Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Service Packs Hardware - Service Packs: 52 companii
 • No Brand Express Team este o companie tanara care activeaza in domeniul IT cat si in domeniul automatizarilor industriale. Producem sisteme de afisaj cu LED folosite in industria publicitara. Proiectam executam diferite module electronice (ex: modul joc de lumini, sistem de afisare pret cu LED pentru benzinarii).

 • Computer Media Zone este o companie care acopera toate domeniile de activitate din informatica avand o experienta deosebita in realizarea de infrastructuri pentru sisteme integrate, in implementarea de solutii complexe si in distributia cu valoare adaugata a produselor "high-tech": Distributie cu valoare adaugata - produse purtand marca a zeci de producatori de elita din industria IT&C, pentru care se asigura servicii complete inainte si dupa vanzare Infrastructuri IT&C - proiecte realizate impreuna cu partenerii sai in intreaga tara; integrare de sisteme complexe (statii de lucru, servere, cablare structurata, solutii avansate de "server-centric computing" si comunicatii, impreuna cu serviciile aferente - proiectare, implementare, asistenta tehnica. Solutii IT - servicii si aplicatii software complexe.

 • XP Hosting Game Srl va ofera servicii de hosting, domenii web, vps, servere dedicate, reseller, gazduire servere jocuri, servere radio, cloud. Pe parcurs vrem sa infiintam si alte categorii ale firmei noastre. Va asteptam cu incredere.

 • Oferim servicii actuale de service si mentenanta in domeniul it. Rezolvam orice problema de ordin hardware sau software chiar la domiciliul clientului. De asemenea oferim si servicii de retelistica si mentenanta precum si servicii de webdesign.

 • Specialistii  BLike au la activ peste 5000 de terminale reparate cu succes. suntem instruiti si calificati pentru solutionarea majoritatii defectelor ale echipamentelor GSM: smartphone, tableta inclusiv service touchscreen si inlocuire LCD, servicii de diagnosticare si de reparare a daunelor si de inlocuire a bateriei, inlocuire mufa alimentare, contact butoane, inlocuiri sticle, display Iphone, Samsung. Alte servicii GSM: decodare de telefoane, re-softare, upgrade & downgrade OS telefon. Se mai pot adauga si jailbreak pentru iPhone sau root pentru android. iPhone, Samsung, Nokia, LG, Motorola, HTC, Sony Ericsson, Nokia, Philips, Allview, Asus, Orange, ELE Phone Toshiba, Sony, Vodafone, Gigabyte, ZTE, HP, Acer, Lenovo, Dell. www.blike.ro sau 0720737272

 • Din 2011 pana in august 2014 ne-ati cunoscut sub numele de Servskills. Astazi Depanero totalizeaza mii de ore de experienta de service si pregatire profesionala precum si mii de ore de relatii cu clientii in domeniile electro IT, electrocasnice mici si mari, tablete si telefoane mobile. Viziunea noastra este sa reparam ce bagi in priza. Misiunea noastra este sa garantam si sa readucem clientilor confortul in utilizarea echipamentelor din viata de zi cu zi. Investitia in tehnologie de inalta performanta, pregatirea personalului si produsul inovator Garantie Extinsa sustin livrarea unui serviciu impecabil pentru o medie de 20.000 clienti in fiecare luna. Echipa Depanero este compusa din tehnicieni cu experienta in testarea si diagnosticarea unei game foarte largi de produse: notebook-uri si tablete, componente IT si periferice, echipamente audio-video, multifunctionale si imprimante, telefoane mobile si chiar electrocasnice diverse. In prezent Depanero este compania cu unul din cele mai moderne centre de service din Romania, cu peste 70 de parteneriate avute cu furnizori si centre de service autorizate care asigura remedierea problemelor la produsele cu garantii speciale: Garantia All Inclusive, Garantia Plus precum si serviciul Service Expres.

 • Suntem o firma care activeaza in domeniul IT, hardware si software, sisteme de securitate, control acces. Suntem pe piata din 2012 si afacerea noastra este in continuu dezvoltare. Serviciile noastre se adreseaza tuturor utilizatorilor de calculatoare si urmaresc crearea unui mediu informatic stabil si usor de folosit. Suntem aici sa te ajutam cu cele mai bune sfaturi si cele mai simple solutii pentru orice problema din domeniul IT.

 • Oferim servicii IT complete hardware si software. Reparatii laptopuri la nivel de componenta. Va oferim service profesional pentru toate marcile de laptop-uri Operatii efectuate in service-ul nostru: - inlocuire display; - inlocuire touchscreen; - inlocuire mufe alimentare; - resoftare firmware.

 • Firma noastra va ofera servicii IT, mentenanta IT, publicitate online pentru afaceri in Romania. Profitati de oferta noastra personalizata. Promovare eficienta in Romania si Europa. Noi avem solutia profesionala pentru afacerea dvs.

