Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Scannere - Periferice: 4 companii
  • Prompt.\r\nIi recomand oricui doreste eficienta.

Craiova Distribuitor
  • Suntem o echipa cu mare experienta, activam in aceasta piata din anul 2000, care vinde si serviseaza case de marcat fiscale. Oferim servicii de vanzare in toata Tara, iar service-ul il asiguram de preferinta in Prahova si imprejurimi.

Ploiesti Servicii
  • Eurobase Consult, proprietara site-ului Cititor-CNAS.ro este o companie cu experienta in domeniul IT si nu numai, cu un portofoliu de parteneri si clienti impresionant. Echipa Eurobase Consult a coordonat si a participat intr-o o serie de proiecte de o complexitate ridicata, rezultatele acestora fiind recunoscute atat in tara cat si in straintate Preocuparea in domeniul sistemelor electronice de sanatate a fost concretizata inca din anul 2007, cand membrii din echipa Eurobase Consult au fost implicati activ in dezvoltarea unui proiect de cercetare national dedicat cardului de sanatate

Bucuresti Importator
  • Consultant vanzari pentru Canon Romania va ofer urmatoarele servicii: - Evaluare a mediului de print si recomandare de optimizare si reducere de costuri. - Implementare servicii Canon de print management sau vanzare echipamente de productie si office alb/ negru si color. - Document management, scanere, imprimante, multifunctionale.

Bucuresti Servicii