Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Service Packs Hardware - Service Packs: 52 companii
 • S.C. AG & RD Video S.R.L. a fost infiintata in anul 2006, avand ca principale domenii de activitate: administrarea, intretinerea si proiectarea retelelor de calculatoare si sisteme de supraveghere. Va asteptam.

 • Firma este lider in furnizarea de servicii IT si de comert, caracterizate prin calitate, specializare si eficienta, imbinand capabilitatile personalului nostru cu nevoile clientilor. Deoarece piata romaneasca a secolului XXI are nevoie de parteneri profesionisti in servicii si afaceri, care sa adopte cele mai bune practici internationale dovedite in zeci de ani de experienta, atat nationala cat si internationala.

 • Firma ofera servicii de mentenanta si diagnosticare echipamente IT( calculatoare si periferice) NON STOP in Bucuresti si imprejurimi. Oferim consultanta de specialitate. Nu ezitati sa ne sunati si sa beneficiati de experienta noastra in domeniu. Mai multe detalii pe site-ul nostru www.udam.eu

 • Oferim Servicii de depanare si consultanta in Electronica Audio& TV - Satelit_TV, Ap. Electrocasnice si de birou, calculatoare cu WinXP, 2000 si Linux, Retele calculatoare - cablaristica, setari, la sediul clientului pe baza de apel telefonic, contract lunar sau telefonic gratuit (on - line service) persoanelor fizice sau firmelor din Bucuresti si imprejurimile acestuia. Experienta de peste 19 ani in domeniile mai sus amintite.

 • Cu o experienta de 16 ani in domeniu, Mem Service ofera service [intretinere, depanare], vanzare, reconfigurare [modernizare, optimizare sisteme], instalare, configurare si service pentru retele. Contact: 0730.593.104 sau, http://memservice.3x.ro /.

 • Fotograf profesionist Medias - Sibiu (PFA) Ioan Stoica va ofera servicii foto profesionale (nunti, evenimente, fotografii de produs), executie grafica digitala (Photoshop), materiale de reclama si publicitate, web design, pagini de internet, pachete de prezentare, pachete de vanzare online, optimizare motoare de cautare, servicii de backup si intretinere, s.a. Pentru mai multe informatii, va invitam sa vizitati site-ul nostru: www.extramax.ro

 • Firma noastra presteaza urmatoarele servicii: - Reparatii De Calculatoare Instalatii Windows-uri Antivirusi Etc. - Sofware Pc-uri Jocuri Pe DvD-uri Cd Rom filme Din Orice Gen comedie, actiune Horror Muzica Manele, Hip-Hop House Clasica Pe DVD pt nunti petrecere

 • Probleme cu calculatorul ? Computer Troubleshooters te poate ajuta. In fiecare zi, specialistii nostri din toata lumea ajuta persoane care se confrunta cu astfel de probleme. Tehnicienii nostri cunosc foarte bine domeniul IT si sunt pregatiti pentru orice provocare in domeniu. Va asteptam.

 • În cadrul societatii noastre îsi desfaşoară activitatea, cu profesionalism, o echipă tânără si dinamică, orientată în principal asupra satisfactiei clientului. Obiectivul nostru este acela de a oferi servicii de nivel calitativ superior la cel mai mic pret. Fiecare membru al echipei noastre este specializat pe un anumit domeniu IT si impreuna putem gasi cea mai buna solutie pentru a satisface cerintele dumneavoastra. Executam servicii complete de reparare a calculatorului personal chiar la dumneavosatra acasa. Oferim si o gama larga de componente si accesorii pentru calculatoare de cea mai buna calitate, astfel incat sa nu fiti nevoiti sa apelati la mai multi furnizori de servicii externi. Raspundem prompt asigurand serviceul si consultanta necesara, oriunde in Timisoara.

 • Comercializare de produse IT si consumabile, distribuitor de material didactic, distribuitor de echipament sportiv, articole sportive si accesorii, distibuitor mobilier scolar, distribuitor table scolare, ecrane proiectie.

 • De peste 10 ani oferim companiilor si institutiilor din Oltenia servicii si solutii informatice eficiente, la pretul corect, acum suntem pregatiti sa impartim viziunea noastra de succes intregii tari. Youtube Reparatorii's Channel: http://www.youtube.com/reparatorii

 • Service autorizat laptop-uri, asiguram cele mai performante servicii de reparatii la preturi competitive. Comercializam o foarte mare gama de laptop-uri (peste 1000 modele), cu livrare rapida si la preturi excelente. Asiguram preturi en-gros pentru firmele IT care doresc sa revanda. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Europa de Est. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati. DoctorLaptop este proprietatea Scit Tehnology SRL Cluj-Napoca.