Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Service Packs Software - Service Packs: 30 companii
 • No Brand Express Team este o companie tanara care activeaza in domeniul IT cat si in domeniul automatizarilor industriale. Producem sisteme de afisaj cu LED folosite in industria publicitara. Proiectam executam diferite module electronice (ex: modul joc de lumini, sistem de afisare pret cu LED pentru benzinarii).

Bucuresti Servicii
 • XP Hosting Game Srl va ofera servicii de hosting, domenii web, vps, servere dedicate, reseller, gazduire servere jocuri, servere radio, cloud. Pe parcurs vrem sa infiintam si alte categorii ale firmei noastre. Va asteptam cu incredere.

Arad Altul
 • Oferim servicii actuale de service si mentenanta in domeniul it. Rezolvam orice problema de ordin hardware sau software chiar la domiciliul clientului. De asemenea oferim si servicii de retelistica si mentenanta precum si servicii de webdesign.

Bucuresti Servicii
 • Specialistii  BLike au la activ peste 5000 de terminale reparate cu succes. suntem instruiti si calificati pentru solutionarea majoritatii defectelor ale echipamentelor GSM: smartphone, tableta inclusiv service touchscreen si inlocuire LCD, servicii de diagnosticare si de reparare a daunelor si de inlocuire a bateriei, inlocuire mufa alimentare, contact butoane, inlocuiri sticle, display Iphone, Samsung. Alte servicii GSM: decodare de telefoane, re-softare, upgrade & downgrade OS telefon. Se mai pot adauga si jailbreak pentru iPhone sau root pentru android. iPhone, Samsung, Nokia, LG, Motorola, HTC, Sony Ericsson, Nokia, Philips, Allview, Asus, Orange, ELE Phone Toshiba, Sony, Vodafone, Gigabyte, ZTE, HP, Acer, Lenovo, Dell. www.blike.ro sau 0720737272

Constanta Servicii
 • Atelierdeweb.ro este o firma din Bucuresti ce ofera servicii de web design si development: site-uri de prezentare, magazine online si aplicatii web complexe. Echipa atelierdeweb.ro este formata din oameni tineri dar profesionisti care sunt in cautare de solii optime personalizate pentru fiecare client.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o echipa tanara de profesionisti IT, pregatiti sa realizam orice proiect de la inceput pana la sfarsit. Orice serviciu pe care il punem la dispozitie este construit folosind tehnologii de ultima generatie si strategii de promovare cu impact maxim, imbinate cu o idee de design unica si potrivita aspiratiilor dumneavoastra. TSS are 5 ani experienta in afacerile pe Internet si in mediul IT. Echipa noastra dezvolta atat proiecte pentru in afara, in regim de outsourcing, cat si pentru clientii din Romania. In acelasi timp ne dezvoltam propriile noastre proiecte web, la care contribuie intreaga noastra experienta de lucru cu mediul online. Pentru clientii nostri, realizam interfete web complexe pentru diferite procese de prelucrari de date, magazine online si site-uri web de prezentare performante, dar le asiguram si consultanta de specialitate in ceea ce priveste promovarea web si hosting pentru proiectele dezvoltate impreuna.

Alexandria Servicii
 • Krom ofera servicii de externalizare IT, servicii de audit si servicii de administrare continua pentru persoane juridice. Cu un colectiv capabil, tanar si motivat sustinem activitatea clientilor nostri prin intermediul tehnologiei. Traditie din anul 2000.

Bucuresti Servicii
 • Imprezzio Global is a full-service IT solution provider, the European subsidiary of Imprezzio Inc., USA, located in Cluj-Napoca. Our core competences reside in Microsoft .NET and Adobe technologies, but we possess extensive experience in various other technological branches. We are a rapidly-growing company, offering an informal environment dedicated to creativity, flow, and problem-solving. We are shameless technophiles who love to work on the bleeding edge of technology, have fun and improve our skills. We are serious about our work and values, but don't take ourselves too seriously. That's what makes Imprezzio Global such a great place to work. Since A chain is no stronger than its weakest link we carefully select our team members, every one of whom is an A player. Imprezzio offers a solid project docket with explosive opportunities, and needs core team members.

Cluj-napoca Producator
 • Komputer Regio este prima companie care isi propune sa actioneze ca integrator de sistem local in domeniul solutiilor IT destinate administratiei publice locale. Infiintata in anul 2013, atuul companiei il reprezinta cei 15 ani de experienta, acumulata de membrii echipei sale, in domeniile privat si public, insumind peste 200 de implementari de succes.

