Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Service Packs Hardware - Service Packs: 52 companii
 • Start PC ofera o gama larga de servicii precum reparare si mentenanta PC, consultanta solutii complete IT, abonamente lunare de intretinere a calculatoare, imprimantelor și xeroxurilor din cadrul firmei dumnavoastră.

 • Briel este o firma ce ofera servicii IT complete, adresandu-se firmelor mici si mijlocii din Timisoara care nu au un departament sau personal specializat pentru servicii IT sau firmelor care doresc externalizarea acestor servicii.

 • Societate comerciala specializata in depanarea calculatoarelor, executa service pc la domiciliul clientului si la sediul firmei, deasemenea efectueaza reincarcari cartuse imprimanta orice model. Punem la dispozitia clientilor si alte servicii cum ar fi: reincarcari electronice si plata facturilor de utilitati.

 • Suntem o companie cu capital integral romanesc, care are la baza atat experienta pietei IT timisorene cat si acelei aradene. Misiunea noastra: ne propunem sa asiguram pietei aradene acces facil la performanta si eficienta, oferind partenerilor nostri o relatie puternica si de incredere, pe termen lung. Inter-relationarea Optimus System cu clientii sai se face pe urmatoarele linii de business: -service sisteme PC, laptopuri, componente, periferice -vanzare de sisteme PC, laptopuri, componente, periferice -retelistica.

 • Asiguram intretinere, reglare si depanare a echipamentelor de birou: calculatoare, multifunctionale, copiatoare, imprimante, fax-uri, telefonie. De asemenea, la noi gasiti toata gama de piese de schmb si consumabile. Suntem in permanenta legatura cu clientii nostri pentru a le asigura o buna functionare a echipamentelor pe care le utilizeaza, oferindu-le pentru un pret atactiv servicii de calitate, imbinand experienta cu seriozitatea.

 • Alpha Corporation Innovative urmareste o abordare integrata a problemei de construire a securitatii si protejarea clientilor sai impotriva accesului neautorizat de catre terti, prin implicarea sa in solutii de securitate. Compania ofera solutii ideale pentru toate tipurile de sisteme de securitate, si, incepand cu anul 2010, se incadreaza si in sfera activitatilor de IT.

 • Oferim servicii de inalta clasa in IT, confidentialitate si minutiozitate. Experienta de peste 20 de ani, bazata pe seriozitate, stiinta si respectul calitatii. Veti regasi siguranta si increderea in datele dumneavoastra.

 • Oferim servicii de reparatii laptop | service laptopuri | depanare notebook, calculatoare si monitoare lcd. reparatii placi de baza laptop, schimbari mufe rupte, usb, alimentare, audio, reparatii coolere laptop, reconditionari sisteme de racire, piese de schimb pentru laptopuri si calculatoare noi sau second hand, display laptop nou sau second hand la preturi atractive, reparatii orice model de laptop. Site: www.depanarecalculatoare.ro

 • Suntem o firmă tânără şi oferim servicii de calitate, adaptabile atât nevoilor dumneavoastra personale cât şi ale companiei dumneavoastră. Sloganul nostru este: Seriozitate - Securitate - Stabilitate - Satisfactie.

 • Luati o pauza de 10 minute, asezati-va confortabil in fotoliu si haideti cu noi in croaziera Internautilor. Vom vedea cum o afacere poate avea un real succes prin intermediul Speed Total S.R.L. Speed Total - Service IT pune la dispozitia clientilor servicii complete pentru afacerea acestora astfel, va stam a dispozitie cu urmatoarele servicii: Consultanta IT in vederea intretinerii si dezvoltarii sistemului informatic Varietatea de cunostinte tehnice a echipei care asigura mentenanta Vanzari componente IT, imprimante, copiatoare, faxuri Consultanta, transport si instalare gratuita a echipamentelor IT Depanare profesionala hardware si software pe raza judetului Sibiu Totodata prin Speed Total Web Design Sibiu puteti admira domeniul WEB (WEB Design, redesign website, mentenanta, SEO & SEF, programare WEB, Magazine Virtuale, CMS si Design Grafic), care dezvaluie sub ampla sa arhitectura o lume ampla cu un continut explicit, unic si o grafica interactiva.

 • Ma ocup de reparatii laptopuri si calculatoare atat  software cat si hardware. Daca ai ecranul spart, laptopul nu mai porneste, ai scapat ceai, apa, suc pe el eu te pot ajuta sa il faci sa mearga iar. Ofer Service IT, reparatii de Laptopuri si calculatoare, in orasul Constanta, instalari de Windows XP/7, configurare retea, consultanta IT. Daca nu stii ce laptop, calculator ar fi bun pentru nevoile tale, eu te pot indruma sa iei cea mai buna decizie si la cel mai bun pret. Nr. telefon: 0767241240

