Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Piese Imprimante - Imprimante: 101 companii
 • Compania noastra poate sa optimizeze costuri pe toate planurile companiei dvs desfasuram in mare parte o activiate gen b2b, avem preturi exceptionale la contractele de intretinere IT ! Contacatati-ne !

Constanta Servicii
 • Experienta de peste 10 ani in domeniul echipamentelor de birou si calitatea serviciilor oferite ne recomanda in vederea solutionarii celor mai exigente cerinte ale dvs. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Brasov Servicii
 • Suntem o companie relativ tanara, care incercam sa ne marim cota de piata prin intrarea in mediul online incercand sa ne marim cifra de afaceri prin atragerea si fidelizarea unui numar cat mai mare de clienti.

Ploiesti Distribuitor
 • Ecopier SRL este o firma relativ nou aparuta pe piata echipamentelor de birotica, dar in schimb, vine in sprijinul clientilor cu unele dintre cele mai performante echipamente aflate pe piata romaneasca. Oferim clientilor imprimante, multifunctionale si copiatoare noi si second hand, asiguram o gama larga de consumabile compatibile si originale, piese de schimb si accesorii. Caracteristica noastra de baza este seriozitatea. Punem mai presus de orice, clientii si relatia noastra cu clientii. Specialistii nostr sunt oameni cu o vasta experienta, pregatiti si formati la cele mai importante companii de echipamente de birou. De aceea Ecopier este „expertul tau in copiatoare”.

Bucuresti Distribuitor
 • Infiintata in anul 1998, Copy Control Srl se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Brasov, judetul Brasov. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate ca reparare laptopuri, carti de vizita, copiere fotografii, plastifiere, reumplere cartuse. Firma noastra are un personal de 4 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In cadrul companiei Copy Control Srl desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Brasov Servicii
 • Incarcam orice tip de cartuse de imprimanta, laser Color & Black; (Ce functioneaza cu toner praf) sau Inkjet Color & Black; (Ce functioneaza pe baza de cerneala) fara pierdere de timp, deplasari inutile, preluam si livram cartusele la sediu sau domiciliu dumneavoastra. Taxa transport 0.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o companie cu capital integral romanesc, care comercializeaza in Romania consumabile originale, compatibile si accesorii de reumplere cartuse, pentru imprimantele tip inkjet, laser, matriciale si copiatoare.

Bucuresti Servicii
 • Lunar, reincarcam, remanufacturam mai mult de 1500 cartuse pentru echipamente diverse.Acest lucru inseamna sute de kilograme de plastic reintrodus incircuitul economic, economii de petrol si energie. Si nu inultimul rand economiila bugetele Dvs. Utilizam toner si componente de calitate, fabricate in USA, iar specialistii nostri sunt perfectionati permanent pentru a cunoaste echipamentele noi aparute in piata.

Bucuresti Importator
 • Timpul s-a dovedit a fi partenerul nostru de gratie, am devenit profesionisti in Epson, Ciss, Pigmenti si hartir Inkjet. AMD Digital Grup este o societate comerciala cu capital 100% romanesc facand parte din grupul de firme Team AMD. Suntem importator si distribuitori de hartie foto inkjet.

Baia Mare Importator
 • Societate comerciala specializata in depanarea calculatoarelor, executa service pc la domiciliul clientului si la sediul firmei, deasemenea efectueaza reincarcari cartuse imprimanta orice model. Punem la dispozitia clientilor si alte servicii cum ar fi: reincarcari electronice si plata facturilor de utilitati.

