Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Plottere - Imprimante: 6 companii
  • Unic importator si service autorizat Roland DG Japonia in Romania. Misiunea Mozaik Consulting: Sa dezvoltam relatii durabile, bazate pe incredere si respectarea principiilor etice, anticipand nevoile partenerilor nostri prin solutii inovatoare, atingand si depasind asteptarile acestora, cresterea continua a eficientei prin produse si servicii de calitate superioara.

  • Sc Sun Copy Srl este importator direct de produse Konica Minolta acoperind toata gama,distribiutor de cosumabile si servicii adiacente (service,solutii complecte pentru copy center si tipar digital) de calitate.

  • Importator de copiatoare konica minolta reconditionate color si alb-negru, importator de plotter indoor si outdoor China. Importator de copiatoare format mare A0, vanzarea de consumabile toner, cilindrii, piese de schimb pentru marcile Konica minolta.

  • Printhead ofera o gama larga de produse si servicii de printare. S-a evidentiat prin lansarea sitemelor CISS in Romania pentru imprimante inkjet si plotere. Se bucura de o experienta vasta in domeniu cu succese deosebite si un portofoliu impresionant.

  • Firma ofera service calculatoare si retele pentru judetul hunedoara, reparatii si piese de schimb laptop si calculatoare, importator pentru antivirusul e-scan pentru Romania, copiatoare imprimante si scanere marca xerox, toata gama de prodse IT calculatoare, laptop, retelistica, unitati de calcul, sisteme de operare, devirusari, salvari date, configurari sisteme infrmatice, consultanta.

  • Oferim servicii de publicitate, editare fotografie digitală, afişe, pliante, broşuri, mape, cataloage, obiecte promoţionale personalizate, firme luminoase, bannere, litere volumetrice, panouri şi totemuri, roll-up banner, panouri afişaj, standuri expoziţionale.