Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Mouse - Periferice: 3 companii
  • nfiintata in 2003, Impact International este o companie care datorita calitatii serviciilor si produselor comercializate a cunoscut o dezvoltare accelerata intr-o perioada scurta de timp. Obiectivul nostru este reprezentat de consolidarea pozitiei pe piata de electronice prin: - oferirea unui portofoliu extrem de variat de produse – peste 6500 repere, - personal tanar si dedicat satisfactiei nevoilor din ce in ce mai exigente ale clientilor, deoarece satisfactia clientului reprezinta succesul nostru, - consultanta la un nivel profesionist in ceea ce priveste portofoliul nostru de produse si gasirea de solutii competente, favorabile clientului - servicii post vanzare profesioniste. Misiunea noastra este reprezentata de: - Satisfacerea completa a cerinţelor clienţilor nostri cu privire la termenele de livrare, calitatea şi cantitatea de marfa solicitată. - Functionarea eficienta a companiei prin: optimizarea tuturor proceselor functionale, aplicarea unor metode adecvate de management si optimizarea tuturor costurilor - Conformarea cu legislaţia şi cu reglementările de mediu, din domeniul sănătăţii şi securităţii ocupaţionale, precum şi din domeniul calităţii, aplicabile activităţilor noastre, - Asigurarea pentru personalul companiei de locuri de muncă atractive, cu posibilitate de afirmare si satisfactie profesionala si financiara. Portofoliul nostru de clienti este compus din: - Clienti de tip industrial si profesional; - Magazine specializate in comertul cu produse electronice; - Ateliere de service; - Depozite en-gross; - Companii nationale si multinationale – achizitori in calitate de end-user. Portofoliul nostru de produse este compus dintr-o gama variata de produse si accesorii disponibile toate in acelasi loc. -Produse IT&C; -Produse si accesorii auto; -Produse si accesorii pentru sonorizari; -Produse si accesorii electrice; -Produse si accesorii media & energy; -Produse si accesorii TV/SAT; -Produse si accesorii pentru service; -Toata gama de cabluri la rola si de conectica.

Cluj Importator
  • Firma este importator si distribuitor mouse si tastaturi Lexma: waterproof, nano coating si "Germ Free", cu strat antibacterian. Comercializare tehnica de calcul : servere, statii de lucru, notebook-uri, software, copiatoare, imprimante, camere digitale, componente si accesorii diverse ale urmatoarelor brand-uri: Acer, Asus, Dell, Toshiba, LG, Lenovo, Samsung, Nec, Canon, HP, Fujitsu-Siemens, Horizont, Sony. Cautam revanzatori in toata tara.

Oradea Importator
  • GlamGifts este un magazin online de cadouri aflat la inceput. Cu timpul speram sa creasca si sa ofere clientilor nostri ajutorul de care au nevoie in alegerea cadoului perfect pentru cei dragi sau pentru evenimentele importante din viata lor.

Magurele Distribuitor