Constanta Servicii
 • NewPrint membra a grupului Newco, grup existent in peste 40 de tari, importa si comercializeaza o gama larga de cartuse (inkjet cartridges, laser toners, ribbons) compatibile pentru produsele: Brother, Canon, Epson, HP, Xerox, Lexmark, Konica-Minolta la preţuri fară de concurenţă. Produsele noastre sunt de cea mai buna calitate si la un pret care ofera solutii de printare economica, scazand astfel considerabil costul consumabilelor. Contact:  www.newprint.ro Tel.: 0256 / 393.335; 0256 / 393.336; 0256 / 393.337

Timisoara Importator
 • Dezvoltarea unei relaţii cu utilizatorul bazată pe încredere, oferind soluţii atrăgătoare şi valoroase concretizate în dispozitive fiabile şi servicii sensibile la context. Şi cum punctul central al misiunii noastre este clientul, facem totul pentru a-i asigura cele mai bune servicii.

Bucuresti Servicii
 • Strategia firmei constă în dezvoltarea unei relaţii cu utilizatorul bazată pe încredere, oferind soluţii atrăgătoare şi valoroase concretizate în dispozitive fiabile şi servicii sensibile la context.

Bucuresti Servicii
 • Firma Sc Techsima Srl are deosebita placere de a va oferi vanzari si servicii IT atat pentru calculatoarele dumneavoastra cat si pentru periferice, retele de calculatoare, telefonie. In ceea ce priveste calculatoarele oferim mentenanta hardware cat si software, administrarea retelelor de calculatoare. Instalam retele de telefonie, programari central telefonice, mentenanta lor. Efectuam intretinerea copiatoarelor, imprimantelor, faxurilor si multifunctioalelor, incarcam cartuse jet si laser de toate categoriile. Seriozitatea si profesionalismul sunt elementele cheie pentru o buna colaborare. Va multumim pentru atentia acordata, SC TECHSIMA SRL.

Timisoara Servicii
 • Firma se ocupa de -vanzari consumabile IT (cartuse ink jet si tonere laser jet, originale si compatibile, cd, dvd) -birotica-papetarie si consumabile din hartie (hartie imprimanta, copiator, role case de marcat), -produselor de intretinere auto (sampoane, spuma activa, ceara calda, aditiv de uscare).

Bucuresti Distribuitor
 • Sutnem o companie cu capital integral romanesc, care comercializeaza in Romania consumabile originale, compatibile si accesorii de reumplere cartuse, pentru imprimantele tip inkjet, laser, matriciale si copiatoare.

Bucuresti Servicii
 • Societatea are ca domeniu principal de activitate promovarea (vanzarea, inchirierea) echipamentelor de birou (calculatoare, copiatoare, imprimante, faxuri) si a consumabilelor aferente acestora. In acelasi timp asiguram consultanta si service in garantie si postgarantie pentru toate echipamentele clientului. INCARCARI CARTUSE LASER Efectuam la sediul clientului, servicii de incarcare cartuse pentru echipamente laser: HP, Canon, Samsung, Xerox, Konica Minolta, Lexmark, Brother, pretul fiind de 65 Ron cu T.V.A. (2500 pagini), la care se adauga pretul cipului daca este cazul, pretul acestuia fiind de 30 Ron cu TVA.

Bacau Servicii
 • Reform Office va ofera servicii profesionale de reincarcare si remanufacturare cartuse inkjet si laser pentru imprimante, multifunctionale, faxuri sau copiatoare. Pentru orice nelamurire va rugam contactati-ne ! Site: www.reformrefill.ro

Arad Servicii
 • Va invitam sa ne fiti partener pentru ca produsele noastre: • Au preturi cu pana la 40% mai mici fata de alte oferte existente pe piata • Genereaza pentru parteneri programe de fidelizare • Beneficiaza de Absolute Color Technologies • Au 3 ani garantie • Sunt livrate gratuit in Bucuresti prin Nemo Express.

Bucuresti Distribuitor
 • Va oferim consiliere si suport tehnic de specialitate in domeniul IT . Solutii hardware si software. Administrarea sistemelor de calcul (desktop/ Laptop),inchirieri echipamente IT si multimedia, administrare si mentenanta echipamentelor periferice.

Cluj-napoca Servicii