Sibiu Servicii
 • Suntem o echipă de tineri care urmează neabătut drumul spre succes. Al nostru și al tău. Entuziasmul, seriozitatea şi profesionalismul sunt atuurile noastre. Încrederea este fundaţia pe care consolidăm relaţia cu clientul nostru.Web design Prin design-ul site-ului transmiteți publicului armonia estetică internă, vă îmbunătățiți imaginea și comunicați eficient pe Internet Succesul unui site depinde, în mare parte, de design-ul web. Acesta trebuie să fie atrăgator, usor de navigat, intuitiv, reprezentativ, unic. Prin design-ul site-ului dvs., transmiteți publicului armonia estetică internă, vă îmbunătățiți imaginea online și comunicați în același timp mult mai eficient pe Internet. DESIGN FUNCȚIONAL Alfa Soft face studii de uzabilitate pentru proiectele sale și se asigură că propunerea de web design care stă la baza realizării site-ului integrează perfect funcționalitatea acestuia. Astfel, designul poate fi modern, viu, suprinzător sau, dimpotrivă, conservator, tradițional, classic, în funcție de identitatea și valorile firmei dvs. Designul Alfa Soft este spectaculos și functioneaza asemenea. ELEMENTE CHEIE IN DESIGN-UL WEB Experiența acumulată și cunoașterea mediului online ne ajută să definim, cu ușurință, cele mai importante elemente ale design-ului website-ului dvs.: - Gama coloristică relevantă pentru brandul dvs. - Fonturi, semne, caractere personalizate - Logo unic, deosebit, memorabil Pentru liste de preturi si oferte va rog sa ma contactati la adresa de email , okazii sau numarul de telefon

Cluj-napoca Producator
 • Firma noastra va ofera servicii IT, tehnoredactari, Ebook, baze de date, machetari (reviste, carti, brosuri, pliante), traduceri franceza-romana/romana-franceza. Suntem o echipa dornica si tanara ce doresc o schimbare.

Iasi Servicii
 • Sc Macos Computers Grup Srl este o societate romaneasca, cu capital integral privat, infiintata in anul 2005, avand ca obiect principal de activitate depanarea ansamblelor si subansamblelor echipamentelor electronice de birou. Datorita situatiei financiare, multe companii doresc reducerea cheltuielilor, luand in calcul si cheltuielile necesare intretinerii echipamentelor electronice din dotare. Macos Computers Grup vine in sprijinul dumneavoastra cu cele mai bune oferte de preturi pentru intretinerea si repararea acestor echipamente, mergand chiar pana la inlocuirea lor. Printre echipamentele electronice pentru care oferim depanare si intretinere, se numara: calculator, laptop, monitoare, scannere, UPS, camere de supraveghere si multe altele. In speranta ca oferta noastra va fi oportuna va asteptam si va asiguram de seriozitatea si promtitudinea noastra.

Branesti Servicii
 • Noi îţi oferim asistenţă tehnică în reparaţii hardware desktop sau laptop, înlocuirea şi/sau repararea componentelor defecte; reparaţii software: instalarea sau reinstalarea sistemului de operare, repararea acestuia, devirusare, optimizare, instalarea şi configurarea oricărui component hardware sau a oricărui program; asistenţă de specialitate în utilizarea componentelor IT şi soluţii profesioniste pentru orice problemă IT. De ce să ne alegi pe noi? Dearece noi venim la tine, acasă sau la birou, la o oră stabilită de comun acord, nu percepem taxe pentru deplasare sau diagnosticare, efectuăm marea majoritate a lucrărilor la tine, acordăm garanţie pentru manoperă şi piese, lucrăm după standarde şi folosind experienţa unei vaste reţele internaţionale, special create exclusiv pentru service IT profesional la sediul sau domiciliul clientului.

Suceava Servicii
 • Start PC ofera o gama larga de servicii precum reparare si mentenanta PC, consultanta solutii complete IT, abonamente lunare de intretinere a calculatoare, imprimantelor și xeroxurilor din cadrul firmei dumnavoastră.

Timisoara Servicii
 • Briel este o firma ce ofera servicii IT complete, adresandu-se firmelor mici si mijlocii din Timisoara care nu au un departament sau personal specializat pentru servicii IT sau firmelor care doresc externalizarea acestor servicii.

Timisoara Servicii
 • Alpha Corporation Innovative urmareste o abordare integrata a problemei de construire a securitatii si protejarea clientilor sai impotriva accesului neautorizat de catre terti, prin implicarea sa in solutii de securitate. Compania ofera solutii ideale pentru toate tipurile de sisteme de securitate, si, incepand cu anul 2010, se incadreaza si in sfera activitatilor de IT.

Bucuresti Servicii
 • Cream site-uri de prezentare, pentru perssoane fizice, sau firme, site-uri pentru afaceri mici, saloane, frizerii, spalatorii auto, chimice diverse domenii de activitate ! Creare site-uri de prezentare PFA - reducere 10 % Reparare computere la domiciliu (Bucuresti) Nou acum si de la distanta ! Creare site-uri de prezentare o pagina 50 ron pentru Bone. Apeleaza cu incredere www.krathor.com

Bucuresti Servicii
 • Suntem o firmă tânără şi oferim servicii de calitate, adaptabile atât nevoilor dumneavoastra personale cât şi ale companiei dumneavoastră. Sloganul nostru este: Seriozitate - Securitate - Stabilitate - Satisfactie.

Bucuresti Servicii
 • Echipa Enisei este formata din tineri consultanti cu o experienta vasta in corporatii, atat pe piata nationala cat si pe cea internationala. Ne dorim sa ajutam mediul de afaceri romanesc prin implementarea solutiilor informatice la cele mai inalte standarde.

Bucuresti Servicii
 • Societatea ofera servicii de consultanta, asistenta si service IT; configurare si administrare retele,administrare servere. Asiguram service specializat si mentenanta informatica pe baza de contract. Distribuim software economic, varianta Small Business sau ERP. Distribuim doua programe economice expert-accounting.com (online) si Expert5 (ERP). De asemenea oferim suport si asistenta a celor doua produse pe baza de contract de service.

Timisoara Servicii