 • Krom ofera servicii de externalizare IT, servicii de audit si servicii de administrare continua pentru persoane juridice. Cu un colectiv capabil, tanar si motivat sustinem activitatea clientilor nostri prin intermediul tehnologiei. Traditie din anul 2000.

 • Portofoliul nostru cuprinde o gama larga de produse de papetarie, birotica si tipizate. Orientare catre client, promptitudine, seriozitate. Oferim permanent solutii practice si inovatoare, infrastructura pentru activitatea de distributie.

 • Persoana fizica autorizata vine la tine acasa sau la sediul firmei tale pentru a-ti repara computerul. - Consultanta IT - Devirusare - Solutii securitate - Depanare hardware/software - Configurare retele/servere - Back-up date - Mentenanta echipamente.

 • Mago Systems este o firmă specializată în operaţiuni de service / reparaţii de tehnică de calcul şi reţele, dispunând de testere și aparatură specifică. Poate asigura, în baza cunoştinţelor şi experienţelor specialiştilor noştri, o gamă largă de servicii, disponibile pentru clienții din București și împrejurimi. Efectuarea operațiunilor au loc la sediul beneficiarului.

 • Sc Macos Computers Grup Srl este o societate romaneasca, cu capital integral privat, infiintata in anul 2005, avand ca obiect principal de activitate depanarea ansamblelor si subansamblelor echipamentelor electronice de birou. Datorita situatiei financiare, multe companii doresc reducerea cheltuielilor, luand in calcul si cheltuielile necesare intretinerii echipamentelor electronice din dotare. Macos Computers Grup vine in sprijinul dumneavoastra cu cele mai bune oferte de preturi pentru intretinerea si repararea acestor echipamente, mergand chiar pana la inlocuirea lor. Printre echipamentele electronice pentru care oferim depanare si intretinere, se numara: calculator, laptop, monitoare, scannere, UPS, camere de supraveghere si multe altele. In speranta ca oferta noastra va fi oportuna va asteptam si va asiguram de seriozitatea si promtitudinea noastra.

 • Noi îţi oferim asistenţă tehnică în reparaţii hardware desktop sau laptop, înlocuirea şi/sau repararea componentelor defecte; reparaţii software: instalarea sau reinstalarea sistemului de operare, repararea acestuia, devirusare, optimizare, instalarea şi configurarea oricărui component hardware sau a oricărui program; asistenţă de specialitate în utilizarea componentelor IT şi soluţii profesioniste pentru orice problemă IT. De ce să ne alegi pe noi? Dearece noi venim la tine, acasă sau la birou, la o oră stabilită de comun acord, nu percepem taxe pentru deplasare sau diagnosticare, efectuăm marea majoritate a lucrărilor la tine, acordăm garanţie pentru manoperă şi piese, lucrăm după standarde şi folosind experienţa unei vaste reţele internaţionale, special create exclusiv pentru service IT profesional la sediul sau domiciliul clientului.

 • Va oferim: * incarcari cartuse laser negru si color * incarcari cartuse inkjet negru si color * incarcari/ reincarcari cartuse copiatoare * resetare chip cartuse inkjet si laser * inlocuire chip cartuse inkjet si laser * remanufacturare. Va mai oferim consultanta in achizitionarea calculatoarelor si imprimantelor iar apoi ne ocupam de intretinerea lor pe baza de contract sau la solicitarea dvs. Va rugam sa ne contactati pentru orice intrebare aveti.

 • Consultant vanzari pentru Canon Romania va ofer urmatoarele servicii: - Evaluare a mediului de print si recomandare de optimizare si reducere de costuri. - Implementare servicii Canon de print management sau vanzare echipamente de productie si office alb/ negru si color. - Document management, scanere, imprimante, multifunctionale.

 • Firma de reparatii calculatoare si servicii IT Cine este eTehnician Pc? Suntem o echipă tânără și energică care dorim să oferim Servicii IT de calitate la prețuri acceptabile. Am început această afacere din două motive: Ne place ceea ce facem și dorim să vă reparăm calculatoarele și să vă promovăm site-urile așa cum ne-am gândit noi că ar fi mai bine pentru dumneavoastră. Nu suntem o firmă clasică de Servicii IT care sacrifică calitatea pentru cantitate și ne place să facem treaba cât de bine știm noi pentru că dorim să ne păstrăm clienții. Vrem să fim răspunzători pentru noi înșine și vrem să ne bucurăm de roadele muncii noastre, iar clienții noștri să fie mulțumiți de serviciile IT oferite de noi.

 • Mgi Recruitment has over 10 years experience recruiting IT sales and support roles. Mgi Recruitment is the leading global consultancy for contact centre recruitment. For more details please contact us on phone number.

 • Suntem o companie cu o traditie de peste 18 ani care ofera servicii si produse de calitate. Experienta acumulata face sa oferim o gama larga de servicii si solutii tehnice la cele mai inalte standarde pentru clientii nostri.