Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Plottere - Imprimante: 6 companii
  • Unic importator si service autorizat Roland DG Japonia in Romania. Misiunea Mozaik Consulting: Sa dezvoltam relatii durabile, bazate pe incredere si respectarea principiilor etice, anticipand nevoile partenerilor nostri prin solutii inovatoare, atingand si depasind asteptarile acestora, cresterea continua a eficientei prin produse si servicii de calitate superioara.

Cluj Napoca Importator
  • Sc Sun Copy Srl este importator direct de produse Konica Minolta acoperind toata gama,distribiutor de cosumabile si servicii adiacente (service,solutii complecte pentru copy center si tipar digital) de calitate.

Sibiu Importator
  • Importator de copiatoare konica minolta reconditionate color si alb-negru, importator de plotter indoor si outdoor China. Importator de copiatoare format mare A0, vanzarea de consumabile toner, cilindrii, piese de schimb pentru marcile Konica minolta.

Constanta Importator
  • Printhead ofera o gama larga de produse si servicii de printare. S-a evidentiat prin lansarea sitemelor CISS in Romania pentru imprimante inkjet si plotere. Se bucura de o experienta vasta in domeniu cu succese deosebite si un portofoliu impresionant.

Bucuresti Importator
  • Firma ofera service calculatoare si retele pentru judetul hunedoara, reparatii si piese de schimb laptop si calculatoare, importator pentru antivirusul e-scan pentru Romania, copiatoare imprimante si scanere marca xerox, toata gama de prodse IT calculatoare, laptop, retelistica, unitati de calcul, sisteme de operare, devirusari, salvari date, configurari sisteme infrmatice, consultanta.

Deva Importator
  • Oferim servicii de publicitate, editare fotografie digitală, afişe, pliante, broşuri, mape, cataloage, obiecte promoţionale personalizate, firme luminoase, bannere, litere volumetrice, panouri şi totemuri, roll-up banner, panouri afişaj, standuri expoziţionale.

P. Neamt Distribuitor