 • Clienti: Serviciile nostre sunt optimizate pentru afaceri mici si mijlocii (SME, sau "small and medium business") cu 10 pana la 100 de utilizatori. De asemenea ne bazam pe comunicatiile via internet pentru monitorizare si pentru interventii. Servicii/Solutii: Serviciile noastre se concentreaza in special asupra utilizatorilor "intensivi" de tehnologie si urmaresc crearea unui mediu informatic stabil si usor de folosit. Pentru a crea si mentine astfel de medii informatice desfasuram permanent urmatoarele activitati, fara a ne limita strict la acestea: • inregistram problemele semnalate de clienti in sistem de ticketing si urmarim rezolvarea lor in conditiile agreate in contract; • inregistram automatizat date despre sistemele si retelele clientilor in baza noastra de date si le folosim pentru a imbunatati mediile informatice existente; • inregistram datele din contractele dintre clientii nostri si furnizorii lor de servicii de natura tehnica si ne asiguram de respectarea parametrilor acestor contracte; • folosim sisteme de monitorizare a diversilor parametrii si intervenim proactiv pentru rezolvarea problemelor inainte ca acestea sa afecteze activitatea utilizatorilor; • mentinem si aplicam o procedura standard de securizare si stabilizare tuturor sistemelor desktop folosite de clientii nostri; • intervenim de la distanta pentru rezolvarea rapida a problemelor semnalate de utilizatori sau de sistemele de monitorizare; • pentru proiectele noi analizam cerintele activitatii utilizatorilor si echipamentele/programele disponibile pe piata pentru a alege solutiile care indeplinesc cerintele date la pretul cel mai avantajos; • automatizam si simplificam activitatile repetitive pentru crsterea productivitatii utilizatorilor; • conectam locatii aflate la distanta prin retele de tip VPN.

 • Firma serioasa si negociatoare oferim asistenta 24 din 24 construim si reparam la nevoie contactati-ne si nu veti regreta. Cotact nr. 0765349462 oferim si reparatii PC la domiciliul clientului, cat si reparatii telefoane de toate tipurile.

 • Oferim solutii complete pentru hoteluri ( cablare, acces internet restrictionat / preplatit pentru vizitatori, site web, gazduire pagina, server de mail ). Suport IT pentru probleme hardware / software la nivel avansat. Implementam si asiguram securitatea retelei dumneavoastra.( firewall / VPN / antivirus / antispam / DMZ / ssl / failover / proxy ).

 • HyperCubic IT Outsourcing ofera servicii de mentenanta IT, suport de tip help-desk pe baza de abonament lunar de service. Strategia companiei HyperCubic se concentreaza pe furnizarea de solutii IT simple, eficiente si sigure. Oferim clientilor nostri posibilitatea de a reorienta resursele materiale si umane catre business-ul principal prin estimarea si optimizarea bugetului alocat infrastructurii IT.

 • Efectuam service calculatoare, hardware si software, la sediul sau domiciliul clientului. Va asiguram piese de schimb si depanarea componentelor precum si softurile necesare, antivirus, pachet office, creare retele intre calculatoare si internet. Protectie antispyware si antivirus.

 • Software Microsoft, Antivirus, Autocad, Adobe etc., solutii integrate, webdesign, Service calculatoare, notebook-uri, imprimante, refill cartuse. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon.

 • Societatea comerciala Pythia International SRL face parte din grupul Pythia cu sediul in Statele Unite ale Americii si filiale in Romania si Grecia. Societatea a fost infiintata in anul 1997 si, de la infiintare si pana in prezent a furnizat servicii de consultanta pentru numeroase societati si institutii din Romania, printre care Vodafone, Raiffeisen Bank, Primaria Municipiului Bucuresti, Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale etc.

 • Compania nostra ofera pentru Persoane Fizice: * Instalare si configurare sistem operare * Devirusare, instalare si actualizare antivirus * Instalare programe la cererea clientului * Identificare si inlocuire piese defecte * Testare componente inlocuite * Configurare conexiune internet * Constructie, extindere sau intretinere retele * Consultanta IT, Persoane Juridice: Oferim servicii IT la sediul firmei si garantam un timp de raspuns cat mai scurt. La cererea clientului se poate face si un contract de intretinere care asigura ca echipamentele vor fi in cea mai buna stare de functionare. * Lucrari de mentenanta * Depanari hardware si software * Instalare si configurare Sistem Operare * Instalare applicatii * Consultanta IT gratuita

 • Firma noastră lansează tipuri noi de servicii, destinate microîntreprinderilor şi IMM–urilor, totodată oferind consultanţă, LifeTech vă va ajuta să faceţi alegerea optimă portivită necesitațiilor dumneavoastră în achiziţionarea de noi echipamente, servicii şi software. Calitatea este principala caracteristică a firmei noastre, care definește, tehnologiile, solutiile si serviciile oferite de către companie. LifeTech propune o noua abordare a serviciilor IT, bazată pe profesionalism, experientă și eficiență, fiind o companie tânără şi ambiţioasă ce dispune de resurse complexe si de experiență în domeniul IT. LifeTech este pregatită pentru a colabora în scopul dezvoltării și eficientizării activitații afacerii tale. LifeTech face ca tehnologia și sistemul IT să prindă viață și să funcționeze la parametrii optimi în interesul profitului firmei dumneavoastră. Dacă există deja o infrastructuă IT noi o putem optimiza pentru ca tu sa poți evita problemele și stresul zilnic. LifeTech acoperă toate necesitațiile IT, inclusiv neceseitatea realizării unui training angajatiilor, pentru diferite nivele de software, acestia putându-si exercita atribuțiile de serviciu eliminând costurile aferente și timpul pierdut. Tehnologia IT aleasă de noi pune în valoare timpul si concentrarea personalului din firma dumneavoastra, utilizând cel mai bun sistem IT pentru a-și îndeplini obiectivele și atribuțiile de serviciu fară a fi necesar deținerea de cunoștințe IT.