Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
Alege categoria
De la
Service Packs - Electronice & IT: 63 companii
 • No Brand Express Team este o companie tanara care activeaza in domeniul IT cat si in domeniul automatizarilor industriale. Producem sisteme de afisaj cu LED folosite in industria publicitara. Proiectam executam diferite module electronice (ex: modul joc de lumini, sistem de afisare pret cu LED pentru benzinarii).

 • Computer Media Zone este o companie care acopera toate domeniile de activitate din informatica avand o experienta deosebita in realizarea de infrastructuri pentru sisteme integrate, in implementarea de solutii complexe si in distributia cu valoare adaugata a produselor "high-tech": Distributie cu valoare adaugata - produse purtand marca a zeci de producatori de elita din industria IT&C, pentru care se asigura servicii complete inainte si dupa vanzare Infrastructuri IT&C - proiecte realizate impreuna cu partenerii sai in intreaga tara; integrare de sisteme complexe (statii de lucru, servere, cablare structurata, solutii avansate de "server-centric computing" si comunicatii, impreuna cu serviciile aferente - proiectare, implementare, asistenta tehnica. Solutii IT - servicii si aplicatii software complexe.

 • XP Hosting Game Srl va ofera servicii de hosting, domenii web, vps, servere dedicate, reseller, gazduire servere jocuri, servere radio, cloud. Pe parcurs vrem sa infiintam si alte categorii ale firmei noastre. Va asteptam cu incredere.

 • Oferim servicii actuale de service si mentenanta in domeniul it. Rezolvam orice problema de ordin hardware sau software chiar la domiciliul clientului. De asemenea oferim si servicii de retelistica si mentenanta precum si servicii de webdesign.

 • Specialistii  BLike au la activ peste 5000 de terminale reparate cu succes. suntem instruiti si calificati pentru solutionarea majoritatii defectelor ale echipamentelor GSM: smartphone, tableta inclusiv service touchscreen si inlocuire LCD, servicii de diagnosticare si de reparare a daunelor si de inlocuire a bateriei, inlocuire mufa alimentare, contact butoane, inlocuiri sticle, display Iphone, Samsung. Alte servicii GSM: decodare de telefoane, re-softare, upgrade & downgrade OS telefon. Se mai pot adauga si jailbreak pentru iPhone sau root pentru android. iPhone, Samsung, Nokia, LG, Motorola, HTC, Sony Ericsson, Nokia, Philips, Allview, Asus, Orange, ELE Phone Toshiba, Sony, Vodafone, Gigabyte, ZTE, HP, Acer, Lenovo, Dell. www.blike.ro sau 0720737272

 • Din 2011 pana in august 2014 ne-ati cunoscut sub numele de Servskills. Astazi Depanero totalizeaza mii de ore de experienta de service si pregatire profesionala precum si mii de ore de relatii cu clientii in domeniile electro IT, electrocasnice mici si mari, tablete si telefoane mobile. Viziunea noastra este sa reparam ce bagi in priza. Misiunea noastra este sa garantam si sa readucem clientilor confortul in utilizarea echipamentelor din viata de zi cu zi. Investitia in tehnologie de inalta performanta, pregatirea personalului si produsul inovator Garantie Extinsa sustin livrarea unui serviciu impecabil pentru o medie de 20.000 clienti in fiecare luna. Echipa Depanero este compusa din tehnicieni cu experienta in testarea si diagnosticarea unei game foarte largi de produse: notebook-uri si tablete, componente IT si periferice, echipamente audio-video, multifunctionale si imprimante, telefoane mobile si chiar electrocasnice diverse. In prezent Depanero este compania cu unul din cele mai moderne centre de service din Romania, cu peste 70 de parteneriate avute cu furnizori si centre de service autorizate care asigura remedierea problemelor la produsele cu garantii speciale: Garantia All Inclusive, Garantia Plus precum si serviciul Service Expres.

 • Atelierdeweb.ro este o firma din Bucuresti ce ofera servicii de web design si development: site-uri de prezentare, magazine online si aplicatii web complexe. Echipa atelierdeweb.ro este formata din oameni tineri dar profesionisti care sunt in cautare de solii optime personalizate pentru fiecare client.

 • Suntem o firma care activeaza in domeniul IT, hardware si software, sisteme de securitate, control acces. Suntem pe piata din 2012 si afacerea noastra este in continuu dezvoltare. Serviciile noastre se adreseaza tuturor utilizatorilor de calculatoare si urmaresc crearea unui mediu informatic stabil si usor de folosit. Suntem aici sa te ajutam cu cele mai bune sfaturi si cele mai simple solutii pentru orice problema din domeniul IT.

 • Oferim servicii IT complete hardware si software. Reparatii laptopuri la nivel de componenta. Va oferim service profesional pentru toate marcile de laptop-uri Operatii efectuate in service-ul nostru: - inlocuire display; - inlocuire touchscreen; - inlocuire mufe alimentare; - resoftare firmware.

 • Firma noastra va ofera servicii IT, mentenanta IT, publicitate online pentru afaceri in Romania. Profitati de oferta noastra personalizata. Promovare eficienta in Romania si Europa. Noi avem solutia profesionala pentru afacerea dvs.

