Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Judet
De la
Multifunctionale - Imprimante: 40 companii
 • Toate produsele noastre sunt comaptibile noi, au garantie 1 an si livrare in 24h. Produsele se inlocuiesc pentru orice nemultumire. Sunt atatea lucruri frumoase pe care le poti face cu banii, incat e stupid sa platesti mult pe tonere scumpe! Incearca www.tonerworld.ro !

 • Sert Service Refill distribuie echipamente de birou, piese de schimb si consumabile pentru copiatoare, imprimante, multifunctionale si faxuri, dar asigura si piese de schimb si service specializat. Piesele de schimb si consumabilele pentru echipamentele produse de Canon, HP, Konica-Minolta, Sharp, Toshiba, Kyocera-Mita, Brother, Epson, Lexmark, Ricoh, Develop, Samsung, Panasonic, OCE si Xerox sunt asigurate din importuri sau achizitii intracomunitare proprii. Prin intermediul serviciilor noastre de incarcare si remanufacturare a cartuselor toner, ne ajutam clientii sa economiseasca sume importante de bani. In acest sens, utilizam numai consumabile, piese si echipamente de cea mai buna calitate, rezultatul reflectandu-se in imprimari sau copii perfecte, obtinute la costuri reduse.

 • Alfa Computers va ofera copiatoare noi sau second-hand reconditionate la cele mai bune preturi din tara. Asiguram garantie, post-garantie si service, precum si toata gama de consumabile si piese de schimb pentru orice copiator Minolta. Livrari in toata tara cu autoutilitarele societatii sau prin curier rapid. Alfa Computers - Totul pentru copiatorul tau!

 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Avand 15 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: echipamente de birotica si tehnica de calcul - consumabile, PC-uri, componente hardware, periferice, multifunctionale. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate.                                                                  Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti.

 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Ploiesti, judetul Prahova. Avand peste 20 de angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de calculatoare, monitoare, imprimante, componente hardware si sisteme de alarma si supraveghere. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru este pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

 • Emitek Solutions a fost infiintata in 2016 si comercializeaza produse din domeniul IT&C, imprimante, multifunctionale, consumabile, kit-uri de mentenanta si piese de schimb, PC-uri, laptopuri, servere, licente, accesorii, sisteme de monitorizare si automatizare prin intermediul magazinului online Emitek Store.

 • Sivacom Distribution prin intermediul magazinului online www.sivacom.ro va pune la dispozitie o gama larga de echipamente de printare, echipamente IT, consumabile originale si compatibile. Va invitam sa descoperiti online toate ofertele nostre. Comercializam si distribuim in toata tara tonere compatibile, cartuse de cerneala, multifunctionale, imprimante, copiatoare, calculatoare, servere. Pentru oferte personalizate si discount de volum va rugam contactati-ne la adresa de mail!

 • Activitatile de baza ale companiei sunt furnizarea, distributia, mentenanta si reparatia echipamentelor periferice si IT- copiatoare, imprimante, scanner, sisteme PC si monitoare, consumabile de birou- cartuse tip toner laser alb-negru sau color.

 • Expert Copy Service este o societate cu capital privat, persoana juridica romana, infiintata in anul 2001. Domeniul de activitate al firmei Expert Copy Service, conform certificatului de inregistrare la Camera de Comert si Industrie a Romaniei il reprezinta comertul cu ridicata al echipamentelor de birou si al consumabilelor. Portofoliul de clienti este dezvoltat atat in mediul guvernamental cat si in cel privat. Principalele grupe de produse si servicii realizate, destinate clientilor Expert Copy Service sunt: - comercializarea echipamentelor de birou - imprimante, copiatoare, multifunctionale; - comercializarea materialelor consumabile; - asigurare suport tehnic si logistic pentru echipamente de birou.

 • Ne ocupam cu vanzari calculatoare noi, second hand si refurbished; monitoare, laptop-uri, imprimante cerneala si laser, componente si periferice, cartuse inkjet si laserjet originale si compatibile in Ploiesti! Efectuam service calculatoare profesional. Depanari hardware si software, devirusari, recuperari de date, mentenanta. Livram calculatoare si laptop-uri noi si refurbished in Ploiesti si in tara.

