Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Piese Imprimante - Imprimante: 101 companii
 • Produse de calitate, la pret avantajos.

Sector 6 Servicii
 • Am primit cartusul care nu a functionat din prima, dar a doua zi aceasta a fost schimbata si acum imprimanta functioneaza perfect.

Brasov Importator
 • Activitatea societatii este asigurata cu profesionalism de o echipa tanara, care este in permanent contact clientii si cu echipele operative din teren si va sta la dispozitie pentru rezolvarea oricaror neintelegeri. Venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu o gama larga de servicii: - reparatii laptopuri, tablete, calculatoare - reparatii terminale mobile,smartwatch-uri, smartphone-uri, GPS-uri, - telefoane si sisteme audio-video pentru autoturisme - reparatii subansamble ale sistemelor de supraveghere, antiefractie si control acces - reparatii echipamente de birou: imprimante, multifunctionale, copiatoare, periferice diverse - reparatii audio-video: dvd-playere; sisteme home-cinema, proiectoare si retroproiectoare, amplificatoare audio, etc. - multe alte echipamente electrice si electronice. Echipa noastra tehnica cuprinde personal dedicat, specializat in efectuarea operatiunilor de reparatie la cel mai inalt nivel de calitate. Indiferent ca veniti dumneavoastra la noi sau trebuie sa ne deplasam noi la sediul sau adresa dumneavoastra, va garantam ca vom solutiona problema dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

Constanta Servicii
 • www.tonere.ro- Magazin online de cartuse si tonere pentru imprimante, precum si reincarcare cartuse laser. Asiguram transport in toata tara. Lucram cu profesionalism, promptitudine si ne respectam toti clientii.

Bucuresti Servicii
 • Compania noastra ofera toata gama de produse IT&C, electronice si consumabile. Oferim diverse solutii IT personalizate in functie de nevoile clientilor nostri. Livrarea se face foarte rapid in 24-48 ore oriunde in tara prin curierat rapid, transportul fiind gratuit la comenzi de peste 300 lei.

Calan Altul
 • Alexia, marca inregistrata a M Copy SRL, isi desfasoara activitatea sub 4 departamente: 1. Print - servicii tipografice si productie publicitare; 2. CopyCenter - magazine de desfacere si centre de copiere; 3. PaperShop - distributie hartie, produse din hartie, copiatoare, tipizate si tehnica de birou; 4. Services - intretinere si inchirieri copiatoare, reumplere cartuse. Ce va mai oferim: - Grafica, Branding, Imagine prin personal dedicat - Servicii editoriale, tehnoredactare, obtinere ISBN prin editura acreditata CNSIS - Personalizari obiecte promotionale - Sectiune special dedicata domeniului HoReCa (meniuri bar, restaurant, placute cu rezervat, etc.) - Tipizate personalizate.

Sibiu Servicii
 • S.C. Activ Syscomputer S.R.L. este o companie cu capital integral romanesc, care comercializeaza in Romania consumabile originale, compatibile si accesorii de reumplere cartuse, pentru imprimantele tip inkjet, laser si copiatoare. Partenerii nostri ne furnizeaza produse de cea mai buna calitate la preturi accesibile, venind astfel in intampinarea cerintelor clientilor nostri. In urma experientei acumulate, va stam la dispozitie pentru orice fel de informatii privind reumplerea cartuselor si orice alte intrebari legate de imprimante si consumabile. Principiul fundamental pe baza caruia functionam, este calitatea absoluta a materialelor, promtitudinea si serviciile oferite.

Bucuresti Distribuitor
 • Facem totul pentru ca tu sa fi multumit. Iti oferim 3 tipuri de livrare. Produsele sunt livrate din stoc. Marfa de cea mai buna calitate. Servicii de reumplere cartuse laserjet si inkjet la preturi competitive. Pentru comenzi de minim 100 de lai ridicam si livram cartusele direct la sediul dvs.

Bucuresti Distribuitor
 • Firma ofera servicii de preluare cartuse goale originale pentru eliminarea ecologica de catre fabrica Certo. In functie de solicitarea dvs. ne putem deplasa la sediul firmei dvs. pentru preluarea cartuselor.

Constanta Servicii
 • Ager Total Consult Srl ofera service copiatoare, comert cu copiatoare second hand, vanzari copiatoare, imprimante, inchirieri multifunctionale, canon, xerox, toshiba Hp, consumabile, reumpleri cartuse, inchirieri copiatoare, tonere originale, plotere, imprimante format mare.

