori, componente si retelistica, etc.) si accesorii pentru telefoane mobile (huse, protectori, incarcatoare, cabluri, etc.). Suntem proprietarii marcii DeTech. Delphi 07 LTD este importator oficial al marcilor: DeTech, REMAX, LDNIO, EMY, OVLENG, etc. Bgelectronics.eu are o echipa de specialisti care sunt gata oricand sa indeplineasca cerintele si asteptarile clientilor, oferind o gama larga de produse si servicii de calitate. Serviciul de calitate este un principiu fundamental in cadrul companiei noastre. Scopul nostru este de a furniza produse de calitate la cel mai competitiv pret pe piata relevanta. Site-ul nostru: www.bgelectronics.eu

 • XP Hosting Game Srl va ofera servicii de hosting, domenii web, vps, servere dedicate, reseller, gazduire servere jocuri, servere radio, cloud. Pe parcurs vrem sa infiintam si alte categorii ale firmei noastre. Va asteptam cu incredere.

 • VDM Conta Expert Srl este distribuitor autorizat anvelope turisme, 4x4, autoutilitare, industriale, agricole. De asemenea, suntem distribuitori autorizati de produse / periferice IT; si de accesorii montaj, tamplarie termopan,mobila si termoizolatie.

 • Rotech Electronics Development SRL este una dintre cele mai importante firme din Romania din domeniul produselor multimedia si al accesoriilor pentru calculator: -Multiplicam industrial toate tipurile de discuri la cele mai exigente standarde de calitate si asiguram toate celelalte servicii accesorii necesare procesului de livrare (lipire CD pe coperta revistei/manualului, infoliere pachete, distributie in tara, etc.); -Oferim solutii complete pentru productia si ambalarea mediilor optice de stocare a datelor, precum si produse conexe multiplicarii: carcase normale si slim CD/DVD, plicuri, ambalaje speciale: digipack, digibox); -Oferim o gama larga de accesorii IT (mouse, tastaturi, casti, cabluri, camere web, modulatoare FM pentru masini, sisteme audio, boxe, smart watch, selfie-sticks, etc.).

 • Suntem o echipa cu mare experienta, activam in aceasta piata din anul 2000, care vinde si serviseaza case de marcat fiscale. Oferim servicii de vanzare in toata Tara, iar service-ul il asiguram de preferinta in Prahova si imprejurimi.

 • Sunet-Albastru este o companie care importa produse electronice de calitate. Toate produsele sunt verificate inainte de a le trimite clientilor Ne implicam si in agricultura; vindem plante precum: goji; lavanda; coacaz negru. Magazinul nostru ofera: - produse si servicii de top - servisare pentru produsele noastre - asistenta tehnica tuturor clientilor nostri.

 • Blue Media Design prin colaborarea directa cu furnizorii, producatorii si importatorii de produse electronice si IT, va poate oferii componente pentru calculatoare, periferice, accesorii foto-video, imprimante si cartuse noi si compatibile, sisteme de supraveghere video, UPS si stabilizatoare de tensiune, echipamente pentru retea de calculatoare, la preturi bune si garantie asigurata direct de producator!

 • Eurobase Consult, proprietara site-ului Cititor-CNAS.ro este o companie cu experienta in domeniul IT si nu numai, cu un portofoliu de parteneri si clienti impresionant. Echipa Eurobase Consult a coordonat si a participat intr-o o serie de proiecte de o complexitate ridicata, rezultatele acestora fiind recunoscute atat in tara cat si in straintate Preocuparea in domeniul sistemelor electronice de sanatate a fost concretizata inca din anul 2007, cand membrii din echipa Eurobase Consult au fost implicati activ in dezvoltarea unui proiect de cercetare national dedicat cardului de sanatate

 • Intreprindere individuala autorizata in comert online. Este specializata in importuri de produse si accesorii  de domeniul energiei fotovoltace, IT, electronice, componente auto precum si alte categorii de produse, pe care ulterior le valorifica pe piata interna. La solicitarea partenerilor de afaceri poate angaja si alte categorii de importuri.