 • M&M Office Center SRL ofera tuturor clientilor din zona CONSTANTA, TULCEA solutii optimizate de copiere, imprimare, scanare. Oferim servicii de inchiriere multifunctionale, copiatoare, imprimante intretinere echipamente de birou in garantie si post garantie.

 • Firma se ocupa cu vanzari de tonere originale si compatibile pentru imprimante, copiatoare si multifunctionale, cartuse de cerneala pentru imprimante si multifunctionale cu jet de cerneala, etichete pentru sisteme de etichetare, softuri antivirus NOD32.

 • Modserv Impex, companie prezenta pe piata romaneasca din anul 2005 va ofera urmatoarele produse si servicii: - Multifunctionale, Copiatoare & Imprimante Kyocera; - Componente si consumabile pentru: Kyocera, Brother, Canon, Dell, Epson, Hewlett Packard, Konica Minolta, Oce, Ricoh, Samsung, Toshiba, Xerox; - Service rapid, mentenanta si suport IT pentru toata gama de echipamente Kyocera, Triumph-Adler, Olivetti si Utax; - Birotica si papetarie. Va asteptam sa vizitati magazinul nostru online: www.modserv.ro Alaturi de tine, pentru succesul afacerii tale!

 • Oferim servicii de inchiriere, service si suport tehnic, de reincarcare toner, de intretinere si vanzare a copiatoarelor multifunctionale noi si second hand, color si monocrom a marcilor Konica Minolta, Utax si Canon, in zonele Constanta si Bucuresti.

 • Importator de copiatoare konica minolta reconditionate color si alb-negru, importator de plotter indoor si outdoor China. Importator de copiatoare format mare A0, vanzarea de consumabile toner, cilindrii, piese de schimb pentru marcile Konica minolta.

 • Oferind servicii si produse adaptate necesitatilor dumneavoastra, incercam sa devenim un partener de incredere pe termen lung. Echipamentele oferite de INCA TEHNIC GRUP reprezinta o solutie inteligenta pentru bugetul tau. Achizitioneaza de la noi si beneficiezi de performante ridicate la preturi prietenoase.

 • Biroul De Cartuse este o companie infiintata in anul 2012, formata dintr-un colectiv tanar si perseverent, ce va ofera servicii de reincarcare profesionala cartuse inkjet si laserjet (toner) dar si servicii de mentenanta precum si aprovizionare cu produse compatibile si originale .

 • The company is a professional development, development, production dehumidifier refrigeration products and to undertake various kinds of desiccant and so on engineering design, installation of the science and technology enterprises. Has been through ISO9000 international quality system certification, the national technical supervision departments of the mandatory 3 c and so on many international and domestic security certification. Company has dehumidification refrigeration equipment in the field of first-class engineering and technical personnel and professional production personnel, they set many years of technology and experience, to ensure that the advanced nature and reliability of the dehumidifier. At the same time, in order to meet the different needs of domestic and foreign markets, the company has chosen the world's most advanced Japanese Zojirushi, Tiger company as a technology partner, cooperation of the dehumidifier has reached the international advanced level. Become a well-known brand in domestic dehumidifier and industry leader. Companies in strict accordance with the ISO quality management system and the relevant industry standards, with high quality and reliable components, a condition of laboratory, built at the same time lay the foundations for the product research and development, testing.

 • Domeniul principal de activitate al firmei este distribuţia de sisteme de calcul şi echipamente de birou, asigurarea funcţionării acestora prin verificări periodice preventive, diagnosticarea şi repunerea în funcţiune a celor defecte. Reparaţiile echipamentelor se fac în laboratorul propriu dotat cu ultimele tehnologii, asigurând reparaţii la nivel de componentă. Astfel, se pot depana plăci de bază, componente interne ale PC-ului, imprimante, copiatoare, etc. Firma asigură soluţii cheie pentru orice instituţie sau firmă particulară, instalare reţea, conectare internet.