 • Suntem o echipa tanara de profesionisti IT, pregatiti sa realizam orice proiect de la inceput pana la sfarsit. Orice serviciu pe care il punem la dispozitie este construit folosind tehnologii de ultima generatie si strategii de promovare cu impact maxim, imbinate cu o idee de design unica si potrivita aspiratiilor dumneavoastra. TSS are 5 ani experienta in afacerile pe Internet si in mediul IT. Echipa noastra dezvolta atat proiecte pentru in afara, in regim de outsourcing, cat si pentru clientii din Romania. In acelasi timp ne dezvoltam propriile noastre proiecte web, la care contribuie intreaga noastra experienta de lucru cu mediul online. Pentru clientii nostri, realizam interfete web complexe pentru diferite procese de prelucrari de date, magazine online si site-uri web de prezentare performante, dar le asiguram si consultanta de specialitate in ceea ce priveste promovarea web si hosting pentru proiectele dezvoltate impreuna.

 • Krom ofera servicii de externalizare IT, servicii de audit si servicii de administrare continua pentru persoane juridice. Cu un colectiv capabil, tanar si motivat sustinem activitatea clientilor nostri prin intermediul tehnologiei. Traditie din anul 2000.

 • Portofoliul nostru cuprinde o gama larga de produse de papetarie, birotica si tipizate. Orientare catre client, promptitudine, seriozitate. Oferim permanent solutii practice si inovatoare, infrastructura pentru activitatea de distributie.

 • Imprezzio Global is a full-service IT solution provider, the European subsidiary of Imprezzio Inc., USA, located in Cluj-Napoca. Our core competences reside in Microsoft .NET and Adobe technologies, but we possess extensive experience in various other technological branches. We are a rapidly-growing company, offering an informal environment dedicated to creativity, flow, and problem-solving. We are shameless technophiles who love to work on the bleeding edge of technology, have fun and improve our skills. We are serious about our work and values, but don't take ourselves too seriously. That's what makes Imprezzio Global such a great place to work. Since A chain is no stronger than its weakest link we carefully select our team members, every one of whom is an A player. Imprezzio offers a solid project docket with explosive opportunities, and needs core team members.

 • Komputer Regio este prima companie care isi propune sa actioneze ca integrator de sistem local in domeniul solutiilor IT destinate administratiei publice locale. Infiintata in anul 2013, atuul companiei il reprezinta cei 15 ani de experienta, acumulata de membrii echipei sale, in domeniile privat si public, insumind peste 200 de implementari de succes.

 • Suntem o echipă de tineri care urmează neabătut drumul spre succes. Al nostru și al tău. Entuziasmul, seriozitatea şi profesionalismul sunt atuurile noastre. Încrederea este fundaţia pe care consolidăm relaţia cu clientul nostru.Web design Prin design-ul site-ului transmiteți publicului armonia estetică internă, vă îmbunătățiți imaginea și comunicați eficient pe Internet Succesul unui site depinde, în mare parte, de design-ul web. Acesta trebuie să fie atrăgator, usor de navigat, intuitiv, reprezentativ, unic. Prin design-ul site-ului dvs., transmiteți publicului armonia estetică internă, vă îmbunătățiți imaginea online și comunicați în același timp mult mai eficient pe Internet. DESIGN FUNCȚIONAL Alfa Soft face studii de uzabilitate pentru proiectele sale și se asigură că propunerea de web design care stă la baza realizării site-ului integrează perfect funcționalitatea acestuia. Astfel, designul poate fi modern, viu, suprinzător sau, dimpotrivă, conservator, tradițional, classic, în funcție de identitatea și valorile firmei dvs. Designul Alfa Soft este spectaculos și functioneaza asemenea. ELEMENTE CHEIE IN DESIGN-UL WEB Experiența acumulată și cunoașterea mediului online ne ajută să definim, cu ușurință, cele mai importante elemente ale design-ului website-ului dvs.: - Gama coloristică relevantă pentru brandul dvs. - Fonturi, semne, caractere personalizate - Logo unic, deosebit, memorabil Pentru liste de preturi si oferte va rog sa ma contactati la adresa de email , okazii sau numarul de telefon

 • Persoana fizica autorizata vine la tine acasa sau la sediul firmei tale pentru a-ti repara computerul. - Consultanta IT - Devirusare - Solutii securitate - Depanare hardware/software - Configurare retele/servere - Back-up date - Mentenanta echipamente.

 • Firma noastra va ofera servicii IT, tehnoredactari, Ebook, baze de date, machetari (reviste, carti, brosuri, pliante), traduceri franceza-romana/romana-franceza. Suntem o echipa dornica si tanara ce doresc o schimbare.

 • Mago Systems este o firmă specializată în operaţiuni de service / reparaţii de tehnică de calcul şi reţele, dispunând de testere și aparatură specifică. Poate asigura, în baza cunoştinţelor şi experienţelor specialiştilor noştri, o gamă largă de servicii, disponibile pentru clienții din București și împrejurimi. Efectuarea operațiunilor au loc la sediul beneficiarului.

 • Sc Macos Computers Grup Srl este o societate romaneasca, cu capital integral privat, infiintata in anul 2005, avand ca obiect principal de activitate depanarea ansamblelor si subansamblelor echipamentelor electronice de birou. Datorita situatiei financiare, multe companii doresc reducerea cheltuielilor, luand in calcul si cheltuielile necesare intretinerii echipamentelor electronice din dotare. Macos Computers Grup vine in sprijinul dumneavoastra cu cele mai bune oferte de preturi pentru intretinerea si repararea acestor echipamente, mergand chiar pana la inlocuirea lor. Printre echipamentele electronice pentru care oferim depanare si intretinere, se numara: calculator, laptop, monitoare, scannere, UPS, camere de supraveghere si multe altele. In speranta ca oferta noastra va fi oportuna va asteptam si va asiguram de seriozitatea si promtitudinea noastra.