Bucuresti Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1993 si este situata in str.L.Rebreanu nr.2 Targu Mures, judetul Mures. Avand 20 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele activitati: Comert si service case de marcat fiscale, cantare electronice, echipamente IT, consumabile pentru imprimante si MF.Softuri inteligente pentru magazine, supermarketuri si restaurante Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Targu Mures Distribuitor
 • Emitek Solutions a fost infiintata in 2016 si comercializeaza produse din domeniul IT&C, imprimante, multifunctionale, consumabile, kit-uri de mentenanta si piese de schimb, PC-uri, laptopuri, servere, licente, accesorii, sisteme de monitorizare si automatizare prin intermediul magazinului online Emitek Store.

Bucuresti Distribuitor
 • Refill Solution urmareste riguros o serie stricta de pasi pentru a asigura succesul incarcarii si functionarea optima a cartuselor! Serviciile oferite de noi privitor la incarcarea cartuselor laserjet includ dezasamblarea cartusului, curatarea, degresarea, lubrifierea, reincarcarea cu toner in parametrii optimi, verificarea certificand calitatea reincarcarii prin intermediul paginii de test care evidentiaza nuantele de gri. Cu experienta vasta in domeniu oferim servicii de inalta calitate la cele mai bune preturi! Refill SOlution va ofera servicii de incarcare (refill) a cartuselor laserjet, remanufacturare, reconditionare, service echipamente (revizii, reparatii).

Oradea Servicii
 • Misiunea firmei Mival Group este dezvoltarea prezentei pe piata ca furnizor de piese de schimb si consumabile  pentru domeniul IT, servicii de reciclare / remanufacturare consumabile folosite in echipamente de birou precum si service echipamente de birou. O structura organizatorica flexibila si profesionista, abilitati de management, personal motivat si de inalta calificare constituie baza succesului companiei noastre si exprima valorile pe care noi le pretuim. Pentru respectarea principiilor si atingerea obiectivelor firmei, managementul la cel mai inalt nivel se implica direct si se angajeaza pentru asigurarea respectarii si depasirii cerintelor clientilor nostri, respectarea cerintelor legale, prevenirea poluarii si imbunatatirea continua a Sistemului de Management al Calitatii si Mediului. Responsabilitatea maxima privind calitatea produselor, serviciilor precum si a sistemului in care sunt realizate acestea in cadrul Mival Group  revine conducerii organizatiei.

Ploiesti Distribuitor
 • Global Refill Srl este o firma infintata in anul 2015. Global Refill Srl are domeniu de activitate reincarcari cartuse, service imprimante, consumabile originale, consumabile compatibile, papetarie, piese imprimante.

Bucuresti Servicii
 • Societatea noastra dispune de personal calificat cu experienta de 20 ani in alegerea, intretinerea, depanarea si asigurarea consumabilelor si a pieselor de schimb pentru aparatura de birou. Asiguram materiale originale. Se asigura garantie la lucrarile executate, promptitudine si seriozitate.

Bucuresti Servicii
 • Principalele servicii prestate: - Reparatii calculatoare & laptop-uri - Incarcari cartuse (toner/cerneala). - Instalare SISTEME DE OPERARE / programe / antivirus - Configurare retele si echipamentele aferente - Mentenanta echipamente firme. DIAGNOSTICARE GRATUIT!!

Onesti Altul
 • Copier Tech este pe piata din anul 1997 si are o vasta experienta in vanzari, inchirieri, reparatii, mentenanta, intretinere preventiva echipamente de birou (copiatoare). Parteneri Konica Minolta Business Solutions Romania

Brasov Servicii
 • Ofera servicii de intretinere la fata locului a echipamentelor de printare, consultanta in reducerea de costuri la imprimare pentru firmele din capitala. Noi suntem specializati in: • Service copiatoare, multifunctionale, FAX-uri, scannere, imprimante ink si laser color sau monocrom • Reconditionarea consumabilelor multifunctionalelor, FAX-urilor, scannerelor, copiatoarelor sau a imprimantelor din parcul dumneavoastra IT&C. • Asamblarea echipamentelor Print-Scan-FAX conform cerintelor dumneavoastra. • Instalarea, instruirea si asistenta privind aplicatii software, operare, configurare, mod de lucru si self-service. • Optimizarea functionarii sistemelor de operare precum si a costurilor de printare. • Reumplerea si remanufacturarea consumabilelor echipamentelor de list-print-scan-FAX-e-mail. • Service la o gama larga de echipamente periferice.

Bucuresti Servicii
 • Servicii de calitate pentru echipamente de birou, consumabile compatibile si originale, reincarcare cartuse toner pentru imprimante si multifunctionale, depanare calculatoare si imprimante, PC-uri noi si reconditionate.

Ploiesti Servicii