Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Electronice & IT: 4457 companii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2001 si este situata in Constanta, judetul Constanta. Avand 7 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: calculatoare, componente de retea, monitoare, reapartii IT. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Constanta Distribuitor
 • A.m. Center S.R.L a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Arad, judetul Arad. Cu un efectiv de 10 angajati, A.m. Center S.R.L comercializeaza o gama larga de: componente IT - carcase, surse, memorii, periferice. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. www.amcenter.ro Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Arad Distribuitor
 • Infiintata in anul 1993, Prudent Impex S.R.L. este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de 6 angajati, Prudent Impex S.R.L. comercializeaza software in domeniul economic. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre www.prudentgrup.ro

Cluj-napoca Distribuitor
 • Infiintata in anul 1999, Bytech Prod Srl este situata in Floresti, judetul Cluj. Bytech Prod Srl presteaza urmatoarele servicii: reparatii software si hardware, instalari retele, configurari retele, productie tehnica de calcul si vanzare imprimante. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Cluj-Napoca Servicii
 • Fanste Serv Srl a fost infiintata in anul 1997 si este situata in Ploiesti, judetul Prahova. Cu un efectiv de 5 angajati, Fanste Serv S.R.L. comercializeaza o gama larga de: copiatoare si service birotica. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Ploiesti Distribuitor
 • Infiintata in anul 2002, Ragli S.R.L. este situata in Ploiesti, judetul Prahova. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: case de marcat, cantare, consumabile. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania - Judetele Prahova, Dambovita si Buzau. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Ploiesti Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1999 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 5 angajati, Cris Entertainment Solutions S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: inchiriere echipamente de disoteca, televizoare. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati. www.cristechnic.ro

Bucuresti Servicii
 • Loti Computers S.R.L. a fost infiintata in anul 1999. Firma noastra comercializeaza o gama larga de: laptopuri, calculatoare, monitoare, componente IT, consumabile, periferice, oferind deasemenea un service specializat. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Vaslui Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2003 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de peste 15 angajati, comercializam o gama larga de: dvd-uri, media player High Definition, LCD si sisteme de sunet. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Cernica Distribuitor
 • TotalSoft este una dintre cele mai importante case de software din România, cu o experienţă şi o reputaţie ireproşabilă pe piaţa IT&C românească şi regională. TotalSoft are headquarter-ul în România, subsidiare în Grecia, Bulgaria, Serbia şi Qatar şi o strategie de extindere a prezenţei internaţionale prin deschiderea unor subsidiare şi în Europa de Vest. Conform Ministerului de Finanţe, în anii 2009 şi 2010, TotalSoft a fost una dintre cele mai profitabile companii de IT din România. Portofoliul de clienţi depăşeşte 1500 de companii, aflate în Europa, USA, Orientul Mijlociu şi Africa, care au contribuit la obţinerea unei expertize de necontestat în furnizarea de solutii B2B. Suita proprie de soluţii software, Charisma Business Suite, este completată de serviciile de întreţinere şi mentenanţă hardware, soluţii de comunicaţii, sisteme de acces pontaj şi acces-control video. La nivel regional, TotalSoft este formatorul şi principalul promotor al profesiei de project manager, pregătind deja peste 5000 de specialişti certificaţi internaţional. TotalSoft are parteneriate stategice cu principalii furnizori de tehnologie, deţinând statut de: Microsoft Gold Certified Partner, Oracle Gold Partner, IBM Business Partner. Soluţiile oferite de TotalSoft se ridică la cele mai înalte standarde de calitate, compania fiind certificata ISO 9001:2001, ISO 14001, ISO 18001, ISO 27001. Mai multe detalii despre suita Charisma se pot gasi pe www.charisma.ro.

Voluntari Producator
 • Autocom S.R.L a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Avand peste 10 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: consultanta, vinzare si service IT&C. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Distributie de piese de schimb IT&C: - pentru imprimante Laser, Matriciale, Plotter (cuptoare, role de preluare si transport, rotite, kit mentenanta, cap imrpimare, etc) - pentru calculatoare portabile (laptop, notebook, PDA, data scanner, etc). Baterii/acumulatori, alimentatoare de camera si alimentatoare de masina, priza 220V in masina, ecrane LCD/TFT pt. laptop/notebook, tastaturi/keyboard pt. laptop/notebook etc Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 5 angajati, Sasory Soft S.R.L. produce o gama larga de: solutii software - programe contabilitate, salarii. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Producator
 • Echipa tanara de specialisti IT. Oferim servicii de comert electronic si dezvoltare de solutii web complete. Acordam atentie sporita detaliilor si suntem perfectionisti. Clientul face parte din echipa.

Bucuresti Servicii
 • Companie specializata in servicii de consultanta si implementare solutii IT, Mycroft System este orientata catre servicii de implementare solutii CRM dezvoltate de catre compania SugarCRM, fiind “bronze partner” pentru Europa de Est si Centrala din anul 2007. De asemena compania furnizeaza consultanta in domeniul infrastructurii IT, auditului sistemelor informatice precum si a managementului operational si decizional. O componenta importanta in domeniul managerial, sistemele de asistenta in luarea deciziei, este o latura de baza in strategia companiei, astfel ca Mycroft System dezvolta si implementeaza solutii de Business Intelligence capabile in analiza si generarea de rapoarte privind activitatea organizatiei.

Bucuresti Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1990 si este situata in Sighisoara, judetul Mures. Avand 5 angajati, firma noastra prestari servicii foto, descarcari pe Cd, poze digitale, comercializare baterii, accesorii foto. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Sighisoara Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Bacau, judetul Bacau. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bacau Distribuitor
 • Sorconti Data S.r.l. - solutii si aplicatii contabile Sorconti Data S.r.l. produce o gama larga de: solutii software pentru contabilitate. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national.

Bucuresti Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Avand 15 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: software. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Timisoara Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1999 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 5 angajati, Atlantic Computers Trading 99 S.R.L. comercializeaza o gama larga de: resseler componente PC, copiatoare, aparate foto digitale. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor
 • Solutii informatice AUTOSOFT, monopost/retea,consultanta si asistenta tehnica, dezvoltare software la comanda, demo pe www.autosoft.ro: Contabilitate si Gestiune Economica- Facturare-Salarii-Contabilitate partida simpla-Gestiune stocuri gradinite- Automatizare tiparire corespondenta si tipizate-Management parteneri/clienti- Calcul Intretinere Asociatii Locatari sau Proprietari-Gestiune Restaurante-Gestiune Curatatorii si Spalatorii. AUTOSOFT STOCAS �multisocietate, multiluna, integrat, pentru societati comerciale/ bugetari/fundatii/ reprezentante �trezorerie, gestiune stocuri, imobilizari,furnizori/clienti, compensari, scadentar plati/incasari, raportari:NIRuri, registru casa/banca, jurnal vanzari/ cumparari, fise magazie/ mijloace fixe/ furnizori/ clienti/ agenti, note contabile automate, inchidere automata conturi TVA / venituri si cheltuieli, note contabile extrabilant, registru-jurnal, Carte Mare, fise cont, balanta contabila,declaratii/bilant in machete adaptabile,modul facturare. AUTOSOFT SALARII � multisocietate, societati comerciale/ bugetari/ reprezentante � sporuri, prime, retineri, concedii medicale/odihna, avansuri, calcul salarii (regie/ acord), state plata, taxe, fluturasi, fise fiscale/ CAS, raportari electronice, declaratii: sanatate/somaj/CAS, fisa angajat, calcul net de la brut, centralizatoare state plata/ liste CO. AUTOSOFT CONTPERS � multiorganizatie, evidenta contabila multiluna� medici/ notari/ avocati � urnal incasari si plati, tiparire cont pe zile/ fise, registru casa/ banca, balante venituri/ cheltuieli, furnizori/clienti/mijloace fixe, operatiuni diverse, stoc, Carte Mare. AUTOSOFT GESTOC �program de gestiune si evidenta stocuri pentru gradinite /scoli - accesibil, operare simpla, lucreaza la nivel de zi pentru o perioada de un an,calcul stoc la nivel de zi, economii/ depasiri, NIR-uri, iesiri, bon consum, lista zilnica alimente, centralizator consum, cantitati/ valori zilnice consumate, total pe perioada, fisa magazie, balanta zilnica stocuri, intrari, iesiri, lista zilnica alimente, calcul economii/depasiri zilnice/cumulate; inchidere zi, stoc nou. AUTOSOFT PARTENERI � sistem de evidenta relatii parteneri/ clienti- CRM- evidenta parteneri/clienti, calcul oferte/comenzi, urmarire facturi si incasari, lucru in retea, nomenclatoare clienti/ produse/departamente/ agenti, inregistrari cereri oferte, vanzari, contracte, interventii, sugestii, vanzari distribuitori/agenti, raportari :fise clienti/agenti, facturi neachitate, vanzari produse/servicii/grupe activitati. AUTOSOFT ASLOC �multibloc, multiasociatie - repartizare cheltuieli, incasari si plati prin numerar sau banca, evidenta fonduri-rulment/reparatii/alte fonduri, penalitati, aplicate de asociatie sau furnizori, dobanzi, lista restantieri, contoare, subventii, fisa/ balanta furnizori, fisa apartament, calcul liste intretinere, personalizare liste, registru de casa/ banca, registru-jurnal. AUTOSOFT BIROU �nomenclator destinatari/ expeditori/ banci/conturi, selectie font/ marime/ culoare, tiparire adrese destinatar/expeditor (plic/A4), texte promotionale plicuri, borderou recomandate, confirmari primire, registru iesiri, DPVE, DIVE, bilete ordin AUTOSOFT NOTE�bonuri,note plata, meniuri,retetar,statistici consum,stoc,borderou incasari AUTOSOFT CURATATORII�nomenclator articole, coduri, stare, discount-uri, suprataxe spalat/calcat, comenzi clienti, incasare pe loc/ridicare/banca, retururi, ridicare totala/partiala, evidenta,statistica clienti, incasari, produse primite spalat/curatat/ calcat/ retur-uri/schimburi. Calea Vitan 109, bl. V15, apt.1, sector3, Bucuresti Tel./fax: 021-3220527; 0744239020; office@autosoft.ro

Bucuresti Producator